پرستار کودک درخاته
من می خوام در خانم نگهداری می کنیم
تو خونه نگهداری میشه حقوقش چنده
سلام معصومه زرقانی هستم من توی خونه ی خودم نگهداری می کنم این شمارهی منه 0****
سلام من یه خانم متاهل هستم از بچه شما در خانه خودم پرستاری میکنم با سابقه 3 سال پرستاری من شهرستان بوکان هستم
سلام متاهل هستم خانه دار هستم 7سال کمک مربی درمهدوموسسه بودم نیاز به نگهداری کودک در منزل خودم هستم ازبابل کمربندی شرقی گلستان
باسلام پرستار کودک هستم با 15 سال سابقه کار با کودک سه یا چهار روز در هفته آماده همکاری هستم چه در منزل خودم چه در منزل شما
باسلام پرستار کودک هستم با 15 سال سابقه آماده همکار ی با شما رو دارم ساکن زرین شهر خودم وسیله نقلیه دارم 3 روز درهفته از 8 صبح تا 3 بعد از ظهر 0****
سلام پرستاری کودک درمنزل نیاز مندم بدون کار خونه بدون اشپزی فقط نگهداری از کودک عصرها سابقه کاردارم خودم دختر 19 ساله دارم خانم 43 ساله هستم از لنگرود
ب یک پرستار کودک ک درخانه ی خودم از بچه ی یک ساله نگهداری کنه نیازمندم
سلام کدوم شهر هستید
سلام گجا هستین
سلام من پرستار بچه هستم میتونم نگهداری کنم 16 سالمه و از بچه نگهداری کردم اگر کسی نیاز داره پرستار بچه اطلاع رسانی کنه
سلام پرستار بچه هستم محدوده شهریار خودم بچه دارم خیلی صبور و مهربونم خیلی ام با صبر و حوصله
به یک پرستار کودک برای دختر دو سال و نیم در شهرستان مهدیشهر شهر سمنان نگهداری در منزل شخصی کودک نیاز دارم ساعت کاری 6 و نیم صبح تا ساعت 15و نیم
پرستار بچه کودک 2 سال و نیم و دختر میباشد نگهداری در مهدیشهر سمنان منزل شخصی
6 ملیون
سلام یه خانم با حوصله برای نگهداری 2تا دختر 7و 4ساله که 7ساله صبح با سرویس میره تا 2مدرسه و خانم باید تا ساعت 7مراقبت کنه از کودکان 7بره منزلش یا به صورت شبانه روزی باشد
قزوین
سلام کدوم شهری شما ؛ 0****
نیازمند پرستار بچه هستم دخترم5 سال و نیمشه تو خونه ازش نگهداری کنه بدون آشپزی بدون خونه داری ❤️💞
سلام شمارتون؟؟؟
سلام بی زحمت بهم زنگ میزنید 0****
سلام 19 ساله هستم دنبال کار پرستاری بچه هستم مجردم و سمنان زندگی می کنم
سلام من دو بچه 4 ساله که کارشونو خودشون انجام میده و یه نوزاد از ساعت 7 تا 4 در صورت تمایل تماس بگیرید 0****