دنبال کن

سلام 19 سالمه دیپلم و شرایط جسمب

کارگر ساده

1402/07/03
مهدی عباسیان
سلام 19 سالمه یک سال معافیت تحصیلی دارم باید یک سال دیگه برم سربازی دنبال کارم شبانه روزی
17:29
1 پاسخ
گلاریس
استخدام نیروی بسته بندی گل تزئینی
استخدام نیروی بسته بندی گل تزئینی مسلط به گل آرایی حقوق مکفی با مزایا
1402/07/05
گیلدا سلیمانی
سلام
02:41
2 پاسخ
1 تایید
گیلدا سلیمانی
روزا هم میتونید بیاند
02:43
1 پاسخ
دنبال کار میگردم زیره 18 سالم
09:50
1 پاسخ
شهرک صنعتی شمس آباد
کارگر ساده
یک شرکت تولیدی چسب گیاهی با شرایط زیر نیازمند نیرو آقا می باشد حقوق بالاتر از وزارت کار با امکان اضافه کاری پرداخت بموقع و منظم با بیمه از همین امروز بدون نیاز به دوره آموزشی و ضامن ناهار و شام سرویس ...
محمد صمدی
دنبال کار میگردم زیره ۱۸ سالم
سلام تماس بگیرید0**** 
14:49
محمد صمدی
گیلدا سلیمانی
سلام
سلام تماس 0**** بگیرید
14:50
1402/07/06
زهرا مرادیان
سلام من تازه درسم تموم شده 18 سالمه خیلی پر تلاشم دنبال یه کار پاره وقت با حقوق عالیم توی نظافت و تمیزکاری خونه عالی کار میکنم و اگه کار بسته بندی هم باشه عالیه
05:58
2 پاسخ
1 تایید
کرج میدان شهدا خیابان مظاهری
استخدام رویه کوب مبل
استخدام کارگر رویه‌کوب مبلمان و کارگر ساده به یک کارگر وارد برای رویه‌کوبی مبلمان و یک کارگر ساده نیازمندیم.
محمد صمدی
زهرا مرادیان
سلام من تازه درسم تموم شده ۱۸ سالمه خیلی پر تلاشم دنبال یه کار پاره وقت با حقوق عالیم توی نظافت و تمیزکاری خونه عالی کار میکنم و اگه کار بسته بندی هم باشه عالیه
سلام تماس بگیرید0**** 
10:22
1 پاسخ
زهرا مرادیان
محمد صمدی
سلام تماس بگیرید۰۹۱۳۰۰۵۳۵۷۶
چرا افراد مجرد باید از همه چیز محروم باشند؟
15:12
1402/07/08
به چند کارگر‌ساده جهت کار آسان در کارخانه در شهر آمل با جایی خواب
04:35
استخدام نیروی خدماتی منزل (خانم) شبانه روزی
استخدام نیروی خدماتی
استخدام نیروی خدماتی منزل (خانم) شبانه‌روزی به یک نیروی خدمات منزل خانم جهت همکاری و اقامت شبانه‌روزی نیازمندیم. متقاضیان واجد شرایط لطفاً مشخصات و سوابق کاری خود را فقط به واتساپ شماره مندرج در این...
رضا اسماعیلی
فوری فوری فوری
به تعدادی کارگر ساده نیازمندیم خانوم یا آقا کارمونم تولید کفش هست خیلی راحت میتونید یاد بگیرید و حقوق خیلی خوبی بگیرید آدرس :بهارستان صالح آباد نگارستان 2****  اسماعیلی
22:07
1402/07/09
میلاد بابایی
هرکس تبریز دنبال کار میگرده یاشمال دنبال کار میگرده زنگ بزنه     
0**** 
06:14
میلاد بابایی
مهدی عباسیان
سلام 19 سالمه یک سال معافیت تحصیلی دارم باید یک سال دیگه برم سربازی دنبال کارم شبانه روزی
سلام داش زنگ بزن
0**** 
06:16
شرکت پارس نیرو تابلو
استخدام کارگر ساده
شرکت پارس نیرو تابلو به تعدادی کارگر ساده - فنی و جوشکار نیازمند می باشد.
1402/07/12
گیلدا سلیمانی
سلام
سلام گلیدا خانم خوبید. لطفا تماس بگیر. من رضا 28 سالمه. حاضرم شما رو ساپورت کنم خرج بدم مجردم. دستم تو کار خیره. 0**** 
06:50
1402/07/14
رضا سامقانی
سلام32سالمه دنبال یه کارشرکت یاکارخانه بابیمه ودارای سرویس ایاب ذهاب باشه کارت پایان خدمت هم دارم0**** 
09:36
1402/08/11
محمد سعیدی
سلام اوستا کار مکانیک وجلوبندی ساز هستم دنباله کارم 
05:15
شرکت جیم پارس
استخدام جوشکار CO2
استخدام در شرکت تولیدی دستگاه‌های ورزشی یک شرکت معتبر تولیدی دستگاه‌های ورزشی واقع در شهرک صنعتی دولت‌آباد جهت تکمیل کادر خود به نیروهای زیر نیاز دارد: ردیف‌های شغلی: جوشکار CO₂ (آشنا به جوش برق...
محمد سعیدی
سلام اوستا کار مکانیک وجلوبندی ساز هستم دنباله کارم 
05:15
1402/08/12
انور رسولپور4209
سلام کار میخوام دنبال کارم
12:05
انور رسولپور4209
لطفاً زود باهام تماس بگیرید
12:06
1 پاسخ
هشت ضلع کهربا(کانی راش)
استخدام کارگر ساده
استخدام در شرکت هشت‌ضلَع کهربا شرکت هشت‌ضلَع کهربا جهت تکمیل کادر خود در کارخانه پوشاک آقایان از تعدادی آقا دعوت به همکاری می‌کند. شرایط کار: ساعت کاری: ۸ صبح تا ۱۸ عصر حقوق، عیدی، سنوات و مز...
محمد صمدی
انور رسولپور4209
لطفاً زود باهام تماس بگیرید
سلام  تماس بگیرید 0**** 
12:11
1 پاسخ
1402/08/13
امیرحسبن خالد نیر
سلام من 19 سالمه دنبال کار میگردم با حقوق عالی دیپلم دارم رشتم کآمپیوتر هست هر کار باشه بلدم انجام میدم الان سربازیم برج 11 تمام میکنم متاهل هستم کمک کنید خیر ببینید
07:32
امیرحسبن خالد نیر
سلام من 19 سالمه دنبال کار میگردم با حقوق عالی دیپلم دارم رشتم کآمپیوتر هست هر کار باشه بلدم انجام میدم الان سربازیم برج 11 تمام میکنم متاهل هستم کمک کنید خیر ببینید این شمارمه 0**** 

