دنبال کن

کاریابی درمنزل

بسته بندی پوشاک

1402/08/15
بانو خواجه
سلام خانم خانه دارهستم احتیاج به کاردرمنزل دارم ممنون میشم اگه کاری هست اطلاع رسانی کنیدباتشکر
07:46
2 پاسخ
2 تایید
بسته بندی پوشاک
به یک خانم تا ۳۵ سال جهت بسته بندی پوشاک زنانه ساعت کار ۱۰ تا ۶ و یک ساعت تایم استراحت و ناهار ۲ تا ۳ داریم ❌❌کار در منزل نداریم❌❌ حقوق ۵ میلیون و ساعتکاری قابل تغییر نیست
1402/08/16
سلام ببخشید احتیاج کاردر منزل هستم 
03:10
2 تایید
زهرا حاج حسنی
سلام احتیاج به کاردرمنزل دارم ممنون میشم کمک کنید
12:12
1 پاسخ
1402/08/20
ویدا نبوی
سلام من اصفهان هستم و نیاز کار در منزل دارم 
04:46
1 پاسخ
بسته بندی پوشاک مردونه تریکو
سلام تعدادی نیرو خانم برای بسته بندی پوشاک مردونه تریکو ساعت 9صبح شروع تا ساعت ۷بعدظهر حقوق ۹ میلیون کار در محیط کاملا سالم فقط بسته بند تعطیلات تعطیل است
1402/08/23
نوبار مجیدیان
خانم خاندار هسم به کار در منزل احتیاج دارم بستهبندی باشه 
16:30
2 تایید
نوبار مجیدیان
از ارومیه لطفا
16:31
1402/08/25
مینا رستمی
سلام من لرستانم اگه کار بسته بندی هست خبردارم کنید
13:17
1 تایید
بسته بندی و اتوکار خانوم
به چند نفر همکار خانوم جهت اتوکاری و بسته بندی پوشاک زنانه نیارمندیم . جهت اطلاع از شرایط کاری لطفا تماس بگیرید
سحر بقایری
سلام  احتیاج به کار در منزل دارم  30 سالمه کاری مثل بسته بندی یا هر کاری که بشه تو خونه انجام بدم ممنون میشم اطلاع بدین از سبزوارم
15:55
1 پاسخ
1402/08/27
معصومه مطیعی
سلام من اصفهان هستم و نیازمند کار در منزل ممنونم میشم اطلاع رسانی کنید 
18:43
1402/08/29
امین رییسی
به آقای نیاز نداری
13:06
استخدام نیروی بسته بندی پوشاک و چرخ کار صنعتی
به تعدادی خانم جهت بسته بندی پوشاک و همچنین تعدادی نیروی آشنا به کار با چرخ صنعتی سردوز نیازمندیم . کار در منزل هم داده می شود . با شماره تماس بگیرید. *********** *** ************** ************** **...
1402/09/01
ساره پرماس
سلام من به کاردرمنزل خخخخخیلی احتیاج دارم توروخداهرکه میدونه راهنمایی کنید شهرستان بروجرد هستم
09:42
1 پاسخ
پریدخت هفشدانی
پریدخت هفشدانی 
سلام دنبال کار در خانه هستم 52 ساله هستم مجرد وبسته بندی یا پاک کردن حبوبات و هر کاری باشه خبرم کنید اندیمشک هستم ممنون
18:16
1402/09/02
خطیبه کمکمهرورز
سلام به یک کار مناسب در منزل نیازمندم برای خانم
12:37
1 پاسخ
بسته بندی پوشاک،چرخکار خانم،مهاجر افغانی و ایرانی
سلام ✔️تولیدی پوشاک بچه گانه . ، ✔️با بچه کوچک و آوردن به کارگاه هم برای کار مشکلی نداریم و میتوانید بچه کوچیک با مسولیت مراقبت خودتون بیارید، ، ✔️مهاجرین و ایرانی محترم هم پذیرفته میشود و برای ما فر...
