استخدام حراست مترو
من شوهرم 48 سال هستش سرهنگ بازنشسته سپاه دنبال یه نگهبانی میگردم براش وجای خواب
سلام نگهبان کجا
سلام کجاهستین
میشه باهام تماس بگیرید0****
باعرض سلام تبریک سال جدید عرض شود نگهبانی در مجتمع شرکت چرخشی کوچک باز نشسته سرحال ازبا جاخواب تشکر نظری
از ابهر
سلام و درود بنده 32 سال دارم متاهل سابقه حراست 3 سال وقد 190 وزن 90 دنبال شغلی با امنیت شغلی هستم 0**** شماره تماس بنده هست ممنون از شما
سلام سرایداری خواهی
متاهل هستم
میشه شماره موبایل بفرستید
می خواهم باشما حرف بزنم
سلام خوبی من هستم میشه باهم تماس بگیرید 0****
سلام 29 سالم 2سال ونیمسابقه حراست در کرج به حراست در کرج نیازمندم
لطفا تماس بگیرید 0****
منظور اینکه آدرس کجاست من باز نشسته دانشگاه هستم بعداز باز نشستگی 14 سال هم در بیمارستان امیرالمومنین علیه منشی بودم الان بیکارم سر حال صبور و خوش بر خورو مردمی+9****
محمودهدایتی متولد41جویای نگهبانی هستم درشهریار بازنشسته ام
سلام اینجانب امیرعباس اللهیاری ساکن تهران منطقه 5 دارای سابقه کاری 4سال حراست هستم 0**** شماره بنده جهت همکاری
بله چشم
من مجرد بچه شهرستان ارسنجان اگر با حقوق به توافق برسیم مشکلی ندارم
سلام ابوالفضل عبدی قد175 وزن80 دنبال کار نگهبانی هستم بالای خواب وبیمه
محمد خان محمدی 27 سالمه
سلام من کرج زندگی میکنم پدر با خودشم قهره منو مادرم و ول کرده به امان خدا اگه کار حراستی نزدیک کرج یا خود کرج 24 ..48 یا 8..24 نگهبانی بود کسانی که میتونن کمک کنن ممنون
سلام دنبال حراستم محدوده هشتگرد46سالمه راهنمایی کنید ممنون
عالی
سلام 0**** دنبال کار حراست مترو هستم ترجیحا شرق
38ساله با مدرک دیپلم انسانیبا14سال،سابقه کاری جویای کار
سلام بنده بعنوان نیروی حراست در گروه صنعتی گلرنگ مشغول به کار هستم . 7 سال سابقه ی کار دارم و فقط بدلیل دوری کار از محل سکونت(اشتهارد) دنبال کار نگهبانی تو محدوده ی کرج و تهران هستم . حقوق توافقی آشنا به اکسل و سیستم نگهبانی و کلیه ی امورات نگهبانی. قد 190 وزن 95 اگه کسی خواست تماس بگیره در خدمتم یا علی
سلام اقا هستم ده سال سابقه حراست دارم ساکن اهواز دنبال یه کارحراستی هستم مدرک دیپلم 45سالمه فردی منظبط وقابل اعتماد ووقت شناس هستم شرکتی که دنبال فردی منظبط وقابل اعتماد هست لطفاً پیام بده
بنظرم خانم شوهرتون کم توسپاه جمع کرد؟؟؟ انقدررر خرج بالاس اونم سپاه کم اورده بره نگهبانی اونم نیروی یک سپاهی!!!!!!!وااااای برمااااااا
سلام خسته نباشی من دوباره کار هستم هرکاری باش نگهبانی با خانواده هستم 0**** ارومیه س
سلام. بنده متولد 1370 هستم.13 سال سابقه ی کار دادم.4سال سابقهی حراست دارم.در گروه صنعتی های مثل لینا و گلرنگ سابقه ی کار دارم.کلیه امورات نگهبانی و مانیتورینگ آشنایی دارم.قد 185 وزن 85
سلام من هم روابط عمومیم خوبه هم اخلاقی
متولد1372هستم متاهل هستم 11سال سابقه کاری دارم
من دنبال کار هستم متاهلم
0****
سراج
سلام وقتتون بخیر شما نهگبان میخوای
0****
بنده 10 سال سابقه بازرسی اصناف دارم و 2 سال سرپرست حراست پروژه 1200 واحدی ارتش بود ساکن خرم ابادم دنبال کار حراست هستم با جای خواب
سلام اینجانب محمد جشن خردادگان سن 38 باسابقه کار حراست و نگهبانی و تجربه
من علی جلالی هستم 36 سال متاهل دارای دو فرزند دنبال کار هستم
سلام 43 سالمه،متاهلم سابقه 12 سال حراست دارم،شدیدا به کار نیاز دارم،استان البرز
سلام
سلام وقت بخیر.نگهبان کجا.وکجایی هستین.
سلام فردا تماس بگیرمال مسجدسلیمان هستم0**** این شمارم هست
سلام من هادی پاشایی 34سالم وسالم دنبال یک نگهبانی میگردم داخل کرج باشه یا12/24یا24/48