دنبال کن

کاریابی درمنزل

بسته بندی پوشاک

1402/08/15
بانو خواجه
سلام خانم خانه دارهستم احتیاج به کاردرمنزل دارم ممنون میشم اگه کاری هست اطلاع رسانی کنیدباتشکر
07:46
2 پاسخ
5 تایید
بسته بند کار پوشاک جین زنانه
مجموعه تولیدی پوشاک زنانه جهت تکمیل کادر خود استخدام میکند نیروی بسته بندی خانم یا آقا میلط به بسته بندی پوشاک حقوق وزارت کار و سرویس دارد محل کار شوراباد
1402/08/16
سلام ببخشید احتیاج کاردر منزل هستم 
03:10
2 تایید
زهرا حاج حسنی
سلام احتیاج به کاردرمنزل دارم ممنون میشم کمک کنید
12:12
1 پاسخ
1402/08/20
ویدا نبوی
سلام من اصفهان هستم و نیاز کار در منزل دارم 
04:46
2 پاسخ
صنعتی، فنی ، مهندسی
بسته بندی پوشاک
1402/08/23
نوبار مجیدیان
خانم خاندار هسم به کار در منزل احتیاج دارم بستهبندی باشه 
16:30
2 تایید
نوبار مجیدیان
از ارومیه لطفا
16:31
1 تایید
1402/08/25
مینا رستمی
سلام من لرستانم اگه کار بسته بندی هست خبردارم کنید
13:17
1 تایید
وسط کاری در برش و بسته بندی پوشاک
ساعت کاری ۸:۳۰ تا ۱۹:۳۰ _۲۰ فقط آقا سن ۱۸ تا ۳۵ کار بسته بندی و وسط کاری پوشاک در کارگاه برش و بسته بندی تعطیلات رسمی = تعطیل یک روز در ماه مرخصی با حقوق یک ساعت وقت ناهار عیدی هم دارد حقوق ...
سحر بقایری
سلام  احتیاج به کار در منزل دارم  30 سالمه کاری مثل بسته بندی یا هر کاری که بشه تو خونه انجام بدم ممنون میشم اطلاع بدین از سبزوارم
15:55
1 پاسخ
1402/08/27
معصومه مطیعی
سلام من اصفهان هستم و نیازمند کار در منزل ممنونم میشم اطلاع رسانی کنید 
18:43
1402/08/29
امین رییسی
به آقای نیاز نداری
13:06
سرپرست بسته بندی پوشاک
سرپرست بسته بندی پوشاک زنانه آشنا به حسابداری ،بسیار منظم و دقیق،با حقوق مکفی نیازمندیم ،مشخصات و رزومه ارسال کنید وشماره تماس
1402/09/01
ساره پرماس
سلام من به کاردرمنزل خخخخخیلی احتیاج دارم توروخداهرکه میدونه راهنمایی کنید شهرستان بروجرد هستم
09:42
1 پاسخ
پریدخت هفشدانی
پریدخت هفشدانی 
سلام دنبال کار در خانه هستم 52 ساله هستم مجرد وبسته بندی یا پاک کردن حبوبات و هر کاری باشه خبرم کنید اندیمشک هستم ممنون
18:16
1402/09/02
خطیبه کمکمهرورز
سلام به یک کار مناسب در منزل نیازمندم برای خانم
12:37
1 پاسخ
نیرویه بسته بندی-پوشاک
یک نفر نیروی آقا/خانم جهت بسته بندی پوشاک در کارگاه واقع در شوش،محیطی امن با پرداخت به موقع پنج شنبه ها نیمه وقت.جهت اطلاع بیشتر تماس حاصل فرمایید
1402/09/04
صدیقه شریعتی
بانو خواجه
سلام خانم خانه دارهستم احتیاج به کاردرمنزل دارم ممنون میشم اگه کاری هست اطلاع رسانی کنیدباتشکر
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
پیام بدین0**** 
20:21
2 پاسخ
صدیقه شریعتی
زهرا حاج حسنی
سلام احتیاج به کاردرمنزل دارم ممنون میشم کمک کنید
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
پیام بدین0**** 
20:22
صدیقه شریعتی
ویدا نبوی
پیام بدین0**** 
تعداد نیروخانم جهت بسته بندی پوشاک زنانه نیازمندیم
به تعدادی کارگر ساده ( خانم ) جهت بسته بندی پوشاک لی زنانه نیازمندیم. ویک نفر خانم آشنا با کامپیوتر وچاپگر. حداقل مدرک دیپلم. جهت چاپ لیبل و برچسب محیط سالم با سرویس رفت و برگشت از قرچک باقر آباد...