1402/09/04
صدیقه شریعتی
بانو خواجه
سلام خانم خانه دارهستم احتیاج به کاردرمنزل دارم ممنون میشم اگه کاری هست اطلاع رسانی کنیدباتشکر
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
پیام بدین0**** 
20:21
2 پاسخ
صدیقه شریعتی
زهرا حاج حسنی
سلام احتیاج به کاردرمنزل دارم ممنون میشم کمک کنید
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
پیام بدین0**** 
20:22
صدیقه شریعتی
ویدا نبوی
سلام من اصفهان هستم و نیاز کار در منزل دارم
پیام بدین0**** 
بسته بند پوشاک
به تعدادی خانم جهت بسته بندی پوشاک بچه گانه نیازمندیم
صدیقه شریعتی
سحر بقایری
سلام احتیاج به کار در منزل دارم 30 سالمه کاری مثل بسته بندی یا هر کاری که بشه تو خونه انجام بدم ممنون میشم اطلاع بدین از سبزوارم
پیام بدین0**** 
صدیقه شریعتی
ساره پرماس
سلام من به کاردرمنزل خخخخخیلی احتیاج دارم توروخداهرکه میدونه راهنمایی کنید شهرستان بروجرد هستم
پیام بدین0**** 
20:23
1 پاسخ
صدیقه شریعتی
خطیبه کمکمهرورز
سلام به یک کار مناسب در منزل نیازمندم برای خانم
پیام بدین0**** 
20:23
اتوکار حرفه ای ، نیروی بسته بندی پوشاک
با سلام مجموعه تولید پوشاک ورزشی به یک اتوکار حرفه ای ، و با تجربه برای تکمیل کادر خود نیازمند است ، همچنین در قسمت بسته بندی به یک نفر نیروی سریع برای بسته بندی پوشاک نیازمنداست
1402/09/05
زهرا حق وردی
صدیقه شریعتی
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن. پیام بدین0****
سلام روزتون بخیر،ما برای توسعه فروش محصولاتمون به 4نفر بازاریاب احتیاج داریم،لطفا پیغام بذارید تا برای مصاحبه کاری براتون یه تایمی ظرف 24ساعت آینده هماهنگ کنم
09:37
1 پاسخ
صدیقه شریعتی
زهرا حق وردی
سلام روزتون بخیر،ما برای توسعه فروش محصولاتمون به 4نفر بازاریاب احتیاج داریم،لطفا پیغام بذارید تا برای مصاحبه کاری براتون یه تایمی ظرف 24ساعت آینده هماهنگ کنم
عزیزم من به کار نیاز ندارم..برای خانومهای عزیز گفتم.ممنون.
13:37
ریحانه امجد محمدی
سلام دخترم 17 سالمه به کار در منزل نیاز دارم
20:45
1 پاسخ
بسته بند کار پوشاک مردانه
با سلام به دونفر خانم جهت بسته بندی پوشاک در محیطی تمیز و سالم واقع در بازار نزدیک مترو خیام نیازمندیم
ریحانه امجد محمدی
اگه میشا راهنمایی ام کنید 
20:45
1 پاسخ
ریحانه امجد محمدی
ریحانه امجد محمدی
اگه میشا راهنمایی ام کنید
میشه
20:46
1402/09/07
زهرا کسلخه
سلامن من یه خانم خانه دارهستم خواهش به من درمنزل خودم کاری نیست انجام بدم بسته بندی هرچی باشه توخانه ی خودم بکنم چون شوهرم هیجانمیفرسته من روستامیشینم هرکارباشه درخانه ی خودم باشه میکنم 
14:24
1 پاسخ
بسته بندی پوشاک
یک مجموعه معتبر در بندرعباس از نیروی خانم واجد شرایط در راستای بسته بندی پوشاک دعوت به همکاری می نماید. محدوده کاری: چهارراه راه فاطمیه ساعت کاری: 8:30 صبح الی 18 شرایط احراز یک خانم منظم و متعهد و مس...
