دنبال کن

شرح وظایف و مسئولیت‌های یک سرآشپز چیست؟

سرآشپز

1401/12/01
حمید نجفی
سلام.
خروجی سر وقت.
خروجی با کیفیت ومناسب هر طعم غذایی.
کنترل تمام اقلام و نیروها در محل کار.
مدیریت عالی در کار تیمی.بسیار مهم است.
06:45
سرآشپز
به یک نفر سرآشپز حرفه ای جهت پالایشگاه قشم نیازمندیم. ۱۴روز کار ۱۴روز استراحت. تهیه ناهار برای حدود ۳۵۰نفر، دو مدل غذای رژیمی هم برای حدود ۳۰نفر.شام هم برای حدود ۲۰۰نفر رژیمی هم حدود ۱۰نفر. بیمه دارد ...
پنج‌شنبه 6 دی 1403، ساعت 12:45