دنبال کن

کاریابی درمنزل

بسته بندی پوشاک

1402/08/15
بانو خواجه
سلام خانم خانه دارهستم احتیاج به کاردرمنزل دارم ممنون میشم اگه کاری هست اطلاع رسانی کنیدباتشکر
07:46
2 پاسخ
4 تایید
بسته بندی پوشاک
به یک نفر خانم منظم و متعهد جهت کار در بسته بندی پوشاک زنانه نیازمندیم. شرایط: • ساکن محدوده • دقت و مسئولیت‌پذیری • ساعت کاری [شنبه تا چهارشنبه ۸ تا ۶ عصر و پنجشنبه ها تا ۳ ] • محیط کاری زنانه و دوس...
1402/08/16
سلام ببخشید احتیاج کاردر منزل هستم 
03:10
2 تایید
زهرا حاج حسنی
سلام احتیاج به کاردرمنزل دارم ممنون میشم کمک کنید
12:12
1 پاسخ
1402/08/20
ویدا نبوی
سلام من اصفهان هستم و نیاز کار در منزل دارم 
04:46
1 پاسخ
بسته بندی پوشاک
به تعدادی نیروی خانم مهارت در بسته بندی وبخارکاری پوشاک بچگانه حداکثر سن ۴۰ سال
1402/08/23
نوبار مجیدیان
خانم خاندار هسم به کار در منزل احتیاج دارم بستهبندی باشه 
16:30
2 تایید
نوبار مجیدیان
از ارومیه لطفا
16:31
1 تایید
1402/08/25
مینا رستمی
سلام من لرستانم اگه کار بسته بندی هست خبردارم کنید
13:17
1 تایید
نیروی خانم / تا و بسته بندی پوشاک کارگاه تولیدی
✅ استخدام ویژه بانوان ❎به تعدادی نیروی_خانم ⚛جهت تا و بسته_بندی پوشاک زنانه در کارگاه تولیدی نیازمندیم. ❌کار بیرون بر نداریم تسویه حقوق ماهانه محدوده خیابان عبدالرزاق ساعت تماس 9:00 الی 18:00
سحر بقایری
سلام  احتیاج به کار در منزل دارم  30 سالمه کاری مثل بسته بندی یا هر کاری که بشه تو خونه انجام بدم ممنون میشم اطلاع بدین از سبزوارم
15:55
1 پاسخ
1402/08/27
معصومه مطیعی
سلام من اصفهان هستم و نیازمند کار در منزل ممنونم میشم اطلاع رسانی کنید 
18:43
1402/08/29
امین رییسی
به آقای نیاز نداری
13:06
الگو ساز ،کمک برشکاری، وسط کار،بسته بندی
به تعدادی نیرو آقا و خانم جهت کار در تولیدی پوشاک زنانه نیازمندیم الگو ساز و طراح کمک برشکاری بسته بند
1402/09/01
ساره پرماس
سلام من به کاردرمنزل خخخخخیلی احتیاج دارم توروخداهرکه میدونه راهنمایی کنید شهرستان بروجرد هستم
09:42
1 پاسخ
پریدخت هفشدانی
پریدخت هفشدانی 
سلام دنبال کار در خانه هستم 52 ساله هستم مجرد وبسته بندی یا پاک کردن حبوبات و هر کاری باشه خبرم کنید اندیمشک هستم ممنون
18:16
1402/09/02
خطیبه کمکمهرورز
سلام به یک کار مناسب در منزل نیازمندم برای خانم
12:37
1 پاسخ
کارگر جهت تولیدی پوشاک
به تعدادی همکار خانم و آقا جهت کار در تولیدی پوشاک نیازمندیم . (آشنایی با بسته بندی ، بخار ، مادگی و ... مزیت می باشد ) ساعت کار شنبه تا چهارشنبه 8 تا18 پنجشنبه و جمعه تعطیل کارت پایان خدمت یا معاف...
