دنبال کن

کاریابی درمنزل

بسته بندی پوشاک

1402/08/15
بانو خواجه
سلام خانم خانه دارهستم احتیاج به کاردرمنزل دارم ممنون میشم اگه کاری هست اطلاع رسانی کنیدباتشکر
07:46
2 پاسخ
5 تایید
بسته بندی پوشاک
نیرو کار خانم جهت بسته بندی و وردست برشکار محیطی سالم و دوستانه ساعت کاری ۸ونیم تا ۷ یک ساعت وقت ناهار حقوق بسته به کارکرد و مهارت از ۱۲ تا ۱۵ و درصورت مهارت بیشتر از ۱۵ تصویه به موقع و بدون دیرک...
1402/08/16
سلام ببخشید احتیاج کاردر منزل هستم 
03:10
2 تایید
زهرا حاج حسنی
سلام احتیاج به کاردرمنزل دارم ممنون میشم کمک کنید
12:12
1 پاسخ
1402/08/20
ویدا نبوی
سلام من اصفهان هستم و نیاز کار در منزل دارم 
04:46
2 پاسخ
استخدام اتوکار و بسته بند خانم
استخدام اتوکار و بسته بند خانم به تعدادی نیروی خانم جهت اتوکاری و بسته بندی پوشاک در کارگاه تولیدی نیازمندیم. آدرس: اصفهان، نقش جهان، محدوده خیابان عبدالرزاق شماره تماس: ۰۹۳۷۳۱۸۹۱۷۰
1402/08/23
نوبار مجیدیان
خانم خاندار هسم به کار در منزل احتیاج دارم بستهبندی باشه 
16:30
2 تایید
نوبار مجیدیان
از ارومیه لطفا
16:31
1 تایید
1402/08/25
مینا رستمی
سلام من لرستانم اگه کار بسته بندی هست خبردارم کنید
13:17
1 تایید
استخدام کارگر ساده ( آقا) جهت بسته بندی پوشاک
به تعدادی نیروی فعال و منظم ( آقا) جهت کار در بخش بسته‌بندی پوشاک نیازمندیم. بدون نیاز به سابقه کار محیط کاری سالم و دوستانه ساعت کاری منظم حقوق به‌موقع مناسب افراد جویای کار ثابت محل کار: ت...
سحر بقایری
سلام  احتیاج به کار در منزل دارم  30 سالمه کاری مثل بسته بندی یا هر کاری که بشه تو خونه انجام بدم ممنون میشم اطلاع بدین از سبزوارم
15:55
1 پاسخ
1402/08/27
معصومه مطیعی
سلام من اصفهان هستم و نیازمند کار در منزل ممنونم میشم اطلاع رسانی کنید 
18:43
1402/08/29
امین رییسی
به آقای نیاز نداری
13:06
بسته بندی پوشاک بچه گانه
به تعدادی نیروی فعال خانم ( تا ۴۵ سال ) جهت اتو و بسته بندی پوشاک بچه گانه به صورت تمام وقت در محیطی کاملا زنانه محدوده محلاتی چهارراه میثم نیازمندیم
1402/09/01
ساره پرماس
سلام من به کاردرمنزل خخخخخیلی احتیاج دارم توروخداهرکه میدونه راهنمایی کنید شهرستان بروجرد هستم
09:42
1 پاسخ
پریدخت هفشدانی
پریدخت هفشدانی 
سلام دنبال کار در خانه هستم 52 ساله هستم مجرد وبسته بندی یا پاک کردن حبوبات و هر کاری باشه خبرم کنید اندیمشک هستم ممنون
18:16
1402/09/02
خطیبه کمکمهرورز
سلام به یک کار مناسب در منزل نیازمندم برای خانم
12:37
1 پاسخ
بسته بند خانم پوشاک(بچه گانه) نیازمندیم
به تعدادی خانم جهت اتو و بسته بندی پوشاک بچه گانه در محیطی کاملا زنانه نیازمندیم..
