حقوق ادمین اینستاگرام
جواب به دایرکت و کامنت تمام وقت تسلط کامل به اینستا ادیت فیلم و عکس
مهارت دارم
چطوری میتونم ادمین یک پیج بشم؟
منم میخوام ادمین شم و مهارت دارم
ادمین میشم با مهارت با سابقه ی کاری 2 سال صفر تا صد اینستگرام و بلدم اگه نیاز به ادمین اینستگرام داشتین به شماره ی زیر پیام دهید 0**** فقط واتساب پیام دهین
بنده در حال حاضر 3 تا پیج رو دارم اداره میکنم و حدودا 3 سالی میشه ادمین هستم آشنا به تولید محتوای حرفه ای برای پیج و الگوریتم اینستاگرام و بالا بردن امنیت پیج کلا پیجتون رو برای تبلیغات با بازدهی بالا استیبل میکنم و... کسانی که میخوان پیجشون رو رایگان مشاوره بدم آیدی پیج رو برام بفرستن تا بهشون مشاوره بدم 0****
ادمین مسلط به الگوریتم صفر تاصد اینستاگرام کادر مجرب پشتیبان ضمانت جذب فالوور 0****
ادمین با سابقه ادیت پست و کاور به شماره زیر پیام بدین فقط داخل وات 0****
ادمین ثبت سفارش هستم ادمین پاسخگویی دایرکت وکامنت
سلام ادمین اینستا میشم جذب فالور زیاد هشتگ گذاری حرفه ای ادیت عکس و فیلم و...... 0****
سلام ادمین ثبت سفارش میشم ادمین پاسخگویی دایرکت وکامنت
سلام ادمین اینستا میشم ادمین ثبت سفارش و پاسخگویی 0****
ادمین اینستاگرام هستم توسط استاد چشمی دوره کامل ادمینی رو طی کردم ، پیج کاری هم دارم به صورت غیر حضوری انجام انواع خدمات ادمینی : تولید محتوا ، مشاوره ماهانه ، آپلود پست و استوری ، پاسخگویی به دایرکت و کامنت و... برای توضیحات بیشتر فقط پیام بدید 0****
ادمین ثبت سفارش هستم و ادمین پاسخگویی به دایرکت و کامنت به شماره زیر پیام بدین 0****
ادمین پاسخ گویی ثبت سفارش تلگرام ادمین اینستاگرام دایرکت و کامنت و ثبت سفارش جهت همکاری ب شماره زیر پیام یا زنگ بزنید 0****
دوره ادمینی رو هم گذروندم 0****
سلام ادمین ثبت سفارش و پاسخدهی میشم
من دینا هستم 15 سالمه میتونم ادمین خوب و عالی برای شما بشم اگر مایل هستین ادمینتون بشم به این شماره پیامک ارسال کنین 0****
رزومه کاری: قبلا ادمین بودم سابقه کاری 5سال دارم خداروشکر راضی بودن ازم مسلط به زبان انگلیسی و مسلط به فضای مجازی اینستا و ... ساخت کلیپ ادیت کار با برنامه های ادیت طراحی لوگو پاسخگویی سریع به کامنت و دایرکت مسلط به هشتگ گذاری و کپشن نویسی مناسب 24ساعت انلاین جهت اطلاعات بیشتر به شماره 0**** پیام دهید
شکیلا رضایی 18 ساله آدمین اینستاگرام هستم وصف تا صد انیستا بلدم هرکی خاست به شماره زیر واتساپ دایرکت بدید فقت دورکاری باشه 0****
سلام من شبنم هستم صفرتا صد اینستاگرام رو یاد دارم وچند تا دوره دیدم و توی این نرم افزار ها مهارت دارم،اینشات،پیکسل لب،پیکس ارت واستوری موشن
سلام من مهلا هستم 18 سالمه آموزش ادمینی دیدم یه سال تجربه کاری داشتم و تسلط روی تولید محتوا ثب سفارش پاسخگویی دایرکت وهمچین هشتگ گذاری دارم برای ادمین میتونین ب شماره زیر زنگ یا پیام بزارین باتشکر 0****
سلام ادمین ثبت سفارش و پاسخگویی دایرکت کامنت میشم 0****
ادمین تخصصی اینستاگرام هستم دوره های آموزشی زیادی رو در این زمینه دیدم. مسلط به الگوریتم کامل اینستاگرام و جذب فالور ارگانیک، اکسپلور و هشتگ گذاری اصولی ضمانت جذب فالور تولید محتوای حرفه ای(طراحی کاور پست و استوری) فن بیان قوی و ترفند فروش از مهارت های دیگرم است 0**** (پیامک بدین)
سلام نفیسه هستم 17 سالمه ادمین اینستاگرامم و دوره دیدم با ادیت هم اشنا هستم اگر خواستید این پیام رو ریپلای کنید
سلام وقت عالی به خیر لطف کنین برام تو واتس اپ نمونه کار ارسال کنین 0****
سلام من برای جواب به دایرکت و کامنت تمام وقت هستم و کاملا توسط دارم به اینستاگرام ادیت فیلم و عکس و ساخت پوستر و لوگو هم بلدم ولی فقط مجازی حضوری نمیتونم
سلام من ادمین اینستاگرام میشم پاسخ به دایرکت ها و کامنت ها،وقت کافی هم دارم فقط غیرحضوری باشه حضوری نمیتونم، کسی خواست با این شماره تماس بگیره 0****