1402/09/04
صدیقه شریعتی
بانو خواجه
سلام خانم خانه دارهستم احتیاج به کاردرمنزل دارم ممنون میشم اگه کاری هست اطلاع رسانی کنیدباتشکر
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
پیام بدین0**** 
20:21
2 پاسخ
صدیقه شریعتی
زهرا حاج حسنی
سلام احتیاج به کاردرمنزل دارم ممنون میشم کمک کنید
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
پیام بدین0**** 
20:22
صدیقه شریعتی
ویدا نبوی
سلام من اصفهان هستم و نیاز کار در منزل دارم
پیام بدین0**** 
خیاط و وسط کار
ته تعدادی همکار خانم جهت کار در واحد تولیدی پوشاک نیازمندیم. خیاط حرفه ای و مبتدی (همراه با آموزش توسط نیرو های مجرب) وسط کار و بسته بندی کار محیط کاری کاملا زنانه و آرام تسویه به صورت ماهانه یا ه...
صدیقه شریعتی
سحر بقایری
سلام احتیاج به کار در منزل دارم 30 سالمه کاری مثل بسته بندی یا هر کاری که بشه تو خونه انجام بدم ممنون میشم اطلاع بدین از سبزوارم
پیام بدین0**** 
صدیقه شریعتی
ساره پرماس
سلام من به کاردرمنزل خخخخخیلی احتیاج دارم توروخداهرکه میدونه راهنمایی کنید شهرستان بروجرد هستم
پیام بدین0**** 
20:23
1 پاسخ
صدیقه شریعتی
خطیبه کمکمهرورز
سلام به یک کار مناسب در منزل نیازمندم برای خانم
پیام بدین0**** 
20:23
خیاطی.وسطکاری
استخدام نیروی اتو کار / بسته بند / وسط کار شرکت تولیدی پوشاک سروا کتان جامه (صادقی) به منظور تکمیل نیروی انسانی خود در بخش تولید- بسته بندی- اتوکاری از افراد متعهد، منظم و پرانرژی دعوت به همکاری مینما...
1402/09/05
زهرا حق وردی
صدیقه شریعتی
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن. پیام بدین0****
سلام روزتون بخیر،ما برای توسعه فروش محصولاتمون به 4نفر بازاریاب احتیاج داریم،لطفا پیغام بذارید تا برای مصاحبه کاری براتون یه تایمی ظرف 24ساعت آینده هماهنگ کنم
09:37
1 پاسخ
صدیقه شریعتی
زهرا حق وردی
سلام روزتون بخیر،ما برای توسعه فروش محصولاتمون به 4نفر بازاریاب احتیاج داریم،لطفا پیغام بذارید تا برای مصاحبه کاری براتون یه تایمی ظرف 24ساعت آینده هماهنگ کنم
عزیزم من به کار نیاز ندارم..برای خانومهای عزیز گفتم.ممنون.
13:37
ریحانه امجد محمدی
سلام دخترم 17 سالمه به کار در منزل نیاز دارم
20:45
1 پاسخ
استخدام وسط کار با بیمه
تولیدی پوشاک جهت تکمیل کادر خود نیازمند چند نیروی خانم برای اتو بسته بندی است محیط بدون حاشیه ساعت کاری ۸:۳۰ الی ۱۸:۳۰ پنجشنبه ها تا ساعت ۱۶ روزهای تعطیل ، تعطیل می‌باشد حقوق طبق وزارت کار نسبت به ارت...
ریحانه امجد محمدی
اگه میشا راهنمایی ام کنید 
20:45
1 پاسخ
ریحانه امجد محمدی
ریحانه امجد محمدی
اگه میشا راهنمایی ام کنید
میشه
20:46
1402/09/07
زهرا کسلخه
سلامن من یه خانم خانه دارهستم خواهش به من درمنزل خودم کاری نیست انجام بدم بسته بندی هرچی باشه توخانه ی خودم بکنم چون شوهرم هیجانمیفرسته من روستامیشینم هرکارباشه درخانه ی خودم باشه میکنم 
14:24
1 پاسخ
کارگر خیاطی
به تعدادی کارگر آقا یا خانم جهت کار در کارگاه تولیدی پوشاک تریکو زیگزال دوز ،میاندوزکار، اتوکار ،بسته بندی کار و کمک برش کار نیازمندیم دوخت کارها به صورت خطی می‌باشد تایم کاری از ۸ صبح تا ۱۹ حقوق چر...
