دنبال کن

استخدام کار بسته بندی در منزل

بسته بندی

1402/02/31
مریم میرزایی
ممنون میشم که بهم کمک کنید با علاقه کارمیکنم ووقتم آزاده 🙏
13:14
تهران
کارگر ساده
کارگر ساده
یاسین منوچهری
تو رو خدا کار در منزل معرفی کنید تو خونه پوسیدیم 
23:12
2 تایید
1402/03/02
ملیحه کریمی مهام
سلام خوبی من کاردرمنزل میخواستم اینم شماره لطف کنی تماس بگیرید0**** 
11:55
1 پاسخ
1402/03/03
سکینه گلی
تو خونه شما
13:46
1 پاسخ
آراز | Araz
استخدام کارمند انبار
به یک نیروی جوان و پر انرژی و مسئولیت پذیر باهوش دارای تحصیلات حداقل فوق دیپلم آشنا به زبان انگلیسی و کار با سیستم و بسته بندی امکان ارتقا شغلی وجود دارد رسته کاری فروش ال سی دی موبایل
صدیقه شریعتی
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0**** 
14:43
1 پاسخ
2 تایید
1402/03/04
قاسم عبدلی
سلام وقت بخیر تو رو خدا هر کی کار بسته بندی تو خونه سراغ داره بهم معرفی کنه که تو خونه خودم حداقل یه کمک خرجی به خاطر بچه هام باشم لطف بزرگی در حقم میکنید ممنون میشم
05:11
مریم فاضلی
سلام توکرمانشاه کارتمام وقت درمنزل سفارش داشتین میپذیرم
17:44
بسته بندی
بسته بندی میوه در سردخانه ،نیروی کار خانم ،حقوق بین پونصدو پنجاه تا ششصد
1402/03/05
حمیدرضا کمالی
سلام  خدا خیرتون بده کار تو منزل بهم معرفی کنید دستم تنگه کرایه خونه دارم قسط دارم مهریه میدم حیرونم 0**** این شماره من هست کاردرخونه بسته بندی ممنون میشک
08:38
Parinaz sobhani
میشه اگه کاری تو منزل باشه به منم بگید ممنون 
09:39
1 پاسخ
سلام کار در منزل میخوام لطفا.. اصفهان هرند
13:02
تریتا | treetta
استخدام کارمند بسته بندی انبار (آقا)
شرایط : بسته بندی با دقت و سرعت بالا مسئولیت پذیر و با وجدان کاری منعطف و فعال منظم و وقت شناس آشنایی به رفتارهای سازمانی دارای روحیه تیمی و همکاری با اعضای مجموعه انجام سایر امور محوله در حو...
1402/03/06
محمد شیرمرادی
من دنبال کار هستم برای بعدازظهر هام البته کار ماساژ درمانی هم انجام می دم 
0**** 
22:12
1402/03/07
فاطمه جعفری
سلام من کار منزل میخواستم برا بسته بندی اگه کار هست به من هم بدهند در خمینی شهر هستم 0****  برا بسته بندی در خانه
05:18
1402/03/08
معصومه‌محمدپور
تورا‌ خدا‌ کار‌ در‌ منزل‌ میخواستم
11:01
استخدام نیروی آقا(پردیسان)
با سلام استخدام چند نیروی اقا برای قسمت بسته بندی و ارسال ترجیحا فقط طلاب شرایط سنی از 25 الی 45 فضایی کاملا مذهبی وصمیمی سن بالا به شرط توان کاری ونظم پذیرفته میشود نکته(از افراد با تحصیلات بالا ...
سلام دنبال کار هستم در منزل خودم بتونم بسته بندی حبوبات کنم
13:10
کار بسته بندی درمنزل میخ‌ام
15:42
سمیرا حسنزاده
سلام خسته نباشید کار بسته بندی در منزل می خوام واقعا احتیاج دارم 
17:06
جذب نیروی کار خانم و آقا
باسلام به تعدادی نیروی کار آقا و خانوم جهت کار در قسمت خط تولید بسته بندی با مشخصات زیر نیازمند است شرایط سنی خانم ها از ۲۰الی۴۰سال(متاهل) آقایان تا ۴۵سال(دارای کارت پایان خدمت یا معافیت غیر پزشکی ...