1402/09/04
صدیقه شریعتی
بانو خواجه
سلام خانم خانه دارهستم احتیاج به کاردرمنزل دارم ممنون میشم اگه کاری هست اطلاع رسانی کنیدباتشکر
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
پیام بدین0**** 
20:21
2 پاسخ
صدیقه شریعتی
زهرا حاج حسنی
سلام احتیاج به کاردرمنزل دارم ممنون میشم کمک کنید
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
پیام بدین0**** 
20:22
صدیقه شریعتی
ویدا نبوی
پیام بدین0**** 
همکارخانوم جهت بسته بندی پوشاک بچه گانه نیازمندیم
سلام به تعدادی همکار مجرب خانوم جهت بسته بندی پوشاک در تولیدی پوشاک بچه گانه نیازمندیم درمحیط آرام و بزرگ محدوده مترو سعدی ساعت کاری ۹ صبح الی ۶ عصر لطفا تماس بگیرید
صدیقه شریعتی
سحر بقایری
سلام احتیاج به کار در منزل دارم 30 سالمه کاری مثل بسته بندی یا هر کاری که بشه تو خونه انجام بدم ممنون میشم اطلاع بدین از سبزوارم
پیام بدین0**** 
صدیقه شریعتی
ساره پرماس
سلام من به کاردرمنزل خخخخخیلی احتیاج دارم توروخداهرکه میدونه راهنمایی کنید شهرستان بروجرد هستم
پیام بدین0**** 
20:23
1 پاسخ
صدیقه شریعتی
خطیبه کمکمهرورز
سلام به یک کار مناسب در منزل نیازمندم برای خانم
پیام بدین0**** 
20:23
بسته بندی پوشاک بچه گانه
به۲نفرخانم جهت بسته بندی پوشاک بچه گانه نیازمندیم
1402/09/05
زهرا حق وردی
صدیقه شریعتی
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن. پیام بدین0****
سلام روزتون بخیر،ما برای توسعه فروش محصولاتمون به 4نفر بازاریاب احتیاج داریم،لطفا پیغام بذارید تا برای مصاحبه کاری براتون یه تایمی ظرف 24ساعت آینده هماهنگ کنم
09:37
1 پاسخ
صدیقه شریعتی
زهرا حق وردی
سلام روزتون بخیر،ما برای توسعه فروش محصولاتمون به 4نفر بازاریاب احتیاج داریم،لطفا پیغام بذارید تا برای مصاحبه کاری براتون یه تایمی ظرف 24ساعت آینده هماهنگ کنم
عزیزم من به کار نیاز ندارم..برای خانومهای عزیز گفتم.ممنون.
13:37
ریحانه امجد محمدی
سلام دخترم 17 سالمه به کار در منزل نیاز دارم
20:45
1 پاسخ
بسته بندی پوشاک
تعدادی‌خانم‌‌جهت‌بسته‌بندی‌پوشاک زنانه در محیط زنانه‌نیاز مندیم با حقوق مکفی‌‌محدوده‌اسلامشهر واوان‌چهاردانگه‌نیازمندیم‌با‌سرویس‌ایاب‌وذهاب
ریحانه امجد محمدی
اگه میشا راهنمایی ام کنید 
20:45
1 پاسخ
ریحانه امجد محمدی
ریحانه امجد محمدی
اگه میشا راهنمایی ام کنید
میشه
20:46
1402/09/07
زهرا کسلخه
سلامن من یه خانم خانه دارهستم خواهش به من درمنزل خودم کاری نیست انجام بدم بسته بندی هرچی باشه توخانه ی خودم بکنم چون شوهرم هیجانمیفرسته من روستامیشینم هرکارباشه درخانه ی خودم باشه میکنم 
14:24
1 پاسخ
به یک کارگر ساده خانم یا آقا در تولیدی نیازمندیم
بسته بندی پوشاک
زهرا کسلخه
زهرا کسلخه
سلامن من یه خانم خانه دارهستم خواهش به من درمنزل خودم کاری نیست انجام بدم بسته بندی هرچی باشه توخانه ی خودم بکنم چون شوهرم هیجانمیفرسته من روستامیشینم هرکارباشه درخانه ی خودم باشه میکنم
شهرمن اق قلا هست وروستاش میشینم خواهش میکنم برام یه کاری پیداکنین بسته بندی هرکارباشه توی خونه یخودم میکنم شوهرم اجازه نمیده برم بیرون کارکنم
14:27
1402/09/09
سمیره خنیفر
سلام خانه دهر هستم احتیاج به کار در خانه هستم اگر کاری هست اطلاعی بدهید ممنون
10:47
1402/09/11
صدیقه شریعتی
بانو خواجه
سلام.پیام بدین.0930/191/5654
21:46
1 پاسخ
وسط کارو بسته بند
به تعدادی نیرو آقا و خانم جهت بسته بندی و وسط کاری تولیدی پوشاک مردانه نیازمندیم بیمه تامین اجتماعی دارد سرویس ایاب ذهاب دارد
1402/09/12
نادیا قربانی
سلام من یک خانم خونه دارم که کل روز بیکارم احتیاج به کار در منزل دارم یزد هستم
13:08
زیبا عزیزی
سلام خانم خانه دار هستم مستاجرم نیاز به کار بسته بندی در خانه دارم دربندرانزلی
17:52
زیبا عزیزی
سلام خانه دارهستم ونیازمند کار در منزل بسته بندی هستم 
17:54
استخدام نیروی خانم جهت اتو و بسته بندی لباس
✅ #استخدام_ویژه_بانوان به تعدادی #نیروی_خانم ⚛جهت #اتو و #بسته_بندی پوشاک در کارگاه تولیدی نیازمندیم. محدوده خیابان عبدالرزاق ساعت تماس ۱۰ الی ۱۶ پیامک ممنوع لطفا فقط تماس بگیرید ***********...
