دنبال کن

چطور یک برنامه نویس ماهر شویم؟

برنامه نویس

1400/08/29
Kheyal muhammad jalily Jalily
سلام محترم من شهروند افغانستان هستم ازدانشگاه کامپوتر ساینس فارغ شدم چطور یک برنامه نویس ماهر شوم همکاری نماید ساکن ایران نم
07:19
فراز پرداز کنترل
برنامه نویس میکروکنترلر stm32, esp32 و طراح PCB
برنامه نویس مسلط به میکرو کنترلرهای stm32 , esp32 و مسلط و آشنایی کامل به طراحی PCB جهت پروژه های مورد توافق
1400/12/13
نادر حویزی
سلام من دیپلم علوم تجربی هستم چطوری میتوانم برنامه نویس شوم
16:45
1401/09/02
اشرف سیدزاده
سلام من دیپلم کامپیوترگرفتم رشته دانشگاهیم کامپیوتربودولی دوترم بیشترنرفتم برنامه نویسی روخودآموزی یادگرفتم ولی مدرک ندارم چطورمیشه وازکجامیتوتم مدرک بگیرم که برای کاراین ندرک معتبرباشه..تشکر
06:39
2 پاسخ
1401/11/15
مهناز سلطان پور
سلام وقت بخیر 🌹 فرصت استثنایی 🛑 دوستان توجه کنید یه سایت فروش استخدام می کنه برای پشتیبانی از سایت علاقه مندان به شمار ه 0****  روبیکا، مراجعه کنید 
19:11
متلب پروژه
آگهی استخدام در سایت متلب پروژه در سراسرکشور
سایت متلب پروژه به عنوان یکی از پیشروترین مراجع تخصصی در زمینه انجام پروژه‌های متلب ، مشاوره مقاله‌نویسی، و آموزش نرم‌افزارهای مهندسی، در نظر دارد با جذب مدرسین مجرب و متخصص نرم‌افزار متلب ، خدمات آمو...
1404/01/23
امیرحسین سیدی نسب
اشرف سیدزاده
سلام من دیپلم کامپیوترگرفتم رشته دانشگاهیم کامپیوتربودولی دوترم بیشترنرفتم برنامه نویسی روخودآموزی یادگرفتم ولی مدرک ندارم چطورمیشه وازکجامیتوتم مدرک بگیرم که برای کاراین ندرک معتبرباشه..تشکر
مجتمع فنی تهران  
20:17
امیرحسین سیدی نسب
اشرف سیدزاده
فنی حرفه ای دوره ادواری امتحان بدهید و مدرک بگیرید .
20:18
جمعه 25 مرداد 1404، ساعت 18:10