دنبال کن

بسته بندی خودکار در منزل

بسته بندی

1404/04/16
ملیسا زاروزایی
من سابقه ای ندارم
02:47
1 تایید
شادیچه
نیروی ساده
استخدام فوری کارگر با آموزش در کارخانه تولید مارشمالو و آبنبات 5 نفر نیروی کار آقا جهت کار در بخش تولید 10نفر نیروی کار خانم جهت کار در بخش طراحی و بسته بندی شرایط: شرایط سنی آقایان و خانم ها ۱۸ ال...
1404/04/26
اکرم نوروزی
منم کار در منزل
13:26
سلام کار در منزل هست میشه برای من هم کار پیدا کنید
15:15
2 تایید
ندا مصطفوی
منم کار میخوام
19:24
شهرک صنعتی نظرآباد
کارگر ساده
سن ۲۰ الی ۴۵ توانایی کار در شیفت ۱۲ ساعته و چرخشی آشنایی با خطوط تولید آشنایی با دستگاه بسته بندی کوشش و دقت در انجام کار مزایا : پرداخت به موقع حقوق و مزایا بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی از بدو اس...
1404/04/27
غزل عطایی
سلام کار در منزل میخواستم
09:29
1 تایید
معصومه حسینی
در صورت کار لطفا منم کار میخوام نیاز شدید دارم 
11:22
اعظم آرام
منم نیاز به کار در منزل دارم
20:24
تهران : لاله زار
کارگر ساده
استخدام نیروی کارساده جهت مونتاژ کاری و بسته بندی و مرتب کردن محیط
1404/04/28
مهدیه خندقی
کاردرمنزل من میخوام
15:11
حدیث .
کار در منزل میخام 
20:47
1404/04/29
سمیرا شایا نفر
کار درمنزل میخوام
07:03
1 تایید
بسته بندی
نیروی بسته بند آقا بازنشته نباشد دارای کارت پایان خدمت رعایت تمام اصول ایمنی و بهداشت فردی مطابق برنامه ارسال و نیاز قطعات اقدام به بسته بندی قطعات نماید شمارش و بسته بندی قطعات سالم و مورد تائید QC ...
زهرا شهبازی
سلام حقوق بسته بندی خودکار در منزل چقدره؟ 
08:23
آرزو مهدی پناه
کار در منزل میخام 
09:03
فاطمه نظافت
سلام کار درمنزل بسته بندی میخام 
09:56
طراحی بسته بندی
با سلام /ما شرکت در حوزه تولید محصولات پت هستیم / جهت بسته بندی محصولات نیازمند طراح می باشیم .محصولات هم در بسته بندی کاغذی و هم بسته بندی پلاستیک و بگ ارایه می گردد . با تشکر
زهزا کمانکش کمانکش
من کار میخام برا بسته بندی دربروجرذ 
11:01
سمیه حاجیلو حاجیلو
سلام کار در منزل میخوام 
11:39
1 تایید
مهدی همتی
کار در منزل درکرج نیازمند خانوم بودید لطفا پیام بدین ممنون
13:46
بسته بندی
شرینی و قنادی حلوالند به تعدادی نیرو بسته بندی نیازمند است شرح وظایف : _دقت و سرعت در انجام کار -چیدمان و مرتب سازی کالاها -همکاری با تیم ها -رعایت نکات ایمنی و بهداشتی در کارگاه -انجام سایر امور محو...
1404/04/30
آمنه نقوی
نیاز مند کار در متزل  خودم هستم 
05:51
آمنه نقوی
نیاز فوری برای انجام هر  کار بسته بندی  در منزل خودم،تشکر 
05:53
سلام بسته بندی کاردرمنزل کجا.
07:39
بسته بندی
کار در منزل نیازی به سابقه نداره هم خانم هم اقا میتونن ثبت نام کنن پرداخت حقوق هفتگی هست کارو میاریم درب منزلتون تحویل میدیم برای اطلاعات بیشتر تلگرام یا ایتا پیام بدید
زهرا زاهدی
سلام کار در منزل میخوام 
احتیاج دارم خواهش میکنم راهنمایی کنید
08:01
الهام کرمی راد
سلام کار در منزل میخوام بسته بندی
08:50
سلام وقت بخیر کار در منزل میخاستم 
10:17
بسته بندی
کار مخصوص خانومای عزیز می‌باشد پذیرش از کل تهران کرج رباط کریم پرند اسلامشهر پیشوا ورامین
فاطمه مغانلو
سلام کار در منزل میخواستم 
12:58
زارع
کار در منزل میخام
13:14
سلام 
13:36
سلامت الکترونیک برکت | eHealth Barkat
استخدام کارگر بسته بندی (آقا)
شرکت فعال در زمینه تولید کیت‌های آزمایشگاهی جهت تکمیل کادر خط تولید خود از دو نفر نیروی بسته‌بندی آقا دعوت به همکاری می‌نماید. شرایط احراز: مدرک تحصیلی: حداقل دیپلم دارای کارت پایان خدمت یا معافیت دائ...
مرصع امیری
مرصع امیری
وقت بخیر خانم امیری آزارمان کاردرمنزل میخوام
سلام کاردرمنزل میخوام کرمان خانم امیری 
13:42
M .
سلام من نیازمند کار در منزل خودم هستم
14:41
نازار ساجدی پور
منم کار در منزل
19:14
بسته بندی
بسته بندی لباس بچگانه
خانم کریمی
سلام منم کار در منزل میخواستم
19:28
عارفه احمدی
منم دنبال کار در منزل هستم بسته بندی 
20:47
1404/04/31
