دنبال کن

بسته بندی خودکار در منزل

بسته بندی

1404/04/16
ملیسا زاروزایی
من سابقه ای ندارم
02:47
1 تایید
تهران
استخدام ارماتوربند
به تعدادی کارگر ساده، نیمه‌ماهر و استادکار ماهر (در زمینه مهار، سیم‌زنی، آرماتوربندی و قالب‌بندی) جهت همکاری در پروژه عمرانی به‌صورت تمام‌وقت نیازمندیم. شرایط کاری: مدت همکاری: حداقل یک سال کار مدا...
1404/04/26
اکرم نوروزی
منم کار در منزل
13:26
سلام کار در منزل هست میشه برای من هم کار پیدا کنید
15:15
2 تایید
ندا مصطفوی
منم کار میخوام
19:24
طراحی بسته بندی محصول
در خصوص بسته بندی محصولات غذایی به مانند پنیرپیتزا نیاز به طراحی برای بسته بندی محصول داریم
1404/04/27
غزل عطایی
سلام کار در منزل میخواستم
09:29
1 تایید
معصومه حسینی
در صورت کار لطفا منم کار میخوام نیاز شدید دارم 
11:22
اعظم آرام
منم نیاز به کار در منزل دارم
20:24
فروشگاه بوش صالح آباد | Bocsh Salehabad
استخدام کارگر بسته بندی (خانم)
کارگر بسته‌بندی خانم (حضوری ) شرح وظایف بسته‌بندی محصولات لوازم آشپزخانه بر اساس استاندارد مجموعه آماده‌سازی سفارش‌ها برای ارسال رعایت دقت در بسته‌بندی جهت جلوگیری از آسیب کالا نظافت و نظم محیط کارگا...
1404/04/28
مهدیه خندقی
کاردرمنزل من میخوام
15:11
حدیث .
کار در منزل میخام 
20:47
1404/04/29
سمیرا شایا نفر
کار درمنزل میخوام
07:03
1 تایید
گوهربافان | Goharbafan
استخدام کارگر ساده (اصفهان)
داشتن سابقه یا مهارت در زمینه های زیر باعث افزایش اولویت استخدام خواهد گردید: -اپراتوری تولید -برشکاری پارچه -خیاطی و دوزندگی -تعمیرچرخ خیاطی -آشپزی مزایا: -امکان دریافت حقوق و مزایا بالاتر از مصوب اد...
زهرا شهبازی
سلام حقوق بسته بندی خودکار در منزل چقدره؟ 
08:23
آرزو مهدی پناه
کار در منزل میخام 
09:03
فاطمه نظافت
سلام کار درمنزل بسته بندی میخام 
09:56
طراحی و آماده‌سازی لیبل برای چاپ
برای ثبت یک عدد لیبل جهت چاپ . فایل و طرح را دارم.
زهزا کمانکش کمانکش
من کار میخام برا بسته بندی دربروجرذ 
11:01
سمیه حاجیلو حاجیلو
سلام کار در منزل میخوام 
11:39
1 تایید
مهدی همتی
کار در منزل درکرج نیازمند خانوم بودید لطفا پیام بدین ممنون
13:46
طراحی دو لیبل ویک برگه
طراحی ۳ فایل گرافیکی شامل ۲ لیبل چاپی و ۱ برگه تشکر به صورت فایل لایه باز به یک طراح گرافیک خلاق و حرفه ای نیاز داریم برای طراحی ۳ فایل گرافیکی شامل دو لیبل چاپی و یک برگه تشکر از مشتری تمامی فایل ها...
1404/04/30
آمنه نقوی
نیاز مند کار در متزل  خودم هستم 
05:51
آمنه نقوی
نیاز فوری برای انجام هر  کار بسته بندی  در منزل خودم،تشکر 
05:53
سلام بسته بندی کاردرمنزل کجا.