زهرا کسلخه
زهرا کسلخه
سلامن من یه خانم خانه دارهستم خواهش به من درمنزل خودم کاری نیست انجام بدم بسته بندی هرچی باشه توخانه ی خودم بکنم چون شوهرم هیجانمیفرسته من روستامیشینم هرکارباشه درخانه ی خودم باشه میکنم
شهرمن اق قلا هست وروستاش میشینم خواهش میکنم برام یه کاری پیداکنین بسته بندی هرکارباشه توی خونه یخودم میکنم شوهرم اجازه نمیده برم بیرون کارکنم
14:27
1402/09/09
سمیره خنیفر
سلام خانه دهر هستم احتیاج به کار در خانه هستم اگر کاری هست اطلاعی بدهید ممنون
10:47
1402/09/11
صدیقه شریعتی
بانو خواجه
سلام.پیام بدین.0930/191/5654
21:46
1 پاسخ
استخدام کارگر ساده خانم
تعدادی کارگر ساده خانم جهت بسته بندی پوشاک فقط وفقط داخل کارگاه نیازمندیم ۸صبح تا شش عصر پنجشنبه ها تا ساعت دو هستیم حقوق ثابت بلوار میامی کرامت ۱۴رزمی یک کوچه سوم مفتح شرقی ۱۰/۳پلاک۳۱ نخعی
1402/09/12
نادیا قربانی
سلام من یک خانم خونه دارم که کل روز بیکارم احتیاج به کار در منزل دارم یزد هستم
13:08
زیبا عزیزی
سلام خانم خانه دار هستم مستاجرم نیاز به کار بسته بندی در خانه دارم دربندرانزلی
17:52
زیبا عزیزی
سلام خانه دارهستم ونیازمند کار در منزل بسته بندی هستم 
17:54
بسته بندی و بخار پوشاک پچه گانه
بخار بسته بندی پوشاک خانم
1402/09/18
سلیمان سارانی
سلام چطوری کاردرمنزل پیدا کنم
03:46
سلیمان سارانی
لطفا  راهنمای  کنید 

20 نیرو فعال  زن و مرد  دارم
پوشاک 
دسته بندی حبوبات     جوراب وغیره
کارفرما ها تماس بگیرند
0**** 
03:49
1 پاسخ
زهره غلامینژاد
سلام وقت بخیر خسته نباشید ..احتیاج کار در منزل هستم 
06:52
فروشنده نیرو کار خانم مدیریت کارگاه تولیدی پوشاک
با سلام و درود دوستان عزیز لطفاً مطالعه بفرمایید یک نفر خانم خوش اخلاق و مهربون برای مدیریت کارگاه تولیدی و یک نفر نیرو کار ساده برای کمک کردن در چیدمان و بسته بندی پوشاک در کارگاه تولیدی کوچیک پوشاک...
فاطمه چراغی
سلام برای کارمزاحم شدم
08:36
طیبه جهانگیری
سلام ببخشید احتیاج کار در منزل دارم 
15:58
طیبه جهانگیری
سلام خانم خانه دار هستم نیاز کار در منزل دارم 
بسته بندی باشه ممنون میشم
15:59
دو نفر بسته بندی کار افغان در تولیدی پوشاک بازار
دو نفر جهت کار در تولیدی بسته بندی پوشاک و پارچه پهن کن نیازمندیم ترجیحا اتباع‌ افغانستان
1402/09/19
فاطمه گنجعلی زاده
سلام خانم خانه دار هستم احتیاج کار در منزل.دارم ممنون میشم کمک .وحمایتم کنید..
19:45
فاطمه گنجعلی زاده
سلام خانم خانه دار هستم اهل کرمان.کاردرمنزل احتیاج دارم ممنون اگه حمایت کنید 
19:47
1402/09/27
زهرا تنسخ
سلام  خانم خانه دار هستم احتیاج به کار بسته بندی در منزل هستم خوزستان - گتوند-صالحشهر
04:37
نیروی خانم جهت بسته بندی در تولیدی پوشاک
ساعت کاری ۸ الی ۱۷/۳۰
فریبا نصیری
صدیقه شریعتی
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن. پیام بدین0****
سلام من به کاردر منزل شدیدا نیاز دا م
09:13
محمد صمدی
ریحانه امجد محمدی
سلام دخترم 17 سالمه به کار در منزل نیاز دارم
0**** 
23:53
1402/09/29
سلام من یه خانم خاندار هستم بسته بندی اگه باشه  ممنون میشم 0**** 
18:08
به یک ادمین خانم نیازمندیم
دعوت به همکاری ادمین اینستاگرام در محیطی امن و آرام(تولیدی پوشاک زنانه) واقع در احمداباد شهرک فرهنگیان شرایط: خانم مجرد سن بین ۱۸ تا ۳۰ سال آشنایی کامل به اینستاگرام پاسخگویی به دایرکت و ثبت و بسته ...