سلام کاردر منزل می خوام جان بچه هاتون این شماره تماس که می گذاری تماس بگیرین چرا خاموش پس ما باید چه جور راهنمایی ازه کارتان بگیریم آیا واقین این کار درمنزل واقیت داره من فکر نکنم چون من نزدیک 5ماه است دونبال کاردرمنزل هستم ولی تاحالا که جور نشوده
04:48
بسته بندی
به تعدادی خانوم برای کار در تولیدی بسته بندی نیاز مندیم ساعت کار توافقی نحوه تسویه هفتگی کار آسون و ساده
ندا شهنازی
سلام کاردرمنزل میخام
13:57
هدی محلاتی
سلام کاردر منزل بسته بندی میخواستم شهریار
15:00
هلیا عباسی
سلام کار در منزل دورکاری
17:26
بسته بندی بارمان
سلام بسته بندی حبوبات و خشکبار برند بارمان لوگو منحصر به فرد و جدید قابلیت ثبت لوگو داشته باشد
زهرا بابایی کد پیامک ۸۹۵۵
کاردرمنزل میخوام
18:30
9682
18:30
کاردرمنزل
18:31
نیرو برای فروشندگی و بسته بندی نان
نیازمند یک نفر نیروی کار برای فروشندگی و بسته بندی نان در کافه نان
1404/05/01
سلام من میخوام کار کنم 
00:20
محسن
نیاز مند انواع بسته بندی دور کاری با نیروی فراوان محل کار مشهد از تمام کشور کار پذیرفته میشود
04:17
منم نیازب کار دارم 
04:59
استخدام کارگر ساده خانم
به یک نفر خانم مجرد و منظم سن ۱۸ تا ۳۵ سال جهت بسته بندی نیازمندیم همه پرسنل خانم هستند ساعات کاری ۸ صبح الی ۴ عصر آدرس : بلوار بهداشت بیمه و سرویس رفت و آمد نداریم
رویا سلیمی نژاد
کار در منزل میخوام ممنون
08:03
چنار رسولی
سلام منم کار در منزل میخوام
11:33
من کاردر منزل میحوام
13:53
تولید(کارگر تولید و بسته بندی)
شرکت ستاره سایمان طعم جهت تکمیل پرسنل تولید به تعداد ۶۰ نفر نیروی کاری آقا و خانم نیازمند است شرایط سنی۱۸ سال تا ۵۵ سال.بیمه و سرویس و غذا دارد.حقوق بدون دیرکرد پرداخت میشود. به تلفن و پیام پاسخ داده...
مرجان یزدانی
کار در منزل بسته بندی میخواستم 
14:59
پروانه رضایی
سلام کار بسته بندی در منزل میخوام
17:02
1404/05/02
بتول طالبی
سلام من نیاز به کار در منزل دارم 
05:23
استخدام نظافتچی
شرکت تولیدی پروفیل آلومینیوم واقع در شهرک صنعتی توس با 25 سال سابقه فعالیت، نیروی خدماتی و نظافتی آقا، منظم و متعهد و ظاهری آراسته با شرایط ذیل استخدام می‌نماید: آقا- متولد 65 به بعد ساعت کاری 07:30 ا...
رسول سلطانی
سلام دارودخسته‌‌ نباشید.خدمت‌ دوستان‌ اگه کاردرمنزل هست ممنون میشم راهنمای کنی 0**** 
08:39
یگانه مظفری
سلام کار در منزل میخوام
08:52
سلام کار بسته بندی در منزل میخام
14:00
همکار ساده شب کاری
با سلام به یک همکار ( اقا جوان ) ساده جهت چرخ خالی کردن و بسته بندی نیازمندیم ساعت کاری ۱۲:۳۰ تا ۸:۳۰ صبح ادرس بلوار توس بین دوس ۸۲ و۸۴ مجمتمع نان رزاق
نظر کارم میخام
14:02
اوکی
14:03
الهام دریس
کار در منزل مخوام  بسته بندی سرعت بالا مسئولیت پذیر هستم
19:46
نیرو برای کارگاه سبزیجات آماده در داخل شهر
نیازمند همکار خانوم جهت کار در کارگاه سبزی لطفا نکات زیر رو کامل بخونید و بعد تماس بگیرید: - کار در کارگاه سبزی هستش - پاک و خرد پیاز، کرفس، بادمجان، بسته بندی سبزی و پیاز داغ و... نظافت محل کار بست...
سلام من کار بسته بندی  در منزل میخوام
21:40
1404/05/03
ژیلا 🙏
به اسم بسته بندی میان بعدش برای ثبت نام وکارهای دیگش پول میگیر ن الان ده میلیون ضرر کردم ویه بار دیگش هم سیصد هزار همشون هم دستشون تو یه کاسه دزد و کلاه بردارقسم می خورن میگن خدا شاهد کار ارسال میشه بعد پرو فایل قران امام زمان میزارن که مردم رو گول بزنن مردم کم بدبختی دارن این کلاه بردار های خدا نشناس هم به جان مرد بیچاره افتادن به اسم خانم خوبانی 
09:01
1404/05/29
لیلا اموری
سلام شرایط استخدام دارین 
16:40
استخدام نیروی خانم(اداری،کارگاه،کاردرمنزل )
شرکت پترو صنعت کهن دریا که در زمینه فرآوری محصولات تولید شده توسط پتروشیمی ها مثل انواع شوینده‌ها،مواد اولیه آرایشی، الیاف، کودها و غیره فعالیت دارد درنظر دارد جهت راه اندازی نمایندگی مرکزی فروش، توزی...
سلام جویای کار درمنزل در کرج هستم
18:54
فاطمه عرب
سلام منم کار درمنزل میخوام 
19:47
پنج‌شنبه 2 آبان 1404، ساعت 10:45