زهرا کسلخه
زهرا کسلخه
سلامن من یه خانم خانه دارهستم خواهش به من درمنزل خودم کاری نیست انجام بدم بسته بندی هرچی باشه توخانه ی خودم بکنم چون شوهرم هیجانمیفرسته من روستامیشینم هرکارباشه درخانه ی خودم باشه میکنم
شهرمن اق قلا هست وروستاش میشینم خواهش میکنم برام یه کاری پیداکنین بسته بندی هرکارباشه توی خونه یخودم میکنم شوهرم اجازه نمیده برم بیرون کارکنم
14:27
1402/09/09
سمیره خنیفر
سلام خانه دهر هستم احتیاج به کار در خانه هستم اگر کاری هست اطلاعی بدهید ممنون
10:47
1402/09/11
صدیقه شریعتی
بانو خواجه
سلام.پیام بدین.0930/191/5654
21:46
1 پاسخ
اتو کار دگمه مادگی زن و بسته بندی پوشاک
2نفر خانم برای کار داخل کارگاه خیاطی برای اتو کاری و بسته بندی پوشاک . خیاط حرفه ای و راسته دوز وزیگزال دوز خانم همراه با آموزش برای کار داخل کارگاه نیازمندیم. محیط زنانه محدوده پل کاشانی .امام زاده ...
1402/09/12
نادیا قربانی
سلام من یک خانم خونه دارم که کل روز بیکارم احتیاج به کار در منزل دارم یزد هستم
13:08
زیبا عزیزی
سلام خانم خانه دار هستم مستاجرم نیاز به کار بسته بندی در خانه دارم دربندرانزلی
17:52
زیبا عزیزی
سلام خانه دارهستم ونیازمند کار در منزل بسته بندی هستم 
17:54
استخدام نیرو تولیدی پوشاک
گروه تولیدی پوشاک سام جهت تکمیل کادر پرسنلی خط تولید خود از افراد واجد شرایط زیر دعوت به همکاری می نماید . 1. چرخکار ماهر ( راسته دوز - زیگزال دوز ) 2. اتو کار ( خرج کار و تکمیلی ) 3. دکمه مادگی زن...
1402/09/18
سلیمان سارانی
سلام چطوری کاردرمنزل پیدا کنم
03:46
سلیمان سارانی
لطفا  راهنمای  کنید 

20 نیرو فعال  زن و مرد  دارم
پوشاک 
دسته بندی حبوبات     جوراب وغیره
کارفرما ها تماس بگیرند
0**** 
03:49
1 پاسخ
زهره غلامینژاد
سلام وقت بخیر خسته نباشید ..احتیاج کار در منزل هستم 
06:52
خانم ماهر بسته بند جهت پوشاک ورزشی
به تعدادی خانم ماهر و کار بلد جهت بسته بندی پوشاک ورزشی نیازمندیم تسویه به موقع محیط کاری آرام و بی حاشیه محدوده مترو شادمان جهت کسب اطلاعات بیشتر لطفا تماس بگیرید
فاطمه چراغی
سلام برای کارمزاحم شدم
08:36
طیبه جهانگیری
سلام ببخشید احتیاج کار در منزل دارم 
15:58
طیبه جهانگیری
سلام خانم خانه دار هستم نیاز کار در منزل دارم 
بسته بندی باشه ممنون میشم
15:59
چرخکار خانم ایرانی و اطباع + ساده
تولیدی سفارشی دوز جهت تکمیل کادر خود نیازمند تعدادی چرخ کار خانم ایرانی و اتباع مسلط به چرخ خیاطی صنعتی است (روش دوخت آموزش داده می شود) یه نفر نیروی طراح لباس حرفه ای نیازمندیم نیرو ساده جهت اتو و...
1402/09/19
فاطمه گنجعلی زاده
سلام خانم خانه دار هستم احتیاج کار در منزل.دارم ممنون میشم کمک .وحمایتم کنید..
19:45
فاطمه گنجعلی زاده
سلام خانم خانه دار هستم اهل کرمان.کاردرمنزل احتیاج دارم ممنون اگه حمایت کنید 
19:47
1402/09/27
زهرا تنسخ
سلام  خانم خانه دار هستم احتیاج به کار بسته بندی در منزل هستم خوزستان - گتوند-صالحشهر
04:37
نیروی خانم جهت بسته بندی لباس
فقط نیروی خانم جهت بسته بندی لباس بدون نیاز به سابقه کار ( آموزش دارد) متعهد و منظم و دقیق دو روز مرخصی در ماه حقوق ۱۰ تومان بیمه دارد ساعت کاری ۸ صبح تا ۱۶ لباس شامل مانتو و شلوار در قسمت بسته بندی ...
