خیاط
سلام من کار گاهی خیاطی دارم با 10 کلگی چرخ 2سر دوز اگه کار باشد در خدمت هستم
سلام من کارگاه خیاطی دارم درامیریه شهریار با6راسته و4 زیگزال وبیشتر کار نساجی ولباس بچه گانه میدوزم اماده همکار هستم
سلام من کارگاه خیاطی دارم با 6 نفر نیرو آماده همکاری هستم.
سلام من چرخ راسته دارم تو خونه پیراهن مردانه کار کردم کاری داری برای من
سلام من یه چرخ راسته کامپیوتری تو خونه دارم قبلا پیراهن مردانه کار کردم مسلط به پیش مچ یقه قبلا کارگاه خیراطی داشتیم اگه کاری باشه تو خونه کار میکنم ممنون از شهر قدس بلوار امامزاده
سلام خوبید من یک قیچی کار هستم شلوار لی و روکش صندلی کار کردم ولان بیکار هستم اینم شماره من 0****
سلام من خیاط تازه وارد هستم از شیراز لطفا بامن هم همکاری کنید
سلام من چرخ کار حرفه ای هستم جویا کار خواستین خبر بدین ممنو
سلام پخش کار انجام میدم 0****
سلام پخش کار انجام میدم 0****
آموزش
سلام
سلام من کارگاه خیاطی دارم، با 6کلگی چرخ، 1 سردوز، اتو مکش، الان کارگاهم فعال هست، چندین تا بیرون بر هم دارم. چون کار از کارگاهای داخلی میاورم، نمی صرفه، اگه کس لباس های محفلی، ساحلی، مانتو، شومیز داشت، آماده همکاری هستم، کت نمیتونم، مادگی ندارم. شماره تماس 0****
سلام من خیاطم و چرخ راسته و سردوز دارم اگه کسی از قم کار تولیدی داشت انجام میدم
سلام تماس لطفا 0****
سلام تماس لطفا 0****
سلام خیاط یا کارگاه خیاطی بیرون بر و مزدی دوز نیاز داریم در محدوده پردیس هستیم 0****
سلام من کار خیاطی بلدم یک سال و نیم سابقه دارم زیگزاگ و راسته و سردوز بلدم با چرخ های ژانومه مارشال و راسته دوز هم کار کردم جویای کار هستم درمحدوده غازیان شماره تماسم:0****
سلام چرخ سردوز پایه ژور دارید؟
سلام ، من به یک خیاط ماهر و تمیزدوز برای دوخت پیراهن/شومیز نیاز دارم برای همکاری تماس بگیرید 0****
سلام . لطفا با این شماره تماس بگیرید 0****
سلام من خیاط هستم نیاز به کار در منزل دارم شلوار کار لباس تریکو لباس کودک برای کارهای ساده
سلام آقا هستین؟
سلام من چندسال پیراهن مردونه میدوزم کار در منزل دارین ؟؟
سلام. کار در منزل میدین؟
سلام وقت بخیر دوستان و همکاران بنده کارگاه دارم در اصفهان با 15 نیروی داخلی و بیرونی اماده همکاری دربخش شلوار زنانه ویا مردانه هستم تولید شلوار مجلسی هفته 800الی 1000 دست کار تمیز و ب موقع 0****
تماس بگیرید 0****
سلام تماس بگیرید 0****
نیازمند میاندوز و زیگزاک کار پاره وقت یا تمام وقت همره با بیمه محدوده جمهوری مترو نواب تماس 0****
سلام شماره تماس لطف کنیپ
سلام کارگاه خیاطی دارم با 8 کله چرخ آماده همکاری با تولید کنندگان
سلام من به تعدادی چرکار داخل منزل نیاز دارم ترجیح محدوده ورامین باشه
سلام کارگاهی خیاطی دارم من 5 تا چرخ دارم کالسگه دوز ساک دوز هستم 2 تا زیگزال اگه ازین کارا باشد من در خدمتم 0****
سلام کار تون چی هست
سلام وقتتون بخیر. 0**** تماس بگیرید.. تا راهنماییتون کنم
