دنبال کن

سلام 19 سالمه دیپلم و شرایط جسمب

کارگر ساده

1402/07/03
مهدی عباسیان
سلام 19 سالمه یک سال معافیت تحصیلی دارم باید یک سال دیگه برم سربازی دنبال کارم شبانه روزی
17:29
1 پاسخ
رستوران
کارگر ساده
استخدام کارگر ساده علاقه مند به اشپزی اموزش رایگان حقوق مزایا بالا
1402/07/05
گیلدا سلیمانی
سلام
02:41
2 پاسخ
1 تایید
گیلدا سلیمانی
روزا هم میتونید بیاند
02:43
1 پاسخ
دنبال کار میگردم زیره 18 سالم
09:50
1 پاسخ
باغ در قائم شهر
نیاز به یک گروه کامل ۳۵ نفره برای چیدن پرتقال (استخدام فردی پذیرفته نمی شود)
به ۴۰ نفر کارگر فصلی برای برداشت محصول در باغ به مدت حداقل ۱.۵ ماه نیازمندیم. شرایط همکاری: محل اسکان و امکانات رفاهی در باغ فراهم است ساعت کاری: ۸ ساعت در روز شامل یک وعده غذا دستمزد روزانه: ...
محمد صمدی
دنبال کار میگردم زیره ۱۸ سالم
سلام تماس بگیرید0**** 
14:49
محمد صمدی
گیلدا سلیمانی
سلام
سلام تماس 0**** بگیرید
14:50
1402/07/06
زهرا مرادیان
سلام من تازه درسم تموم شده 18 سالمه خیلی پر تلاشم دنبال یه کار پاره وقت با حقوق عالیم توی نظافت و تمیزکاری خونه عالی کار میکنم و اگه کار بسته بندی هم باشه عالیه
05:58
2 پاسخ
1 تایید
منزل
نظافتچی
به یک نیروی کمکی خانم، منظم و کاربلد جهت انجام امور منزل و آشپزی نیازمندیم. حقوق ماهانه: ۸ میلیون تومان (پرداخت به‌صورت ماهانه)
محمد صمدی
زهرا مرادیان
سلام من تازه درسم تموم شده ۱۸ سالمه خیلی پر تلاشم دنبال یه کار پاره وقت با حقوق عالیم توی نظافت و تمیزکاری خونه عالی کار میکنم و اگه کار بسته بندی هم باشه عالیه
سلام تماس بگیرید0**** 
10:22
1 پاسخ
زهرا مرادیان
محمد صمدی
سلام تماس بگیرید۰۹۱۳۰۰۵۳۵۷۶
چرا افراد مجرد باید از همه چیز محروم باشند؟
15:12
1402/07/08
به چند کارگر‌ساده جهت کار آسان در کارخانه در شهر آمل با جایی خواب
04:35
فروشگاه جیرو
استخدام شاگرد و فروشنده
به یک شاگرد ، فروشنده جهت کار در فروشگاه دوچرخه جیرو نیازمندیم
رضا اسماعیلی
فوری فوری فوری
به تعدادی کارگر ساده نیازمندیم خانوم یا آقا کارمونم تولید کفش هست خیلی راحت میتونید یاد بگیرید و حقوق خیلی خوبی بگیرید آدرس :بهارستان صالح آباد نگارستان 2****  اسماعیلی
22:07
1402/07/09
میلاد بابایی
هرکس تبریز دنبال کار میگرده یاشمال دنبال کار میگرده زنگ بزنه     
0**** 
06:14
میلاد بابایی
مهدی عباسیان
سلام 19 سالمه یک سال معافیت تحصیلی دارم باید یک سال دیگه برم سربازی دنبال کارم شبانه روزی
سلام داش زنگ بزن
0**** 
06:16
کافه گرانسا
استخدام ظرفشور
ساعت کاری: از ۴ عصر تا ۱۲ شب (۸ ساعت کاری) شنبه‌ها: از ۱۱ صبح تا ۱۱ شب یکشنبه‌ها: تعطیل (استراحت) همراه با وعده غذایی
1402/07/12
گیلدا سلیمانی
سلام
سلام گلیدا خانم خوبید. لطفا تماس بگیر. من رضا 28 سالمه. حاضرم شما رو ساپورت کنم خرج بدم مجردم. دستم تو کار خیره. 0**** 
06:50
1402/07/14
رضا سامقانی
سلام32سالمه دنبال یه کارشرکت یاکارخانه بابیمه ودارای سرویس ایاب ذهاب باشه کارت پایان خدمت هم دارم0**** 
09:36
1402/08/11
محمد سعیدی
سلام اوستا کار مکانیک وجلوبندی ساز هستم دنباله کارم 
05:15
بلوک زنی سامان ساز
کارگر بلوک زن
به یک گروه کارگری سه‌نفره جهت بلوک‌زنی، جمع‌آوری، بارگیری و تخلیه بلوک سیمانی با شرایط کاری بسیار مناسب نیازمندیم.
محمد سعیدی
سلام اوستا کار مکانیک وجلوبندی ساز هستم دنباله کارم 
05:15
1402/08/12
انور رسولپور4209
سلام کار میخوام دنبال کارم
12:05
انور رسولپور4209
لطفاً زود باهام تماس بگیرید
12:06
1 پاسخ
شرکت مهندسی تهران دلیک
کارگرساده و فنی
شرکت مهندسی تهران دلیک واقع در ابتدای شهرک صنعتی شمس آباد به تعدادی کارگر فنی نیازمند است . مهارت های مورد نیاز شغل :  آشنایی با جوشکاری آرگون /آشنایی با تراشکاری/  آشنایی به امور تاسیسات/ آشنایی با ا...
محمد صمدی
انور رسولپور4209
لطفاً زود باهام تماس بگیرید
سلام  تماس بگیرید 0**** 
12:11
1 پاسخ
1402/08/13
امیرحسبن خالد نیر
سلام من 19 سالمه دنبال کار میگردم با حقوق عالی دیپلم دارم رشتم کآمپیوتر هست هر کار باشه بلدم انجام میدم الان سربازیم برج 11 تمام میکنم متاهل هستم کمک کنید خیر ببینید
07:32
امیرحسبن خالد نیر
سلام من 19 سالمه دنبال کار میگردم با حقوق عالی دیپلم دارم رشتم کآمپیوتر هست هر کار باشه بلدم انجام میدم الان سربازیم برج 11 تمام میکنم متاهل هستم کمک کنید خیر ببینید این شمارمه 0**** 