1402/09/18
سلیمان سارانی
سلام چطوری کاردرمنزل پیدا کنم
03:46
سلیمان سارانی
لطفا  راهنمای  کنید 

20 نیرو فعال  زن و مرد  دارم
پوشاک 
دسته بندی حبوبات     جوراب وغیره
کارفرما ها تماس بگیرند
0**** 
03:49
1 پاسخ
زهره غلامینژاد
سلام وقت بخیر خسته نباشید ..احتیاج کار در منزل هستم 
06:52
استخدام پرسنل ساده و بسته بندی و اتو کاری
سلام برای تولیدی پوشاک گاندی ادرس : کوچه برلن کوچه ی بانک تجارت نزدیک بازار تهران و مترو سعدی نیازمند تعدادی پرسنل ساده اتوکار و بسته بندی فقط فقط اقا استخدام میکنیم ساعت کاری از ۸ صبح تا ...
فاطمه چراغی
سلام برای کارمزاحم شدم
08:36
طیبه جهانگیری
سلام ببخشید احتیاج کار در منزل دارم 
15:58
طیبه جهانگیری
سلام خانم خانه دار هستم نیاز کار در منزل دارم 
بسته بندی باشه ممنون میشم
15:59
به همکار اتو کار و بسته بند خانم و آقا نیازمندیم
به همکار خانم و آقا جهت کاردر تولیدی پوشاک اتو کار و بسته بندی نیازمندیم
1402/09/19
فاطمه گنجعلی زاده
سلام خانم خانه دار هستم احتیاج کار در منزل.دارم ممنون میشم کمک .وحمایتم کنید..
19:45
فاطمه گنجعلی زاده
سلام خانم خانه دار هستم اهل کرمان.کاردرمنزل احتیاج دارم ممنون اگه حمایت کنید 
19:47
1402/09/27
زهرا تنسخ
سلام  خانم خانه دار هستم احتیاج به کار بسته بندی در منزل هستم خوزستان - گتوند-صالحشهر
04:37
استخدام نیرو
تولیدی پوشاک به تعدادی چرخکار راسته دوز (حقوق=فرایندی) اتو کار (حقوق ثابت) بسته بندی و وسط کار. (حقوق ثابت) نیازمندیم
فریبا نصیری
صدیقه شریعتی
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن. پیام بدین0****
سلام من به کاردر منزل شدیدا نیاز دا م
09:13
محمد صمدی
ریحانه امجد محمدی
سلام دخترم 17 سالمه به کار در منزل نیاز دارم
0**** 
23:53
1402/09/29
سلام من یه خانم خاندار هستم بسته بندی اگه باشه  ممنون میشم 0**** 
18:08
کارگر ساده
به تعدادی چرخ کار و وسط کار و بسته بندی خانم جهت کار در تولیدی پوشاک نیاز مندیم ساعت کاری از ۸تا ۶ پنجشنبه ها تا ساعت ۴ تسویه هفتگی
زهرا پاکدل  هستم از تبریز خانم خاندار هستم یه کار در منزل نیاز دارم 
18:09
1402/10/05
نازیتا ضیایی
سلام خانم خانه دار استم 27 سالمه بنابر مشکلاتی که دارم نمیتونم بیرون از منزل کار کنم  و سخت به کار در منزل نیاز دارم وضعیت اقتصادی بدی دارم جویای کار در منزل استم لطفآ کمکم کنید ممنون میشم 
09:23
نازیتا ضیایی
صدیقه شریعتی
سلام.پیام بدین.0930/191/5654
سلام خانم شریعتی شما فرمودید که میتونید به خانم ها کمک کنید چطوری کار در منزل انجام بدن من شهر قدس استم دنبال کار در منزل خودم ممنون میشم راهنمایی کنید 
20:34
1 پاسخ
استخدام وسطکار اتوکار بسته بندی زیگزال دوز خانم