فریبا نصیری
صدیقه شریعتی
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن. پیام بدین0****
سلام من به کاردر منزل شدیدا نیاز دا م
09:13
محمد صمدی
ریحانه امجد محمدی
سلام دخترم 17 سالمه به کار در منزل نیاز دارم
0**** 
23:53
1402/09/29
سلام من یه خانم خاندار هستم بسته بندی اگه باشه  ممنون میشم 0**** 
18:08
بسته بندی و اتو
ب تعدادی همکار خانم یا اقا جهت کار تولیدی پوشاک نیازمندیم جهت اتو و بسته بندی
زهرا پاکدل  هستم از تبریز خانم خاندار هستم یه کار در منزل نیاز دارم 
18:09
1402/10/05
نازیتا ضیایی
سلام خانم خانه دار استم 27 سالمه بنابر مشکلاتی که دارم نمیتونم بیرون از منزل کار کنم  و سخت به کار در منزل نیاز دارم وضعیت اقتصادی بدی دارم جویای کار در منزل استم لطفآ کمکم کنید ممنون میشم 
09:23
نازیتا ضیایی
صدیقه شریعتی
سلام.پیام بدین.0930/191/5654
سلام خانم شریعتی شما فرمودید که میتونید به خانم ها کمک کنید چطوری کار در منزل انجام بدن من شهر قدس استم دنبال کار در منزل خودم ممنون میشم راهنمایی کنید 
20:34
1 پاسخ
بسته بندی آقا یا خانم
آقا یا خانم جهت کار در تولیدی پوشاک مردانه در بسته بندی واتو کردن آماده به کار فعال فوری نیازمندیم لطف درصورت تماس ناموفق پیام بگذارید
1402/10/07
سلام خیلی احتیاج به کار بسته بندی در منزل هستم
18:11
1402/10/08
صدیقه شریعتی
نازیتا ضیایی
سلام خانم شریعتی شما فرمودید که میتونید به خانم ها کمک کنید چطوری کار در منزل انجام بدن من شهر قدس استم دنبال کار در منزل خودم ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام .با شماره ای که دادم تماس بگیرید تا اطلاعات کار رو براتون توضیح بدم.ممنونم.
20:26
1402/10/13
سلام وقت بخیر من کار درمنزل میخاستم احتیاج دارم 
08:43
بسته بند پوشاک
به تعدادی خانم برای بسته بندی در تولیدی پوشاک زنانه با سابقه کاری نیازمندیم. بیمه و عیدی دارد. نزدیک مترو تاترشهر
سلام وقت بخیر کار در منزل میخاستم احتیاج دارم 
08:44
1402/10/14
صدیقه شریعتی
سلام چه کاریه و کدوم شهرهست من یه خانم خونه دارم
16:29
سلیمان سارانی
لطفا راهنمای کنید 20 نیرو فعال زن و مرد دارم پوشاک دسته بندی حبوبات جوراب وغیره کارفرما ها تماس بگیرند 0****
سلام کدم شهر
16:38
بسته بندی پوشاک
برای کسب اطلاع تماس بگیرید توضیحات شغل: ما به دنبال یک بسته‌بند پوشاک خانم برای کار در محیطی پویا و دوستانه هستیم. در این شغل، شما مسئول بسته‌بندی پوشاک با دقت و سرعت بالا خواهید بود. شرایط مورد نیا...
فاطمه نسا شجاعی زیدانلو
سلام من قوچان در استان خراسان رضوی هستم  احتیاج به کار در منزل دارم کار بسته بندی و هر  چیزی باشه اشکال نداره 
19:10
1402/10/15
فاطمه ابراهیمی
سلام من یه کاره فوری میخوام اونم کار در منزل باشه خیلی به کار در منزل واقعا احتیاج دارم اگه پیدا شد خبرم کنید
08:00
فاطمه ابراهیمی
سلام من خانم خاندار هستم احتیاج کار در منزل دارم میشه بهم خبر بدید ممنون میشم
08:01
خیاط وسط کار داخل کارگاه وبیرون بر
باسلام مجموعه بزرگ تولیدات پوشاک زنانه ودخترانه در جهت افزایش توان تولیدات گسترده خود نیاز ب راسته دوز زیگزال دوز وسط کار الگو ساز وردست برش کار بسته بندی کار حرفه ای ودکمه مادگی زن و کارگاه ب...
