دنبال کن

کاردرمنزل بسته بندی وغیره....

بسته بندی

1400/10/11
سلام خانمی هستم خودم سرپرستی احتیاج به کاردارم ازکهریزک هستم اگه کارپیداشد به بنده هم اطلاع بدیدممنونم ازلطفتون
06:56
شادیچه
نیروی ساده
استخدام فوری کارگر با آموزش در کارخانه تولید مارشمالو و آبنبات 5 نفر نیروی کار آقا جهت کار در بخش تولید 10نفر نیروی کار خانم جهت کار در بخش طراحی و بسته بندی شرایط: شرایط سنی آقایان و خانم ها ۱۸ ال...
سلام ودرود خسته نباشید خانمی هستم خودم سرپرست خانه وارم پردیس  جاجرود  اگه کار پیدا شد به من هم خبر بدید لطفا  
ممنون
10:56
1400/10/12
سیده اسما موسوی
باشه
00:24
1 پاسخ
1403/05/11
محمد صمدی
سیده اسما موسوی
باشه
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
18:56
شهرک صنعتی نظرآباد
کارگر ساده
سن ۲۰ الی ۴۵ توانایی کار در شیفت ۱۲ ساعته و چرخشی آشنایی با خطوط تولید آشنایی با دستگاه بسته بندی کوشش و دقت در انجام کار مزایا : پرداخت به موقع حقوق و مزایا بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی از بدو اس...
1403/05/12
مهدی خبیری مهدی خبیری
سلام ببخشید کار در منزل  می خوام 0**** 
16:17
1403/05/13
زینب چترسحر
سلام خانم هستم سرپرست خانوار جویای کار دورکاری برای بسته بندی در منزل هستم سکونت آمل هستم با تشکر 
06:11
زینب چترسحر
سلام خانم هستم سرپرست خانوار جویای کار در منزل هستم برای بسته بندی در آمل 0**** 
06:13
طراحی لیبل بسته بندی
با درود ارادت ما نیاز داریم یک تصویر سازی مزرعه و باغ که نمونه آن را داریم انجام دهیم. این تصویر سازی به صورت کارتونی میباشد. برای لیبل بسته بندی خواهد بود
آسیه قاسمی
سلام وقتتون بخیر خانم هستم کار در منزل میخ ام بسته بندی آذربایجان شرقی جلفا 
07:34
1403/05/14
سهراب زاهدپسند
سلام شما هنوز بقول قدیمی ها نه به باره نه به در دنبال پول اشتراک خودتون هستید اول کار رو معرفی کن بعدش دریافت اشتراک رو پیش بکشید
16:45
شنبه 4 آبان 1404، ساعت 23:53