دنبال کن

حقوق یک بنا در ماه چقدر است؟

بنا

1400/11/25
سلام حقوق بنا فرق میکند کسیکه تازه بایک کمچه سرکار میرود کار مردم راخراب میکند فرق میکند یک بنا باید اندازه خودش  وبالاتراز کارگرش کار کند تا مزد روزانه کارگرشم زنده شود نسبت به کاربلدی وپیشروی کارش حقوق تعیین بشود 
13:19
3 تایید
فنی و مهندسی آرتیمان بنا خاک
مهندس عمران
استخدام فنی و مهندسی آرتیمان بنا خاک فنی و مهندسی آرتیمان بنا خاک در تهران (منطقه ۶، امیرآباد) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان تهران استخدام می‌نماید مهندس عمران جنسیت: خانم، آقا سابقه...
1402/06/30
کوروش صالحپور
درود-یک بناکه از تیغه چینی تا نما رو بلد باشه 
حداقل روزی1500 دست مزدشه-
22:13
1 تایید
1402/07/08
محمد بالابب
بنای وارد همه کاره قیمت نداره
13:15
1 پاسخ
1 تایید
محمد بالابب
محمد بالابب
بنای وارد همه کاره قیمت نداره
کارمند بانک نیست که منتظر  باشه وقت اداره تمام بشه  فرار کنه خونه
13:17
توسعه و عمران بهناد بنا | Tose va Omran Behnad Bana
مسئول دفتر | Office Assistant
شرح شغل: درک خط مشی شرکت و همسو کردن فعالیت‌های شرکت در رابطه با آن‌ها. تلاش در جهت تحقق اهداف سازمانی و گزارش‌دهی به مدیریت ارشد. اطلاع از دستور العمل‌ها و مقررات اداری مرتبط با فعالیت‌ها. ثبت تماس‌ه...
1402/07/11
علی کیماسی
بنایی که بتونی کارهای بنایی یک ساختمان را از صفر تا صد انجام دهد هرچی بگه میرزه من هستم از صف تا صد
09:09
1402/08/21
حسین شهبازی
سلام من نما کار هستم یعنی اکثر کارهای ساختمانی را حرفه ای انجام میدم بجز گچکاری متأسفانه بیکارم و مشکل شدید مالی 
20:54
حسین شهبازی
همه کارهای بنایی را حرفه ای انجام میدم بجز گچکاری 
20:55
جذب سرمایه گذار و مشارکت در تولید پوشاک
جذب سرمایه گذار و درامد یک واحد تولیدی واقع در خیابان طالقانی جهت گسترش کار و صادرات به کشور عراق و سرمایه‌گذاران محترم دعوت به همکاری می‌کند نحوه شراکت در این مجموعه به دو صورت است. یا ماهانه ۷ درصد...
شنبه 8 دی 1403، ساعت 07:13