07:33
جیگرکی
استخدام کارگر ساده
نیازمند نیرو ساده جهت کار در جیگرکی هستیم مزایا ، خوابگاه ، وعده غذایی ، یک روز آف در هفته ، پاداش و ....
1402/08/15
عبدالباسط یاراحمدزهی
سلام من بیست سالمه با رفیقم اون هجده سالشه دنبال کار میگردیم با حقوق خوب جای خواب هر شهرستانی باشه میریم رستوران هتل شرکت خلاصه هرکاری زود یاد میگیریم 
خیلی ممنون 
20:17
1403/01/27
محمد صمدی
گیلدا سلیمانی
روزا هم میتونید بیاند
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
17:58
محمد صمدی
زهرا مرادیان
سلام من تازه درسم تموم شده ۱۸ سالمه خیلی پر تلاشم دنبال یه کار پاره وقت با حقوق عالیم توی نظافت و تمیزکاری خونه عالی کار میکنم و اگه کار بسته بندی هم باشه عالیه
17:59
اسلامشهر
استخدام کارگر ساده
استخدام فوری نیروی انباردار – شرکت افق کوروش مزایا و حقوق: حقوق ثابت + اضافه‌کار بیمه تامین اجتماعی، تکمیلی و عمر صبحانه و ناهار پاداش عملکرد، عیدی و سنوات، پاداش پایان سال پک‌های مناسبتی، ارزاق و ...
محمد صمدی
زهرا مرادیان
17:59
1403/05/05
محمد صمدی
محمد صمدی
سلام تماس بگیرید 0****
20:21
یک‌شنبه 24 آذر 1404، ساعت 19:33