من دنبال کار در خانه هستم 
17:44
1402/03/09
بهناز اعلم نژاد
سلام اسلامشهر هستم اگه کاردرمنزل سراغ دارید بهم بگید بسته بندی باشه ممنون 
11:07
1 تایید
معصومه نصیری
سلام شال بسته بندی میخوایین
11:29
2 پاسخ
بسته بندی خانگی تابستانه
مجموعه موبتکس جهت تامین نیروی انسانی خود، برای سال جدید در مشاغل زیر به صورت محدود اقدام به جذب نیرو میکند بسته‌بندی لوازم جانبی موبایل در خانه   ۳ نفر بازاریاب ۲ نفر ادمین تلگرام   ۲نفر ادمین ای...
هانی
معصومه نصیری
سلام خسته نباشید ببخشید برا کدوم شهر هست
13:48
هانی
سلام آستارا هستم اگه کار درمنزل بسته بندی یا دوخت عروسک باشه ممنون میشم
13:50
آمنه امیدی
سلام وقت بخیر.جویای کاربسته بندی درمنزل هستم
0**** 
14:18
1 پاسخ
بسته بندی سبزی تسویه روزانه سبدی 12
تعداد نیرو سبزی گیر خانم ترجیحا کار کرده باشه سبدی 12 تسویه هر روز انجام میشه کار در شهرک صنعتی هست هم شیفت شب وهم شیفت روز لطفا تماس بگیرید یا چت دیوار پیام بزارید نیروی افغانی هم پذیرش داریم س...
مجید حسن دائی
نیازمندکاربسته بندی لباس درمنزل هستم ازکارافرینهای عزیزتقاضای کمک دارم مرسی
14:23
1 تایید
مجید حسن دائی
اصفهان کاربسته بندی لباس میکنم ومحیطی جداگانه برای کاردارم ازتولیدکنندگان عزیز تقاضای کمک دارم
14:37
1402/03/10
سلام منم نیاز به کار درمنزل دارم لطفا آجرکاری هست به این شماره تماس بگیرین 0**** 
05:09
همکار اداری
با عرض سلام شرکت بازرگانی پخش قطعات خودروی در غرب تهران جهت تکمیل کادر پرسنل خود افراد دارای شرایط ذیل را در زمینه های قید شده دعوت به همکاری می نماید دارای روابط عمومی بالا ، خوش برخورد ، فن بیان ب...
1402/03/12
زینب کنعانی
سلام کاردرمنزل میخوام توروخداکمکم کنید بسته بندی باشه آمل هستم 0**** لطفاتماس بگیرید
20:41
زینب کنعانی
اینم شماره منه*******ازآمل 2قلودارم نیازبه کاره بسته بندی خونه خودم انجام بدم ممنون
20:47
1402/03/13
سلام  کار در. منزل. چی است
11:35
کارگرساده باجای خواب+غذا(بسته بندی شکلات و کاکائو)
کارخانه معتبر و بزرگ واقع در تهران تعدادی کارگر ساده آقا جهت بسته بندی موادغذایی(شکلات و کاکائو) استخدام مینماید (بدون تعدیل نیرو و مدت زمان قرارداد کاملا توافقی) ⛔⛔شروع به کار از لحظه ورود ⛔⛔ ⬅️شرایط...
حقوق  کار در منزل  چی قمیت است 
11:36
سیمین عبدالهی
سلام  کاردرمنزل میخواستم بامن همکاری کنید
12:09
1 پاسخ
1402/03/14
س حسینی
سلام کاردرمنزل بسته بندی نیاز دارم لطف کنیدتماس بگیرید از شهرستان جرقویه
08:44
کار به گوشی درآمد روزانه میلیونی
پیشنهاد شغلی ویژه اگه کسب و کارت خوابیده یا ترس و دلهره داری برای رفتن به محل کار یا دخل و درآمدت پایین اومده اگه نگران خانواده ات هستی پیشنهاد شغلی ما برای شما کار با گوشی تو خونه ات کنار خانو...
