دنبال کن

بسته بندی خودکار در منزل

بسته بندی

1404/04/16
ملیسا زاروزایی
من سابقه ای ندارم
02:47
1 تایید
طراحی و ادیت لیبل محصول
برای یک لیبل نیاز به طراحی هست که طراحی و ادیت انجام دهد با qr اختصاصی هر محصول و رول نامبر باشد .عکس لیبل قبلی موجود می‌باشد.
1404/04/26
اکرم نوروزی
منم کار در منزل
13:26
سلام کار در منزل هست میشه برای من هم کار پیدا کنید
15:15
2 تایید
ندا مصطفوی
منم کار میخوام
19:24
طراحی جعبه بسته‌بندی دستگیره با ابعاد مشخص
طرح جعبه دستگیره نمونه مشابه ارسال شده با ابعاد ارسالی
1404/04/27
غزل عطایی
سلام کار در منزل میخواستم
09:29
1 تایید
معصومه حسینی
در صورت کار لطفا منم کار میخوام نیاز شدید دارم 
11:22
اعظم آرام
منم نیاز به کار در منزل دارم
20:24
طراحی جعبه دستگیره با ابعاد مشخص
طرح جعبه دستگیره طراحی بشه تقریبا مشابه عکس در ابعاد ارسالی .
1404/04/28
مهدیه خندقی
کاردرمنزل من میخوام
15:11
حدیث .
کار در منزل میخام 
20:47
1404/04/29
سمیرا شایا نفر
کار درمنزل میخوام
07:03
1 تایید
بسته بندی
به تعدادی خانم جهت بسته بندی گز و پولکی نیاز مندیم
زهرا شهبازی
سلام حقوق بسته بندی خودکار در منزل چقدره؟ 
08:23
آرزو مهدی پناه
کار در منزل میخام 
09:03
فاطمه نظافت
سلام کار درمنزل بسته بندی میخام 
09:56
کار در منزل برای خودم میخوام
کار بسته بندی در خانه باشه انجام میدم 0911XXX8626(نمایش کامل)
زهزا کمانکش کمانکش
من کار میخام برا بسته بندی دربروجرذ 
11:01
سمیه حاجیلو حاجیلو
سلام کار در منزل میخوام 
11:39
1 تایید
مهدی همتی
کار در منزل درکرج نیازمند خانوم بودید لطفا پیام بدین ممنون
13:46
استخدام کارگر فقط خانوم جهت بسته بندی و انبارداری
شرکتی معتبر جهت تکمیل کادر خود، تعدادی خانم متعهد و وظیفه‌شناس را برای مونتاژ و بسته‌بندی و یک خانوم جهت انبار داری شیرآلات دعوت به همکاری می‌نماید. ✅ بیمه و پاداش ✅ سرویس رفت و آمد (محدوده پاکدشت و...
1404/04/30
آمنه نقوی
نیاز مند کار در متزل  خودم هستم 
05:51
آمنه نقوی
نیاز فوری برای انجام هر  کار بسته بندی  در منزل خودم،تشکر 
05:53
سلام بسته بندی کاردرمنزل کجا.
07:39
کار بسته بندی سیفی جات و سبزی کیلویی
نیروی خانم جوان و زرنگ میخام واسه سبزی کیلویی هفتگی تصویه میکنم لطفا فقط خانم ها اس بدن آقایون مزاحم نشن نیرو از دزفول میخام مدرس ولی آباد گاومیش آباد سنجر و....... آمر گیر هم میخام
زهرا زاهدی
سلام کار در منزل میخوام 
احتیاج دارم خواهش میکنم راهنمایی کنید
08:01
الهام کرمی راد
سلام کار در منزل میخوام بسته بندی
08:50
سلام وقت بخیر کار در منزل میخاستم 
10:17
استخدام کارگرساده و راننده جای خواب غذا مواد غذایی
استخدام نیروی آقا (کارگرساده، راننده)در کارخانه در قسمت خط تولید و بسته بندی ●ساعت(۸ صبح تا ۴ ) ●بیمه تکمیلی و تامین اجتماعی از روز اول ●جای خواب تمیز برای شهرستانی عزیز ●۳ وعده غذایی رایگان مهمان مجم...
