دنبال کن

درامد مدلینگ و شرایط

مدلینگ

1403/03/17
غزل شجاعی
من میخام مدل بشم چهارده سالمه سابقه ندارم و در بجنورد زندگی میکنم ، ایا امکانش هست؟
12:07
3 پاسخ
1 تایید
مدلینگ
مدل خانم برای عکاسی حقوق از ۱۰تا۸۰ دو روز در هفته روزی س ساعت تا وقتی ک اگهی هس استخدام داریم مشخصات و لاین مورد نظر دایرکت بفرسید
1403/04/17
پویا محمدی
غزل شجاعی
من میخام مدل بشم چهارده سالمه سابقه ندارم و در بجنورد زندگی میکنم ، ایا امکانش هست؟
سلام خوبید وقت بخیر تلگرام پیام بدید ممنون میشم برای همکاری @aaaaaa1403
08:42
1 پاسخ
پویا محمدی
غزل شجاعی
بله هست کار پوشیده پیام بدید در خدمتم هستیم 
08:42
1403/04/24
مرضیه سادات
پویا محمدی
سلام من میخوام مدل بدون چهره بشم وساکن یزد هستم ایا امکانش هست؟ 
23:22
1 تایید
مدلینگ
مدل خانم برای تمام لاینها نیرو میگیریم از ۱۰ تا ۷۰ ملیون حقوق ساعت کاری توافقط در هفته دو روز عکاسی داریم لطفا برا همکاری سن قد وزن و لاین مورد نطر ارسال کنید
1403/04/29
سلام من 14سالمه و در یزد زندگی میکنم میخام مدل بشوم 
امکانش هست
08:53
2 پاسخ
1 تایید
1403/05/02
من میخام مدل شم بدون چهره و پوشیده،دورکاری از خوزستان امکانش هست ایا؟
22:13
2 پاسخ
1 تایید
1403/05/08
کیاوش نعمتی
غزل شجاعی
کسخل شدی 😂😂😂
22:15
مدل،پاره وقت
مدلینگ خانم خوش چهره و استایل جهت کارهای بدلیجات و اکسسوری زنانه
1403/05/10
فرشته حسینی
سلام میخوام مدل بشم 18 سالمه 
18:34
1 تایید
فرشته حسینی
در تهران هستم 
18:34
2 پاسخ
1 تایید
1403/05/12
پویا محمدی
فرشته حسینی
در تهران هستم
تهران هستم
00:09
دستیار مطب زیبایی
صرفا خانم, مجرد, ظاهر و استایل آراسته, مدل و بازاریاب مطب زیبایی بدون محدودیت جهت مدلینگ تولید محتوا پیج اینستا و بازاریابی تلفنی و حضوری سه روز در هفته (یک شنبه تا سه شنبه) ساعات 18-10 و یا 21-14 ...
پویا محمدی
سلام خوبید وقت بخیر تلگرام پیام بدید ممنون میشم برای همکاری @aaaaaa1403 تهران هستیم و شهر های مختلف کسانی هستند که مورد قبول هستند با ما همکاری می‌کند مدل بشی شما 
00:10
پویا محمدی
سلام من 14سالمه و در یزد زندگی میکنم میخام مدل بشوم امکانش هست
سلام خوبید وقت بخیر تلگرام پیام بدید ممنون میشم برای همکاری @aaaaaa1403 تهران هستیم و شهر های مختلف کسانی هستند که مورد قبول هستند با ما همکاری می‌کند مدل بشی شما 
00:10
1403/05/15
رها پورگل محمدی
سلام من 15 سالمه قدم 165 هست 
وزن 53
و مشهدم
10:29
3 پاسخ
1 تایید
منشی و مدلینگ لباس خانم
نیاز فوری به دو سه نفر خانم جهت همکاری در محدوده مرکز شهر. آیدی تلگرام@Mehrann74483
1403/05/31
فاطیما مرادی
3تامدل خانم پوشاک هستیم تو سایز های مختلف برای تولیدی ها و برندها
کیف کفش لباس مجلسی لباس عروس لباس خونگی با  عکاس درآتلیه خودمون اگه خودتونم هم عکاس دارین مدل میخاین مشکلی نیست 