تولیدی پوشاک زنانه تیشرت به تعدادی وسطکار بسته بندی و اتو کار و زیگزال دوز خانم ماهر و مبتدی نیازمندیم ساعت کاری ۸ صبح تا ۶ عصر کار دائم.محیط آرام+صبحانه.تسویه به موقع
1402/10/07
سلام خیلی احتیاج به کار بسته بندی در منزل هستم
18:11
1402/10/08
صدیقه شریعتی
نازیتا ضیایی
سلام خانم شریعتی شما فرمودید که میتونید به خانم ها کمک کنید چطوری کار در منزل انجام بدن من شهر قدس استم دنبال کار در منزل خودم ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام .با شماره ای که دادم تماس بگیرید تا اطلاعات کار رو براتون توضیح بدم.ممنونم.
20:26
1402/10/13
سلام وقت بخیر من کار درمنزل میخاستم احتیاج دارم 
08:43
بسته بندی پوشاک و خیاطی
به تعدادی نیروی با انگیزه خانوم در محیط کاملا شاد و صمیمی جهت کار در کارگاه بسته‌بندی پوشاک و خیاطی نیازمندیم. خیاط ماهر اعم از زیگزال‌ / راسته / میان‌دوز و.. در محیطی کاملا دوستانه لازم به ذکر است ک...
سلام وقت بخیر کار در منزل میخاستم احتیاج دارم 
08:44
1402/10/14
صدیقه شریعتی
سلام چه کاریه و کدوم شهرهست من یه خانم خونه دارم
16:29
سلیمان سارانی
لطفا راهنمای کنید 20 نیرو فعال زن و مرد دارم پوشاک دسته بندی حبوبات جوراب وغیره کارفرما ها تماس بگیرند 0****
سلام کدم شهر
16:38
شمارش و بسته بندی
مجموعه فروشگاه پوشاک زنانه از تعدادی خانم جهت شمارش لباس و بسته بندی سفارشات آنلاین دعوت به همکاری می‌کند شرایط 1)دقیق و منظم و متعهد ۲)زیر 30 سال ۳)دارای سواد کار با گوشی ۴)تایم کاری 8 الی 17 ...
فاطمه نسا شجاعی زیدانلو
سلام من قوچان در استان خراسان رضوی هستم  احتیاج به کار در منزل دارم کار بسته بندی و هر  چیزی باشه اشکال نداره 
19:10
1402/10/15
فاطمه ابراهیمی
سلام من یه کاره فوری میخوام اونم کار در منزل باشه خیلی به کار در منزل واقعا احتیاج دارم اگه پیدا شد خبرم کنید
08:00
فاطمه ابراهیمی
سلام من خانم خاندار هستم احتیاج کار در منزل دارم میشه بهم خبر بدید ممنون میشم
08:01
استخدام بسته بند - کارخانه تولیدی پوشاک - تهران
نیازمند کارگر بسته بندی خانم دارای روحیه کار تیمی دارای سرعت بالا دارای دقت بالا مزایا: سرویس بیمه بیمه تکمیلی
1402/10/16
سلام احتیاج به کار درمنزل دارم مازندران قایمشهر 
17:14
به کار درمنزل نیاز دارم مازندران قایمشهر 
17:15
1402/10/17
عاطفه تهمتن
سلام نیاز ب کار در خانه دارم شیراز هستم ممنون میشم بهم زنگ بزنید
12:01
به تعدادی خانم جهت بسته بندی
به تعدادی خانم جهت بسته بندی لباس زنانه نیازمندیم محیط مجزا برای خانم ها آموزش کار داده میشه و اصلا به تجربه نیاز نیست کار در منزل اصلا نداریم لطفا سوال نکنید و میام ندید کار فقط در محل کار هست ساعت...