زهرا پاکدل  هستم از تبریز خانم خاندار هستم یه کار در منزل نیاز دارم 
18:09
1402/10/05
نازیتا ضیایی
سلام خانم خانه دار استم 27 سالمه بنابر مشکلاتی که دارم نمیتونم بیرون از منزل کار کنم  و سخت به کار در منزل نیاز دارم وضعیت اقتصادی بدی دارم جویای کار در منزل استم لطفآ کمکم کنید ممنون میشم 
09:23
نازیتا ضیایی
صدیقه شریعتی
سلام.پیام بدین.0930/191/5654
سلام خانم شریعتی شما فرمودید که میتونید به خانم ها کمک کنید چطوری کار در منزل انجام بدن من شهر قدس استم دنبال کار در منزل خودم ممنون میشم راهنمایی کنید 
20:34
1 پاسخ
بسته بندی
نیروی آقا جهت بردستی پوشاک بافت محدوده چهار راه برق همراه با آموزش از 18 تا 25 سال
1402/10/07
سلام خیلی احتیاج به کار بسته بندی در منزل هستم
18:11
1402/10/08
صدیقه شریعتی
نازیتا ضیایی
سلام خانم شریعتی شما فرمودید که میتونید به خانم ها کمک کنید چطوری کار در منزل انجام بدن من شهر قدس استم دنبال کار در منزل خودم ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام .با شماره ای که دادم تماس بگیرید تا اطلاعات کار رو براتون توضیح بدم.ممنونم.
20:26
1402/10/13
سلام وقت بخیر من کار درمنزل میخاستم احتیاج دارم 
08:43
بسته بند خانم جهت کار در تولیدی پوشاک زنانه
یک بسته بند خانم جوان جهت کار در تولیدی پوشاک زنانه با بیمه و سرویس رفت و برگشت به مترو آزادگان. محل کار سوله میباشد در اتوبان آزادگان نرسیده به چهار دانگه. بسته بندی و برش پارچه جدا از هم میباشد.
سلام وقت بخیر کار در منزل میخاستم احتیاج دارم 
08:44
1402/10/14
صدیقه شریعتی
سلام چه کاریه و کدوم شهرهست من یه خانم خونه دارم
16:29
سلیمان سارانی
لطفا راهنمای کنید 20 نیرو فعال زن و مرد دارم پوشاک دسته بندی حبوبات جوراب وغیره کارفرما ها تماس بگیرند 0****
سلام کدم شهر
16:38
وسط کاری کارخانه تولیدی پوشاک
به تعدادی نیروی وسط کار جهت کار پک و بسته بندی در تولیدی پوشاک بانوان نیازمندیم ساعت کاری۸تا۱۸و پنج شنبه ها ۸تا۱۶:۳۰ همراه با سرویس رفت و برگشت علاقه مندان تماس بگیرند ادرس:کمالشهر بعد پمپ بنزین طاوسی...
فاطمه نسا شجاعی زیدانلو
سلام من قوچان در استان خراسان رضوی هستم  احتیاج به کار در منزل دارم کار بسته بندی و هر  چیزی باشه اشکال نداره 
19:10
1402/10/15
فاطمه ابراهیمی
سلام من یه کاره فوری میخوام اونم کار در منزل باشه خیلی به کار در منزل واقعا احتیاج دارم اگه پیدا شد خبرم کنید
08:00
فاطمه ابراهیمی
سلام من خانم خاندار هستم احتیاج کار در منزل دارم میشه بهم خبر بدید ممنون میشم
08:01
کارمند جوابگویی به مشتریان غیر حضوری
تولیدی پوشاک برای دفتر فروش خود بدنبال یک نفر خانم فعال و مسلط به پیامرسان ها و پیگیری امور اداری نیاز دارد همچنین برای امور فیزیکی و نظافت و بسته بندی به یک نفر آقا نیاز دارد
1402/10/16
سلام احتیاج به کار درمنزل دارم مازندران قایمشهر 
17:14
به کار درمنزل نیاز دارم مازندران قایمشهر 
17:15
1402/10/17
عاطفه تهمتن
سلام نیاز ب کار در خانه دارم شیراز هستم ممنون میشم بهم زنگ بزنید
12:01
دو نفر اقا جهت کار در کارگاه تولیدی پوشاک
به دو نفر اقا جهت اتو و بسته بندی نیازمندیم
1402/10/19
آیلار جوادی
سلام من خانم خانه دار هستم به کار در منزل نیاز دارم 
23:21
1403/06/13
نسرین عزیزی
سلام من دختر 16 ساله هستم از مشگین شهر اگه کاری هس به من بگید نیاز دارم مرسی
13:44
1 پاسخ
محمد صمدی
نسرین عزیزی
سلام من دختر 16 ساله هستم از مشگین شهر اگه کاری هس به من بگید نیاز دارم مرسی
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
19:52
خانم جهت بسته بندی پوشاک
یک نفر خانم پر انرژی و باهوش سن زیر ۲۵ سال جهت کار در محیطی زنانه نیازمندیم کار ما بسته بندی پوشاک زنانه هست مثل مانتو، شومیز حقوق پایه برای ماه اول ۱۲ میلیون هست و از ماه دوم تا ۱۵ تومن هم برحسب کارک...
