دنبال کن

سلام 19 سالمه دیپلم و شرایط جسمب

کارگر ساده

1402/07/03
مهدی عباسیان
سلام 19 سالمه یک سال معافیت تحصیلی دارم باید یک سال دیگه برم سربازی دنبال کارم شبانه روزی
17:29
1 پاسخ
هشتگرد _ گلسار
کارگر نیمه ماهر یا ساده جهت کابینت سازی
استخدام کارگر نیمه ماهر و ساده جهت کار در کابینت سازی دستمزد و مزایا توافقی.
1402/07/05
گیلدا سلیمانی
سلام
02:41
2 پاسخ
1 تایید
گیلدا سلیمانی
روزا هم میتونید بیاند
02:43
1 پاسخ
دنبال کار میگردم زیره 18 سالم
09:50
1 پاسخ
کافه
استخدام ظرفشور
استخدام ظرف شور خانم
محمد صمدی
دنبال کار میگردم زیره ۱۸ سالم
سلام تماس بگیرید0**** 
14:49
محمد صمدی
گیلدا سلیمانی
سلام
سلام تماس 0**** بگیرید
14:50
1402/07/06
زهرا مرادیان
سلام من تازه درسم تموم شده 18 سالمه خیلی پر تلاشم دنبال یه کار پاره وقت با حقوق عالیم توی نظافت و تمیزکاری خونه عالی کار میکنم و اگه کار بسته بندی هم باشه عالیه
05:58
2 پاسخ
1 تایید
استخدام در کارخانه تولید دستمال کاغذی
استخدام کارگر ساده و تولید
کارخانه تولید دستمال کاغذی در نظر دارد برای بخش‌های مختلف خط تولید،اپراتوری دستگاه، وبخش های اداری از بین افراد مستعد و فعال نیرو جذب کند. شرایط کاری : دیپلم به بالا ️داشتن سلامت جسمانی کامل نداشت...
محمد صمدی
زهرا مرادیان
سلام من تازه درسم تموم شده ۱۸ سالمه خیلی پر تلاشم دنبال یه کار پاره وقت با حقوق عالیم توی نظافت و تمیزکاری خونه عالی کار میکنم و اگه کار بسته بندی هم باشه عالیه
سلام تماس بگیرید0**** 
10:22
1 پاسخ
زهرا مرادیان
محمد صمدی
سلام تماس بگیرید۰۹۱۳۰۰۵۳۵۷۶
چرا افراد مجرد باید از همه چیز محروم باشند؟
15:12
1402/07/08
به چند کارگر‌ساده جهت کار آسان در کارخانه در شهر آمل با جایی خواب
04:35
استخدام شرکت مواد غذایی
استخدام کارگر ساده
شرکت تولید مواد غذایی درنظردارد جهت تکمیل کادرپرسنل خود درقسمت های مختلف کاری (خط تولید،اداری،خدمات ،اپراتور و..)جذب نیرو می نماید. شرایط: _جذب نیروی آقا و مجرد _سن: ۲۰ تا ۳۰ سال _مدرک تحصیلی: دیپلم،ف...
رضا اسماعیلی
فوری فوری فوری
به تعدادی کارگر ساده نیازمندیم خانوم یا آقا کارمونم تولید کفش هست خیلی راحت میتونید یاد بگیرید و حقوق خیلی خوبی بگیرید آدرس :بهارستان صالح آباد نگارستان 2****  اسماعیلی
22:07
1402/07/09
میلاد بابایی
هرکس تبریز دنبال کار میگرده یاشمال دنبال کار میگرده زنگ بزنه     
0**** 
06:14
میلاد بابایی
مهدی عباسیان
سلام 19 سالمه یک سال معافیت تحصیلی دارم باید یک سال دیگه برم سربازی دنبال کارم شبانه روزی
سلام داش زنگ بزن
0**** 
06:16
رستری قهوه
استخدام کارگر ساده
رستری و برشته کاری قهوه جهت تکمیل کادر پرسنلی خود در قسمت های اداری،خط تولید،اپراتوری دستگاهای بروز،انبار داری،بایگانی،خدمات و قسمت های مختلف جذب نیرو می نماید شرایط: _جوان فعال،منظم،با پرستیژ کاری من...
1402/07/12
گیلدا سلیمانی
سلام
سلام گلیدا خانم خوبید. لطفا تماس بگیر. من رضا 28 سالمه. حاضرم شما رو ساپورت کنم خرج بدم مجردم. دستم تو کار خیره. 0**** 
06:50
1402/07/14
رضا سامقانی
سلام32سالمه دنبال یه کارشرکت یاکارخانه بابیمه ودارای سرویس ایاب ذهاب باشه کارت پایان خدمت هم دارم0**** 
09:36
1402/08/11
محمد سعیدی
سلام اوستا کار مکانیک وجلوبندی ساز هستم دنباله کارم 
05:15
مهد کودک دیباجی
استخدام نیروی خدماتی ، نظافتچی
استخدام نیروی نظافتچی ، خدماتی و امور کودکان ( بردن بچه ها به سرویس بهداشتی ) در مهد کودک واقع در خیابان دولت دیباجی جنوبی تمام وقت با امکانات منزل سرایداری شنبه تا چهارشنبه از ۶صبح تا ۵عصر پنج شنبه ...
محمد سعیدی
سلام اوستا کار مکانیک وجلوبندی ساز هستم دنباله کارم 
05:15
1402/08/12
انور رسولپور4209
سلام کار میخوام دنبال کارم
12:05
انور رسولپور4209
لطفاً زود باهام تماس بگیرید
12:06
1 پاسخ
شهرک صنعتی دولت آباد
استخدام نیروی فنی
استخدام نیروی ساده و برشکار در کارگاه برشکاری ورق آهن یک کارگاه برشکاری ورق آهن جهت تکمیل کادر خود، به نیروی ساده و برشکار نیازمند است. شرایط همکاری: • حقوق بر اساس سابقه و تجربه کاری بین ۱۸ تا ۲۵ م...
محمد صمدی
انور رسولپور4209
لطفاً زود باهام تماس بگیرید
سلام  تماس بگیرید 0**** 
12:11
1 پاسخ
1402/08/13
امیرحسبن خالد نیر
سلام من 19 سالمه دنبال کار میگردم با حقوق عالی دیپلم دارم رشتم کآمپیوتر هست هر کار باشه بلدم انجام میدم الان سربازیم برج 11 تمام میکنم متاهل هستم کمک کنید خیر ببینید
07:32
امیرحسبن خالد نیر
سلام من 19 سالمه دنبال کار میگردم با حقوق عالی دیپلم دارم رشتم کآمپیوتر هست هر کار باشه بلدم انجام میدم الان سربازیم برج 11 تمام میکنم متاهل هستم کمک کنید خیر ببینید این شمارمه 0**** 

