جویای کار راسته دوزی
سلام .وقتتون بخیر . چرخکار راسته دوزم سابقه کار در تریکو دارم . چرخ راسته دارم . و جویای کار درمنزل هستم .
ساکن کرج هستم .محدوده چهارراه مصباح 👆👆👆
سلام کدوم شهر
سلام کدوم شهر
کرج هستم چهارراه مصباح
سلام راسته کار هستم جویاکارم در لباس زیر زنانه
سلام وقتتون بخیر خیاط هستم و احتیاج به کار دارم درمنزل
سلام کدوم شهر
سلام. چرخکار مانتو دوزم ب کار راسته دوزی در منزل نیاااازززززمندمممممممم🙁
0**** زنگ بزنید همکاری کنیم
سلام 0**** زنگ بزنید همکاری کنیم
سلام دوستان قبلا تهران و کرج کار میگرفتم در منزل نزدیک یک ماهه اومدیم ساکن رشت شدیم خانوادگی کار میکنیم چرخ زیکزال مکش داریم اجرت اینجا دقیقا نصف تهرونه و اصلا نمی صرفه اگه اجرت متعادل منصف سراغ دارید معرفی کنید سپاس فراوان
خیاطم وجویای کاردرمنزل هستم اهوازم0****
سلام من چرخکار راسته دوز در منزل هستم دنبال کار هستم ساکن تهران
سلام خسته نباشید.من جویای کارهستم .شخصی دوزی میکنم الانم کاردرمنزل میخوام .سراغ دارین ساکن رفسنجان هستم0****
سلام راسته دوز هستم جویای کار در مشهد
سلام چرخکار مانتو دوزم شخصی دوز میکنم به کار راستی دوزی در منزل نیاز دارم ساکن مشهدم
سلام خسته نباشید.من جویای کارهستم .شخصی دوزی میکنم الانم کاردرمنزل میخوام هرچی هم باشه میدوزم سراغ دارین ساکن مشهد هستم 0****
سلام خیاطم چرخ راسته. میاندوز چهارنخ و اتوصنعتی دارم دنبال کا برای گارگاه خودم
سلام خیاط ودوزنده مزون دوز هستم ی کارگاه تو خونم دارم و اماده همکاری و انجام کار برای کسانی ک کار دوخت ودوز بازار ومزون. دارن رو در کارگاه خونگی خودم دارم
سلام راسته دوز در فردیس کرج هستم آماده همکاری 0****
سلام کریمیان هستم استان کردستان 4عدد چرخ راستدوز اتو بخار همراه دکمه دوز وزیکزال چهار نخ جویای کار برای کارگاه هستم
سلام دنبال کار لباس کار بیرون بر یا ساده دوزی هستم
سلام . چرخکار هستم .دارای چرخ راسته و زیگزال کامپیوتری. جویای کار هستم در منزل انجام بدم. محدوده چهارراه مصباح کرج هستم
سلام من یک خیاطم از الگو ،برش ،دوخت راانجام میدهم ابزار های کامل کار هم دارمجویای کار در منزل هستم محل تهران محدوده ی سعادت آباد در صورت تمایل با این شماره تماس بگیرید 0****
سلام چرخکارهستم دارای چرخ راسته و زیگزال جویای کاردرمنزل هستمم ساکن نظرآبادم 0****
سلام مرتضی هستم کاری خیاطی دمپایی میخام زنگ بزنه 0****
خیاطی دمپایی هستم یا صدل
سلام به کار درمنزل راسته دوزی یا سردوزی در منزل نیاز دارم
سلام من راسته دوز هستم