دنبال کن

بسته بندی خودکار در منزل

بسته بندی

1404/04/16
ملیسا زاروزایی
من سابقه ای ندارم
02:47
1 تایید
تهران
کارگر ساده
کارگر ساده
1404/04/26
اکرم نوروزی
منم کار در منزل
13:26
سلام کار در منزل هست میشه برای من هم کار پیدا کنید
15:15
1 تایید
ندا مصطفوی
منم کار میخوام
19:24
بسته بندی
بسته بندی کفش در کارگاه کفاشی به دونفر
1404/04/27
غزل عطایی
سلام کار در منزل میخواستم
09:29
1 تایید
معصومه حسینی
در صورت کار لطفا منم کار میخوام نیاز شدید دارم 
11:22
اعظم آرام
منم نیاز به کار در منزل دارم
20:24
آراز | Araz
استخدام کارمند انبار
به یک نیروی جوان و پر انرژی و مسئولیت پذیر باهوش دارای تحصیلات حداقل فوق دیپلم آشنا به زبان انگلیسی و کار با سیستم و بسته بندی امکان ارتقا شغلی وجود دارد رسته کاری فروش ال سی دی موبایل
1404/04/28
مهدیه خندقی
کاردرمنزل من میخوام
15:11
حدیث .
کار در منزل میخام 
20:47
1404/04/29
سمیرا شایا نفر
کار درمنزل میخوام
07:03
1 تایید
عقاب
دنبال کار بسته بندی تو منزل هستم
دنبال کار بسته بندی مواد غذایی و دیگر....اگه کار بسته بندی تو خونه خودم دارید بگید و وسیله نقلیه ندارم خودتون بیارید و بعد تمام شدن بسته بندی ها بیاید تحویل بگیرید . و اگه ندارید مزاحم نشید وگرنه گذار...
زهرا شهبازی
سلام حقوق بسته بندی خودکار در منزل چقدره؟ 
08:23
آرزو مهدی پناه
کار در منزل میخام 
09:03
فاطمه نظافت
سلام کار درمنزل بسته بندی میخام 
09:56
نیازمند کار پاره وقت هستم
دنبال کار پاره وقت هستم ترجیحا بسته بندی باشه بهتره چون متاهلم و فقط مواقعی که بچه ها مدرسه هستن میتونم کار کنم
زهزا کمانکش کمانکش
من کار میخام برا بسته بندی دربروجرذ 
11:01
سمیه حاجیلو حاجیلو
سلام کار در منزل میخوام 
11:39
1 تایید
مهدی همتی
کار در منزل درکرج نیازمند خانوم بودید لطفا پیام بدین ممنون
13:46
آوانداد | Avandad
استخدام کارگر ساده (آقا)
شرایط احراز شرکت آوانداد جهت تکمیل کادر خود در واحد کارخانه، به دنبال جذب افرادی با شرایط زیر می‌باشد. آشنا به کار با جرثقیل سقفی آشنا به کار با ماشین آلات و تجهیزات صنعتی حمل قطعات، متعلقات و چیدمان ...
1404/04/30
آمنه نقوی
نیاز مند کار در متزل  خودم هستم 
05:51
آمنه نقوی
نیاز فوری برای انجام هر  کار بسته بندی  در منزل خودم،تشکر 
05:53
سلام بسته بندی کاردرمنزل کجا.
07:39
نیروی انبار خانم
به یک نفر همکار خانم جهت کار در انبار و دفتر پخش خرازی نیازمندیم. شرح وظائف: ۱- چیدمان بار و نظافت و‌ نظم و ترتیب انبار و دفتر ۲- آماده سازی و بسته بندی سفارشات ۳- تحویل سفارشات به ماشین توزیع سا...
زهرا زاهدی
سلام کار در منزل میخوام 
احتیاج دارم خواهش میکنم راهنمایی کنید
08:01
الهام کرمی راد
سلام کار در منزل میخوام بسته بندی
08:50
سلام وقت بخیر کار در منزل میخاستم 
10:17
کارگر ساده مرد
کارگر ساده مرد در کارخانه بسته بندی برنج حداکثر سن 30 سال
فاطمه مغانلو
سلام کار در منزل میخواستم 
12:58
زارع
کار در منزل میخام
13:14
سلام 
13:36
نیروی آقا برای بسته بندی مذهبی
به یک نیرو برای بسته بندی محصول نیازمندیم سن ۱۷سال تا ۲۲سال کار بسته بندی در دفترمجموعه است،کار بسیار آسان صنف مذهبی هستیم و نیازمند فردی مذهبی هستیم ساعت کاری ۷صبح تا ۱۳ظهر(۶ساعت) منظم و مسئولیت پذ...
مرصع امیری
مرصع امیری
وقت بخیر خانم امیری آزارمان کاردرمنزل میخوام
سلام کاردرمنزل میخوام کرمان خانم امیری 
13:42
M .
سلام من نیازمند کار در منزل خودم هستم
14:41
نازار ساجدی پور
منم کار در منزل
19:14
اروند فارمد | Arvand Pharmed
کارشناس حسابداری | Accounting Expert
دریافت و کنترل رسیدها و حواله‌های مربوط به انبار و مرتب نمودن آن‌ها به ترتیب تاریخ و شماره تهیه صورت گردش محصولات ساخته شده و مواد اولیه و بسته بندی انجام محاسبات ریالی و مقداری موجودی کلیه مواد اولیه...
خانم کریمی
سلام منم کار در منزل میخواستم
19:28
عارفه احمدی
منم دنبال کار در منزل هستم بسته بندی 