1402/10/19
آیلار جوادی
سلام من خانم خانه دار هستم به کار در منزل نیاز دارم 
23:21
1403/06/13
نسرین عزیزی
سلام من دختر 16 ساله هستم از مشگین شهر اگه کاری هس به من بگید نیاز دارم مرسی
13:44
1 پاسخ
محمد صمدی
نسرین عزیزی
سلام من دختر 16 ساله هستم از مشگین شهر اگه کاری هس به من بگید نیاز دارم مرسی
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
19:52
استخدام مزدی دوز پوشاک
مجموعه آرشام در نظر دارد برای تکمیل تولیدات پوشاک خود تعدادی مزدی دوز مردانه و زنانه دعوت به همکاری نماید توانایی الگو سازی ،برشکاری،چیدمان، توانایی دوخت مدل های پیراهن و شلوار و تریکو کارگاه مجهز به...
1403/06/14
سلام کاردرمنزل دارم فقط شهراصفهان منجوق دوزی روی نمد
11:45
1403/06/15
فاطمه فروزانفر
احتیاج به کار در منزل دارم
12:30
1 پاسخ
محمد صمدی
فاطمه فروزانفر
احتیاج به کار در منزل دارم
13:18
استخدام مزدی دوز ( بیرون بر ) پوشاک زنانه
گروه تولیدی نیازمند تعدادی مزدی دوز پوشاک زنانه با توانایی دوخت تمیز و تحویل به موقع ( خوش قول ) میباشد. توانایی و امکانات مورد نیاز کارگاه بیرون بر: توانایی دوخت لباس استر دار توانایی دوخت 300 عدد لب...
سلام خانم خانه دار هستم وجویای کار درمنزل ساکن شهر اهواز منطقه گلستان هستم ..سپاس
23:47
1403/06/18
سارا امرودی
سلام احتیاج کار در منزل هستم لطفاً اطلاع دهید 
06:13
1 پاسخ
فاطمه شاهولی
سلام وقتتون بخیر خانه دار هستم و کار در منزل احتیاج دارم و بسته بندی باشه 
کرمان 
12:36
کارگر ساده نیازمندیم
جهت کار در تولیدی پوشاک کار اتو و بسته بندی و وسط کاری ساعت کاری 8/30 تا 8/30 فقط آقا
زینب حسن زاده
سلام خانم خانه دارهستم کاردرمنزل میخام بسته بندی باشه
15:58
1 پاسخ
محمد صمدی
زینب حسن زاده
سلام خانم خانه دارهستم کاردرمنزل میخام بسته بندی باشه
16:28
محمد صمدی
سارا امرودی
سلام احتیاج کار در منزل هستم لطفاً اطلاع دهید
16:29
استخدام خانوم در تولیدی پوشاک
درود استخدام خانوم در کارگاه تولید پوشاک وضایف شغلی کمک برشکاری وست کاری اتو بسته بندی دکه زنی شرایط منظم و با انگیزه مسعولیت پذیر و پشتکار باهوش و خوش رو مجرد سن نهایتا ۲۶سال ✅ساعت کاری ۹ صب...
1403/06/24
سوزان ابونصرشیراز
زهرا ابونصر شیراز 0**** 
17:57
1403/06/25
الهام کرباسی
سلام خانم خانه دار هستم نیازمند کار در منزل
09:04
1403/07/01
اسما رحمانی
سلام من خانم رحمانی استم احتیاج به کار دارم لطفاً اگر کاری هست من حاضرم آم
09:43
به تعدادی بخارکار و بسته بندی خانم یا آقانیازمندیم
با حقوق عالی جهت کار در کارخانه پوشاک محیط مناسب جهت کار کردن بانوان با سرویس رفت و برگشت
مریم نذری
با سلام  منم خیلی احتیاج ددارم
10:28
1 پاسخ
1403/07/02
محمد صمدی
مریم نذری
با سلام منم خیلی احتیاج ددارم
21:52
1403/07/09
فاطمه حبیبزاده
سلام  من مازندران  هستم وبه یه کار در منزل احتیاج دارم لطفا کمکم کنید 
18:12
کمک انباردار آقا
⭐ استخدام کمک انباردار آقا در کارخانه تولید قطعه سازی در شهرک صنعتی عباس آباد. ✅️ شرایط کاری مناسب و پایدار: ⏺ ساعت کاری: ۸ صبح تا ۶ عصر (پنجشنبه‌ها تا ظهر) نوع همکاری: تمام‌وقت نیازی به پایان خدمت...
