آشپز انواع غدای گیلانی ومحلی ...شعله پر هیجان و پرخطر
اولویت در پاکیزگی و سلامت غذا
20:20
آشپز
با سلام
کافه باشگاه اکسیژن به یک آشپز آقا (حداکثر سن ۳۰ سال) جهت آمادهسازی صبحانه، غذاهای سبک و سرویسدهی به ورزشکاران از ساعت ۶ صبح تا ۱۲ ظهر نیازمند است.
✅ در محیطی سالم و شاد، همراه با یک وعده غذ...
آشپزی یک شغل کاملا تخصصی است ویک آشپز باید کار بلد باشد و تجربه های که قبلاً در جاهای که کار کرده تاثیر دارد مثلاً آشپزی که در یک هتل یا رستوران خوب کار کرده و تجربه اندوخته با آشپزی که دریک شرکت کاربرد گرفته خیلی ازنظرراندمان کار فرق دارد..