دنبال کن

سلام خیاط هستم به کار در منزل نیاز دارم 

خیاط

1402/08/27
روح پرور واحدی
تهران منطقه جنت آباد شمالی هستم چرخ راسته دوزی جک 
وسردوز پنج نخ دارم در محدوده منطقه پنج دنبال تحویل برش اماده میباشم

12:49
3 پاسخ
1 تایید
ارمغان اریایی
استخدام خیاط
استخدام در کارگاه تولیدی پوشاک کارگاه تولیدی پوشاک جهت تکمیل کادر خود به نیروهای زیر نیازمند است: چرخکار وسط‌کار زیگزالدوز اتوکار شرایط همکاری: محیط کاری زنانه و دوستانه کار ثابت و بلندمدت حقوق ت...
1402/08/28
سلام من چرخکار هستم راسته دوز نیازمند به  کار در خانه
08:38
تهران سه راه آدری منطقه 17
08:39
1402/08/30
لیلا انصاری
روح پرور واحدی
تهران منطقه جنت آباد شمالی هستم چرخ راسته دوزی جک وسردوز پنج نخ دارم در محدوده منطقه پنج دنبال تحویل برش اماده میباشم
شماره تماس می خوام
23:58
کارگاه تولیدی عروسک
چرخکار راسته دوز
به تعدادی چرخکار متعهد و دقیق برای همکاری در دوخت عروسک پولیشی نیازمندیم. (کار در منزل) شرایط همکاری: - محل سکونت: فقط تهران، منطقه ۷ - نوع همکاری: کار در منزل (دوخت عروسک در خانه) - داشتن چرخ ص...
1402/09/02
روح پرور واحدی
روح پرور واحدی
تهران منطقه جنت آباد شمالی هستم چرخ راسته دوزی جک وسردوز پنج نخ دارم در محدوده منطقه پنج دنبال تحویل برش اماده میباشم
سلام خیاط هستم تهران منطقه 5 جنت آباد شمالی زندگی میکنم یک چرخ راسته دوزی جک ویک چرخ سردوز 5 نخ دارم هشت سال در دو مزون مختلف کار دوختم الان نیاز به برش آماده و کار در منزل دارم اگر لباس کادر بیمارستانی ویا دوخت برش ملافه وروبالشتی هم باشه خوبه شماره تماس0****  
07:25
1402/09/03
ستاره توفیقی
سلام من چرخکارم راسته دوزی نیاز به کار در منزل 
01:34
1403/06/18
بنفشه اربابی
روح پرور واحدی
سلام شما هنوز کار میکنید من نیاز به خیاط دارم 
17:47
تهران
استخدام خیاط بیرون بر
استخدام خیاط بیرون‌بر به یک خیاط تمیزدوز و ماهر جهت دوخت پالتو، مانتو، پیراهن، کت و دامن زنانه نیازمندیم. 📍 همکاری به‌صورت بیرون‌بر
جمعه 15 آذر 1404، ساعت 15:48