س حسینی
کاردرمنزل نیاز دارم بسته بندی لطف کنید تماس بگیریدازشهرستان جرقویه0**** 
08:45
1402/03/22
مهدی رزم دیده
سلام من احتیاج به کار در منزل دارم همسرم قطع نخاع هست و برای کمک خرجی احتیاج به کارم دارم حالا هر کار بسته بندی باشه .
ممنون میشم اگر کاری بود خبر بدین .خراسان شمالی شیروان
07:04
1402/04/15
محمد صمدی
سکینه گلی
تو خونه شما
0**** شمارم زنگ  بزن 
14:55
بسته بندی خانگی تابستانه
مجموعه موبتکس جهت تامین نیروی انسانی خود، برای سال جدید در مشاغل زیر به صورت محدود اقدام به جذب نیرو میکند بسته بندی لوازم جانبی موبایل در خانه ۳ نفر بازاریاب ۲ نفر آدمین تلگرام ۲ نفر آدمین اینستا...
محمد صمدی
آمنه امیدی
سلام وقت بخیر.جویای کاربسته بندی درمنزل هستم ۰۹۱۳۵۹۰۶۵۲۰
سلام 0**** تماس بگیرید 
14:56
مهدیه الماسی
سلام من کارمنزل می خواستم برای بسته بندی اگرهست به این شماره زنگ بزنین درشهررزن هستم ممنون
0**** 
16:17
1 پاسخ
1402/04/16
محمد صمدی
مهدیه الماسی
سلام من کارمنزل می خواستم برای بسته بندی اگرهست به این شماره زنگ بزنین درشهررزن هستم ممنون ۰۹۹۳۲۹۱۱۷۱۹
سلام 0**** تماس بگیرید 
10:49
کارگر ساده شرکت شکلات/حراست//جای خواب/راننده
❌توجه توجه❌ استخدام فوری جذب کارمند آقا جهت کار در بخش های مختلف کارخانه شکلات سازی خط تولید و بسته بندی کارگرساده،،راننده پایه ۱و۲،،حراست،،ویزیتور،،انبار، عنوان بندی مشاغل(کارگر ساده) ✔ساعت کاری ۸تا...
محمد صمدی
ملیحه کریمی مهام
سلام خوبی من کاردرمنزل میخواستم اینم شماره لطف کنی تماس بگیرید۰۹۳۸۳۵۳۶۸۱۳
سلام 0**** تماس بگیرید 
11:30
محمد صمدی
Parinaz sobhani
میشه اگه کاری تو منزل باشه به منم بگید ممنون
سلام 0**** تماس بگیرید 
11:32
1402/04/18
محمد صمدی
سیمین عبدالهی
سلام کاردرمنزل میخواستم بامن همکاری کنید
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:27
کارگر ساده جهت بسته بندی
کارگر ساده جهت بسته بندی محدوده سعید آباد جاجرود حقوق توافقی محیط کاملا امن و تمیز ساعت کاری 8 الی 17 پنجشنبه پاره وقت ساعت تماس,جهت هماهنگی,از 9 الی 15
1402/10/11
سلام من خیلی خیلی به کار در منزل احتیاج دارم کمکم کنید 
06:11
1402/10/13
نادر جلالی
سلام نیاز به کار بسته بندی در منزل دارم استان فارس هستم0**** 
11:01
1402/10/15
زهره کیائی
معصومه نصیری
سلام قیامدشت بارمیدید متقاضی هستم
22:19
پیک و مسئول خرید شرکت معتبر
سلام وقت بخیر به یک مسئول خرید جهت جمع اوری سفارش از لاله زار و تحویل به انبار برای بسته بندی و ارسال نیازمندیم کادر دوستانه و خوب همگی جوان بیمه تامین اجتماعی شروع حقوق ۱۵ میلیون بعد از یک ماه کارکر...
