حقوق یک داربست بند در ماه چقدر است؟
حقوق ومزایای داربست بند درکنگان چقدره
بین 12تا15بستگی به مهارت یک داربست بند دارد بعضی افراد فکر میکنند کار راحتی است در صورتی که بیشترین آسیب را برای یک نفر دارد مخصوصا بدنی زود پیر میشه
من خودم داربست بند حرفه ای هستم 16سال کارمه ولی یه جا سالم ندارم شب میخوام بخوابم نمیدونم رو کدوم پهلو بخوابم لگن دست کمر کتف داغون شدم حداقل روزی. یه تومن باید باشه
من یک داربست بند هستم با سابقه 14سال واقعا در سخترین شرایط کار میکنیم خودم وتمام همکارام وپاینتر حقوق داریم من که در عسلویه هستم ودر پتروشیمی روزی حداقل ده ساعت کار الان فهمیدم که چقدر بدنم اسیب دیده وبرا اینده خودم سخت نگرانم
باسلام عرض ادب احترام مسلم حسین جانی پیمانکار داربست فلزی درسال 90 پروژه طرح توسعه میدان گازی پتروپات فاز 14 شرکت پایندان تمام استراکچرهاوتاورای بلند 80درصد بنده با74نفر نیروی مجرب وکاردان وهم حرفه ای انجام متاسفانه هنوز طلب دارم نتونستم دریافت کنم روی هم رفته این شغل خطرناک ولی پول خوبی داره نبایستی زود خودتو اینکار بکشی بیررون
چند حقوق میدهد
سلامتماسبگیرد0**** داربستبنداستادکار ه
سلام من باسابقه 12سال کاراحتیاج به یک شرکتی که لوله ازخودش باشه ممنون میشم تماس بگیرید 0****
سلام وقت بخیر برادر ببخشید میشه یه جایی رو برام معرفی کنید برم کار کنم ..استادکار داربست بند هستم .0**** آقای یاوری خوزستان
سلام وقت بخیر آقا مسلم خوبید نیروی استاد کار داربست بندی نمیخوای بیام خدمتت 0**** آقای یاوری خوزستان
داربست بند هستم اگه کاری در شرکت باشه به صورت دستمزدی کار میکنم . 0****
دابست بند هستم کار بود خبرم کنید شرکت پالایشگاه
داربست بند هستم اگه کاری در شرکت یا بیرون شرکت باشه به صورت دستمزدی کار میکنم تبریز 0****
با درود از مازندران محمودآباد نیازمند 2داربست بند حرفه ای که بیشتر ساختمانهای اینجا ویلایی و کفی میباشد با پورسانت عالی و حقوق خوب 0**** تازه کارمو شروع کردم دنبال ادم مشتی و با مرام میگردم
داربست بندهستم 5سال سابقه کاردرپالایشگاه دارم فعلابیکارم
سلام لطفاً با من تماس بگیرین
من شمارتون چطور میتونم داشته باشم
من یه نیرو میخام کار دایم واسه اصفهان 0**** حقوق توافقی
0**** نیروی دایم میخام
0**** حقوق توافقی نیروی دایم میخام
0****
سلام وقت بخیر استاد کار داربستم با 7سال سابقه کار الان بیکارم 22سالمه جویای کار در حوزه کنگان یا عسلویه هستم
صفر نوهصد شانزده. نهصدو هفده 2619 شماره تماسم
سلام دونفرداربستی هستیم لوله ازشما کارازما
سلام دونفرداربستی هستیم لوله ازشما کارازما نمابندکفراژ0****
سلام من داربست بند هستم سابقه کاری در شهر و مارونها گروه ملی رو دارم اینم شماره 0****
کدوم پالایشگاه
داداشیخ داراوالی سن آقا مسلم میخواستم حدود بدونم