حقوق یک ادمین اینستاگرام در ماه چقدر است؟
چ
******* تومن
عالیه
ایدی پیجتون رو لطف کنید بدی
ن
🌺سلام من نوال هستم ادمین اینستاگرام و(دورکاری) برای پیج شما پست +استوری+محتواسازی+کپشن نویسی+ بالا بردن افزایش بازدید پیج + بالا رفتن فالوورها به صورت روزانه برگزاری چالش ها و مسابقات اینستاگرامی + افزایش فالوئر اینستاگرام + افزایش بازدید و لایک پست و استوری + افزایش ایمپرشن و ریچ + طراحی بنر های تبلیغاتی استوری + طراحی کاور پست +مشاور و انالیز پیج کاری شما با بهترین قیمت +آنالیز پیج شما و رغبا
سلام من دوره ادمینی آقای میلاد چشمی که از اساتید برتر اینستاگرام هستن رو دیدم طراحی کاور پست و هایلایت و بنر تبلیغاتی و کاریت ویزیت و لوگو و... خلاصه خیلی کارا بلدم خلاقم هستم، فقط تا حالا برای کسی کار نکردم چون تازه دوره های حرفه ای رو دیدم.
سلام وقت عالی به خیر لطف کنین نمونه کار برام ارسال کنین و اینکه واتس اپ یا ایدی پیجتون رو هم ارسال کنین لطفا
0****
سلام لطفا با من تماس بگیرید 0****
سلام لطفا با من تماس بگیرید 0****
سلام میشه تماس بگیرید من ادمین لازم دارم واسه پیج تولیدی پوشاک 0****
سلام ادمین اینستاگرام و دورکاری برای پیج شما پست استوری بالا بردن افزایش بازدید پیج بالا رفتن فالوورها به صورت روزانه و.... ✔طراحی کاور پست رو بصورت حرفه ای انجام میدم ✔افزایش بازدید و لایک پست و استوری ✔طراحی بنر های تبلیغاتی استوری ✔یکسال سابقه کار دارم
سلام بنده پنج سال هست که درحوزه ادمینی فعالیت دارم تضمین ورود به اکسپلور برای پست های میدم✅️ دوره های چرچیل ومیلاد چشمی رو دیدم.دوره ادیت عکس وفیلم رو دیدم فالور هدفمند روزانه وارد پیج میکنم✅️ تعامل هدفمند انجام میدم✅️ طراحی پست واستوری متناسب با تخصص کاریتون انجام میشه✅️ بالارفتن فالور به صورت روزانه بالای 4نفر)هدفمند✅️ مشاور داده پیج وانالیز برای پیج بابهترین قیمت✅️
سلام ف.د ادمین اینستاگرام و(دورکاری) برای پیج شما پست +استوری+محتواسازی+کپشن نویسی+ بالا بردن افزایش بازدید پیج + بالا رفتن فالوورها به صورت روزانه برگزاری چالش ها و مسابقات اینستاگرامی + افزایش فالوئر اینستاگرام + افزایش بازدید و لایک پست و استوری + افزایش ایمپرشن و ریچ + طراحی بنر های تبلیغاتی استوری + طراحی کاور پست +مشاور و انالیز پیج کاری شما با بهترین قیمت +آنالیز پیج شما و رغبا
نیازمند ادمین هستم برای نمایشگاه خودرو در اهواز
سلام ادمین اینستاگرام هستم و دوره آموزشی دیدم پیش خانم معصومه محمدی اما سابقه ی کاری ندارم اما می تونم پیج رو مدیریت بکنم
سلام ادمین ایسنتا گرام هستم به صورت تخصصی پیش خانم رها رخشانی دوره دیدم و میتونم پیجتون رو رشد بدم سابقه کاری هم ندارم
سلام وقتتون بخیر اگر کسی نیاز به ادمین اینستاگرام داره ممنون میشم اطلاع بده، سابقه ای ندارم0****
میشه تلفنتان رو بفرستید
شماره تلفن میخام
0**** سلام
سلام شماره ی بنده 0****
سلام کیمیا هستم مشاور تخصصی پوست و مو به صورت کامل به الگوریتم اینستاگرام مسلط هستم و آموزش دیدم در زمینه جذب مخاطب ، تکنیک های فروش ، داستان سازی و فروش مهارت دارم و در زمینه فروش محصولات مراقبت پوستی هم سابقه دارم ادمین تولید محتوا پاسخگویی به کامنت ها دایرکتری و تعامل با پیج های دیگه میتونم پروژه بگیرم
سلام 🫡مهدیه هستم 0تا 100اینستاگرام از استاد خفن اموزش دیدم کپشن نویسی +تولید محتوا+الگوریتم+ریلز+استوری گذاشتن+پست گذاشتن+ کامنت +لایک+پاسخ دهی به دایریکت و+کامنت+ هشتگ گذاری اصولی +افزایش فالور بازدید پیج با بهترین کیفیت در خدمتم♥️
سلام من مهتاب هستم ادمین اینستاگرام دوره ی استاد میلاد چشمی رو گذروندم صفر تا صد تولید محتوا، هشتگ گذاری، رفتن به اکسپلور رو بلدم ادیت ویدیو، ادیت عکس، دوره استوری موشن دوره بنر دوره ی کارت بیزینسی همرو گذروندم و بلدم جهت دیدن پیجم و نمونه کارهام بمن پیام بدین 0****
سلام وقت بخیر اگه هنوز ادمین لازم دارید درخدمتم
سلام ، ساخت تیزر،بنر،کاور و...؛با بیشتر نرم افزارای ادیت گری اشنام کیفیت کار برام خیلی مهمه دایرکت و کامنت هم میتونم پاسخگو باشم.تعامل و هشتگ گذاری لطفاااا برای همکاری پیام بذارید@n.a.kashkolii
سلام پست درمورد نگهداری سگ میخواستین تماس بگیرین تا براتون آماده بشه 0****
0****
سلام.من به ی ادمین برای پیج کیف کفش نیاز دارم در صورت تمایل به این شماره زنگ بزنید.0****
سلام وقت بخیر بنده سابقه کاری ندارم اما ادیت حرفه ایی میزنم به اینشات و اپلیکیشن های ادیت رو کاملا بلدم و دارای روابط عمومی بالا و پاسخگویی سریع به دایرکت و کامنت ها هستم.
🌺سلام من نسترن هستم ادمین اینستاگرام برای پیج شما پست +استوری+محتواسازی+کپشن نویسی+ بالا بردن افزایش تعامل پیج +ادمین مدیریت +دایرکتر اصولی +پاکسازی اکسپلور + افزایش فالوور اورگانیک + افزایش تعامل + افزایش بازدید و لایک پست و استوری + افزایش ایمپرشن و ریچ , ویو +ادیت ریلز + طراحی بنر های تبلیغاتی استوری + طراحی کاور پست +آنالیز پیج شما و رغبا +پاسخ دهی به کامنت ها +دایرکتر
ادمین لازم بود درخدمتم