دنبال کن

شرح وظایف و مسئولیت‌های یک بسته بندی مواد غذایی چیست؟

بسته بندی مواد غذایی

1401/01/19
زهرا میربگ
سلام من به دنبال کار در منزل هستم بسته بندی ماسک یا شکلات یا چیزی دیگر
06:49
2 تایید
سرمایه گذاری در واحد تولیدی و صادراتی
فرصت عالی سرمایه گذاری در پروژه صادرات محصولات کارخانه تولید و بسته بندی مواد غذایی: چنانچه دارای سرمایه ای بین ۲۰۰ میلیون تومان تا ۵ میلیارد تومان هستید بهترین فرصت برای مشارکت در تولید و صادرات مو...
من‌دنبال‌کار‌در‌منزل‌هستم
10:58
1 پاسخ
1 تایید
1401/01/20
نجمه خواجه سلیمی
دنبال کاردرمنزل هستم بسته بندی وغیره باتوجه به شرایطی که دارم احتیاج به کاردرمنزل دارم
04:43
1401/01/21
منم واقعا احتیاج به یه کار در منزل دارم.بسته بندی ممنون میشم
14:39
1 پاسخ
گلستان-پردیس-هاتی کارا- آسان موتور-اطلس خودرو- آسان خودرو/ فروشگاه های هفت- مدیسه
کارشناس خرید (اقلام بسته بندی پلیمری) - آقا
مسیولیت: خرید تجهیزات و قطعات ماشین آلات تولید و بسته بندی مواد غذایی و همچنین لوازم و تجهیزات آزمایشگاهی شرح شغل: دریافت مشخصات فنی از درخواست کننده منبع یابی جهت تامین استعلام قیمت از تامین کنندگان ...
1401/01/22
نیازمند کاربسته بندی در منزل هستم
06:48
1 پاسخ
1 تایید
سلام. من با وجود سه تا بچه نمیتونم خارج از خونه کار کنم. خواهش میکنم کاری در منزل برای من پیداکنید. ممنون
10:18
1 پاسخ
1401/01/29
Somayeh
دنبال کاردر منزل هستم، احتیاج به کاردارم
15:37
1 پاسخ
طراحی لوگو در حوزه مواد غذایی
کلمه همدیار در حوزه مواد غذایی طراحی لوگو تایپ همدیار در حوزه مواد غذایی(برای لیبل محصولات برنج و عسل نیاز دارم) طراحی لوگو با تولید در حوزه بسته بندی مواد غذایی(خدمات برونسپاری بسته بندی به سایر برند...
1401/02/01
سلام دنبال کار در منزل هستم بسته بندی حبوبات و خشکبار و ادویه جات
09:38
1401/02/03
سلام من دنبال کاردرمنزل هستم بسته بندی خشکبار
00:03
1401/02/17
مریم امیری
سلام من دنبال کار در منزل هستم وباوجود مریضی همسرم نمیتونم بیرون از خونه کارکنم  اگه سراغ داشتین خبربدین 
09:29
1 پاسخ
کارگرخانم جهت بسته بندی مواد غذایی
شرکت بسته بندی موادغذایی ازبین بانوان واجد شرایط محدوده مهرشهر وشهرک صنعتی پس از بررسی رزومه اقدام به جذب نیرو مینماید متقاضیان محترم این محدوده مکانی مشخصات فردی وتلفن تماس بذارید در اسرع وقت با شما ...
1401/02/18
من بعلت عدم توانایی در راه رفتن و ایستادن نیازبکآردرمنزل دارم که نشسته کار.کنم رضامهجوریان مقدم خیابان ابوذرفلاح  تهران 
06:59
1401/03/04
سلام خسته نباشید من به کار احتیاج دارم یه فرزند دارم و باید کار کنم ممنون میشم کمکم کنید  بسته بندی شکلات و مداد رنگی 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
21:24
1401/03/06
سارا محمدزاده
توضیحات استخدام  : کار در منزل

✔️استخدام در شرکتی دارای مجوز و نماد الکترونیکی معتبر✔️

✔️با این کار روزانه  در منزل درآمد کسب میکنید✔️

✔️راهکارها و ترفندهایی که آموزش داده میشود کاملا رایگان انجام میگیرد✔️

شرایط مورد نیاز : 
داشتن گوشی اندروید و اینترنت 

حقوق روزانه یا هفتگی به میل شما
ساعت کاری روز چندساعت ( در صورتیکه فعالیت بیشتری داشته باشید درآمدتون بیشترخواهد شد )
پرداخت هزینه اینترنت 
پاداش
حداقل مدرک : دبیرستان
برای انجام مراحل ثبت نام اطلاعات
 خود را درفرم استخدام وارد کنید

