دنبال کن

استخدام کار بسته بندی در منزل

بسته بندی

1402/02/31
مریم میرزایی
ممنون میشم که بهم کمک کنید با علاقه کارمیکنم ووقتم آزاده 🙏
13:14
شهرک صنعتی گلگون
بسته بندی
نیرو خانم جهت کار بسته بندی در کارخانه معتبر تجهیزات پزشکی به همراه سرویس از میدان آزادی
یاسین منوچهری
تو رو خدا کار در منزل معرفی کنید تو خونه پوسیدیم 
23:12
2 تایید
1402/03/02
ملیحه کریمی مهام
سلام خوبی من کاردرمنزل میخواستم اینم شماره لطف کنی تماس بگیرید0**** 
11:55
1 پاسخ
1402/03/03
سکینه گلی
تو خونه شما
13:46
1 پاسخ
بسته بندی
بسته بندی قطعات نسبتا کوچیک خودرو در منزل هزینه هر بسته بندی ۵ هزار تومن میباشید قطعات از سمت شرکت ارسال و تحویل گرفته میشود برای اطلاعات بیشتر ب ادمین شرکت مراجعه کنید
صدیقه شریعتی
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0**** 
14:43
1 پاسخ
2 تایید
1402/03/04
قاسم عبدلی
سلام وقت بخیر تو رو خدا هر کی کار بسته بندی تو خونه سراغ داره بهم معرفی کنه که تو خونه خودم حداقل یه کمک خرجی به خاطر بچه هام باشم لطف بزرگی در حقم میکنید ممنون میشم
05:11
مریم فاضلی
سلام توکرمانشاه کارتمام وقت درمنزل سفارش داشتین میپذیرم
17:44
بسته بندی
با سلام به تعدادی کارجو جهت کار نیازمندیم بسته بندی در منزل شما با درامدی بالا بدون محدودیت سنی کسب اطلاعات فقط از روبیکا
1402/03/05
حمیدرضا کمالی
سلام  خدا خیرتون بده کار تو منزل بهم معرفی کنید دستم تنگه کرایه خونه دارم قسط دارم مهریه میدم حیرونم 0**** این شماره من هست کاردرخونه بسته بندی ممنون میشک
08:38
Parinaz sobhani
میشه اگه کاری تو منزل باشه به منم بگید ممنون 
09:39
1 پاسخ
سلام کار در منزل میخوام لطفا.. اصفهان هرند
13:02
بسته بندی
باسلام به تعدادی اقا/خانم جهت کار در منزل نیازمندیم برای توضیحات بیشتر به روبیکا پیام بدید ممنون
1402/03/06
محمد شیرمرادی
من دنبال کار هستم برای بعدازظهر هام البته کار ماساژ درمانی هم انجام می دم 
0**** 
22:12
1402/03/07
فاطمه جعفری
سلام من کار منزل میخواستم برا بسته بندی اگه کار هست به من هم بدهند در خمینی شهر هستم 0****  برا بسته بندی در خانه
05:18
1402/03/08
معصومه‌محمدپور
تورا‌ خدا‌ کار‌ در‌ منزل‌ میخواستم
11:01
بسته بندی
به یک کارگر خانم نیازمندیم
سلام دنبال کار هستم در منزل خودم بتونم بسته بندی حبوبات کنم
13:10
کار بسته بندی درمنزل میخ‌ام
15:42
سمیرا حسنزاده
سلام خسته نباشید کار بسته بندی در منزل می خوام واقعا احتیاج دارم 
17:06
بسته بندی
به تعدادی همکار خانم جهت کار بسته بندی دفاتر و لوازم تحریر نیازمندیم
من دنبال کار در خانه هستم 
17:44
1402/03/09
بهناز اعلم نژاد
سلام اسلامشهر هستم اگه کاردرمنزل سراغ دارید بهم بگید بسته بندی باشه ممنون 
11:07
1 تایید
معصومه نصیری
سلام شال بسته بندی میخوایین
11:29
2 پاسخ
بسته بندی
نیروی آقا جهت بردستی پوشاک بافت محدوده چهار راه برق همراه با آموزش از 18 تا 25 سال
هانی
معصومه نصیری
سلام خسته نباشید ببخشید برا کدوم شهر هست
13:48
هانی
سلام آستارا هستم اگه کار درمنزل بسته بندی یا دوخت عروسک باشه ممنون میشم
13:50
آمنه امیدی
سلام وقت بخیر.جویای کاربسته بندی درمنزل هستم
0**** 
14:18
1 پاسخ
بسته بندی
با سلام به تعدادی اقا و خانم جهت کار نیازمندیم بسته بندی در منزل شما با درامدی عالی بدون نیاز به سابقه کار بدون محدودیت سنی کسب اطلاعات فقط از روبیکا
مجید حسن دائی
نیازمندکاربسته بندی لباس درمنزل هستم ازکارافرینهای عزیزتقاضای کمک دارم مرسی
