دنبال کن

چطور یک بازیگر ماهر شویم؟

بازیگر

1400/08/30
روحالله صالح‌زاده
چه جوری بازیگر شوم
12:42
1 پاسخ
1 تایید
بهشت یار
بازیگر
جنسیت: آقا و خانم ساعت کاری: نیمه وقت (مشخص نیست) سابقه کاری: مهم نیست حقوق: توافقی استان مورد نیاز: تهران شهر مورد نیاز: تهران جوان و آراسته ساکن تهران
روحالله صالح‌زاده
🤔🤔
12:49
امیرمحمد یوسفی
اگه فیلمی هست من بازی میکنم سابقه بازیگری هم دارم
20:14
1400/09/16
یدالله مکوندی
سلام من میخواهم بازیگر بشم باید چکار کنم
12:01
بازیگر
تعدادی بازیگر مجرب جهت ایفای نقش در تئاتر موزیکال ۱-آشنایی با مهارت های بدن و پرفورم ۲-برخورداری از بیان و سلفژ مناسب.
یدالله مکوندی
خب منم میخوام فیلم بازی کنم چون که به بازیگری علاقه دارم
12:02
یدالله مکوندی
اسمتون چیه
12:03
1400/11/13
محمدامیری
سلام خوب هستید میشه منم فیلم بازی کنم
17:58
تجربه بازیگری در سریالی جدید(بازیگر اصلی جواد عزتی
موسسه دانا هنر امین با شماره ثبت ۶۱۲۵۱۳ از علاقه‌مندان به هنر بازیگری در هر رده سنی، از سطح مبتدی تا پیشرفته جهت حضور در سریالی جدید با بازی جواد عزتی و کارگردانی مطرح دعوت به عمل می‌آورد ● فرصتی اس...
محمدامیری
سلام میشه منم بازی کنم
17:59
1401/06/08
حبیب
سلام خوبین دوستان من در هر زمینه از هنر مایل به همکاری هستم مخصوصا بازیگری خواستین درخدمتم
21:42
1401/07/24
نعیمه اسبقی مهربانی
اعتماد به نفس
اعتماد به خود
07:29
استخدام اکتور ( بازیگر ) در زمینه اتاق فرار
با سلام ⚜ مجموعه ( DIMONE | دیمون ) جهت تکمیل کادر خود به اکتور ( بازیگر ) خانوم و آقا مسئولیت پذیر و با نظم با شرایط زیر نیازمند میباشد محدوده سنی ۱۸ تا ۲۴ یک اکتور اقا ترجیحا قد بلند برای زمینه ت...
1401/08/27
نعیمه اسبقی مهربانی
Slm vaghteton bekheir 
In jor soalaro nemisheh j dad 
Chon ma ba karemon sabet mikonim ki hastim
04:32
1 پاسخ
1401/11/29
امیر
من میخوام بازیگر شم سن14
15:08
1402/01/02
پیمان هرسج ثانی
سلام من اولین بار است 
میخوام بازیگر بشم از کجا باید شروع کنم 
من علاقه زیادی دارم به بازیگری 
منم شماره خودم رو میدم که اگه بازیگری خواستین 
به این شماره زنگ بزنین 0**** 
پیمان هرسج ثانی فقط در چالوس پذیرفته میشود
17:50
1 پاسخ
فراخوان جذب بازیگر عوامل جهت فیلم سینمایی و سریال
درود وقت بخیر... جهت تولید فیلم سینمایی و مینی سریال از عزیزان هنرمند و هنردوست برای عوامل و بازیگران زیر دعوت به عمل می‌آید: ۱.بازیگران مرد و زن از رده سنی ۳ تا ۶۵ سال (با رزومه و بدون رزومه) ۲.دست...
پیمان هرسج ثانی
پیمان هرسج ثانی
سلام من اولین بار است میخوام بازیگر بشم از کجا باید شروع کنم من علاقه زیادی دارم به بازیگری منم شماره خودم رو میدم که اگه بازیگری خواستین به این شماره زنگ بزنین 09379246511 پیمان هرسج ثانی فقط در چالوس پذیرفته میشود
سن منم 18 سالمه
17:50
1402/01/04
پدرام حاتمی
سلام پسرم 12سالشه استیل بدنی رو فرم  زیبایی دارد و چهرش نیز زیباست می خواستم بازیگر شود چکاری باید انجام بدهم
15:02
1402/01/12
مسعود رصاخواه.
سابقه بازی. گری. ندار م ولی دوست دارم بازی گرشوم چه باید کرد
08:21
استخدام صندوق، بلاگر، ادمین، تولید محتوا، آشپزخانه
لطفا تا آخر آگهی با دقت بخوانید یک برند غذایی در زمینه فست فود از بین علاقمندان دعوت به همکاری و استخدام مینماید امکان مشارکت و سرمایه گذاری و اخذ شعبه هم میباشد. صندوقدار حسابدار مدیر داخلی آشپز...
مسعود رصاخواه.
ایتا دارم. جواب  بدهید لطفا
08:22
1402/02/05
مهدیس محمدزاده
سلام
12:55
مهدیس محمدزاده
من  بازیگرم مدرکم دارم فن بیانمم قویه برای همکاری اوکیم
12:55
بازیگر تولید محتوا در حوزه‌ی تکنولوژی و کالای دیجیتال