صدیقه شریعتی
سحر بقایری
سلام احتیاج به کار در منزل دارم 30 سالمه کاری مثل بسته بندی یا هر کاری که بشه تو خونه انجام بدم ممنون میشم اطلاع بدین از سبزوارم
پیام بدین0**** 
صدیقه شریعتی
ساره پرماس
سلام من به کاردرمنزل خخخخخیلی احتیاج دارم توروخداهرکه میدونه راهنمایی کنید شهرستان بروجرد هستم
پیام بدین0**** 
20:23
1 پاسخ
صدیقه شریعتی
خطیبه کمکمهرورز
سلام به یک کار مناسب در منزل نیازمندم برای خانم
پیام بدین0**** 
20:23
خیاط بسته بندی کار و اتو کار خانم
سلام به تعدادی بسته بندی کار و اتو کار خانم جهت کار در تولیدی پوشاک نیازمندیم محیط زنانه کار دائم حقوق به موقع محدوده شهرک فاطمیه / شهرک امام حسین / ۴۵ متری کارگر / ۲۴ متری سوم خرداد / سلامت
1402/09/05
زهرا حق وردی
صدیقه شریعتی
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن. پیام بدین0****
سلام روزتون بخیر،ما برای توسعه فروش محصولاتمون به 4نفر بازاریاب احتیاج داریم،لطفا پیغام بذارید تا برای مصاحبه کاری براتون یه تایمی ظرف 24ساعت آینده هماهنگ کنم
09:37
1 پاسخ
صدیقه شریعتی
زهرا حق وردی
سلام روزتون بخیر،ما برای توسعه فروش محصولاتمون به 4نفر بازاریاب احتیاج داریم،لطفا پیغام بذارید تا برای مصاحبه کاری براتون یه تایمی ظرف 24ساعت آینده هماهنگ کنم
عزیزم من به کار نیاز ندارم..برای خانومهای عزیز گفتم.ممنون.
13:37
ریحانه امجد محمدی
سلام دخترم 17 سالمه به کار در منزل نیاز دارم
20:45
1 پاسخ
بسته بندی و ادمین (فقط خانم)
به یک ادمین پیج اینستاگرام و یک نیروی بسته بندی برای کاردر پوشاک زنانه پیج jestcapri (فقط حضوری)نیازمندیم،(لطفا دانشجو و محصل پیام نگذارند)آدرس ما گرگان خیابان ملاقاتی ،ملاقاتی ۱۰ محیط کاملا زنانه
ریحانه امجد محمدی
اگه میشا راهنمایی ام کنید 
20:45
1 پاسخ
ریحانه امجد محمدی
ریحانه امجد محمدی
اگه میشا راهنمایی ام کنید
میشه
20:46
1402/09/07
زهرا کسلخه
سلامن من یه خانم خانه دارهستم خواهش به من درمنزل خودم کاری نیست انجام بدم بسته بندی هرچی باشه توخانه ی خودم بکنم چون شوهرم هیجانمیفرسته من روستامیشینم هرکارباشه درخانه ی خودم باشه میکنم 
14:24
1 پاسخ
کارگر خانم چاپ و بسته بندی با سرویس رفت و امد
شرکت تولیدی پوشاک چند نفر کارگر خانم جوان حداکثر سن ۳۰ سال بابت چاپ و اتو و بسته بندی از ساعت ۸/۵ الی ۶ بعداظهر یکساعت استراحت ونهاری با حقوق ماهیانه ۱۵ الی ۲۰ میلیون افراد اتباع با مدارک قانونی پذیرف...
