دنبال کن

حقوق یک بنا در ماه چقدر است؟

بنا

1400/11/25
سلام حقوق بنا فرق میکند کسیکه تازه بایک کمچه سرکار میرود کار مردم راخراب میکند فرق میکند یک بنا باید اندازه خودش  وبالاتراز کارگرش کار کند تا مزد روزانه کارگرشم زنده شود نسبت به کاربلدی وپیشروی کارش حقوق تعیین بشود 
13:19
3 تایید
استخدام آقا زیر ۳۰ سال
شعبه مرکزی در نظر دارد جهت تکمیل کادر پرسنلی خود در نمایندگی‌های سراسر کشور تعدادی نیروی آقا استخدام کند ⭕بخش های مورد نیاز: (اداری_مالی حسابداری_خط تولید و بسته بندی_اپراتور دستگاه_فنی ...
1402/06/30
کوروش صالحپور
درود-یک بناکه از تیغه چینی تا نما رو بلد باشه 
حداقل روزی1500 دست مزدشه-
22:13
1 تایید
1402/07/08
محمد بالابب
بنای وارد همه کاره قیمت نداره
13:15
1 پاسخ
1 تایید
محمد بالابب
محمد بالابب
بنای وارد همه کاره قیمت نداره
کارمند بانک نیست که منتظر  باشه وقت اداره تمام بشه  فرار کنه خونه
13:17
آکام تایر امیران | Akam Tire Amiran
طراح سایت | Website Designer
شرکت فعال و باسابقه ۳۰ سال فعالیت در زمینه توزیع انواع تایر سواری در ایران. این شرکت دارای نمایندگی های مجاز فروش میباشد . بنا به شرایط موجود و بروز رسانی نحوه فروش مجموعه تصمیم به فعالیت در فضای مجا...
1402/07/11
علی کیماسی
بنایی که بتونی کارهای بنایی یک ساختمان را از صفر تا صد انجام دهد هرچی بگه میرزه من هستم از صف تا صد
09:09
1402/08/21
حسین شهبازی
سلام من نما کار هستم یعنی اکثر کارهای ساختمانی را حرفه ای انجام میدم بجز گچکاری متأسفانه بیکارم و مشکل شدید مالی 
20:54
حسین شهبازی
همه کارهای بنایی را حرفه ای انجام میدم بجز گچکاری 
20:55
استخدام در مواد غذایی
به نام خدا شعبه مرکزی در نظر دارد جهت تکمیل کادر پرسنلی خود  تعدادی نیروی آقا استخدام کند ⭕به چند نفری نیروی لیسانس و فوق لیسانس جهت کار در کار های اداری و تکنسین دستگاه و مدیر فروش ⭕بخش های مورد نیاز...
سه‌شنبه 14 اسفند 1403، ساعت 16:31