07:39
بسته بندی
فوری به چند نفر خانم جهت بسته بندی در کارگاه سن از (۲۵الی۳۵) ساعت کاری ۸ الی ۱۶ در محدوده باغمعروف نیازمندیم
زهرا زاهدی
سلام کار در منزل میخوام 
احتیاج دارم خواهش میکنم راهنمایی کنید
08:01
الهام کرمی راد
سلام کار در منزل میخوام بسته بندی
08:50
سلام وقت بخیر کار در منزل میخاستم 
10:17
بسته بندی
به 2تا نیرو خانوم بابت بسته بندی نیاز داریم واسه توضیحات بیشتر تو قسمت چت پیام بذارین
فاطمه مغانلو
سلام کار در منزل میخواستم 
12:58
زارع
کار در منزل میخام
13:14
سلام 
13:36
نوید درمان پارس | Navid Darman Pars
استخدام مسئول بسته بندی و ارسال کالا (آقا)
شرکت در زمینه تامین و سرویس و پشتیبانی جراحی های ارتوپدی فعالیت دارد و به دنبال یک همکار دقیق،منظم و مسوولیت پذیر میباشد شرح وظایف آماده سازی ست ها و وسایل جراحی بر اساس نوع و برنامه عمل تحویل ...
مرصع امیری
مرصع امیری
وقت بخیر خانم امیری آزارمان کاردرمنزل میخوام
سلام کاردرمنزل میخوام کرمان خانم امیری 
13:42
M .
سلام من نیازمند کار در منزل خودم هستم
14:41
نازار ساجدی پور
منم کار در منزل
19:14
بسته بندی
فوری فوری به تعدادی نیروی اقا برای بسته بندی محصولات ذغال اتش زا و….در کارگاه ترجیحا زیر ۴۰سال نیازمندیم برای کسب اطلاعات تماس بگیرید.
خانم کریمی
سلام منم کار در منزل میخواستم
19:28
عارفه احمدی
منم دنبال کار در منزل هستم بسته بندی 
20:47
1404/04/31
سلام کاردر منزل می خوام جان بچه هاتون این شماره تماس که می گذاری تماس بگیرین چرا خاموش پس ما باید چه جور راهنمایی ازه کارتان بگیریم آیا واقین این کار درمنزل واقیت داره من فکر نکنم چون من نزدیک 5ماه است دونبال کاردرمنزل هستم ولی تاحالا که جور نشوده
04:48
طراحی بسته بندی زعفران
درود فراوان با توجه به اینکه بسته بندی تعیین کننده اولین تجربه مشتری از محصول است در خصوص محصول لوکس و ارزشمندی همچون زعفران که خواص بیشماری برای سلامت جسم و روان دارد انتظار میرورد جدای از در نظر گرف...
ندا شهنازی
سلام کاردرمنزل میخام
13:57
هدی محلاتی
سلام کاردر منزل بسته بندی میخواستم شهریار
15:00
هلیا عباسی
سلام کار در منزل دورکاری
17:26
بسته بندی
به یک خانم بسته بند از سن ۲۰ تا. ۳۳ سال در محیطی امن برای بسته بندی پوشاک نیازمندیم با حقوق ماهیانه ۱۸ میلیون تومان نیازی به سابقه کار نداره کار در منزل نداریم تایم کاری از ساعت. ۹ تا ۱۸ از روز شنبه ...
زهرا بابایی کد پیامک ۸۹۵۵
کاردرمنزل میخوام
18:30
9682
18:30
کاردرمنزل
18:31
طراحی بسته بندی محصولات برند ادویه و چاشنی
یک برند ادویه و انواع چاشنی بیش از 250 محصول داریم هر محوصل در دو وزن ارائه میشه. (در مجموع میشه حدودا 500 تا بسته بندی مختلف) میخوایم طراح بسته بندی از انتخاب متریال بسته بندی (فرم و جنس) تاطراحی نه...