زهرا کسلخه
زهرا کسلخه
سلامن من یه خانم خانه دارهستم خواهش به من درمنزل خودم کاری نیست انجام بدم بسته بندی هرچی باشه توخانه ی خودم بکنم چون شوهرم هیجانمیفرسته من روستامیشینم هرکارباشه درخانه ی خودم باشه میکنم
شهرمن اق قلا هست وروستاش میشینم خواهش میکنم برام یه کاری پیداکنین بسته بندی هرکارباشه توی خونه یخودم میکنم شوهرم اجازه نمیده برم بیرون کارکنم
14:27
1402/09/09
سمیره خنیفر
سلام خانه دهر هستم احتیاج به کار در خانه هستم اگر کاری هست اطلاعی بدهید ممنون
10:47
1402/09/11
صدیقه شریعتی
بانو خواجه
سلام.پیام بدین.0930/191/5654
21:46
1 پاسخ
کارگر انبار
شرکت تولیدی پوشاک معتبر برای تکمیل کادر پرسنل انبار خود به تعدادی همکار اقا برای بسته بندی در انبار با شرایط زیر نیازمند است . باهوش و جوان منظم و با شخصیت علاقه مند به کار تیم ورک ترجیحا ایرانی حدا...
1402/09/12
نادیا قربانی
سلام من یک خانم خونه دارم که کل روز بیکارم احتیاج به کار در منزل دارم یزد هستم
13:08
زیبا عزیزی
سلام خانم خانه دار هستم مستاجرم نیاز به کار بسته بندی در خانه دارم دربندرانزلی
17:52
زیبا عزیزی
سلام خانه دارهستم ونیازمند کار در منزل بسته بندی هستم 
17:54
انباردار
به تعدادی انباردار آقا جهت همکاری در انبار تولیدی پوشاک بانوان نیازمندیم. منظم-متعهد-مسئولیت پذیر-سرعت عمل پر انرژی و روحیه کارتیمی آشنا به کامپیوتر ثبت ورود و خروج کالا تحویل و ارسال کالا بسته بندی س...
1402/09/18
سلیمان سارانی
سلام چطوری کاردرمنزل پیدا کنم
03:46
سلیمان سارانی
لطفا  راهنمای  کنید 

20 نیرو فعال  زن و مرد  دارم
پوشاک 
دسته بندی حبوبات     جوراب وغیره
کارفرما ها تماس بگیرند
0**** 
03:49
1 پاسخ
زهره غلامینژاد
سلام وقت بخیر خسته نباشید ..احتیاج کار در منزل هستم 
06:52
نیروی خانمان جهت چیدمان پوشاک
ب چند نفر نیروی خانم جهت چیدمان ،بسته بندی،مرتب سازی درعمده فروشی پوشاک نیازمندیم (اتباع مجاز پذیرفته میشود) محیط زنانه میباشد حقوق روزانه ۲۵۰ت ساعات کار ۱۰ ونیم صبح الی ۶ بعد از ظهر از شنبه تا چ...
فاطمه چراغی
سلام برای کارمزاحم شدم
08:36
طیبه جهانگیری
سلام ببخشید احتیاج کار در منزل دارم 
15:58
طیبه جهانگیری
سلام خانم خانه دار هستم نیاز کار در منزل دارم 
بسته بندی باشه ممنون میشم
15:59
اتوکار و بسته بندلباس خانم
وقت بخیر ۲ نیروی خانم اتوکار پوشاک جهت همکاری در کارگاه تولیدی لباس فقط جهت کار اتوکاری یا بسته بندی واقع در ماهدشت خیابان بی بی سکینه پرداختی منظم کار دائم
1402/09/19
فاطمه گنجعلی زاده
سلام خانم خانه دار هستم احتیاج کار در منزل.دارم ممنون میشم کمک .وحمایتم کنید..