فاطمه مغانلو
سلام کار در منزل میخواستم 
12:58
زارع
کار در منزل میخام
13:14
سلام 
13:36
پوستر اطلاع رسانی با موضوع بسته بندی
با سلام و وقت بخیر پوستر اطلاع رسانی در با موضوع "بسته بندی اثربخش و نقش آن در بازاریابی و هویت برند" میخوایم.. - پوستر شلوغ نباشد - طراحی حرفه ای - مینیمال جزئیات زمان و مکان و مهمانان پس از تایید بر...
مرصع امیری
مرصع امیری
وقت بخیر خانم امیری آزارمان کاردرمنزل میخوام
سلام کاردرمنزل میخوام کرمان خانم امیری 
13:42
M .
سلام من نیازمند کار در منزل خودم هستم
14:41
نازار ساجدی پور
منم کار در منزل
19:14
سرپرست برنامه ریزی
تهیه و تدوین برنامه های تولید و تحویل محصولات دارویی. هماهنگی با بخش های مختلف تولید، بسته بندی و توزیع برای اطمینان از اجرای به موقع برنامه ها. نظارت و بهینه سازی فرآیندهای تولید و ارائه پیشنهادات بر...
خانم کریمی
سلام منم کار در منزل میخواستم
19:28
عارفه احمدی
منم دنبال کار در منزل هستم بسته بندی 
20:47
1404/04/31
سلام کاردر منزل می خوام جان بچه هاتون این شماره تماس که می گذاری تماس بگیرین چرا خاموش پس ما باید چه جور راهنمایی ازه کارتان بگیریم آیا واقین این کار درمنزل واقیت داره من فکر نکنم چون من نزدیک 5ماه است دونبال کاردرمنزل هستم ولی تاحالا که جور نشوده
04:48
توسن
سرپرست انبار - خانم
نیازمند همکار خانم در بخش پردازش انبار و بسته بندی سفارشات آنلاین شاپ پرینت سفارشات از روی سایت، مدیریت جمع آوری سفارش بین کارکنان چک کردن مشکلات مربوط به سفارشات چک کردن اقلام سفارشات و ارسال جهت بست...
ندا شهنازی
سلام کاردرمنزل میخام
13:57
هدی محلاتی
سلام کاردر منزل بسته بندی میخواستم شهریار
15:00
هلیا عباسی
سلام کار در منزل دورکاری
17:26
نیروی کارگر ساده جهت قسمت بسته بندی
متعهد و مسئولیت پذیر حداقل مدرک تحصیلی دیپلم نیروی ساده جهت تخلیه و بارگیری فقط شیفت روز توانایی کار با سیستم بسته بندی امکانات شرکت : ناهار - شام - سرویس ایاب و ذهاب - سبد کالای ماهیانه - بیمه - ...
زهرا بابایی کد پیامک ۸۹۵۵
کاردرمنزل میخوام
18:30
9682
18:30
کاردرمنزل
18:31
استخدام نیروی خانم و آقا دولت آباد
نیاز به چند نیروی کار برای کار در تولیدی رگال لباس و جا کفشی ساعت کاری ۸و نیم صبح الی ۵و نیم بعد از ظهر برای کار بسته بندی و مونتاژ
1404/05/01
سلام من میخوام کار کنم 
00:20
محسن
نیاز مند انواع بسته بندی دور کاری با نیروی فراوان محل کار مشهد از تمام کشور کار پذیرفته میشود
04:17
منم نیازب کار دارم 
04:59
ملی‌گلد | Melligold
استخدام مدیر اجرایی
مسئولیت های کلیدی مدیریت تولید و نظارت بر عملکرد سرپرست کارگاه و خط تولید جهت حفظ استانداردهای کیفی مدیریت کامل صورت سود و زیان، بودجه بندی و نقدینگی مجموعه؛ تحلیل هوشمندانه نوسانات بازار طلا و ارز ...
