دنبال کن

برای کاردرمنزل لطفاراهنمایی کنید

بسته بندی

1401/05/20
خسته نباشیدخواهشامنم کاردرمنزل میخوام همه وقتم ازاده میخوام بیکارنباشم خیلی هم تندوتیزم همرکارباشه چ راحت چه سخت من ازپسش برمیام 
07:47
1 پاسخ
بسته بندی
با سلام به تعدادی کارجو جهت کار نیازمندیم بسته بندی در منزل شما با درامدی عالی برای تمامی سنین کسب اطلاعات بیشتر فقط از روبیکا
شهناز دادک
سلام اگه ممکنه کار در منزل خودم بسته بندی حبوبات یا بسته بندی لباس باشه میتونم انجام بدم لطفا یک کلر بهم میدین
18:47
1 پاسخ
1402/05/21
محمد صمدی
شهناز دادک
سلام اگه ممکنه کار در منزل خودم بسته بندی حبوبات یا بسته بندی لباس باشه میتونم انجام بدم لطفا یک کلر بهم میدین
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:46
1402/05/22
معصومه محمدی
سلام به هم وطنان عزیز لطفا گول بعضی از افراد که تو سایت پیام کار در منزل و بسته بندی می‌گذارند رو نخورید من به چند تا شون پیام دادم گفتن این مبلغ رو واریز کن برات وسایل کار رو می‌فرستیم وقتی پول رو واریز کردم دیگه به پیام هام جواب ندادن
02:34
بسته بندی
لطفاً ابتدا آگهی با دقت بخونید بعد تماس بگیرید نیروی خانم جهت بسته بندی ادویه کار در منزل نداریم ،کار در منزل نداریم سن از ۲۰ تا ۵۰سال دلاوران ۱۱ ساعت تماس فقط از نه صبح تا ۲ بعد از ظهر جمعه ها و تع...
سلام کاردر منزل بسته بندی حبوبات یاهو مورد دیگه باشه انجام میدم سمت عبدالمطلب  هستیم 
03:29
1402/05/25
محمد صمدی
خسته نباشیدخواهشامنم کاردرمنزل میخوام همه وقتم ازاده میخوام بیکارنباشم خیلی هم تندوتیزم همرکارباشه چ راحت چه سخت من ازپسش برمیام
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:18
1402/05/27
خدیجه حاجیلو
سلام مجردم کاردرمنزل میخواستم اززنجان باتشکر
04:14
1 پاسخ
بسته بندی
با سلام کار در کارخانه به چند نفر نیروی آقا و جوان جهت همکاری نیازمندیم ساعات پاسخگویی ۹ صبح تا ۹ شب
محمد صمدی
خدیجه حاجیلو
سلام مجردم کاردرمنزل میخواستم اززنجان باتشکر
سلام 0**** تماس بگیرید 
11:32
1402/05/28
مریم حیدری
سلام خانمم..میخام انلاین وبدون سرمایه کارکنم اگه سراغ داشتید پیوی بدین ممنون میشم 
آیدی روبیکام اینه @Zendegy9095
02:21
2 پاسخ
مریم حیدری
مریم حیدری
سلام خانمم..میخام انلاین وبدون سرمایه کارکنم اگه سراغ داشتید پیوی بدین ممنون میشم آیدی روبیکام اینه @Zendegy9095
بادرآمدخوب 🙏
02:22
بسته بندی
نیروی کمکی خانم برای بسته بندی نیازمندیم ساعت کاری 9 تا 6 بسته بندی لوازم عطاری و بهداشتی جمعه ها تعطیل درصورت آنتن ندادن پیام بفرستید
مریم حیدری
انلاین😐
02:22
1402/06/07
صدیقه شریعتی
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
09:30
صدیقه شریعتی
مریم حیدری
سلام خانمم..میخام انلاین وبدون سرمایه کارکنم اگه سراغ داشتید پیوی بدین ممنون میشم آیدی روبیکام اینه @Zendegy9095
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
09:31
طراحی لیبل بسته بندی تینر
طراحی لیبل با ابعاد 16*16 برای یکی از محصولاتمون میخوام تینر فوری 20000 رنگ قرمز -- تینر فوری 12000 رنگ زرد و تینر فوری A10000 رنگ سبز -- این تصویر مربوط به طرح قبلی هست که مناسب نیست و میخواهیم تغییر...
پنج‌شنبه 24 آبان 1403، ساعت 18:10