19:45
فاطمه گنجعلی زاده
سلام خانم خانه دار هستم اهل کرمان.کاردرمنزل احتیاج دارم ممنون اگه حمایت کنید 
19:47
1402/09/27
زهرا تنسخ
سلام  خانم خانه دار هستم احتیاج به کار بسته بندی در منزل هستم خوزستان - گتوند-صالحشهر
04:37
کارگر ساده اقا
یک اقا جهت کار در تولیدی پوشاک محل کار نزدیک مترو تئاتر شهر ۱ ساعت تایم ناهاری ، پنجشنبه ها تا ۴ ، ایام تعطیل بسته میباد حقوق پایه ۱۵ به بالا
فریبا نصیری
صدیقه شریعتی
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن. پیام بدین0****
سلام من به کاردر منزل شدیدا نیاز دا م
09:13
محمد صمدی
ریحانه امجد محمدی
سلام دخترم 17 سالمه به کار در منزل نیاز دارم
0**** 
23:53
1402/09/29
سلام من یه خانم خاندار هستم بسته بندی اگه باشه  ممنون میشم 0**** 
18:08
بسته بندی پوشاک مجلسی بچه گانه
۱۰ نفر نیروی متخصص و نیمه متخصص در امور بسته بندی پوشاک بچه گانه در تولیدی معتبر. لباس ها شومیز و مجلسی بچه گانه میباشد. جای خواب نداریم . بیمه داریم. عدم اعتیاد! تسویه هفتگی
زهرا پاکدل  هستم از تبریز خانم خاندار هستم یه کار در منزل نیاز دارم 
18:09
1402/10/05
نازیتا ضیایی
سلام خانم خانه دار استم 27 سالمه بنابر مشکلاتی که دارم نمیتونم بیرون از منزل کار کنم  و سخت به کار در منزل نیاز دارم وضعیت اقتصادی بدی دارم جویای کار در منزل استم لطفآ کمکم کنید ممنون میشم 
09:23
نازیتا ضیایی
صدیقه شریعتی
سلام.پیام بدین.0930/191/5654
سلام خانم شریعتی شما فرمودید که میتونید به خانم ها کمک کنید چطوری کار در منزل انجام بدن من شهر قدس استم دنبال کار در منزل خودم ممنون میشم راهنمایی کنید 
20:34
1 پاسخ
کارگر جهت بسته بندی پوشاک(محدوده بازار بزرگ)
نیازمند یک نیرو بسته بند کار از ۸ صبح تا ۷ بعد از ظهر پنجشنبه ها ۸ تا ۴ بازار بزرگ تهران
1402/10/07
سلام خیلی احتیاج به کار بسته بندی در منزل هستم
18:11
1402/10/08
صدیقه شریعتی
نازیتا ضیایی
سلام خانم شریعتی شما فرمودید که میتونید به خانم ها کمک کنید چطوری کار در منزل انجام بدن من شهر قدس استم دنبال کار در منزل خودم ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام .با شماره ای که دادم تماس بگیرید تا اطلاعات کار رو براتون توضیح بدم.ممنونم.
20:26
1402/10/13
سلام وقت بخیر من کار درمنزل میخاستم احتیاج دارم 
08:43
همکار خانم جهت فعالیت در فروشگاه اینترنتی پوشاک
به یک نفر همکار خانم زبر و زرنگ زیر ۳۵ سال جهت همکاری در یک فروشگاه آنلاین پوشاک نیازمندیم محیط کار داخل فروشگاه هست وظایف محوله به شهر زیر: آماده سازی لباسها و چیدمان در قفسه ها بسته بندی روزانه پا...
سلام وقت بخیر کار در منزل میخاستم احتیاج دارم 
08:44
1402/10/14
صدیقه شریعتی
سلام چه کاریه و کدوم شهرهست من یه خانم خونه دارم
16:29
سلیمان سارانی
لطفا راهنمای کنید 20 نیرو فعال زن و مرد دارم پوشاک دسته بندی حبوبات جوراب وغیره کارفرما ها تماس بگیرند 0****
سلام کدم شهر
16:38
کارگر ساده - اتو کار - بسته بند - تریکو
به تعدادی نیروی کار جهت کار در تولیدی پوشاک تریکو نیازمندیم. کارگر ساده اتوکار ( اتو ساده ، فقط یقه و دمپا اتو میشود) بسته بند (بسته بندی تیشرت مردانه با استفاده از شابلون) طاقه پهن کن حقوق توافقی و ب...
فاطمه نسا شجاعی زیدانلو
سلام من قوچان در استان خراسان رضوی هستم  احتیاج به کار در منزل دارم کار بسته بندی و هر  چیزی باشه اشکال نداره 
19:10
1402/10/15
فاطمه ابراهیمی
سلام من یه کاره فوری میخوام اونم کار در منزل باشه خیلی به کار در منزل واقعا احتیاج دارم اگه پیدا شد خبرم کنید
08:00
فاطمه ابراهیمی
سلام من خانم خاندار هستم احتیاج کار در منزل دارم میشه بهم خبر بدید ممنون میشم
08:01
بسته بند خانم و کارگر ساده
به یک خانم جوان و فعال برای کار در تولیدی پوشاک بچه گانه نیازمندم حقوق توافقی محل کارگاه خیابان جمهوری خیابان باستان جنوبی ساعت کاری 8/30 الی 7 آخر هفته تا3/30
1402/10/16
سلام احتیاج به کار درمنزل دارم مازندران قایمشهر 
17:14
به کار درمنزل نیاز دارم مازندران قایمشهر 
17:15
1402/10/17
عاطفه تهمتن
سلام نیاز ب کار در خانه دارم شیراز هستم ممنون میشم بهم زنگ بزنید
12:01
چرخکار ماهر / نیمه ماهر/ وسط کار
استخدام نیروی چرخکار ماهر و نیمه ماهر و وسط کار شرکت تولیدی پوشاک سروا کتان جامه (صادقی) به منظور تکمیل نیروی انسانی خود در بخش چرخکاری (کار با انواع چرخ های صنعتی) و وسط کاری و بسته بندی از افراد متع...