رویا سلیمی نژاد
کار در منزل میخوام ممنون
08:03
چنار رسولی
سلام منم کار در منزل میخوام
11:33
من کاردر منزل میحوام
13:53
استخدام کارگر ساده تولیدی چوب همراه حقوق خوب بیمه
به چندکارگرساده برای کاردرتولیدی لوازم چوبی نیازمندیم آموزش کاربه عهده خود ما می‌باشد وکارساده وراحت هست شامل بسته بندی بادستگاه،کاربادستگاه برش،مونتاژکار،خدمات و تمیزکاری در هرکدام که توانایی داشته ...
مرجان یزدانی
کار در منزل بسته بندی میخواستم 
14:59
پروانه رضایی
سلام کار بسته بندی در منزل میخوام
17:02
1404/05/02
بتول طالبی
سلام من نیاز به کار در منزل دارم 
05:23
کار پاره وقت با گوشی
قانونی و حلال پاره وقت مجازی تسویه آنی میلیونی کارمند خانه دار بازنشسته دانشجو کار رایگان نداریم بسته بندی تایپ ترجمه ادمین کانال نیستیم لطفاً با دقت بخونید اگر دنبال کار رایگان میگردین مارو...
رسول سلطانی
سلام دارودخسته‌‌ نباشید.خدمت‌ دوستان‌ اگه کاردرمنزل هست ممنون میشم راهنمای کنی 0**** 
08:39
یگانه مظفری
سلام کار در منزل میخوام
08:52
سلام کار بسته بندی در منزل میخام
14:00
کار در منزل
یه فرصت ویژه برای کسایی که میخان داخل خونه کسب درآمد داشته باشن جذب تعداد محدود آگهی از طرف تیم کاریابی می باشد داری دفتر حضوری و رسمی استخدام کارهای موجود: +ادمینی +بسته بندی در منزل +گلدوزی در منزل...
نظر کارم میخام
14:02
اوکی
14:03
الهام دریس
کار در منزل مخوام  بسته بندی سرعت بالا مسئولیت پذیر هستم
19:46
استخدام نیرو آقا
باسلام و احترام به اطلاع میرساند که کارخانه تولید پارچه برای تکمیل نیرو های خود در قسمت های مختلف «خط تولید »« انبار »« پشتیبانی»« حراست »«بسته بندی »« اداری »« خدمات» و...‌ از آقایان مجرد و زیر ۳۰ ...
سلام من کار بسته بندی  در منزل میخوام
21:40
1404/05/03
ژیلا 🙏
به اسم بسته بندی میان بعدش برای ثبت نام وکارهای دیگش پول میگیر ن الان ده میلیون ضرر کردم ویه بار دیگش هم سیصد هزار همشون هم دستشون تو یه کاسه دزد و کلاه بردارقسم می خورن میگن خدا شاهد کار ارسال میشه بعد پرو فایل قران امام زمان میزارن که مردم رو گول بزنن مردم کم بدبختی دارن این کلاه بردار های خدا نشناس هم به جان مرد بیچاره افتادن به اسم خانم خوبانی 
09:01
1404/05/29
لیلا اموری
سلام شرایط استخدام دارین 
16:40
کارگر ساده درخط تولیدبسته با سرویس و بیمه
کارخانه : ◇وظیفه یا مسئولیت :بسته بندی ◇مهارت خاصی احتیاج نیست ◇روزهای کاری وساعت کاری ◇شنبه تا ۴شنبه ساعت ۸تا۴ ◇روزی یک ساعت تایم استراحت وناهاری ◇اضاف کار اختیاری ◇پنج شنبه تا ۲ ◇بیمه تکمیل...
سلام جویای کار درمنزل در کرج هستم
18:54
فاطمه عرب
سلام منم کار درمنزل میخوام 
19:47
سه‌شنبه 29 بهمن 1404، ساعت 10:44