1403/06/14
سلام کاردرمنزل دارم فقط شهراصفهان منجوق دوزی روی نمد
11:45
1403/06/15
فاطمه فروزانفر
احتیاج به کار در منزل دارم
12:30
1 پاسخ
محمد صمدی
فاطمه فروزانفر
احتیاج به کار در منزل دارم
13:18
بسته بندی پوشاک بچگانه
به دو همکار خانم جهت بسته بندی پوشاک بچگانه نیازمندیم موقعیت دسترسی ب مترو ب بی ارتی عالی محیط سالم و زنانه ساعت کاری از ۹ صبح تا ۶ونیم بعدازظهر پنجشنبه ها تا ۳ حقوق ۹ میلیون
سلام خانم خانه دار هستم وجویای کار درمنزل ساکن شهر اهواز منطقه گلستان هستم ..سپاس
23:47
1403/06/18
سارا امرودی
سلام احتیاج کار در منزل هستم لطفاً اطلاع دهید 
06:13
1 پاسخ
فاطمه شاهولی
سلام وقتتون بخیر خانه دار هستم و کار در منزل احتیاج دارم و بسته بندی باشه 
کرمان 
12:36
همکار بسته بندی پوشاک
به یک نفر همکار نیمه وقت جهت بسته بندی پوشاک نیازمندیم با سواد و آشنا به کار با کامپیوتر کار در منزل نداریم
زینب حسن زاده
سلام خانم خانه دارهستم کاردرمنزل میخام بسته بندی باشه
15:58
1 پاسخ
محمد صمدی
زینب حسن زاده
سلام خانم خانه دارهستم کاردرمنزل میخام بسته بندی باشه
16:28
محمد صمدی
سارا امرودی
سلام احتیاج کار در منزل هستم لطفاً اطلاع دهید
16:29
استخدام وسط کار خانم
یک وسط کار خانم برای تولیدی پوشاک زنانه نیازمندیم محیط کار زنانه ساعت کاری توافقی میباشد خواهشا برای کنجکاوی تماس نگیرید فقط کسایی که سابقه کار دارن و دنبال کار میگردن تماس بگیرن حدودا روزی دو ال...
1403/06/24
سوزان ابونصرشیراز
زهرا ابونصر شیراز 0**** 
17:57
1403/06/25
الهام کرباسی
سلام خانم خانه دار هستم نیازمند کار در منزل
09:04
1403/07/01
اسما رحمانی
سلام من خانم رحمانی استم احتیاج به کار دارم لطفاً اگر کاری هست من حاضرم آم
09:43
نیروی ساده بسته بندی برای تولیدی پوشاک
به چند نیروی کار ساده خانم جهت کار در بسته بندی تولیدی پوشاک زنانه نیازمندیم. با سرویس رفت و برگشت ساعت کاری ۷ صبح الی ۱۷:۳۰ عصر (یک ساعت و نیم استراحت ) پنجشنبه و جمعه و ایام تعطیل رسمی تعطیل با حق...