1402/10/19
آیلار جوادی
سلام من خانم خانه دار هستم به کار در منزل نیاز دارم 
23:21
1403/06/13
نسرین عزیزی
سلام من دختر 16 ساله هستم از مشگین شهر اگه کاری هس به من بگید نیاز دارم مرسی
13:44
1 پاسخ
محمد صمدی
نسرین عزیزی
سلام من دختر 16 ساله هستم از مشگین شهر اگه کاری هس به من بگید نیاز دارم مرسی
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
19:52
استخدام بسته بند خانم
به تعدادی همکار خانم جهت بسته بندی پوشاک در یک کارخانه تولید پوشاک نیازمندیم ❇بیمه ❇عیدی و سایر مزایا ❇سرویس ایاب ذهاب ❇پاداش ❇محیط کاملا زنانه آدرس: شهرک صنعتی نصیرآباد سرو ۱۸ پلاک ۱۸
1403/06/14
سلام کاردرمنزل دارم فقط شهراصفهان منجوق دوزی روی نمد
11:45
1403/06/15
فاطمه فروزانفر
احتیاج به کار در منزل دارم
12:30
1 پاسخ
محمد صمدی
فاطمه فروزانفر
احتیاج به کار در منزل دارم
13:18
نیروی آقا متعهد ومسئولیت پذیر وباانرژی
به همکار آقا جهت کار درانبار مجموعه بسته بندی پوشاک(لباس)نیازمندیم حقوق مطابق وزارت کار+بیمه دارای سرویس رفت وبرگشت ساعت کاری۸صبح الی۱۶ شرایط سنی ۲۰الی۳۵سال دارای میان وعده آدرس محل کار:کیلومتر ۵ اتوب...
سلام خانم خانه دار هستم وجویای کار درمنزل ساکن شهر اهواز منطقه گلستان هستم ..سپاس
23:47
1403/06/18
سارا امرودی
سلام احتیاج کار در منزل هستم لطفاً اطلاع دهید 
06:13
1 پاسخ
فاطمه شاهولی
سلام وقتتون بخیر خانه دار هستم و کار در منزل احتیاج دارم و بسته بندی باشه 
کرمان 
12:36
کارمند خانم آشنا با تولید پوشاک(طراحی و دوخت)
به یک کارمند خانم با آشنایی مختصر به صنف پوشاک، خیاطی و انبارداری نیازمندیم جهت تحویل کالا و کنترل کیفیت( مانتو زنانه ) و بسته بندی ترجیحا تحصیل کرده ی هنرستان طراحی و دوخت لباس آدرس: بزرگراه محلاتی...
زینب حسن زاده
سلام خانم خانه دارهستم کاردرمنزل میخام بسته بندی باشه
15:58
1 پاسخ
محمد صمدی
زینب حسن زاده
سلام خانم خانه دارهستم کاردرمنزل میخام بسته بندی باشه
16:28
محمد صمدی
سارا امرودی
سلام احتیاج کار در منزل هستم لطفاً اطلاع دهید
16:29
وردست جهت بسته بندی
به دونفرنیروی خانم (جوان )جهت اتووبسته بندی درداخل کارگاه نیازمندیم محدوده عبدالرزاق ازساعت۸الی۲بعدازظهر لطفافقط تماس بگیرید پیامک جواب داده نمیشود اتباع محترم هم پذیرفته میشود ساعت از۸الی۲
1403/06/24
سوزان ابونصرشیراز
زهرا ابونصر شیراز 0**** 
17:57
1403/06/25
الهام کرباسی
سلام خانم خانه دار هستم نیازمند کار در منزل
09:04
1403/07/01
اسما رحمانی
سلام من خانم رحمانی استم احتیاج به کار دارم لطفاً اگر کاری هست من حاضرم آم
09:43
کارشناس چاپ و بسته بندی پوشاک
شرکت گیکزهاب جهت تکمیل تیم عملیات خود، به یک نیروی آقا، منظم و مسئولیت‌پذیر با شرایط زیر نیاز دارد: شرح وظایف: – آماده‌سازی فایل‌های چاپ با فتوشاپ (سطح مقدماتی) – چاپ روی پوشاک مطابق سفارش‌ها – بسته‌...