1403/07/20
هدی فرخی
سلام من تهران هستم احتیاج به کار در منزل دارم ممنون میشم اطلاع بدید
15:10
مهدیه‌ مهرابی
سلام مهرابی هستم به کار در منزل احتیاج دارم بروجرد هستم شماره 0**** 
17:40
1 پاسخ
1403/07/23
نیازمند به کار درمنزل شریف اباد تهران
10:11
زیگزال دوز،راسته دوز،میاندوز،وسطکار
به تعدادی همکار خانم (زیگزال دوز،راسته دوز،میاندوزکار و وسط کار اتو بسته بندی)جهت کار در تولیدی پوشاک مردانه نیازمندیم(محیطی کاملا زنانه)
1403/07/25
سهیلا اقابیک
سلام من به کار در منزل نیاز دارم لطفا اگه کاری هست معرفی میکنید ممنون 
07:33
1 پاسخ
1403/08/05
سلام خانم 30 ساله هستم چون بچه کوچیک دارم نمیتونم بیرون کار کنم احتیاج به کار بسته بندی در منزل هستم 
10:04
1403/08/08
ملیحه نجفی
سلام من خانم 36 ساله هستم واحتیاج به کاردرمنزل هستم اگه کاری بود اطلاع رسانی کنید ممنون میشم
17:36
1 پاسخ
کارگر بسته بندی در کارخانه پوشاک همراه با مزایا
نیازمند کارگر بسته بند در تولیدی پوشاک دارای روحیه تیمی یادگیری خوب سرعت بالا مبادی اداب مزایا: سرویس بیمه بیمه تکمیلی
سلام خانم خانه دارهستم نیازکاردرمنزل همدان هستم
19:39
1403/08/11
مریم میرزایی
سلام خسته نباشید من دنباله کار در منزلم خیلی تو خونه حوصله ام سر میره 
13:50
2 پاسخ
سلام من خانم هستم دنبال کار در منزل میگردم به پولش نیاز دارم در شهر قنوات هستم
13:51
تعدادی نیرو در تولیدی خیاطی شلوار جین زنانه
ب تعدادی وسط کار و بسته بندی وردست چرخکار و چرخکار حرفه ای صنعتی زن در تولیدی پوشاک جین
1403/08/13
طاهره آقاپور
سلام خانم خاندار دیپلم وکار بلد 
سه سلام مزون کار کردم 
یک سال هم مشاور درمان بودم 
الان به کار در منزل نیاز دارم 
13:02
1 پاسخ
1403/08/16
مریم شایگان
سلام خانم خانه دار هستم و کارجو کار در منزل در مشهد هستم.باتشکر
10:09
1 پاسخ
1403/08/17
افسانه شفیعیی
سلام نیاز‌به‌کار‌در‌منزل‌دارم‌‌اگه‌کاری‌هست‌بهم‌خبر‌بدی‌بومهن
13:22
همکار انبار دار خانم
با سلام یک نفر همکار خانم سن ۱۸تا ۲۸سال حدودا تحصیلات حداقل دیپلم مجرد و ترجیحا محدوده نزدیک ساعت کاری ۸ساعت ۸صبح تا ۱۶عصر فروشگاه و انبار پوشاک هستیم پشتیبانی فروش و قعسه چینی و بسته بندی سفا...
