حقوق یک نگهبان در ماه چقدر است؟
سلامبیکارهستمونیازبهکاردارمنگهبانی
وحقوقیککارگرچقدرمیشهدرماهی
سلام بیکارمنگهبانم
سلام بیکار هستم و نیاز دارم به کار نگهبانی و یا انبار داری
سلام بیکارهستم کارنگهبانی هرجایی باشد درخدمتم شماره تماس 0****
سلام عزیزان بیکار استم دنبال کار نگهبانی ویا انبار داری
سلام بیکارهستم دنبال کارنگهبانی میگردم کارگرساده سوادندارم0****
سلام بیکارم نگهبانی باغ یا ویلا باشد اما جای خانواده هم داشته باشد چون با فامیلم هستم شماره تماس 0****
سلام مقتضی کار حراست هستم در بیمارستان یا ادارات هستم مدرک کارشناسی 0****
سلام خسته نباشین من یک مرد 30 سال هستم دنبال یک نگهابانی یا سراریدار هستم ما کلن با با زن و بچهام 4 نفر هستیم من خودم افغانی هستم ولی خانم ایران هستش
امین احمدی هستم 0****
سلام بیکارم دنبالکار سرایداری یانگهبانی باغبانی
با سلام دنبال نگهبانی هستم
سلام بی کارم دنبال نگهبانی هستم شماره 0****
سلام یک سرایداری یا نگهبانی
سلام سعید غلامی متاهل،ده سال نگهبان بانک و ادارات در سپاه وناجابدون بیمه بودم... آموزش در ناجا دیدم.سه مرتبه دستور رهبر را دارم اما پارتی من خدا هست وبیکارم؟0****
سلام من دنبال کارهستم نگهبان ممنون 0****
سلام ما زن شوهر هستیم برای سریدار درخدمتیم
باسلام متاھل دنبال کار نگھبانی مث شرکتھا یاکارھای خدماتی ھستم سابقہ کار نگھبانی ھم دارم سنم27
سلام بیکار هستم به کار نیاز دارم
سلام 39 سال دیپلم مشهد باهفت سال سابقه نگهبانی دنبال کار حراست ونگهبانی شبفت صبح وعصر
سلام ایا مشهد هستید . برا نگهبانی شیفت شب تمایل دارید.بیمه ندارد .ضمانت گرفته میشود .و سوسابقه
سلام باز نشسته هستم زیر دیپلم کار حرا ست درمترو تمام وقت هم باشه مشکلی نیست اسلام شهر ساکن هستم
0**** دنبال کار هستم نگهبانی و بقیه کار ها البته بچه شهرستان هستم با جای خواب باشه
سلام نگهبان موسسه حفاظتی مراقبتی هستم. گواهینامه دوره آموزشی دارم دنبال کار با بیمه هستم
سلام.من 15سال نگهبان بودم.به همه چی وارد.سه شیفت کارکردم.امیرعلی
تورو خدا خیلی احتیاج به کاردارم
مخواهم کار کنم
محمدقرناس 10سال سابقه کاری نگهبان شبم8میلیون میگرم 33ساله مجردم الان بیکارم سیکلدارم0**** منتزره تماسم
محمد
سلام دوبالکارنگهبانیهستماصفهان0****