1402/10/16
سلام احتیاج به کار درمنزل دارم مازندران قایمشهر 
17:14
به کار درمنزل نیاز دارم مازندران قایمشهر 
17:15
1402/10/17
عاطفه تهمتن
سلام نیاز ب کار در خانه دارم شیراز هستم ممنون میشم بهم زنگ بزنید
12:01
وسط کار
-حداقل تجربه ی کاری2سال. -انجام سایر محوله در حوزه وظایف سازمانی از سوی مقام مافوق. {وسط کار پوشاک} -آشنایی با انواع پارچه _فرایند های تولید_استاندارهای کیفیت. -توانایی سرنخ زدن محصولات تولید شده. -بس...
1402/10/19
آیلار جوادی
سلام من خانم خانه دار هستم به کار در منزل نیاز دارم 
23:21
1403/06/13
نسرین عزیزی
سلام من دختر 16 ساله هستم از مشگین شهر اگه کاری هس به من بگید نیاز دارم مرسی
13:44
1 پاسخ
محمد صمدی
نسرین عزیزی
سلام من دختر 16 ساله هستم از مشگین شهر اگه کاری هس به من بگید نیاز دارم مرسی
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
19:52
تعدادی نیروی خانم /تا و بسته بندی پوشاک
✅ استخدام_ویژه_بانوان به تعدادی نیروی_خانم ⚛جهت تا و بسته_بندی پوشاک در کارگاه تولیدی نیازمندیم. ❌کار بیرون بر نداریم تسویه حقوق هفتگی محدوده خیابان عبدالرزاق
1403/06/14
سلام کاردرمنزل دارم فقط شهراصفهان منجوق دوزی روی نمد
11:45
1403/06/15
فاطمه فروزانفر
احتیاج به کار در منزل دارم
12:30
1 پاسخ
محمد صمدی
فاطمه فروزانفر
احتیاج به کار در منزل دارم
13:18
همکار خانوم جهت بخار و بسته بندی پوشاک (فوری)
کارش راحته.ساعت هشت الی یک. و عصر ساعت سه تا هفت..تایم استراحت ناهار را میتونید داخل کارگاه بمونید.محیط زنانه و سالم هست. واقع در خیابان محسنی پاساژ سعادت بک طبقه بالا تولیدی پوشاک سپیده..سراوند..
سلام خانم خانه دار هستم وجویای کار درمنزل ساکن شهر اهواز منطقه گلستان هستم ..سپاس
23:47
1403/06/18
سارا امرودی
سلام احتیاج کار در منزل هستم لطفاً اطلاع دهید 
06:13
1 پاسخ
فاطمه شاهولی
سلام وقتتون بخیر خانه دار هستم و کار در منزل احتیاج دارم و بسته بندی باشه 
کرمان 
12:36
بسته بند و اتوکار ماهر آقا وخانم77502296
بتعدادی بسته بندی و اتوکارماهر خانم و آقا جهت کار در تولیدی پوشاک نیازمندیم بابیمه و مزایا77502296
زینب حسن زاده
سلام خانم خانه دارهستم کاردرمنزل میخام بسته بندی باشه
15:58
1 پاسخ
محمد صمدی
زینب حسن زاده
سلام خانم خانه دارهستم کاردرمنزل میخام بسته بندی باشه
16:28
محمد صمدی
سارا امرودی
سلام احتیاج کار در منزل هستم لطفاً اطلاع دهید
16:29
بسته بندی انواع پوشاک تیشرت و شلوار
انجام کلیه سفارشات بسته بندی انواع تیشرت و اسلش در انواع سایز ها و انواع بسته بندی تک سلفون رنگ بندی سوا و.... در سریع ترین زمان
1403/06/24
سوزان ابونصرشیراز
زهرا ابونصر شیراز 0**** 
17:57
1403/06/25
الهام کرباسی
سلام خانم خانه دار هستم نیازمند کار در منزل
09:04
1403/07/01
اسما رحمانی
سلام من خانم رحمانی استم احتیاج به کار دارم لطفاً اگر کاری هست من حاضرم آم
09:43
بسته بند پوشاک
به چندین نفر دوشیزه جهت بسته بندی انواع تیشرت در تولیدی پوشاک نیازمندیم . شرایط کاری حقوق ماهیانه بیمه تامین اجتماعی اضافه کاری نظم و انضباط در رفت و آمد آدرس تولیدی تبریز،خیابان جمهوری،جنب ب...
