همه چیز در مورد شغل خیاط
بسیار شغل شریف ، ولی کم درآمد
من خیاط بیرون بر هستم واقعا دست مزدها کمه درحق خیاط ظلم میشه
دستمزد خیاط بسیار کممممه
نیازی به یک خیاط ماهر نیازمندم در چناران
سلام. خسته نباشید. علت دستمزد پایین خیاطی ، بخاطر کار با قیمت پایین اتباع خارجی ، بخصوص افاغنه. ست که متاسفانه هیچ کس هم به فکر خیاطان مظلوم نیست.
سلام مزدی دوز هستم کار تریگو جویای کارم 0****
کسی کار مزدی داشت در خدمت
سلام من کارگاه دارم در کاشان همه مدل لباس دوختیم نیازمند کار هستم کارم تضمینیه
نیازمند به یه چرخکارپالتو در شیراز.کار به صورت پاره وقت کار را در صورت تاییدم میتونن در خانه به انتخاب خود بدوزن.موفق باشید
سلام وقت بخیر کارگاه تولیدی در زمینه پیراهن مردانه فرنگی جعبه ای هستم برای افزایش تولید خود آماده همکاری می باش ،تهران0****
من سنگ دوز هستم ساکن دربند دنبال کار در تولیدی میگردم ودی هنوز پیدا نکردم این شماره تماس0****
سلام من دوزنده جاخواب حیوانات خانگی هستم اسباب بازی پتو و... ش تماس 0****
قزوین میتونی کار کنی
سلام من خیاط بیرون بر هستم شومیز زنانه پالتو زنانه شلوار زنانه و... انجام دادم کاری داشتن بهت پیام بدین
سلام واقعا راست میگی آخه بد بختی دولتم از اینا حمایت میکند
سلام من 5 سال در تولیدی کارکردم و فوق دیپلم دوخت دارم باهمه چرخها هم آشنایی دارم علاقه دارم تو مزون کار کنم اگه کسی نیرو خواست من در خدمتم ممنون
سلام من راسته دوز هستم برای بیرون بردن اگر نیاز داشتید
سلام آدرس تون کجاست
چرخکار راسته دوز هستم . کرج منطقه چهارراه مصباح . جویای کار هستم داخل منزل . چرخ راسته کامپیوتری هم دارم .سابقه چندسال کار در تریکو رو دارم.
سلام من شاملو هستم و قبول تعمیر همه چرخارو انجام میدم در محل
0**** تعمیر همه چرخای خیاطی صنعتی و معمولی
سلام یقه دوز هستم جویای کار
سلام یقه دوز هستم جویای کار0**** تماس بگیرید
سلام بنده چرخکار پیراهن مردانه دوز هستم از صفر تا صد ومادگی دوز هم ماهر هستم 0**** از هم اکنون آماده به خدمتم سپاسگزارم
سلام من راسته دوزهستم برای بیرون بردن اگر نیاز داشتید سلام آدرس تون کجاست
سلام من چند سال خیاطی دوختم الان پوش بالش یا کناره با چرخ خیاطی ساده میدوزم اگه کسی خاست در خدمتم
به چند نفرخیاط و بیرونبر مانتواسپرت نیازمند یم تیراژکار بالا بدون بیکاری تسویه هفتگی 0**** کرج شاهین ویلا
1758
منن18سال پیش کتو دامنو22تومن میئدوختم ولی افغانیه 12تومن میدوخت.افاغنه جماعت توشون خیاط تمیزدوز نیست.
نعمتی سلام وقت بخیر برای کار راسته دوزی باماتماس بگیرید کارتمیز تسویه نقدی 0****
سلام شما کجایید
سلام خیاطم کادرمنزل کادرمنزل انجام میدم کسی خواست درشهرلنگرود
باسلام من یک خیاطم ودنبال کاردوخت درخانه هستم حتی اگردرزمینه دوخت ملحفه بیمارستان باسدهم کارمیکنم فقط بایددرخانه باسد
من خیاطم وساکناهوازم ودنبال کارم
سلام خسته نباشید من خیاط راسته دوزی هستم چرخ صنعتی راسته دوزی دارم و3سال در تولیدی کار کردم والان نیاز به کار دارم در اسلامشهر