دنبال کن

سلام 19 سالمه دیپلم و شرایط جسمب

کارگر ساده

1402/07/03
مهدی عباسیان
سلام 19 سالمه یک سال معافیت تحصیلی دارم باید یک سال دیگه برم سربازی دنبال کارم شبانه روزی
17:29
1 پاسخ
رستوران
استخدام سالن دار ,باریستا,سفارش گیر,کارگر ساده
به چند کارگر ساده، سالن‌دار و باریستا نیازمندیم. محیط کار دوستانه، صمیمی و در لوکیشنی عالی قرار دارد.
1402/07/05
گیلدا سلیمانی
سلام
02:41
2 پاسخ
1 تایید
گیلدا سلیمانی
روزا هم میتونید بیاند
02:43
1 پاسخ
دنبال کار میگردم زیره 18 سالم
09:50
1 پاسخ
کافه رستوران ویوا ایرانمال
سالن کار رستوران
کافه رستوران ویوا ایرانمال بصورت تمام وقت و نیمه وقت ، دعوت به همکاری می کند. عنوان شغلی: گارسون-ویتر (میزبان) کارگر ساده شرایط احراز: جنسیت: آقا یا خانم بازه سنی تا ۳۰ سال علاقمند به کار تیمی و پران...
محمد صمدی
دنبال کار میگردم زیره ۱۸ سالم
سلام تماس بگیرید0**** 
14:49
محمد صمدی
گیلدا سلیمانی
سلام
سلام تماس 0**** بگیرید
14:50
1402/07/06
زهرا مرادیان
سلام من تازه درسم تموم شده 18 سالمه خیلی پر تلاشم دنبال یه کار پاره وقت با حقوق عالیم توی نظافت و تمیزکاری خونه عالی کار میکنم و اگه کار بسته بندی هم باشه عالیه
05:58
2 پاسخ
1 تایید
تولید و تحقیقات ری نان سهامی خاص (پنل3)
کارگر ساده
کارخانه تولید و تحقیقات ری نان معتبر در شهرری برای تکمیل کادر خود از آقایان عزیز (ماهر) جویای کار دعوت به همکاری می نماید: 1- شرایط احراز: منظم و مسئولیت پذیر – دارای روحیه تیمی فعال و کوشا – توانایی ...
محمد صمدی
زهرا مرادیان
سلام من تازه درسم تموم شده ۱۸ سالمه خیلی پر تلاشم دنبال یه کار پاره وقت با حقوق عالیم توی نظافت و تمیزکاری خونه عالی کار میکنم و اگه کار بسته بندی هم باشه عالیه
سلام تماس بگیرید0**** 
10:22
1 پاسخ
زهرا مرادیان
محمد صمدی
سلام تماس بگیرید۰۹۱۳۰۰۵۳۵۷۶
چرا افراد مجرد باید از همه چیز محروم باشند؟
15:12
1402/07/08
به چند کارگر‌ساده جهت کار آسان در کارخانه در شهر آمل با جایی خواب
04:35
مغازه روغن فروشی
کارگر ساده
استخدام کارگر ساده در مغازه روغن‌فروشی محل کار: تهرانسر نوع همکاری: تمام‌وقت مغازه روغن‌فروشی در تهرانسر به یک کارگر ساده (ترجیحاً تبعه افغانستان) نیاز دارد. ویژگی‌های مورد انتظار: تعهد کاری انضبا...
رضا اسماعیلی
فوری فوری فوری
به تعدادی کارگر ساده نیازمندیم خانوم یا آقا کارمونم تولید کفش هست خیلی راحت میتونید یاد بگیرید و حقوق خیلی خوبی بگیرید آدرس :بهارستان صالح آباد نگارستان 2****  اسماعیلی
22:07
1402/07/09
میلاد بابایی
هرکس تبریز دنبال کار میگرده یاشمال دنبال کار میگرده زنگ بزنه     
0**** 
06:14
میلاد بابایی
مهدی عباسیان
سلام 19 سالمه یک سال معافیت تحصیلی دارم باید یک سال دیگه برم سربازی دنبال کارم شبانه روزی
سلام داش زنگ بزن
0**** 
06:16
رادین مهام نوین صنعت
کارگر خط تولید و انبار
نیروی خانم و آقا ( مصاحبه فقط حضوری) سن زیر 40 سال ساعت کاری 8 الی 18 جمعه و تعطیلات رسمی شرکت تعطیل می باشد . سرویس دارد بیمه تامین اجتماعی از روز اول صبحانه و ناهار از طرف شرکت حقوق : قانون کا...
1402/07/12
گیلدا سلیمانی
سلام
سلام گلیدا خانم خوبید. لطفا تماس بگیر. من رضا 28 سالمه. حاضرم شما رو ساپورت کنم خرج بدم مجردم. دستم تو کار خیره. 0**** 
06:50
1402/07/14
رضا سامقانی
سلام32سالمه دنبال یه کارشرکت یاکارخانه بابیمه ودارای سرویس ایاب ذهاب باشه کارت پایان خدمت هم دارم0**** 
09:36
1402/08/11
محمد سعیدی
سلام اوستا کار مکانیک وجلوبندی ساز هستم دنباله کارم 
05:15
پیمانکار ساختمانی
کارگر ساده و کارگر ماهر
به تعدادی کارگر ساده و ماهر ساختمانی جهت کار در پروژه ساختمانی نیازمندیم. امکانات: جای اسکان صبحانه و ناهار دستمزد توافقی بر اساس مهارت و تجربه شرایط: فقط اتباع مجاز افراد منظم، مسئولیت‌پذیر و آماد...
محمد سعیدی
سلام اوستا کار مکانیک وجلوبندی ساز هستم دنباله کارم 
05:15
1402/08/12
انور رسولپور4209
سلام کار میخوام دنبال کارم
12:05
انور رسولپور4209
لطفاً زود باهام تماس بگیرید
12:06
1 پاسخ
گلخانه تبریز
کارگر ساده
کارگر ساده جهت کار در گلخانه و باغبانی با دارابودن کارت اشتغال و روادید قانونی
محمد صمدی
انور رسولپور4209
لطفاً زود باهام تماس بگیرید
سلام  تماس بگیرید 0**** 
12:11
1 پاسخ
1402/08/13
امیرحسبن خالد نیر
سلام من 19 سالمه دنبال کار میگردم با حقوق عالی دیپلم دارم رشتم کآمپیوتر هست هر کار باشه بلدم انجام میدم الان سربازیم برج 11 تمام میکنم متاهل هستم کمک کنید خیر ببینید
07:32
امیرحسبن خالد نیر
سلام من 19 سالمه دنبال کار میگردم با حقوق عالی دیپلم دارم رشتم کآمپیوتر هست هر کار باشه بلدم انجام میدم الان سربازیم برج 11 تمام میکنم متاهل هستم کمک کنید خیر ببینید این شمارمه 0**** 