1402/10/16
سلام کار در منزل بسته بندی یا هرچی باشه ممنون نیاز دارم
01:58
الناز پاکزاد
سلام من کار در خانه میخواستم حالا ازغذاهای موادش بگیر هر چی باشه فقط کاربران حقوقش که خوب باشه بهتر میشه
13:49
1402/10/18
پروین جعفری
من دنبال کار در منزل هستم میشه اگه بود بهم معرفی کنید 
0**** 
07:51
جذب سرمایه گذار و فروش درصد از امتیاز تیم برندینگ
سلام، ما یک تیم دیجیتال برندینگ هستیم که فعالیتمون در فضای مجازی و فضای شهریه و قصد داریم درصدی از مالکیت این تیم رو واگذار کنیم تا با استفاده از سرمایه شما رشد بیشتری داشته باشیم. خدمات ما شامل طراحی...
1402/11/12
زهرا سرکوهی
سلام  من دنبال کار درمنزل هستم  ازخراسان رضوی شهرستان سرخس دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم  شماره تماس 0**** 
18:59
1402/11/13
فاطمه اوشلی
سلام کار در منزل میخواستم اینم شماره من 0**** 
17:57
1402/11/14
زهرا درودی
سلام وقت بخیر  
من نیازمند کار در منزل هستم لطفا راهنمایی کنید
09:22
استخدام نیروی خانم جهت مونتاژ و بسته بندی
یک کارگاه تولیدی معتبر جهت تکمیل کادر خود به تعدادی نیروی خانم برای همکاری در بخش مونتاژ و بسته‌بندی دعوت به همکاری می‌نماید. ساعات کاری: ۷ صبح تا ۷ بعدازظهر حقوق: روزانه ۶۰۰ هزار تومان تسویه: هف...
علی اصغر شیخ
سلام هشتگرد هستم  خدا خیرتون بده ممنون میشم یه کار پیشنهاد بدید سرپرست خانواده هستم
15:51
حدیثه شرفلی
سلام کار در منزل کسی سراغ داره
16:16
صدیقه شریعتی
سلام. توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0****
سلام میشه نشون بدید
22:35
1 تایید
کارگر مر غداری تخمی ترجیحادبا خانواده
کارگر مرغداری جهت انجام هرنوع کار مرغداری جمع‌اوری‌تخمرغ بسته بندی وغیره
1402/11/15
عسل جعفری
سلام کار در منزل میخوام تورو خدا کمکم کنید
04:08
1 پاسخ
سلام من یک خانم خانه دارم 28 سالمه و شرایط کار در بیرون منزل ندارم و جویای کار در منزلم
17:53
کیان فتاح زاده
سلام بسته بندی جوراب هرکس در مرند خاست درخدمتم شماره همراه 0**** 
19:29
به تعدادی نیرو نیاز داریم برایه کارخانگی بسته بندی
با سلام خدمت خانم ها و آقایان محترم یه فرصت عالی برای شما عزیزان کار درمنزل بسته بندی اگر دنبال شغل پردرآمدی هستی اینجا فقط مخصوص تو هستش شرایط همکاری کار با ما ☑️بدون محدودیت سنی ☑️بدون نیاز به سابقه...
1402/11/16
سودابه سپهوند
من ساکن خرم ابادم الان چند سالیه جویای کارم،مطلقه و بی سرپرستم،و واقعا به کار در منزل نیاز،دارم،چون مادرمو نمیتونم تنها بذارم،لطفا کمکم کنید ،واقعا به کار نیاز دارم.
11:50
معصومه معصومی
معصومه معصومی ی کار برام معرفی کنید در منزل ممنون میشم از همتون
19:46
1 پاسخ
1403/05/07
محمد صمدی
معصومه معصومی
معصومه معصومی ی کار برام معرفی کنید در منزل ممنون میشم از همتون
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
20:52
کسب درآمد میلیونی، با گوشی، حلال و قانونی
اگه دخل و خرجت با هم نمی خونه اگه کارمند، خانه دار، بازنشسته و یا دانشجو هستی به دنبال شغل قانونی و حلال هستی اگه شغلی میخوای که پاره وقت و مجازی باشه تسویه آنی میلیونی داشته باشه کار رایگان...
محمد صمدی
عسل جعفری
سلام کار در منزل میخوام تورو خدا کمکم کنید
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
20:53
جمعه 4 مرداد 1404، ساعت 06:39