سلام 19 سالمه دیپلم و شرایط جسمب
سلام 19 سالمه یک سال معافیت تحصیلی دارم باید یک سال دیگه برم سربازی دنبال کارم شبانه روزی
سلام
روزا هم میتونید بیاند
دنبال کار میگردم زیره 18 سالم
سلام تماس بگیرید0****
سلام تماس 0**** بگیرید
سلام من تازه درسم تموم شده 18 سالمه خیلی پر تلاشم دنبال یه کار پاره وقت با حقوق عالیم توی نظافت و تمیزکاری خونه عالی کار میکنم و اگه کار بسته بندی هم باشه عالیه
سلام تماس بگیرید0****
چرا افراد مجرد باید از همه چیز محروم باشند؟
به چند کارگرساده جهت کار آسان در کارخانه در شهر آمل با جایی خواب
فوری فوری فوری به تعدادی کارگر ساده نیازمندیم خانوم یا آقا کارمونم تولید کفش هست خیلی راحت میتونید یاد بگیرید و حقوق خیلی خوبی بگیرید آدرس :بهارستان صالح آباد نگارستان 2**** اسماعیلی
هرکس تبریز دنبال کار میگرده یاشمال دنبال کار میگرده زنگ بزنه 0****
سلام داش زنگ بزن 0****
سلام گلیدا خانم خوبید. لطفا تماس بگیر. من رضا 28 سالمه. حاضرم شما رو ساپورت کنم خرج بدم مجردم. دستم تو کار خیره. 0****
سلام32سالمه دنبال یه کارشرکت یاکارخانه بابیمه ودارای سرویس ایاب ذهاب باشه کارت پایان خدمت هم دارم0****
سلام اوستا کار مکانیک وجلوبندی ساز هستم دنباله کارم
سلام اوستا کار مکانیک وجلوبندی ساز هستم دنباله کارم
سلام کار میخوام دنبال کارم
لطفاً زود باهام تماس بگیرید
سلام تماس بگیرید 0****
سلام من 19 سالمه دنبال کار میگردم با حقوق عالی دیپلم دارم رشتم کآمپیوتر هست هر کار باشه بلدم انجام میدم الان سربازیم برج 11 تمام میکنم متاهل هستم کمک کنید خیر ببینید
سلام من 19 سالمه دنبال کار میگردم با حقوق عالی دیپلم دارم رشتم کآمپیوتر هست هر کار باشه بلدم انجام میدم الان سربازیم برج 11 تمام میکنم متاهل هستم کمک کنید خیر ببینید این شمارمه 0****
سلام من بیست سالمه با رفیقم اون هجده سالشه دنبال کار میگردیم با حقوق خوب جای خواب هر شهرستانی باشه میریم رستوران هتل شرکت خلاصه هرکاری زود یاد میگیریم خیلی ممنون
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش