دنبال کن

سلام میخواستم بسته بندی در منزل انجام بدم

بسته بندی

1402/09/28
بسته بندی
دعوت ویژه از افراد متعهد و پرانرژی برای همکاری در شرکت سانا شفا بخش راسپینا! آیا دنبال یه فرصت عالی و پایدار توی محیط کاری امن و دوستانه می‌گردی؟ ما دنبال نیروهای مونتاژ و بسته بندی باانگیزه هستیم ک...
شیوا شاددل
سلام میخوام کار بسته بندی در منزل انجام بدم
14:32
2 تایید
شنیا رضای
سلام روز بخیر من می خواهم کار بست بندی را انجام بدم
23:30
طراحی لیبل پشت چسب دار
سلام من برای چاپ لیبل پشت چسب دار توسط چاپ دیجیتال نیاز به فایل مناسب در نرم افزار ایلاستریتور دارم و کار ها نهایت باید با فرمت pdf ارسال شود در ضمن طراحی خاصی نداره و فقط تایپوگرافی هست: لیبل 12*1...
1402/10/01
سلام میخام کاربسته بندی درمنزل انجام بدم
22:33
1 پاسخ
1402/10/02
نرگس افروغ
سلام
08:41
نرگس افروغ
میخام کاربسته بندی درمنزل انجام بدم
08:42
طراحی کارتن بسته بندی
من میخواهم یک کارتن برای محصول خود طراحی کنم محصول وارداتی از چین است باید در سبک و قالب چین باشد طبق عکسی که بارگزاری کردم ابعاد کارتن ۴۳۵میلی متر * ۲۸۵ میلی متر * ۱۶۵ میلی متر است برند من Gold Man ...
نرگس افروغ
من بک نفرم کارگار نیاز داشتن باهام تماس بگیرن مننون میشم 
08:45
سلام دنبال کار هستم خیلی احتیاج دارم دزفول هستم
10:03
رقیه محمدی
سلام بسته بندی در منزل میخواستم انجام بدم
11:33
بسته بندی
با سلام به یک نیرو خانم جهت بسته بندی در منزل خودمتقاضی نیازمندم لطفا فقط وات پیام دهید
1402/10/03
سلام من به این کار نیاز دارم شماره تماس بزارین لطفا
12:04
من میخواستم کار بسته بندی در منزل انجام بدم
12:06
سلام کار در منزل
بسته بندی
13:15
بسته بندی
سلام بسته بندی تشریف میارید فروشگاه ما بسته بندی میکنین به ازای تعداد بسته بندی که میکنین مبلغ دریافت میکنین به ازای هر بسته ۱۵۰۰ تومن
فرزانه‌مروتی ‌
سلام‌بسته‌بندی‌درمنزل‌میخواستم‌انجام‌بدم
15:50
1402/10/04
سلام میخوام کار بسته بندی در منزل انجام بدم 
07:46
Maryam Ebrahime
سلام وقتتون بخیر من نیازبه کاردرمنزل هستم
08:17
بسته بندی
بسته بندی در کارگاه نیروی اقا نیاز داریم سنین ۱۲ به بالا ساعت کاری ۸ الی ۱۳ ۱۳ الی ۱۴ وقت ناهاری و استراحت ۱۴ الی ۱۹ پایه حقوق از ۱۲ الی ۱۴ محدوده ابراهیم آباد خیابان سید جمال الدین اسد ابادی س...
سمیه پور هاشم
سلام منم کار بسته بندی انجام میدم
17:08
معصومه
سلام به کار بسته بندی در منزل نیاز دارم مشگین شهر 
22:32
1402/10/05
سلام کار بسته بندی در منزل میخواستم.
17:43
باز طراحی بسته بندی صابون برای یک برند معتبر
برای یک صابون تولید شده خودمان نیاز به یک باز طراحی امروزی با الهام و الگو قرار دادن یکی دیگر از محصولاتمان(صابون گلیسیرینه پرفروش) داریم نیاز به فردی داریم که خلاق باشد و با فضای بازطراحی آشنا باشد ...
1402/10/06
سلام کار بسته بندی در منزل می خواستم نیاز دارم خ امام خمینی رسالت ممنون اطلا بدهید
05:04
2774
05:04
نجف پور
سلام میخام کاربسته بندی درمنزل انجام بدم
سلام منم کار بسته بندی در منزل می‌خوام
07:20
بسته بندی
به نیروی خانم برای کار بسته بندی ساعت کار از ۹ صبح الی ۶ عصر پایه حقوق ۱۲ میلیون تومان محدودیت سنی از ۱۸ الی ۲۵ سال
شنبه 13 مهر 1404، ساعت 14:49