07:33
کارگر ساده
به دونفر کارگر افغانی نیازمندیم کار در کارگاه تولیدی سنگ مصنوعی در مکان سوله سر پوشیده در بهارستان اصفهان همراه جای خواب و حقوق و اضافه کاری ساعت شروع کار 8 صبح تا 6 عصر مابقی ساعات اضافه کاری ه...
1402/08/15
عبدالباسط یاراحمدزهی
سلام من بیست سالمه با رفیقم اون هجده سالشه دنبال کار میگردیم با حقوق خوب جای خواب هر شهرستانی باشه میریم رستوران هتل شرکت خلاصه هرکاری زود یاد میگیریم 
خیلی ممنون 
20:17
1403/01/27
محمد صمدی
گیلدا سلیمانی
روزا هم میتونید بیاند
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
17:58
محمد صمدی
زهرا مرادیان
سلام من تازه درسم تموم شده ۱۸ سالمه خیلی پر تلاشم دنبال یه کار پاره وقت با حقوق عالیم توی نظافت و تمیزکاری خونه عالی کار میکنم و اگه کار بسته بندی هم باشه عالیه
17:59
کارگر ساده
به ۱نفر کارگر ساده جهت کار در معدن نیازمندیم، کاردر کنار دستگاه دریل واگن میباشد، سرویس رفت و برگشت ناهار و بیمه، ۲روز مرخصی در ماه، جهت اطلاعات بیشتر تماس بگیرید
محمد صمدی
زهرا مرادیان
17:59
1403/05/05
محمد صمدی
محمد صمدی
سلام تماس بگیرید 0****
20:21
چهارشنبه 23 بهمن 1404، ساعت 08:11