07:33
یاشیل
کارگر ساده اپراتور دستگاه
جهت کار در یک کارخانه معتبر در زمینه تولید قطعات لاستیکی به تعدادی نفر جویای کار با سابقه یا مبتدی علاقه مند به یادگیری دعوت به همکاری میشود - دارای : شیفت صبح و شب ,بیمه تامین اجتماعی, بیمه تکمیلی, ن...
1402/08/15
عبدالباسط یاراحمدزهی
سلام من بیست سالمه با رفیقم اون هجده سالشه دنبال کار میگردیم با حقوق خوب جای خواب هر شهرستانی باشه میریم رستوران هتل شرکت خلاصه هرکاری زود یاد میگیریم 
خیلی ممنون 
20:17
1403/01/27
محمد صمدی
گیلدا سلیمانی
روزا هم میتونید بیاند
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
17:58
محمد صمدی
زهرا مرادیان
سلام من تازه درسم تموم شده ۱۸ سالمه خیلی پر تلاشم دنبال یه کار پاره وقت با حقوق عالیم توی نظافت و تمیزکاری خونه عالی کار میکنم و اگه کار بسته بندی هم باشه عالیه
17:59
کارگر ساده
کارگر ساده و ماهر جهت کار در کارخانه سلفون نیازمندیم
محمد صمدی
زهرا مرادیان
17:59
1403/05/05
محمد صمدی
محمد صمدی
سلام تماس بگیرید 0****
20:21
یک‌شنبه 26 آبان 1404، ساعت 07:04