فقط الکی مزاحم نشین فقط آدمهای معتبر بکار هستن پیام بدن 
افراد های ک دنبال کیس هستن بهترجایی دیگهی برن و مزاحمت ایجاد نکنن 0**** 
05:54
2 پاسخ
1 تایید
1403/06/01
پویا محمدی
رها پورگل محمدی
سلام من 15 سالمه قدم 165 هست وزن 53 و مشهدم
15:51
پویا محمدی
فرشته حسینی
در تهران هستم
15:52
استخدام خانم جهت مدلینگ مزون
استخدام خانم جوان جهت مدلینگ مزون با حقوق بسیار عالی
پویا محمدی
پویا محمدی
سلام من 14سالمه و در یزد زندگی میکنم میخام مدل بشوم امکانش هست
1403/06/05
امیر امیرانی
سلام من یه پسر  15 ساله  از اصفهان هستم می‌خوام مدل بشم  چهره ی خوبی دارم 
لطفا راهنماییم کنید 
04:09
مدلینگ خانم مجرد
به یک خانم مدلینگ مجرد سن ۲۵ تا ۳۵ خوش اندام ، خوش چهره پرداخت دستمزد ساعتی هفته ایی یکبار الی دوبار مشخصات چت دیوار ارسال شود
1403/06/07
حمیدرضا حسینی
رها پورگل محمدی
سلام من 15 سالمه قدم 165 هست وزن 53 و مشهدم
سلام وقت بخیر تلگرام پیام بدید. rezamahdy
08:23
حمیدرضا حسینی
فاطیما مرادی
3تامدل خانم پوشاک هستیم تو سایز های مختلف برای تولیدی ها و برندها کیف کفش لباس مجلسی لباس عروس لباس خونگی با عکاس درآتلیه خودمون اگه خودتونم هم عکاس دارین مدل میخاین مشکلی نیست فقط الکی مزاحم نشین فقط آدمهای معتبر بکار هستن پیام بدن افراد های ک دنبال کیس هستن بهترجایی دیگهی برن و مزاحمت ایجاد نکنن 0****
سلام کدوم شهر هستین؟
08:24
1403/06/08
یگانه لونی
سلام من 16 سالم هست در اصفهان زندگی میکنم ولی از کجا شروع کنم نمیدونم
12:23
1 پاسخ
2 تایید
دایان شاپ، بیکوپلاس، دایان افیلیت، نیکاپوش، دایان اکسپرس
عکاس و ادیتور
مسلط به Photoshop مسلط به اصول نورپردازی مسلط به ویرایش عکس دارای تجربه در زمینه عکاسی صنعتی و مدلینگ دارای روحیه خلاق و پر انرژی توانمند در خلق و ایده پردازی عکس های صنعتی و تبلیغاتی
1403/06/18
پویا محمدی
یگانه لونی
سلام من 16 سالم هست در اصفهان زندگی میکنم ولی از کجا شروع کنم نمیدونم
Afaf140301سلام آیدی تلگرام هست
بنده دفتر مرکزی داریم در تهران شهر های دیگه بعضی هاش داریم برای همکاری پیام بدید تلگرام گلزار هستم
22:44
پویا محمدی
فاطیما مرادی
3تامدل خانم پوشاک هستیم تو سایز های مختلف برای تولیدی ها و برندها کیف کفش لباس مجلسی لباس عروس لباس خونگی با عکاس درآتلیه خودمون اگه خودتونم هم عکاس دارین مدل میخاین مشکلی نیست فقط الکی مزاحم نشین فقط آدمهای معتبر بکار هستن پیام بدن افراد های ک دنبال کیس هستن بهترجایی دیگهی برن و مزاحمت ایجاد نکنن 0****
Afaf140301سلام آیدی تلگرام هست
بنده دفتر مرکزی داریم در تهران شهر های دیگه بعضی هاش داریم برای همکاری پیام بدید تلگرام گلزار هستم
22:45
پنج‌شنبه 1 آذر 1403، ساعت 11:44