مریم نذری
با سلام  منم خیلی احتیاج ددارم
10:28
1 پاسخ
1403/07/02
محمد صمدی
مریم نذری
با سلام منم خیلی احتیاج ددارم
21:52
1403/07/09
فاطمه حبیبزاده
سلام  من مازندران  هستم وبه یه کار در منزل احتیاج دارم لطفا کمکم کنید 
18:12
استخدام اتو بسته بندی کار
به تعدادی خانم جهت اتو وبسته بندی پوشاک در مجموعه تولیدی لباس حوالی خواجه ربیع مهرمادر با حقوق عالی نیازمندیم
1403/07/20
هدی فرخی
سلام من تهران هستم احتیاج به کار در منزل دارم ممنون میشم اطلاع بدید
15:10
مهدیه‌ مهرابی
سلام مهرابی هستم به کار در منزل احتیاج دارم بروجرد هستم شماره 0**** 
17:40
1 پاسخ
1403/07/23
نیازمند به کار درمنزل شریف اباد تهران
10:11
بسته بندی پوشاک
به تعدادی خانم جهت بسته بندی پوشاک و اتوکاری در محیطی کاملا زنانه نیازمندیم
1403/07/25
سهیلا اقابیک
سلام من به کار در منزل نیاز دارم لطفا اگه کاری هست معرفی میکنید ممنون 
07:33
1 پاسخ
1403/08/05
سلام خانم 30 ساله هستم چون بچه کوچیک دارم نمیتونم بیرون کار کنم احتیاج به کار بسته بندی در منزل هستم 
10:04
1403/08/08
ملیحه نجفی
سلام من خانم 36 ساله هستم واحتیاج به کاردرمنزل هستم اگه کاری بود اطلاع رسانی کنید ممنون میشم
17:36
1 پاسخ
کارگرساده خانوم
سلام به تعدادی کارگرساده خانوم جهت کار درتولیدی پوشاک درقسمت بسته بندی نیازمندیم لطفا تماس بگیرید
سلام خانم خانه دارهستم نیازکاردرمنزل همدان هستم
19:39
1403/08/11
مریم میرزایی
سلام خسته نباشید من دنباله کار در منزلم خیلی تو خونه حوصله ام سر میره 
13:50
2 پاسخ
سلام من خانم هستم دنبال کار در منزل میگردم به پولش نیاز دارم در شهر قنوات هستم
13:51
استخدام کارمند انبار آقا (فروشگاه اینترنتی)
برند کودک و نوجوان پیانو جهت واحد انبار (در زمینه پوشاک) به همکار آقا نیاز دارد: دقت و سرعت عمل بالا نظم و سلیقه در چیدمان و بسته بندی محصولات توانایی کار با کامپیوتر و اکسل مسئولیت پذیری و تعهد بال...
1403/08/13
طاهره آقاپور
سلام خانم خاندار دیپلم وکار بلد 
سه سلام مزون کار کردم 
یک سال هم مشاور درمان بودم 
الان به کار در منزل نیاز دارم 
13:02
1 پاسخ
1403/08/16
مریم شایگان
سلام خانم خانه دار هستم و کارجو کار در منزل در مشهد هستم.باتشکر
10:09
1 پاسخ
1403/08/17
افسانه شفیعیی
سلام نیاز‌به‌کار‌در‌منزل‌دارم‌‌اگه‌کاری‌هست‌بهم‌خبر‌بدی‌بومهن
13:22
بسته بندی خانم و آقا
به تعدادی نیروی کار خانم و آقا جهت بسته بندی و اتو پوشاک زنانه کار نیازمندیم . محیط امن و سالم محدوده بازار تهران
افسانه شفیعیی
سلام‌کار‌درمنزل‌نیاز‌دارم‌بسته‌بندی‌از‌بومهن
13:24
صدی ناطمی
سلام احتیاج به کار در منزل دارم فروشنده یکسال بودم خبرم کنید ممنون
19:59
1 پاسخ
صدی ناطمی
از اردکان یزد 
20:00
اتوکار ، بسته بند
سال نو مبارک پوشاک فندق در نظر دارد جهت گسترش و توسعه ی مجموعه ی تولیدی بچگانه ی فندق تعدادی نیروی ماهر و متخصص در زمینه ی فعالیتی اتوکاری و بسته بندی ،تعدادی نیروی جوان و پر انرژی استخدام نماید ....
