دنبال کن

بسته بندی لوازم تحریر پاپیروس

بسته بندی لوازم التحریر

1402/08/03
زینب ظاهری
من دوماهه ثبت نام کردم ولی هیچ بسته بندی پاپیروس برام نفرستادخیلی ناراحتم یعنی سرکاری بودم
05:39
1 پاسخ
نیرو کار بسته بندی کارآموز خانم
شرکت پانداک نیرو بسته بندی و شمارش لوازم التحریر استخدام مینماید به هیچ عنوان کار در منزل نداریم حداقل حقوق به ازای کار ۳ روز در هفته ۳ میلیون تومان مناسب برای دانشجویان امکان دریافت پاداش و مزایا مت...
ف پیریایی
به من گفتن 1 ابان میفرستیم ولی هنوز چیزی نفرستادن 
06:24
1 پاسخ
1402/08/04
بنیادی
خداازشون نگذره.ازمن پول هم گرفتن ... حالا کلا کانال تلگرام رابستن.که کسی پیام نده.
08:59
مریم فرجی
سلام وقت همگی بخیر
معلومه کلاهبرداری بوده من هم ثبت نام کردم و گفتن 5 آبان ارسال جوری که معلومه همه شاکی هستن و هیوقت کالایی دریافت نخواهیم کرد و خیلی راحت و ساده از ما اخاذی کردند. خدا ازشون نگذره ان شاالله چوب خدارو میخورن.
16:45
فروشنده آقا و خانم
با سلام به ۴نفرفروشنده آقا در پخش لوازم التحریر به شرح زیر نیازمندیم ۱.عدم سوءپیشینه ۲.سن بین ۲۰تا۳۵سال ۳.مدرک تحصیلی دیپلم به بالا ۴.حقوق۱۰میلیون +بیمه+پورسانت ۵.روابط عمومی وفن بیان بالا ۶.کاردرخ...
1402/08/05
مینا تراهی
منم پاپیروس ثبت نام کردم گفتن 5آبان ولی الان کانال تلگرامشون بستن انگار این مملکت صاحب نداره
11:36
1402/08/06
نسیم نواب
سلام وقت بخیر 
منم ثبت نام لوازم تحریر پاپیروس کردم گفتن ارسال میکنن ولی تاالان ارسال نکردن
16:39
1402/08/07
F M
منم 1 ماهعع ثبت نام کردم پول هم دادم بستع هارو نگرفتم تلگرام رو بستن 
09:38
کارگرساده آقادرکارخانه لولزم التحریرباجای خواب غذا
باسلام به تعدادی نیرو آقا فعال و پرانرژی جهت کار در کارخانه تولید و بسته بندی انواع لوازم التحریر نیازمندیم 1️⃣ساعت کاری ۸صبح الی ۴بعدازظهر+۱ ساعت تایم ناهار و استراحت 2️⃣خوابگاه مجهز برای کارگران س...
1402/08/08
نعیمه ظرافت
الهی خدا ازش نگذره حق دوتا بچه یتیم منو خورد و کار ارسال نکرد خدا خودش تقاس میگیره از عزیزترین کسشون عیب نداره
19:30
1 تایید
1402/08/11
زینب ظاهری
من دوماهه ثبت نام کردم ولی هیچ بسته بندی پاپیروس برام نفرستادخیلی ناراحتم یعنی سرکاری بودم
سلام منم ثبت نام کردم ولی متوجه شدم کلاهبرداریه
منم واقعا ناراحت شدم تمام پی اما تو تلگرام حتی کانالشونو هم پاک کردن تو برنامه دیوار هم منو بلاک کردن 
13:40
ف پیریایی
به من گفتن ۱ ابان میفرستیم ولی هنوز چیزی نفرستادن
برای من قرار بود 30مهرماه روز جمعه بفرستن ولی نفرستادن 100تومن هم براشون واریز کردم گفتن بابت ثبت نام و آموزش 
13:43
kheilisabz, Porteghal, Zingo, Khob, Moon, Montasheran, Barizo, Magink, Elipon
کارشناس بسته بندی (صنعت لوازم التحریر)
شرح وظایف: طراحی محصولات با استفاده از نرم افزارهای طراحی طراحی خط تیغ بسته بندی محصولات همکاری با تیم مارکتینگ در خصوص توسعه و بهبود محصولات ارائه دستورالعمل های کیفی و انبارش محصولات شایستگی ها: حل...
پنج‌شنبه 1 آذر 1403، ساعت 20:31