سلام من خیاط حرفه 15سال سابقه کاری کار جو کار در منزل دارم اگه کسی دنبال کار در منزل میخام بچه کوچک
سلام خیاطی میکنم با 15سال سابقه کاری مرتبط منزل کار جو و مسولیت پذیرم کسی کار در خانه من در خدمت هستم انواع مدل پرده انواع پیراهن شلوار وغیره
سلام خیاطی میکنم کارم در منزل با 15سال سابقه کاری مرتبط کسی پرده انواع مدل پیراهن مجلسی دخترانه پسرانه شلوار شهرستان اقلا روستایی وکیلی 0**** من درخدمتم
فقط خونه میتونم ببخشید
سلام ببخشید شما کار به شهرهای دگه هم ارسال میکنید؟
اگه استارا هستید میتونم بهتون كار بدم
سلام ،خیاط هستم ، میتونم بیارم خونه بدوزم به موقع هم تحویل بدم.
سلام تماس 0**** بگیرید
سلام خیاط هستم 3سال ثابته چرخ کاری دارم با سلیقه هم هستم به موقع هم تحویل میدم 0****
سلام من خیاطم
سلام منم خیاطم مانتودوزم چون بچه کوچک دارم نمیتونم بیرون کارکنم نیازکار تومنزل دارم
سلام من نیازمند خیاط اصفهان هستم با کار در منزل هم مشکلی ندارم اگر مشکلی ندارید باهام تماس بگیرید 0****
سلام من نیازمند خیاط اصفهان هستم با کار در منزل هم مشکلی ندارم اگر مشکلی ندارید باهام تماس بگیرید 0****
سلام خیاط پیراهن هستم در رباط کریم کار تمیز 10 سال سابقه کار دارم در منزل کار انجام میدم و سر وقت هم تحویل میدم کسی خواست تماس بگیره 0****