منظم ودقیق،وظیفه شناس وکار بلد ،تجربه کردن تمامی قسمتهای شغلی رستوران ،هماهنگی پرسنل مجموعه،انبارداری وانبار گردانی،تاریخهای بهداشتی برای هر مقطعی از مواد غذایی از ابتدا ی تهیه وورود موادخام تا پختن واماده سازی برای پخت ودرنهایت سرو ورسیدگی حتی بعداز رسانیدن غذای مورد نظر به مشتری ،تمامی نکات ایمنی درکلیه مکانهایی مثل اشپز خانه ،سالن پذیرایی ،کافه ،فست فود وکلا تمامی قسمتها برای حفاظت از جان مشتری وپرسنل ،مهره چیدن برای خدمت بهتر به مشتری ورضایت ایشان از بدو ورود تا زمان خروج،پروتکلهای بهداشتی اعم از بیرونی مثل فرم پرسنل ،تمیزی میزها ودرودیوار سالن ،چیدنان اصولی ،داشتن کلاه ودستکش وپیش بند ودستمال اضافی درپیشبند جهت رسیدگی به مشتری درمواقع ضروری،نظارت دراشپزخانه ،نحوه شستن مواد اولیه،پخت غذا ودراخر سرو غذا توسط مشتری ،ارتباط برقرار کردن با مشتری برای القائ این نکته که برای ما خیلی مهم است وحضورش باعث افتخاره،سرویس بهداشتی ،چیدمان میزها ،ودرکل چشم نوازبودن ویک محیط شاد ودنج درست کردن همراه باصمیمیت مدیر ومشتری،امار انبار سردومعمولی رو داشتن ،تهیه مواد اولی از بازار، تبلیقات،رقابت درسایتها ،دخل وخرج را با جزعیاات فهمیدن ورسیدگی به ان ،......