مریم نذری
با سلام  منم خیلی احتیاج ددارم
10:28
1 پاسخ
1403/07/02
محمد صمدی
مریم نذری
با سلام منم خیلی احتیاج ددارم
21:52
1403/07/09
فاطمه حبیبزاده
سلام  من مازندران  هستم وبه یه کار در منزل احتیاج دارم لطفا کمکم کنید 
18:12
کارمند ساده،برای تولیدی پوشاک،تسویه هفتگی
سلام به چند نیروی آقا برای کار در محیطی سالم در کارگاه تولیدی پوشاک بابت پادویی و اطو بسته بندی نیازمندیم حقوق توافقی و تسویه به صورت هفتگی یا ماهانه میباشد. مزایا : آموزش برش و پهن کردن پارچه و آماد...
1403/07/20
هدی فرخی
سلام من تهران هستم احتیاج به کار در منزل دارم ممنون میشم اطلاع بدید
15:10
مهدیه‌ مهرابی
سلام مهرابی هستم به کار در منزل احتیاج دارم بروجرد هستم شماره 0**** 
17:40
1 پاسخ
1403/07/23
نیازمند به کار درمنزل شریف اباد تهران
10:11
نیروی خانم ،تمام وقت ،بردست کارخانم
نیروی خانم جهت بسته بندی ووسط کاری،کارگاه تولیدی پوشاک ، ،کارراحت ،بدون نیاز به سابقه ،پرداخت ماهیانه ،محدوده طبرسی شمالی ،بین ۶و۸،
1403/07/25
سهیلا اقابیک
سلام من به کار در منزل نیاز دارم لطفا اگه کاری هست معرفی میکنید ممنون 
07:33
1 پاسخ
1403/08/05
سلام خانم 30 ساله هستم چون بچه کوچیک دارم نمیتونم بیرون کار کنم احتیاج به کار بسته بندی در منزل هستم 
10:04
1403/08/08
ملیحه نجفی
سلام من خانم 36 ساله هستم واحتیاج به کاردرمنزل هستم اگه کاری بود اطلاع رسانی کنید ممنون میشم
17:36
1 پاسخ
همکار جهت کار در تولیدی پوشاک
بسته بندی و بار پوشاک ساعت کاری ۸:۳۰ تا ۷:۳۰ پنج شنبه ها تا ۴ روزهای تعطیل ، تعطیل پایه حقوق ۱۵ تومن
سلام خانم خانه دارهستم نیازکاردرمنزل همدان هستم
19:39
1403/08/11
مریم میرزایی
سلام خسته نباشید من دنباله کار در منزلم خیلی تو خونه حوصله ام سر میره 
13:50
2 پاسخ
سلام من خانم هستم دنبال کار در منزل میگردم به پولش نیاز دارم در شهر قنوات هستم
13:51
نیرو بسته بند و سرنخ زن
شرکت تولیدی لومیک به چندنفر نیرو در قسمت بسته بندی و سرنخ زنی پوشاک نیازمند است. بیمه+عیدی+سنوات سرویس در محدوده شهرقدس
1403/08/13
طاهره آقاپور
سلام خانم خاندار دیپلم وکار بلد 
سه سلام مزون کار کردم 
یک سال هم مشاور درمان بودم 
الان به کار در منزل نیاز دارم 
13:02
1 پاسخ
1403/08/16
مریم شایگان
سلام خانم خانه دار هستم و کارجو کار در منزل در مشهد هستم.باتشکر
10:09
1 پاسخ
1403/08/17
افسانه شفیعیی
سلام نیاز‌به‌کار‌در‌منزل‌دارم‌‌اگه‌کاری‌هست‌بهم‌خبر‌بدی‌بومهن
13:22
بسته بند پوشاک
بسته بندی جهت کار پوشاک وکار در کارکاه پوشاک
افسانه شفیعیی
سلام‌کار‌درمنزل‌نیاز‌دارم‌بسته‌بندی‌از‌بومهن
13:24
صدی ناطمی
سلام احتیاج به کار در منزل دارم فروشنده یکسال بودم خبرم کنید ممنون
19:59
1 پاسخ
صدی ناطمی
از اردکان یزد 
20:00
کار در تولیدی پوشاک
به تعدادی همکار در تولیدی پوشاک نیازمندیم. برای کارهای چرخکاری، بسته بندی و پرس کاری، وسط کاری ساعات کاری: ۸ صبح تا ۵:۳۰ عصر ساعت ۱ تا ۲ ظهر زمان استراحت و ناهار آدرس: بلوار بهشتی، خیابان مهدیزاده شما...