14:23
1 تایید
مجید حسن دائی
اصفهان کاربسته بندی لباس میکنم ومحیطی جداگانه برای کاردارم ازتولیدکنندگان عزیز تقاضای کمک دارم
14:37
1402/03/10
سلام منم نیاز به کار درمنزل دارم لطفا آجرکاری هست به این شماره تماس بگیرین 0**** 
05:09
طراحی لیبل مواد غذایی ۱۴*۸
با سلام من یک لیبل مواد غذایی ( کپه ) با طراحی خلاقانه میخواستم، ابعاد عمودی ۱۴*۸
1402/03/12
زینب کنعانی
سلام کاردرمنزل میخوام توروخداکمکم کنید بسته بندی باشه آمل هستم 0**** لطفاتماس بگیرید
20:41
زینب کنعانی
اینم شماره منه*******ازآمل 2قلودارم نیازبه کاره بسته بندی خونه خودم انجام بدم ممنون
20:47
1402/03/13
سلام  کار در. منزل. چی است
11:35
بسته بندی
به تعدادی نیروی خانم جهت بسته بندی نیازمندیم فقط تماس جوابگو هستیم ساعت تماس ۸ صبح تا 6 بعد از ظهر
حقوق  کار در منزل  چی قمیت است 
11:36
سیمین عبدالهی
سلام  کاردرمنزل میخواستم بامن همکاری کنید
12:09
1 پاسخ
1402/03/14
س حسینی
سلام کاردرمنزل بسته بندی نیاز دارم لطف کنیدتماس بگیرید از شهرستان جرقویه
08:44
دعوت به همکاری
معجزه ی کار پاره وقت من یه یه خانم خانه دارم که یه کار پاره وقت پیدا کردم که درآمدش از کار تمام وقت همسرم بیشتر . دوست داری با کار من آشنا بشی. شرایط داشتن این شغل فوق العاده ✅سن ۲۰سال به بالا ✅...
س حسینی
کاردرمنزل نیاز دارم بسته بندی لطف کنید تماس بگیریدازشهرستان جرقویه0**** 
08:45
1402/03/22
مهدی رزم دیده
سلام من احتیاج به کار در منزل دارم همسرم قطع نخاع هست و برای کمک خرجی احتیاج به کارم دارم حالا هر کار بسته بندی باشه .
ممنون میشم اگر کاری بود خبر بدین .خراسان شمالی شیروان
07:04
1402/04/15
محمد صمدی
سکینه گلی
تو خونه شما
0**** شمارم زنگ  بزن 
14:55
بسته بندی خرما محدوده سهند اسکو خسروشاه اندیشه
به تعدادی نیرو اقا و خانم جهت همکاری در بسته بندی خرما نیازمندیم تبریز پلیس راه تبریز اذر شهر چسبیده به دیوار پلیس راه جاده اخولا ۲۰۰متر پایین تر دست چپ انتهای کوچه شرکت نخل سرد سهند‌ با حقوق و مزای...
محمد صمدی
آمنه امیدی
سلام وقت بخیر.جویای کاربسته بندی درمنزل هستم ۰۹۱۳۵۹۰۶۵۲۰
سلام 0**** تماس بگیرید 
14:56
مهدیه الماسی
سلام من کارمنزل می خواستم برای بسته بندی اگرهست به این شماره زنگ بزنین درشهررزن هستم ممنون
0**** 
16:17
1 پاسخ
1402/04/16
محمد صمدی
مهدیه الماسی
سلام من کارمنزل می خواستم برای بسته بندی اگرهست به این شماره زنگ بزنین درشهررزن هستم ممنون ۰۹۹۳۲۹۱۱۷۱۹
سلام 0**** تماس بگیرید 
10:49
فروشنده خانم
به یک خانم ساکن بهارستان ترجیحا مجرد و دانشجو نباشد جهت فروشندگی و بسته بندی سبزی آماده و فروشندگی دارای روابط عمومی خوب به صورت چهار شیفت صبح از ساعت 8 و نیم الی یک و نیم و دو شیفت عصر از ساعت 4 الی ...
محمد صمدی
ملیحه کریمی مهام
سلام خوبی من کاردرمنزل میخواستم اینم شماره لطف کنی تماس بگیرید۰۹۳۸۳۵۳۶۸۱۳
سلام 0**** تماس بگیرید 
11:30
محمد صمدی
Parinaz sobhani
میشه اگه کاری تو منزل باشه به منم بگید ممنون
سلام 0**** تماس بگیرید 
11:32
1402/04/18
محمد صمدی
سیمین عبدالهی
سلام کاردرمنزل میخواستم بامن همکاری کنید
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:27
نیروی بسته بندی
اگهی استخدام تولیدی پوشاک زنانه دلسا تولیدی پوشاک تریکو زنانه جهت تکمیل کادر خود، از نیروهای ماهر خانم در زمینه‌ زیر دعوت به همکاری می‌کند #### 2. بسته‌بندی: - شرح وظایف: - بسته‌بندی پوشاک به صو...