1404/05/01
سلام من میخوام کار کنم 
00:20
محسن
نیاز مند انواع بسته بندی دور کاری با نیروی فراوان محل کار مشهد از تمام کشور کار پذیرفته میشود
04:17
منم نیازب کار دارم 
04:59
طراحی جعبه هدفون
با سلام و احترام ما مد نظر داریم یک جعبه برای هدفون با ابعاد طول 13، عرض 8/5، ارتفاع 4/5 طراحی بشه رنگ سازمانی و طرح مشابه و کاراکتر داریم جعبه با متریال ایندربرد 270 گرم است طرح ساده و مینیمال ...
رویا سلیمی نژاد
کار در منزل میخوام ممنون
08:03
چنار رسولی
سلام منم کار در منزل میخوام
11:33
من کاردر منزل میحوام
13:53
بسته بندی
به چند نفر برای بسته بندی خرما بصورت کنتارات سریعا نیازمندیم. امکان دور کاری وجود ندارد و کار در شرکت هست سرویس ایاب ذهاب از مسیرهای سهند ،باغمعروف ، نصف راه ، لاله و اندیشه هست آدرس شرکت شهرک سلیما...
مرجان یزدانی
کار در منزل بسته بندی میخواستم 
14:59
پروانه رضایی
سلام کار بسته بندی در منزل میخوام
17:02
1404/05/02
بتول طالبی
سلام من نیاز به کار در منزل دارم 
05:23
بسته بندی
به دو نفر بسته بندی کار با سابقه حد اقل دو سال نیازمندیم محیط کاملا زنانه دستمز اماری سابقه کار داشته باشید ۱۰تا ۱۲حقوقتون میشه کار در منزل نداریم بیرون بر نداریم
رسول سلطانی
سلام دارودخسته‌‌ نباشید.خدمت‌ دوستان‌ اگه کاردرمنزل هست ممنون میشم راهنمای کنی 0**** 
08:39
یگانه مظفری
سلام کار در منزل میخوام
08:52
سلام کار بسته بندی در منزل میخام
14:00
طراحی بسته بندی پاکت های 1 5 و 10 کیلویی ادویه جات
برای ادویه جات جهت بسته بندی متالایز ادویه در سایز های 1 کیلویی 5 کیلویی و 10 کیلویی طرحی میخوام که خلاق باشه و بتونیم در اینده در طراحی محصولات دیگر مانند زعفران اجیل خشکبار و گیاهان دارویی استفاده ک...
نظر کارم میخام
14:02
اوکی
14:03
الهام دریس
کار در منزل مخوام  بسته بندی سرعت بالا مسئولیت پذیر هستم
19:46
طراحی و شیت‌بندی حرفه‌ای پلان‌های معماری
شیت بندی میخواستم معماری میخواستم تا روز یکشنبه وقت دارید
سلام من کار بسته بندی  در منزل میخوام
21:40
1404/05/03
ژیلا 🙏
به اسم بسته بندی میان بعدش برای ثبت نام وکارهای دیگش پول میگیر ن الان ده میلیون ضرر کردم ویه بار دیگش هم سیصد هزار همشون هم دستشون تو یه کاسه دزد و کلاه بردارقسم می خورن میگن خدا شاهد کار ارسال میشه بعد پرو فایل قران امام زمان میزارن که مردم رو گول بزنن مردم کم بدبختی دارن این کلاه بردار های خدا نشناس هم به جان مرد بیچاره افتادن به اسم خانم خوبانی 
09:01
1404/05/29
لیلا اموری
سلام شرایط استخدام دارین 
16:40
طراحی استیکر بسته بندی نات بار و پروتئین بار و کلاژن بار
طراحی استیکر پروتئین بار و نات بار و کلاژن باز نیازمند طراحی دو استکیر با ابعاد ۳ در ۵ سانت برای پروتئین بار و کلاژن بار و یک استیکر با ابعاد ۳ در ۴ سانت بزای نات بار پسته کاملا حرفه ی، با رنگ های ح...
سلام جویای کار درمنزل در کرج هستم
18:54
فاطمه عرب
سلام منم کار درمنزل میخوام 
19:47
پنج‌شنبه 5 دی 1404، ساعت 22:01