درامد مدلینگ و شرایط
من میخام مدل بشم چهارده سالمه سابقه ندارم و در بجنورد زندگی میکنم ، ایا امکانش هست؟
سلام خوبید وقت بخیر تلگرام پیام بدید ممنون میشم برای همکاری @aaaaaa1403
بله هست کار پوشیده پیام بدید در خدمتم هستیم
سلام من میخوام مدل بدون چهره بشم وساکن یزد هستم ایا امکانش هست؟
سلام من 14سالمه و در یزد زندگی میکنم میخام مدل بشوم امکانش هست
من میخام مدل شم بدون چهره و پوشیده،دورکاری از خوزستان امکانش هست ایا؟
کسخل شدی 😂😂😂
سلام میخوام مدل بشم 18 سالمه
در تهران هستم
سلام خوبید وقت بخیر تلگرام پیام بدید ممنون میشم برای همکاری @aaaaaa1403 تهران هستم
سلام خوبید وقت بخیر تلگرام پیام بدید ممنون میشم برای همکاری @aaaaaa1403 تهران هستیم و شهر های مختلف کسانی هستند که مورد قبول هستند با ما همکاری میکند مدل بشی شما
سلام خوبید وقت بخیر تلگرام پیام بدید ممنون میشم برای همکاری @aaaaaa1403 تهران هستیم و شهر های مختلف کسانی هستند که مورد قبول هستند با ما همکاری میکند مدل بشی شما
سلام من 15 سالمه قدم 165 هست وزن 53 و مشهدم
3تامدل خانم پوشاک هستیم تو سایز های مختلف برای تولیدی ها و برندها کیف کفش لباس مجلسی لباس عروس لباس خونگی با عکاس درآتلیه خودمون اگه خودتونم هم عکاس دارین مدل میخاین مشکلی نیست فقط الکی مزاحم نشین فقط آدمهای معتبر بکار هستن پیام بدن افراد های ک دنبال کیس هستن بهترجایی دیگهی برن و مزاحمت ایجاد نکنن 0****
سلام من یه پسر 15 ساله از اصفهان هستم میخوام مدل بشم چهره ی خوبی دارم لطفا راهنماییم کنید
سلام وقت بخیر تلگرام پیام بدید. rezamahdy
سلام کدوم شهر هستین؟
سلام من 16 سالم هست در اصفهان زندگی میکنم ولی از کجا شروع کنم نمیدونم
Afaf140301سلام آیدی تلگرام هست بنده دفتر مرکزی داریم در تهران شهر های دیگه بعضی هاش داریم برای همکاری پیام بدید تلگرام گلزار هستم
Afaf140301سلام آیدی تلگرام هست بنده دفتر مرکزی داریم در تهران شهر های دیگه بعضی هاش داریم برای همکاری پیام بدید تلگرام گلزار هستم