1403/12/03
صدیقه شریعتی
مریم میرزایی
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور  میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
برای اطلاع از شرایط کار تماس بگیرید.0915/401/3205
17:07
صدیقه شریعتی
صدی ناطمی
سلام احتیاج به کار در منزل دارم فروشنده یکسال بودم خبرم کنید ممنون
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور  میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
صدیقه شریعتی
مریم شایگان
سلام خانم خانه دار هستم و کارجو کار در منزل در مشهد هستم.باتشکر
نیروی ساده جهت بسته بندی
نیازمند یک نفر نیروی خانم جهت بسته بندی در کارگاه پوشاک بچگانه آدرس شهرقائم خیابان قائم کوچه ۳۰جنب مسجد ابوالفضل
صدیقه شریعتی
طاهره آقاپور
سلام خانم خاندار دیپلم وکار بلد سه سلام مزون کار کردم یک سال هم مشاور درمان بودم الان به کار در منزل نیاز دارم
صدیقه شریعتی
مریم میرزایی
صدیقه شریعتی
ملیحه نجفی
سلام من خانم 36 ساله هستم واحتیاج به کاردرمنزل هستم اگه کاری بود اطلاع رسانی کنید ممنون میشم
نیرو بسته بند و سرنخ زن
شرکت تولیدی لومیک به چندنفر نیرو در قسمت بسته بندی و سرنخ زنی پوشاک نیازمند است. بیمه+عیدی+سنوات سرویس در محدوده شهرقدس
صدیقه شریعتی
سهیلا اقابیک
سلام من به کار در منزل نیاز دارم لطفا اگه کاری هست معرفی میکنید ممنون
17:16
صدیقه شریعتی
مهدیه‌ مهرابی
سلام مهرابی هستم به کار در منزل احتیاج دارم بروجرد هستم شماره 0****
17:16
1403/12/05
خانم هستم احتیاج به کار در منزل دارم از تهران
03:33
استخدام نیروی کار در کشور ترکیه ساده و فنی
استخدام نیروی خانم و آقا کارهای ساده : رستوران و تولیدی. پوشاک . ظرف شویی کارواش .لامپ سازی .بسته بندی لوازم برقی . حقوق ۲۰ هزار لیر الی ۲۵ هزار لیر کار های فنی : آشپز فرنگی .آشپز سنتی . جوشکار co...
1403/12/06
ميرزايي
سلام ارومیه هستم احتیاج به کار در منزل دارم 
21:36
1403/12/08
محمد پورمیرزا
سلام به کار در منزل احتیاج دارم 
21:32
1403/12/16
معصومه افتخاری
من خانم هستم  به کارمنزل احتیاج  دارم
14:14
بسته بندی خانم برای پوشاک
به تعدادی بسته بند خانم با سابقه کار جهت کار در تولیدی پوشاک زنانه با حقوق وزارت کار با بیمه و مزایا نیازمندیم ساعت تماس از ساعت 8 صبح تا 6 بعد ازظهر
1404/01/01
زهرا زمانزاده
سلام خانم خانه دار هستم به کار در منزل احتیاج دارم کار بسته بندی باشه
17:49
1404/01/04
سلام وقت تون بخیر من می‌خوام کار انجام بدم 
17:13
1404/01/17
سلام من خانم چگینی من خانم خانه دار هستم به کار در منزل احتیاج دارم کاری هست اطلاع دهید 
17:52
نیروی انباردار
یک نفر نیروی آقا جوان جهت کار در شرکت تولیدی پوشاک در قسمت انبار  ( آشنا به کامپیوتر، زدن آمار ورود و خروج کالا، بسته بندی کالا جهت خروج،  مرتب کردن انبار و جا دادن کالا و...) ساعت کار از ۸.۳۰ الی ۱۴...
1404/01/19
رقیه حق پناه
  سلام‌ یک خانوم‌ خانه‌ دار‌ هستم‌ 
درمازندران‌ 
دنبالم‌ کاربسته بندی در منزل خودم‌ هستم‌ خواهشن‌ پیدا شد خبرم‌ کنید 
البته‌ ارسالی رایگان‌ هم‌ داشته باشه وهزینه نخواد متشکرم
10:07
جمعه 23 فروردین 1404، ساعت 03:02