1402/10/11
سلام من خیلی خیلی به کار در منزل احتیاج دارم کمکم کنید 
06:11
1402/10/13
نادر جلالی
سلام نیاز به کار بسته بندی در منزل دارم استان فارس هستم0**** 
11:01
1402/10/15
زهره کیائی
معصومه نصیری
سلام قیامدشت بارمیدید متقاضی هستم
22:19
بازاریاب تسویه روزانه
با سلام بازاریاب زغال بسته بندی جامعه هدف (فروشگاه ها . سوپر مارکت ها و سیگار فروش ها و قهوه خانه ها) فقط مناطق ۱۲.۱۳.۱۴.۱۵.۷.۸ امکان کار دوم برای بازاریابان شرکت ها بخاطر تک محصولی بودن تسویه بصورت ر...
1402/10/16
سلام کار در منزل بسته بندی یا هرچی باشه ممنون نیاز دارم
01:58
الناز پاکزاد
سلام من کار در خانه میخواستم حالا ازغذاهای موادش بگیر هر چی باشه فقط کاربران حقوقش که خوب باشه بهتر میشه
13:49
1402/10/18
پروین جعفری
من دنبال کار در منزل هستم میشه اگه بود بهم معرفی کنید 
0**** 
07:51
کار در منزل طب سنتی آنلاین رایگان
کار پاره وقت کار در منزل برای بانوان✅ دوست داری با کار من آشنا بشی؟! شرایط داشتن این شغل فوق العاده ✅سن ۱۸سال به بالا ✅اول مصاحبه ی تلفنی وبعد شروع همکاری ✅نام و نام خانوادگی و سن و شماره تماس برا...
1402/11/12
زهرا سرکوهی
سلام  من دنبال کار درمنزل هستم  ازخراسان رضوی شهرستان سرخس دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم  شماره تماس 0**** 
18:59
1402/11/13
فاطمه اوشلی
سلام کار در منزل میخواستم اینم شماره من 0**** 
17:57
1402/11/14
زهرا درودی
سلام وقت بخیر  
من نیازمند کار در منزل هستم لطفا راهنمایی کنید
09:22
نیروی بسته بندی، خانم
یک نفر خانم رنج سنی ۲۰ تا ۴۰ سال جهت بسته بندی مجسمه و سفال و لوازم هنری. منظم و با دقت و پیگیر.
علی اصغر شیخ
سلام هشتگرد هستم  خدا خیرتون بده ممنون میشم یه کار پیشنهاد بدید سرپرست خانواده هستم
15:51
حدیثه شرفلی
سلام کار در منزل کسی سراغ داره
16:16
صدیقه شریعتی
سلام. توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0****
سلام میشه نشون بدید
22:35
1 تایید
استخدام خانم کارگردر کارخانه ویک نفر حسابدار
سلام و چند نفر خانم جهت هسته گیری و بسته بندی از ساعت ۷ تا ۴ عصر با سرویس رفت و برگشت و حقوق طبق قانون کار ویک نفر لیسانس حسابدار خانم آشنا به نرم افزار سپیدار با سرویس رفت و برگشت از درب منزل از ...
1402/11/15
عسل جعفری
سلام کار در منزل میخوام تورو خدا کمکم کنید
04:08
1 پاسخ
سلام من یک خانم خانه دارم 28 سالمه و شرایط کار در بیرون منزل ندارم و جویای کار در منزلم
17:53
کیان فتاح زاده
سلام بسته بندی جوراب هرکس در مرند خاست درخدمتم شماره همراه 0**** 
19:29
استخدام۹۰نفرمرد شرکت دام وطیور باحقوق اداره کار
به نام خدا با سلام و احترام باطلاع میرساند یک شرکت دامپروری و بسته بندی گوشت در استان کرمانشاه جهت تکمیل کادر خود از بین علاقمندان به صنعت دام و طیور دعوت به همکاری می نماید. شرایط همکاری پس از ا...
1402/11/16
سودابه سپهوند
من ساکن خرم ابادم الان چند سالیه جویای کارم،مطلقه و بی سرپرستم،و واقعا به کار در منزل نیاز،دارم،چون مادرمو نمیتونم تنها بذارم،لطفا کمکم کنید ،واقعا به کار نیاز دارم.
11:50
معصومه معصومی
معصومه معصومی ی کار برام معرفی کنید در منزل ممنون میشم از همتون
19:46
1 پاسخ
1403/05/07
محمد صمدی
معصومه معصومی
معصومه معصومی ی کار برام معرفی کنید در منزل ممنون میشم از همتون
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
20:52
بسته بند نان فانتزی
به یک کارگر مرد جهت بسته بندی درکارگاه نان فانتزی نیازمندیم ترجیها ساکن سپیدار...دوستان امکان کاردرمنزل نداریم لطفاسوال نکنید.خانم هم نمیشه محیط کارگاه مردانه هست
محمد صمدی
عسل جعفری
سلام کار در منزل میخوام تورو خدا کمکم کنید
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
20:53
شنبه 3 آذر 1403، ساعت 21:14