07:33
کارگاه تولیدی رنگ
نیروی ساده
توضیحات شغل کارخانه تولید رنگ جهت تکمیل کادر تولید خود به نیروی ساده فعال و با‌انگیزه نیاز دارد. فعالیت‌ها در بخش‌های مختلف خط تولید رنگ انجام می‌شود و شامل همکاری در فرآیندهای تولید، بسته‌بندی و آم...
1402/08/15
عبدالباسط یاراحمدزهی
سلام من بیست سالمه با رفیقم اون هجده سالشه دنبال کار میگردیم با حقوق خوب جای خواب هر شهرستانی باشه میریم رستوران هتل شرکت خلاصه هرکاری زود یاد میگیریم 
خیلی ممنون 
20:17
1403/01/27
محمد صمدی
گیلدا سلیمانی
روزا هم میتونید بیاند
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
17:58
محمد صمدی
زهرا مرادیان
سلام من تازه درسم تموم شده ۱۸ سالمه خیلی پر تلاشم دنبال یه کار پاره وقت با حقوق عالیم توی نظافت و تمیزکاری خونه عالی کار میکنم و اگه کار بسته بندی هم باشه عالیه
17:59
کارگر ساده
جهت کار در تولیدی کیف بازار تهران محدوده چهارراه سیروس
محمد صمدی
زهرا مرادیان
17:59
1403/05/05
محمد صمدی
محمد صمدی
سلام تماس بگیرید 0****
20:21
پنج‌شنبه 7 آذر 1404، ساعت 12:29