1403/12/03
صدیقه شریعتی
مریم میرزایی
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور  میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
برای اطلاع از شرایط کار تماس بگیرید.0915/401/3205
17:07
صدیقه شریعتی
صدی ناطمی
سلام احتیاج به کار در منزل دارم فروشنده یکسال بودم خبرم کنید ممنون
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور  میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
صدیقه شریعتی
مریم شایگان
سلام خانم خانه دار هستم و کارجو کار در منزل در مشهد هستم.باتشکر
استخدام در قسمت انبارداری شرکت تولید پوشاک
به یک نفر آقا یا خانم جهت کار در قسمت انبار شرکت تولیدی پوشاک نیازمندیم شرایط استخدام: -محدوده سنی: 30 الی 45 -متعهد به کار -دیپلم به بالا شرح کار:کار در سالن تولیدی قسمت انبار آماده سازی سفارشات این...
صدیقه شریعتی
طاهره آقاپور
سلام خانم خاندار دیپلم وکار بلد سه سلام مزون کار کردم یک سال هم مشاور درمان بودم الان به کار در منزل نیاز دارم
صدیقه شریعتی
مریم میرزایی
صدیقه شریعتی
ملیحه نجفی
سلام من خانم 36 ساله هستم واحتیاج به کاردرمنزل هستم اگه کاری بود اطلاع رسانی کنید ممنون میشم
استخدام کارگر ساده خانم و آقا
یک شرکت معتبر تولیدی در زمینه تولید پوشاک واقع در شهرک صنعتی صفادشت دعوت به همکاری مینماید عنوان شغلی :کارمند واحد بسته بندی شرایط کاری : __ایام کاری :شنبه الی چهارشنبه __ساعات کاری :هشت الی هج...
صدیقه شریعتی
سهیلا اقابیک
سلام من به کار در منزل نیاز دارم لطفا اگه کاری هست معرفی میکنید ممنون
17:16
صدیقه شریعتی
مهدیه‌ مهرابی
سلام مهرابی هستم به کار در منزل احتیاج دارم بروجرد هستم شماره 0****
17:16
1403/12/05
خانم هستم احتیاج به کار در منزل دارم از تهران
03:33
بسته بندی و وسط کاری در تولیدی پوشاک
حقوق وزارت کار ،بیمه ،ساعت کاری ۸ تا ۶ بعد از ظهر اضافه کاری در صورت لزوم
1403/12/06
ميرزايي
سلام ارومیه هستم احتیاج به کار در منزل دارم 
21:36
1403/12/08
محمد پورمیرزا
سلام به کار در منزل احتیاج دارم 
21:32
1403/12/16
معصومه افتخاری
من خانم هستم  به کارمنزل احتیاج  دارم
14:14
بسته بندی و اتو پوشاک بچه گانه
اتو و بسته بندی پوشاک بچه گانه در محیطی کاملا حرفه ای و امن ساعت کار شنبه تا چهار شنبه 8.30 الی18.30 پنج شنبه 8.30 الی 3 جمعه ها و ایام تعطیل رسمی، مجموعه تعطیل می باشد. 13 الی 15 میلیون تومان به هم...
1404/01/01
زهرا زمانزاده
سلام خانم خانه دار هستم به کار در منزل احتیاج دارم کار بسته بندی باشه
17:49
1404/01/04
سلام وقت تون بخیر من می‌خوام کار انجام بدم 
17:13
1404/01/17
سلام من خانم چگینی من خانم خانه دار هستم به کار در منزل احتیاج دارم کاری هست اطلاع دهید 
17:52
استخدام کارگر ساده نیرو جوان فعال تولید فروش انبار
به تعدادی نیروی جوان و فعال جهت کار در تولیدی بافندگی در بخش های مختلف کارخانه ، انبار ، اداری و فروشگاه برای شیفت ۱۲ ساعته روز و شب نیازمندیم نزدیک مترو خیام محمدیه قیام حقوق طبق قانون کار بیمه دارد ...