20:47
1404/04/31
سلام کاردر منزل می خوام جان بچه هاتون این شماره تماس که می گذاری تماس بگیرین چرا خاموش پس ما باید چه جور راهنمایی ازه کارتان بگیریم آیا واقین این کار درمنزل واقیت داره من فکر نکنم چون من نزدیک 5ماه است دونبال کاردرمنزل هستم ولی تاحالا که جور نشوده
04:48
جذب و استخدام کارگر آقا و نگهبان آقا
جذب و استخدام نیروی کار فقط آقا جهت کار در تولید ، بسته بندی و انبار شرکتی معتبر در شهرک صنعتی زاویه با شرایط ذیل: حقوق دریافتی ۲۰ تا ۲۳ میلیون می‌باشد. ۱.حداکثر سن ۴۰ سال ۲.فقط و فقط آقا ۳. به ...
ندا شهنازی
سلام کاردرمنزل میخام
13:57
هدی محلاتی
سلام کاردر منزل بسته بندی میخواستم شهریار
15:00
هلیا عباسی
سلام کار در منزل دورکاری
17:26
استخدامی نیروی انبار
✅️ افتتاح اولین و تنها شعبه رسمی شرکت آواپروتئین پایتخت در استان قم ✅️ ✅️ نوع کار : فعالیت در قسمت بالای صفر سردخانه و شامل چیدمان ، مرتب کردن و جابجایی با جک میباشد. کار بسیار راحت بوده و با این وج...
زهرا بابایی کد پیامک ۸۹۵۵
کاردرمنزل میخوام
18:30
9682
18:30
کاردرمنزل
18:31
استخدام فوری خانم و آقا در کارخانه صنایع غذایی
کارخانه معتبر غذایی تعدادی خانم و آقا در دو شعبه فعال کمالشهر وصفادشت طبق شرایط و مزایای زیر استخدام مینماید: -سن خانمها ۱۸تا۴۲ آقایان تا۴۵سال -کارت پایان خدمت ویامعافیت غیرپزشکی(مخصوص آقایان) -اتباع...
1404/05/01
سلام من میخوام کار کنم 
00:20
محسن
نیاز مند انواع بسته بندی دور کاری با نیروی فراوان محل کار مشهد از تمام کشور کار پذیرفته میشود
04:17
منم نیازب کار دارم 
04:59
استخدام نیرو آقا بیمه حقوق مزایای وزارت کار
نیازمند تعدادی کارگر ساده قسمت بسته بندی دستکش یکبار مصرف و اپراتور دستگاه و یک نظافتچی حقوق مزایای طبق قانون کار بیمه
رویا سلیمی نژاد
کار در منزل میخوام ممنون
08:03
چنار رسولی
سلام منم کار در منزل میخوام
11:33
من کاردر منزل میحوام
13:53
استخدام نیرو کار آقا ( زبده برای اپراتوری )
صنایع غذایی لطیفی برای تکمیل نیروی کار خود استخدام میکند . مزایای این کار : تک شیفت بدون گردش + فقط روزهای تقویم کاری یعنی تعطیلات و جمعه ها تعطیل است + حقوق کامل برابر قانون کار با تمام مزایا + بیمه ...
مرجان یزدانی
کار در منزل بسته بندی میخواستم 
14:59
پروانه رضایی
سلام کار بسته بندی در منزل میخوام
17:02
1404/05/02
بتول طالبی
سلام من نیاز به کار در منزل دارم 
05:23
طراحی باکس برای دستگاه الکترونیکی
سلام طراحی باکس برای دستگاه الکترونیکی و تولید فایل برای پرینتر سه بعدی
رسول سلطانی
سلام دارودخسته‌‌ نباشید.خدمت‌ دوستان‌ اگه کاردرمنزل هست ممنون میشم راهنمای کنی 0**** 
08:39
یگانه مظفری
سلام کار در منزل میخوام
08:52
سلام کار بسته بندی در منزل میخام
14:00
فروشنده نان فانتزی
باسلام خداقوت اریک خانم جهت بسته بندی و فروشندگی درمان فانتزی باتجربه کارد نانوایی یاقنادی دعوت به همکاری می‌نماییم ساعت کارشش صبح تا پانزده توس 65روبروی نجف 7نان فانتزی نجف لطفایاتماس بگیریدیامشخصات ...
نظر کارم میخام
14:02
اوکی
14:03
الهام دریس
کار در منزل مخوام  بسته بندی سرعت بالا مسئولیت پذیر هستم
19:46
نیرو ساده
به دو نیرو ساده خانوم جهت کار در کارگاه روسری بسته بندی و المنت زدن ساعت کاری ۷تا۴ سرویس رفت برگشت هم داره پایه حقوق ۷ملیون تا زمانی که کار یاد بگیرین افزایش حقوق دارین رد سنی ۱۵سال تا ۴۵سال
سلام من کار بسته بندی  در منزل میخوام
21:40
1404/05/03
ژیلا 🙏
به اسم بسته بندی میان بعدش برای ثبت نام وکارهای دیگش پول میگیر ن الان ده میلیون ضرر کردم ویه بار دیگش هم سیصد هزار همشون هم دستشون تو یه کاسه دزد و کلاه بردارقسم می خورن میگن خدا شاهد کار ارسال میشه بعد پرو فایل قران امام زمان میزارن که مردم رو گول بزنن مردم کم بدبختی دارن این کلاه بردار های خدا نشناس هم به جان مرد بیچاره افتادن به اسم خانم خوبانی 
09:01
شنبه 5 مرداد 1404، ساعت 13:23