✔️ثبت نام 24 ساعته صورت میگیرد در زمان محدود و تعداد مشخص
✔️محل  اقامت شما مهم نیست از هر کجای ایران میتوانید فعالیت کنید
@Mr_estekhdam1
14:31
نیروی کاری ساده
کارگر ساده اقا ، جهت بسته بندی مواد غذایی ساعات کاری ۸ صبح الی ۴ بعد از ظهر تسویه روزانه ۴۰۰ هزار تومان صبحانه . جاده تبریز آذرشهر جنب شهرک صنعتی رجایی کوی صنعتی البرز کوچه وطنی .( لطفا به وقت هم...
1401/03/07
مائده قاسم زاده
سلام نیاز به کار دارم.تو روستاهستم
13:16
1 پاسخ
1401/03/11
فاطمه زندی
سلام من دنبال کاردرمنزل هستم بسته بندی اگه میشه راهنماییم کنید
19:57
1401/03/22
اکرم آرام
سلام من دنبال کاردرمنزلم بسته بندی حبوبات لوازم التحریر ماسک و......اگه موردی بود لطفا اطلاع بدین ممنونم 
17:22
طراحی جهت چاپ رو بسته بندی
سلام شرکت ما تولید کننده دستگاه ها بسته بندی مواد غذایی میباشد. برای تست دستگاه جهت بسته بندی نیاز به طراحی تبلیغی روی بسته ها هستم. دوستانی که توانایی طراحی خوب و با کیفیت هستند . پیام بفرستند. سپاس
1401/04/04
سیما
منم جویای کار بسته بندی در منزل هستم احتیاج به کار دارم هرکاری بسه قبول دارمن
07:15
1 پاسخ
1401/04/05
زینب مرادنژاد
سلام  منم احتیاج ب کار در منزل دارم اگ موردی بود ب منم خبر بدین  ممنونم 
خیلی احتیاج دارم 
14:52
1402/04/12
محمد صمدی
مائده قاسم زاده
سلام نیاز به کار دارم.تو روستاهستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
20:49
کارگر ساده جهت تولید و بسته بندی مواد غذایی
کارگر ساده آقا و خانم جهت تولید و بسته بندی مواد غذایی. سرویس از انتهای بلوار رحمت داریم . محدوده سنی 20 تا 35 سال .ساعت کاری 7 لغایت 16.پنج شنبه ها 7 لغایت 15. شهرک صنعتی بزرگ شیراز میدان پنجم پژو...
1402/04/13
محمد صمدی
سیما
منم جویای کار بسته بندی در منزل هستم احتیاج به کار دارم هرکاری بسه قبول دارمن
سلام 0**** تماس بگیرید 
12:52
1402/04/24
محمد صمدی
Somayeh
دنبال کاردر منزل هستم، احتیاج به کاردارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:41
1402/05/30
م ج
سلام دنبال کار در منزل هستم
21:22
استخدام کارگر ساده ( اتباع ) با جای خواب و غذا
کارگر ساده فقط اتباع باشه جوان و مجرد باشه جهت کار در بسته بندی مواد غذایی منظم و مرتب باشه جای خواب و سرویس حمام دارد صبحانه و ناهار و شام دارد فقط بدون حاشیه باشه منم هواشو دارم ۸ ساعت کار روزانه یا...
1402/06/02
محمد صمدی
منم واقعا احتیاج به یه کار در منزل دارم.بسته بندی ممنون میشم
سلام تماس 0**** بگیرید
19:11
محمد صمدی
سلام. من با وجود سه تا بچه نمیتونم خارج از خونه کار کنم. خواهش میکنم کاری در منزل برای من پیداکنید. ممنون
سلام تماس بگیرید0**** 
19:12
1402/07/10
باسلام من دنبال کار درمنزل هستم بسته بندی ماسک یا شکلات یا دارو وغیره هربسته بندی باشه قبول میکنم واقعا احتیاج دارم
16:45
1 پاسخ
سرپرست تولید و فنی کار
یک شرکت بسته بندی مواد غذایی واقع در شهرک صنعتی عباس آباد به یک نفر سرپرست تولید آقا  فقط ساکنین پاکدشت ، قیامدشت ، شریف آباد استخدام می کند. شرایط احراز: حداکثر سن: ۳۵ سال ۱- با اخلاق ، منظم و وقت شن...
محمد صمدی
باسلام من دنبال کار درمنزل هستم بسته بندی ماسک یا شکلات یا دارو وغیره هربسته بندی باشه قبول میکنم واقعا احتیاج دارم
سلام تماس 0**** بگیرید
18:00
1402/07/14
محمد صمدی
مریم امیری
سلام من دنبال کار در منزل هستم وباوجود مریضی همسرم نمیتونم بیرون از خونه کارکنم اگه سراغ داشتین خبربدین
سلام تماس 0**** بگیرید
17:57
محمد صمدی
من‌دنبال‌کار‌در‌منزل‌هستم
سلام نماس بگیرید0**** 
17:58
تولیدو بسته بندی مواد غذایی( استخدام آقا)
تعدادی نیروی جوان و کاری برای تولیدی و بسته بندی مواد غذایی شرایط کار قسمت: تولید بسته بندی انبار داری حسابداری نگهبانی فنی تاسیسات شرایط استخدام آقا از 18 تا 30 سال مجرد خوابگاه برای افراد ...
1402/08/30
عاطفه محمدی
نیازمند کاربسته بندی در منزل هستم
نیاز ب کار سبک در منزل هستم ممنونم اطلاع بدین
22:03
1402/09/01
فاطمه رحیمی
منم واقعا نیاز به کار درمنزل دارم بسته بندی ممنونم
10:55
پنج‌شنبه 20 دی 1403، ساعت 08:00