سلام شماره تماس بی زحمت ارسال کنید بهر0**** ما تولیدی کننده پوشاک تریکو بچه گانه هستم نیاز به کارگاه خیاطی دارم
سلام قبلا راسته دوزی کار کردم ابزار خیاطی دارم جهت سفارش در خانه دارم
سلام من خیاط هستم چرخ راسته و سردوز دارم اگر کسی از کرمان سفارش داشت درخدمتم. 0****
سلام من خیاط هستم بصورت برش خورده کار میدوزم با چرخ و همراه با سردوز 5نخ دزفول هستم اگه کار باشه سابقه کار با تولیدی هم دارم سفارش از شهرای دیگ هم میگیزم
سلام وقت بخیر شماره من 0**** هست برای سری دوری مانتو میخواستم جسارتا کارگاه کجاست؟
سلام ،به دنبال چرخکار مانتو شلوار و کت زنانه میباشم در منزل ،ممنون
سلام کدام منطقه هستید
سلام اگر امكان دارد صحبت كنيم شماره تماس شما را نديدم من توليد كننده هستم 0****
توليد كننده هستم تماس بگيريد 0****
توليد كننده هستم شماره تماس نديدم تماس بگيريد 0****
سلام توليد كننده هستم شماره تماس نديدم تماس بگيريد لطفا 0****
جهت همکاری با ما تماس بگیرید 0****
سلام تولیدی پوشاک زنانه در زمینه دوخت مانتو و شلوار در محدوده ی سرحد آباد نیازمند چرخکار ماهر و نیمه ماهر برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید 0****
سلام خیاط راسته دوز هستم سردوزی هم بلد هستم نیاز به کار در منزل دارم
سلام من خیاط هستم تیتث
هست
سلام تولیدی لباس نظامی در شهرک تاجیک نسیم شهر دارم به چند نفرراسته دوز ماهر و نیمه ماهر نیاز دارم،اگر مسیر دور بود سرویس میزاریم برای رفت وآمدتون،فقط وفقط خانم
سلام به تعدای چرخ کار در حد ساده دوزی نيازمنديم
سلام من تهران هستم میتونم همکاری کنم؟
آی شماره مه0****
من صباشهر هستم چرخ راسته دارم میتونم دوخت کنم؟این شماره 0****
با سلام وعرض ادب خانم نوری هستم ی کارگاه خونگی کوچیک جهت کار در منزل دارم عبا دوز و مجلسی دوزی وبچگانه دوزی کردم و6سال تجربه دوخت وطراحی دارم ممنون میشم جهت ارائه کار وهمکاری هماهنگ کنید
سلام . وقت بخیر. دوخت تریکو انجام میدید ؟
سلام از کجا؟
سلام شماکجاییید
خیاط هستم . دارای سابقه کار .چرخ راسته و زیگزال دارم . جویای کار هستم خیاطی در منزل انجام بدم . ساکن کرج . چهارراه مصباح
سلام من خیاط هستم سری دوزی هم بلدم لگ زنانه سری خیلی دوختم تو خونه کار میکنم راسته و سردوز 4 نخ هم دارم استان قزوین شهر الوند 0****
سلام خیاط هستم کتشلوار پالتو دختم مدت 5برچ کار کردم جویایی کار هستم اصفهان زینبیه 0****
سلام من خیاط هستم لباس بچه زیاد دوختم چرخ راسته دارم ولی زیگزال ن اگ کاری هست من انجام میدم هشتگرد هستم شهر حدید فاز7
سلام من چرخ راسته دوز دارم یک سال هم سابقه مار در کاگاه دارم هشتگرد هستم تماس بگیرین لطفا اگر کاری هست
سلام اهل کجایی هستین؟
عالی
سلام کارگاه خیاطی با ده کله چرخ اماده همکاری با عمده فروشان عزیز با ده سال سابقه درخشان 😊 0****
میشه ادرس بدی؟
سلام من خیاطم چرخ سردوز و راسته و اتو دارم حوله تن پوش نخی و حوله استخری دوخت میکنم با بسته بندی اگه کسی خواست براش کار انجام میدم