افسانه شفیعیی
سلام‌کار‌درمنزل‌نیاز‌دارم‌بسته‌بندی‌از‌بومهن
13:24
صدی ناطمی
سلام احتیاج به کار در منزل دارم فروشنده یکسال بودم خبرم کنید ممنون
19:59
1 پاسخ
صدی ناطمی
از اردکان یزد 
20:00
استخدام اطو کار ، بسته بند ، کارگر ساده تولیدی
تولیدی پوشاک جهت نیاز به تعدادی نیرو جهت اطو بسته بندی کمک برش کاری و ….. با حقوق و مزایا عالی نیازمند است ساعت کاری ۹ الی ۱۹ محدوده منیریه ، امیریه محیط کاملا مناسب
1403/12/03
صدیقه شریعتی
مریم میرزایی
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور  میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
برای اطلاع از شرایط کار تماس بگیرید.0915/401/3205
17:07
صدیقه شریعتی
صدی ناطمی
سلام احتیاج به کار در منزل دارم فروشنده یکسال بودم خبرم کنید ممنون
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور  میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
صدیقه شریعتی
مریم شایگان
سلام خانم خانه دار هستم و کارجو کار در منزل در مشهد هستم.باتشکر
خانم جهت کار در تولیدی پوشاک
به یک خانم جهت کار در تولیدی برای اتو و بسته بندی و گلدوزی... نیازمندیم. ساعت کار: شنبه تا چهارشنبه ۹ تا ۱۸ پنجشنبه ۹ تا ۱۴ حقوق: ۱۵ میلیون + بیمه نشانی: خیابان انقلاب، بین ولیعصر و حافظ، پلاک ۹۸۸...
صدیقه شریعتی
طاهره آقاپور
سلام خانم خاندار دیپلم وکار بلد سه سلام مزون کار کردم یک سال هم مشاور درمان بودم الان به کار در منزل نیاز دارم
صدیقه شریعتی
مریم میرزایی
صدیقه شریعتی
ملیحه نجفی
سلام من خانم 36 ساله هستم واحتیاج به کاردرمنزل هستم اگه کاری بود اطلاع رسانی کنید ممنون میشم
چرخکار و وسط کار / شرکت تک جین نوین
شرکت تک جین نوین با بیش از ۲۵ سال سابقه کاری در زمینه تولید پوشاک مردانه دعوت ب همکاری می نماید. ✅️ چرخکار انواع چرخ های صنعتی و راسته ✅️ وسط کار و بسته بندی ✅️حقوق به موقع + پاداش و مزایا + بیمه تا...
صدیقه شریعتی
سهیلا اقابیک
سلام من به کار در منزل نیاز دارم لطفا اگه کاری هست معرفی میکنید ممنون
17:16
صدیقه شریعتی
مهدیه‌ مهرابی
سلام مهرابی هستم به کار در منزل احتیاج دارم بروجرد هستم شماره 0****
17:16
1403/12/05
خانم هستم احتیاج به کار در منزل دارم از تهران
03:33
کارگر ساده
به تعدادی نیرو آقا جهت کار در تولیدی پوشاک در قسمت اطو و بسته بندی در محدوده پل فردیس (مترو کرج) نیازمندیم
1403/12/06
ميرزايي
سلام ارومیه هستم احتیاج به کار در منزل دارم 
21:36
1403/12/08
محمد پورمیرزا
سلام به کار در منزل احتیاج دارم 
21:32
1403/12/16
معصومه افتخاری
من خانم هستم  به کارمنزل احتیاج  دارم
14:14
تولیدی پوشاک بچه گانه
به تعدادی همکار ساده خانم و آقا جهت کار در تولیدی پوشاک در قسمت های برش پارچه...بسته بندی لباس...چاپ لباس ...قسمت خیاطی نیازمندیم.
1404/01/01
زهرا زمانزاده
سلام خانم خانه دار هستم به کار در منزل احتیاج دارم کار بسته بندی باشه
17:49
1404/01/04
سلام وقت تون بخیر من می‌خوام کار انجام بدم 
17:13
1404/01/17
سلام من خانم چگینی من خانم خانه دار هستم به کار در منزل احتیاج دارم کاری هست اطلاع دهید 
17:52
همکاری با اکیپ و کارگاه خیاطی و چرخکاری
همکاری با کارگاه‌های خیاطی پوشاک زنانه (الگوسازی، برش، دوخت و بسته بندی) به چند کارگاه خیاطی پوشاک زنانه فعال و متعهد جهت همکاری طولانی‌مدت نیازمندیم. مراحل کار شامل: الگوسازی برش دوخت بسته‌بندی...