سلام آموزش ادمینی داده میشه واتساپ پیام بزارید فقط 0****
ادمین ثبت سفارش هستم پاسخگوی دایرکت و کامنت اگ نیازمند ادمین هستید پیام بدید 0****
✏️💌 رزومه کاری: نام خانوادگی:علایی شرایط کاری:غیرحضوری توانایی:ادیت،رشدانفجاری آمارها،فروش و... توانایی کار با برنامه های اینشات،لایتروم،کپ کات،پسارت فن بیان قوی وصبربالا به صورت تضمینی قادر به بالابردن آمار پیج هستم. سابقه کاری:ادمین پیج های انگیزشی،فروشگاهی و ... 🌸 ارسال پیام درصورت نیاز به شماره 0****
سلام ادمین پاسخ گویی و ثبت سفارش
ادمین نزدیک 2سال سابقه ی کاری مسلط به الگوریتم اینستاگرام (ریلز،پست و..) کپشن نویسی حرفه ای مسلط به تمام برنامه های ادیت رشد انفجاری آمار ها دوره های آموزشی زیادی رو گذروندم تولید محتوا تعامل دایرکتر و... 0****
ادمین اینستاگرام،دورکاری یک سالو نیم سال سابقه کاری چند ماه کار ادمینی ادیت عکس، فیلم، فتوشاپ صورت،روتوش عکس،فتوشاپ فیلم،پاسخگویی مشتریان گذاشتن پست و استوری، چند ماهم برای پیج کرم پوستر تبلیغاتی ساختم 0**** واتس اپ پیام بدید
من ادمین ایستاگرام هستم به صورت تخصصی پیش خانم رها رخشانی دوره دیدم پاسخ به دایرکت تمام وقت مسلط به الگوریتم اینستاگرام ادیت عکس و فیلم به این آیدی در ایسنتا پیام بدید Negar.m.1657
سلام وقت بخیر ادمین میخوایید من درخدمت هستم! برای آشنایی بیشتر یا اعتماد تماس بگیرید *******
ادمین ثبت سفارش هستم برای پاسخ دهی دایرکت و کامنت و همچنین ایجاد تعامل 0**** واتساپ
سلامم ادمین اینستاگرام هستم مسلط به تمامی الگوریتم اینستاگرام پاسخگویی به دایرکت ،ادمین تعامل ، کاور پست و استوری، بالا بردن پیج های کاری ، مدیریت پیج کاری ، بازاریابی از طریق دایرکت و .... جهت تمایل به همکاری به این شماره پیام بدید واتساپ: 0****
سلام ادمین اینستاگرام میشم و شرایطشو دارم
سلام ما به ادمین نیاز داربم، لطفا با این شماره تماس بگیرید 0****
سلام ما به ادمین نیاز داریم لطفا با این شماره تماس بگیرید 0****
ادمین پاسخگویی و ثبت سفارش هسم دوره ادمینی دیدم و صفرتا صد را بلدم 6 ماه تجربه کار با برند لباس فروشی معروف درصورت نیاز به شماره زیر پیام دهید 0****
سلام منم میخوام ادمین پاره وقت بشم
سلام دوستان خوب ادمین اینستا گرام هستم با سابقه کاری 2 سال از مهارت های کامل اینستاگرام و بلدم برای همکاری به 0**** تماس بگیرید🌸
سلام وقت بخیر از کجا میتونیم با کارفرما تماس بگیریم؟
سلام پیام بدید
سلام ادمین فروش هستم سابقه کاری حضوری داشتم جهت همکاری ب این شماره پیام دهید واتساپ: 0****
سلام ادمین اینستاگرام هستم با 9 هزار فالوور ، جهت پاسخگویی کامنت و دایرکت 0****
سلام ادمین ثبت سفارش وپاسخ دهی به کامنت میشم 0****
منیره دوره ادمینی اینستاگرام در دیدوگرام گذرانده ام( موسسه نوین) استاد رهبری ادمین اینستاگرام مسلط به برنامه های ادیت عکس و فیلم شامل: اینشات، کپکات، کانوا، ولو،پیکسارت و.... کار تولید محتوا، تدوین، کاور پست و استور، استوری موشن، ثبت سفارش و پاسخگویی به دایرکت وکامنت برای دیدن نمونه کارها جهت همکاری به این شماره در پیام دهید. 0****
سلام ادمین اینستاگرام هستم با مهارت تولید محتوا ادیت و پاسخ ب دایرکت و مدیریت کامل پیج پیام بدین 0****
ادمین هستم با تجربه مسلط به کارمم دایرکتر و پاسخ به کامنت و تعاملات آنالیزر رزرو تبلیغات و هر چیز دیگه ای در خدمتتان هستم 🌹🙏 0****
بنده ادمین هستم اموزش کامل دیدم بجز ادیت همه کاری انجام میدم اگربه ادمین نیاز داشتین در خدمتم اگر نیاز داشتین ب این شماره پیام بدین 0****
سلام ادمین اینستامیشم، ادمین ثبت سفارش وپاسخگویی دایرکت وکامنت 0****
سلام آموزش ادمینی رو دیدم و درحال حاضر دنبال کارفرما هستم و شروع اولین کارمه ادمین پاسخ دهی دایرکت و سفارش و ... در تلگرام و چه اینستا و چه واتساپ 0**** به این شماره پیام بدید
من هستم هر ساعتی هر وقتی که باشه