شرح وظایف و مسئولیتهای یک بسته بندی مواد غذایی چیست؟
سلام من به دنبال کار در منزل هستم بسته بندی ماسک یا شکلات یا چیزی دیگر
مندنبالکاردرمنزلهستم
دنبال کاردرمنزل هستم بسته بندی وغیره باتوجه به شرایطی که دارم احتیاج به کاردرمنزل دارم
منم واقعا احتیاج به یه کار در منزل دارم.بسته بندی ممنون میشم
نیازمند کاربسته بندی در منزل هستم
سلام. من با وجود سه تا بچه نمیتونم خارج از خونه کار کنم. خواهش میکنم کاری در منزل برای من پیداکنید. ممنون
دنبال کاردر منزل هستم، احتیاج به کاردارم
سلام دنبال کار در منزل هستم بسته بندی حبوبات و خشکبار و ادویه جات
سلام من دنبال کاردرمنزل هستم بسته بندی خشکبار
سلام من دنبال کار در منزل هستم وباوجود مریضی همسرم نمیتونم بیرون از خونه کارکنم اگه سراغ داشتین خبربدین
من بعلت عدم توانایی در راه رفتن و ایستادن نیازبکآردرمنزل دارم که نشسته کار.کنم رضامهجوریان مقدم خیابان ابوذرفلاح تهران
سلام خسته نباشید من به کار احتیاج دارم یه فرزند دارم و باید کار کنم ممنون میشم کمکم کنید بسته بندی شکلات و مداد رنگی 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
توضیحات استخدام : کار در منزل ✔️استخدام در شرکتی دارای مجوز و نماد الکترونیکی معتبر✔️ ✔️با این کار روزانه در منزل درآمد کسب میکنید✔️ ✔️راهکارها و ترفندهایی که آموزش داده میشود کاملا رایگان انجام میگیرد✔️ شرایط مورد نیاز : داشتن گوشی اندروید و اینترنت حقوق روزانه یا هفتگی به میل شما ساعت کاری روز چندساعت ( در صورتیکه فعالیت بیشتری داشته باشید درآمدتون بیشترخواهد شد ) پرداخت هزینه اینترنت پاداش حداقل مدرک : دبیرستان برای انجام مراحل ثبت نام اطلاعات خود را درفرم استخدام وارد کنید ✔️ثبت نام 24 ساعته صورت میگیرد در زمان محدود و تعداد مشخص ✔️محل اقامت شما مهم نیست از هر کجای ایران میتوانید فعالیت کنید @Mr_estekhdam1
سلام نیاز به کار دارم.تو روستاهستم
سلام من دنبال کاردرمنزل هستم بسته بندی اگه میشه راهنماییم کنید
سلام من دنبال کاردرمنزلم بسته بندی حبوبات لوازم التحریر ماسک و......اگه موردی بود لطفا اطلاع بدین ممنونم
منم جویای کار بسته بندی در منزل هستم احتیاج به کار دارم هرکاری بسه قبول دارمن
سلام منم احتیاج ب کار در منزل دارم اگ موردی بود ب منم خبر بدین ممنونم خیلی احتیاج دارم
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام دنبال کار در منزل هستم
سلام تماس 0**** بگیرید
سلام تماس بگیرید0****
باسلام من دنبال کار درمنزل هستم بسته بندی ماسک یا شکلات یا دارو وغیره هربسته بندی باشه قبول میکنم واقعا احتیاج دارم
سلام تماس 0**** بگیرید
سلام تماس 0**** بگیرید
سلام نماس بگیرید0****
نیاز ب کار سبک در منزل هستم ممنونم اطلاع بدین
منم واقعا نیاز به کار درمنزل دارم بسته بندی ممنونم