1404/01/19
رقیه حق پناه
  سلام‌ یک خانوم‌ خانه‌ دار‌ هستم‌ 
درمازندران‌ 
دنبالم‌ کاربسته بندی در منزل خودم‌ هستم‌ خواهشن‌ پیدا شد خبرم‌ کنید 
البته‌ ارسالی رایگان‌ هم‌ داشته باشه وهزینه نخواد متشکرم
10:07
1404/01/28
ساره صفت الله زاده
سلام وقت بخیر منم احتیاج ب کار در منزل دارم جهت همکاری رو منم حساب کنین از رشت
04:29
1404/01/30
رباب عسگری
منم نیاز ب کار در منزل دارم بسته بندی یا پاک کردن حبوبات
واقعا نیاز دارم.از بندر عباس 
03:25
کمک انباردار
به یک نفر کمک انباردار فعال جهت همکاری در انبار پوشاک زنانه نیازمندیم شرح وظایف : تحویل اجناس ورودی شمارش انبارگردانی چیدمان بسته بندی و ارسال بار ویژگی ها : منظم و مسئولیت پذیر شرایط سنی ۱۸ ال...
1404/01/31
کیان عرب
ویدا نبوی
سلام خانم خانه دار هستم نیازبه کار در منزل دارم و شیراز زندگی میکنم 
04:21
کیان عرب
تاحالا اگه به کسی کار داده ممنون میشم بگه 
04:22
هانی ا
ادمین هستم کسی خواست بگه
09:47
بردست بسته بندی پوشاک بچگانه
به تعدادی خانوم برای بسته بندی پوشاک بچگانه نیازمندیم متعهد کاری کسانی که دنبال کارن تماس بگیرن *********** ساعت کاری ۷:۳۰تا ۱۷:۳۰ یک ساعت ناهار ایرانی اگر مهاجر هستین با مدارک معتبر ورود خروجی ...
1404/02/07
زهرا آشتاب
سلام جهت کار درمنزل  ، بسته بندی یا پاک کردن حبوبات، در تهران هستم 
ممنون میشم  اگر موردی  بود خبرم کنید
06:06
1404/02/08
فرشته میرانی
باسلام ب کار نیاز دارم میش کمکم کنید بسته بندی هرچ باش مشکل ندارم فقط در منزل باشه 
10:33
1404/02/11
شهلا تله بازلو شریفی
سلام خسته نباشید من شهلا شریفی هستم نیاز به کار دارم لطفا راهنمایی کنید
14:05
کارگر ساده/نیروی آقا/کمک برشکار
به تعدادی نیروی آقا جهت کار در کارگاه برش پوشاک نیازمندیم کمک برشکاری، بسته بندی، کنترل انبار به صرف صبحانه در کارگاه جهت کسب اطلاعات فقط تماس بگیرید و به صورت حضوری مراجعه کنید
1404/02/12
سلام خانه دار هستم ممنون میشم اگه کار خانگی بود خبرم کنید ممنون از لطفتون
08:14
1404/02/18
سمانه نادری
سلام خانم خاندار هستم دنبال کار درمنزل هستم بسته بندی ما توشهرستان هستیم واقعا اینجا نیاز به کار هست لطفا اگه بود بهم بگین ممنون 
09:42
1404/02/25
فاطمه شهبازی
سلام وعرض ادب
خانم خانه دار هستم جویای کار در منزل ،
بسته بندی باشه بهتره اطلاع بدید ممنونم
11:53
صحرا آرانو پارتاک | Sahra Arano Partak
دستیار خرید و لجستیک دبی | Procurement & Logistics Assistant (Dubai Based)
ما یک شرکت بازرگانی بین‌المللی هستیم که در زمینه واردات محصولات متنوع (آرایشی، بهداشتی، پوشاک، محصولات سلامتی و دیگر کالاها) به ایران فعالیت می‌کنیم. برای توسعه فعالیت‌هایمان به دنبال جذب یک فرد متعهد...
سلام من لرستانم به یه کار مناسب  در منزل نیازمندم
19:53
1404/02/30
ریحانه جنگجوی اسفروشانی
سلام من تهران هستم نیاز به کار در منزل دارم. ترجیحا بسته بندی 
20:35
1404/03/06
سلام کار بسته بندی و ... اصفهان بود بگین 
15:29
بخارکار و بسته بند
سلام به یک یا دونفر نیروی آشنا به کار بخار و بسته بندی پوشاک مردانه با حقوق عالی و تسویه هفتگی نیازمندیم محیطی کاملا آرام ومطمئن با تیراژ کار بالا
سه‌شنبه 12 شهریور 1404، ساعت 13:54