مریم نذری
با سلام  منم خیلی احتیاج ددارم
10:28
1 پاسخ
1403/07/02
محمد صمدی
مریم نذری
با سلام منم خیلی احتیاج ددارم
21:52
1403/07/09
فاطمه حبیبزاده
سلام  من مازندران  هستم وبه یه کار در منزل احتیاج دارم لطفا کمکم کنید 
18:12
بسته بندی و اتو کاری
به تعدادی خانم جهت بسته بندی و اتو کاری پوشاک در محیطی کاملا زنانه نیازمندیم
1403/07/20
هدی فرخی
سلام من تهران هستم احتیاج به کار در منزل دارم ممنون میشم اطلاع بدید
15:10
مهدیه‌ مهرابی
سلام مهرابی هستم به کار در منزل احتیاج دارم بروجرد هستم شماره 0**** 
17:40
1403/07/23
نیازمند به کار درمنزل شریف اباد تهران
10:11
زیگزال دوزخانم . چرخکارخانم.اتوکار و بسته بند خانم
به تعدادی چرخکار خانم و زیگزال دوز خانم جهت دوخت پوشاک بچه گانه نیازمندیم . پایه حقوق از ۱۰میلیون به تعدادی خانم جهت اتو کاری و بسته بندی لباس نیازمندیم پایه حقوق ۷/۵۰۰/۰۰۰ تومان تعطیلات رسمی تعطیل م...
1403/07/25
سهیلا اقابیک
سلام من به کار در منزل نیاز دارم لطفا اگه کاری هست معرفی میکنید ممنون 
07:33
1403/08/05
سلام خانم 30 ساله هستم چون بچه کوچیک دارم نمیتونم بیرون کار کنم احتیاج به کار بسته بندی در منزل هستم 
10:04
1403/08/08
ملیحه نجفی
سلام من خانم 36 ساله هستم واحتیاج به کاردرمنزل هستم اگه کاری بود اطلاع رسانی کنید ممنون میشم
17:36
بسته بند
با سلام تولیدی پوشاک سایکو به چند نیرو جوان خانوم برای بسته بندی نیازمند است به چند وسط کار اقا نیاز مند است
سلام خانم خانه دارهستم نیازکاردرمنزل همدان هستم
19:39
1403/08/11
مریم میرزایی
سلام خسته نباشید من دنباله کار در منزلم خیلی تو خونه حوصله ام سر میره 
13:50
سلام من خانم هستم دنبال کار در منزل میگردم به پولش نیاز دارم در شهر قنوات هستم
13:51
بسته بندی پوشاک پاره وقت - خاک سفید
بسته بندی پوشاک مردانه 3 تا 5 ساعت کار در روز حق الزحمه به صورت ساعتی محاسبه و هر دوهفته یک بار پرداخت می شود. افرادی که در محدوده خاک سفید سکونت دارن و تمایل به همکاری دارن مشخصات خود را در دیوار ارس...
1403/08/13
طاهره آقاپور
سلام خانم خاندار دیپلم وکار بلد 
سه سلام مزون کار کردم 
یک سال هم مشاور درمان بودم 
الان به کار در منزل نیاز دارم 
13:02
1403/08/16
مریم شایگان
سلام خانم خانه دار هستم و کارجو کار در منزل در مشهد هستم.باتشکر
10:09
1403/08/17
افسانه شفیعیی
سلام نیاز‌به‌کار‌در‌منزل‌دارم‌‌اگه‌کاری‌هست‌بهم‌خبر‌بدی‌بومهن
13:22
کمک برش کار خانم
به یک خانم در تولیدی پوشاک بچگانه جهت کمک برش و بسته بندی نیازمندیم
افسانه شفیعیی
سلام‌کار‌درمنزل‌نیاز‌دارم‌بسته‌بندی‌از‌بومهن
13:24
صدی ناطمی
سلام احتیاج به کار در منزل دارم فروشنده یکسال بودم خبرم کنید ممنون
19:59
صدی ناطمی
از اردکان یزد 
20:00
کار در مجموعه پوشاک
سلام لطفا متن آگهی رو کامل بخونید و تماس نگیرید فقط پیامک کار فروشندگی نیست به یک نفر خانم مجرد علاقمند به کار لباس و با دقت بین سن ۲۰ تا ۳۰ سال برای کار حضوری نیازمندیم * فعالیت ها: کارهای محوله در ح...
پنج‌شنبه 1 آذر 1403، ساعت 13:35