1404/01/19
رقیه حق پناه
  سلام‌ یک خانوم‌ خانه‌ دار‌ هستم‌ 
درمازندران‌ 
دنبالم‌ کاربسته بندی در منزل خودم‌ هستم‌ خواهشن‌ پیدا شد خبرم‌ کنید 
البته‌ ارسالی رایگان‌ هم‌ داشته باشه وهزینه نخواد متشکرم
10:07
1404/01/28
ساره صفت الله زاده
سلام وقت بخیر منم احتیاج ب کار در منزل دارم جهت همکاری رو منم حساب کنین از رشت
04:29
1404/01/30
رباب عسگری
منم نیاز ب کار در منزل دارم بسته بندی یا پاک کردن حبوبات
واقعا نیاز دارم.از بندر عباس 
03:25
به یک بسته بند خانم جهت لباس نیازمندیم
به یک خانم جوان جهت بسته بندی پوشاک نیازمندیم تمام وقت فقط داخل کارگاه خودمان
1404/01/31
کیان عرب
ویدا نبوی
سلام خانم خانه دار هستم نیازبه کار در منزل دارم و شیراز زندگی میکنم 
04:21
کیان عرب
تاحالا اگه به کسی کار داده ممنون میشم بگه 
04:22
هانی ا
ادمین هستم کسی خواست بگه
09:47
خانوم برای بسته بندی پوشاک دکمه مادگی
به تعدادی خانم جهت بسته بندی پوشاک بچگانه زنانه اتو مادگی دکمه مادگی شهرک ولیعصر
1404/02/07
زهرا آشتاب
سلام جهت کار درمنزل  ، بسته بندی یا پاک کردن حبوبات، در تهران هستم 
ممنون میشم  اگر موردی  بود خبرم کنید
06:06
1404/02/08
فرشته میرانی
باسلام ب کار نیاز دارم میش کمکم کنید بسته بندی هرچ باش مشکل ندارم فقط در منزل باشه 
10:33
1404/02/11
شهلا تله بازلو شریفی
سلام خسته نباشید من شهلا شریفی هستم نیاز به کار دارم لطفا راهنمایی کنید
14:05
کارگاه تولیدی پوشاک
کارگاه تولیدی پوشاک جهت‌ همکاری به دوتا خیاط خانوم و دوتا بسته بندی کار نیاز می‌باشد، دستمزد، پورسانتی حساب می‌شود. خیاط خانوم کمش باید یک سال سابقه کاری داشته باشد، حتما سابقه کار با چرخ های ...
1404/02/12
سلام خانه دار هستم ممنون میشم اگه کار خانگی بود خبرم کنید ممنون از لطفتون
08:14
1404/02/18
سمانه نادری
سلام خانم خاندار هستم دنبال کار درمنزل هستم بسته بندی ما توشهرستان هستیم واقعا اینجا نیاز به کار هست لطفا اگه بود بهم بگین ممنون 
09:42
1404/02/25
فاطمه شهبازی
سلام وعرض ادب
خانم خانه دار هستم جویای کار در منزل ،
بسته بندی باشه بهتره اطلاع بدید ممنونم
11:53
نیروی پشتیبانی
به یک نیروی پشتیبانی اقا بین سنین ۱۵ تا ۱۸ سال در پوشاک بانوان در گلسار نیازمندیم وظایف و مسئولیتها: انبارداری و بسته بندی و باز کردن اجناس و نظافت روتین فروشگاه شماره تماس:***********
سلام من لرستانم به یه کار مناسب  در منزل نیازمندم
19:53
1404/02/30
ریحانه جنگجوی اسفروشانی
سلام من تهران هستم نیاز به کار در منزل دارم. ترجیحا بسته بندی 
20:35
1404/03/06
سلام کار بسته بندی و ... اصفهان بود بگین 
15:29
کارگر نیمه ماهر
**فرصت شغلی مناسب در یک نگاه:** * کار در دفتر پخش تولیدی پوشاک زنانه * موقعیت شغلی: کارگر نیمه ماهر * محل کار: تهران، پیروزی **شرایط کاری ایده‌آل:** فرصتی استثنایی برای یک کار تعریف شده و با ...
یک‌شنبه 12 خرداد 1404، ساعت 00:27