تیم ما در حوزه‌ی تکنولوژی و کالای دیجیتال به دنبال همکاری با یک خانم و یک آقا به عنوان بازیگر محتوای شبکه های اجتماعی خود می باشد. - در بیشتر ویدئوها سناریوهای ما متن و دیالوگ تخصصی ندارن، بیشتر محتو...
1402/02/24
رضا گلستانی
سلام منم به بازیگری علاقمندم 
10:50
1402/04/28
حاله زادرتد
سلام 
11:16
1 پاسخ
حاله زادرتد
منم عاشق بازیگری هستم کاش یکی بیاد و راهنمایی کنه 
11:21
1 پاسخ
استخدام بازیگر خانم و اقا در اتاق فرار شهر گناه
مجموعه ژوپین بازی شهر گناه از افراد «خانم و آقا» مستعد و علاقمند به بازیگری دعوت به همکاری میکند. *شرایط مورد نیاز: -علاقه‌مند به بازیگری و اجرا -توانایی کار تیمی و هماهنگی با گروه -مسئولیت‌پذیر و م...
حاله زادرتد
الناز 25 سال شهر ساری 
11:27
2 پاسخ
محمد صمدی
حاله زادرتد
الناز ۲۵ سال شهر ساری
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:45
1402/05/05
محمد صمدی
نعیمه اسبقی مهربانی
Slm vaghteton bekheir In jor soalaro nemisheh j dad Chon ma ba karemon sabet mikonim ki hastim
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:05
پرشیا خودرو | Persia Khodro
مدیر استراتژی بازاریابی | Marketing Strategy Manager
پرشیا خودرو بازیگر مطرح صنعت خودرو در تهران به دنبال یک مدیر استراتژی بازاریابی ماهر می باشد. این نقش بر توسعه و اجرای ابتکارات بازاریابی استراتژیک متمرکز است که دید نام تجاری را افزایش می دهد و رشد ب...
محمد صمدی
حاله زادرتد
منم عاشق بازیگری هستم کاش یکی بیاد و راهنمایی کنه
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:06
محمد صمدی
حاله زادرتد
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
محمد صمدی
حاله زادرتد
الناز ۲۵ سال شهر ساری
سلام 0**** تماس بگیرید 
بازیگر خانم
تولید محتوا و بازیگری اینستاگرام فقط خانم
1402/05/17
سلام فاطمه برای تست بازیگری 15سال 
18:07
1 پاسخ
1402/05/18
محمد صمدی
سلام فاطمه برای تست بازیگری 15سال
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:02
1402/08/21
مهرسام عابدی
روحالله صالح‌زاده
چه جوری بازیگر شوم
داداش توبا همین برنامه اگر مدرک بازیگری داشته باشی میتونی فیلم های فیلیمو ونماوا رو بازی کنی حطی میتونی از جایی که مدرک گرفتی بهش بگی تورو به کارگردانا معرفی کنه
10:30
فیلم سینمایی بازیگر و دستیار تهیه خانم
جهت ساخت فیلم سینمایی به تعدادی بازیگر خانم و آقا تمام سنین و دستیار تهیه خانم نیازمندیم
1403/06/10
پناه قربان زاده
حدیث 18 
برای تست بازیگری 
15:53
1403/07/07
مسیح زهتاب
منم یه زمانی بازیگر بودم ولی الان رسماً دارم برا زندگی بازی میکنم
01:04
1403/07/18
زهرا کاسب دوست
من میخوام بازیگر شم 5 تا تعاتر بازی کردم
12:18
بلاگر / بازیگر خانم در اینستاگرام
درود وقت خوش خانمی جوان برای بازی در ویدئوهای اینستاگرامی نیازمندیم. نکات مورد توجه: ۱) فن بیان ۲) توانمندی در اکتینگ ۳) محدوده تهران اگر خود را مناسب این پوزیشن شغلی میبینید لطفا رزومه‌ی کاری و عکس...
1403/07/19
مریم نواصر
سلام
من 15 سالمه و میخوام یه بازیگر بشم اگر فیلمی هست فراخوان بدید تا تست بدم
به بازیگری علاقه زیادی دارم و براش تلاش می کنم
17:14
1403/09/01
حسین بالایی۲۵ساله
سلام بزرگوار کیف احوال پرسی والا بنده عضو خانه هنرمندان ایران هستم و الآنم راننده بیکارم اگر مردش هستید خداوکیلی صلاحیت وی خواستار همکاری با شما موافقم هرگونه فعالیت خواهیم کرد و هرگونه تعهد و تضمینی وضامن وضمانت قبوله خواهشمندم درخواست عاجزانه خواهشمندم مولف کتاب هستیم وقصدمان موفقیت شماست قبلا کارکردم تعاترکارکردم نعیم جوهرچی پسرعموی حسن جوهرچی اردبیلی کارگردانی کرد فقط یک بار امتحان کنید آقای حسین بالایی برخوردار خبره ازاردبیل میدان غفورجدی قبلاایثاربود هستیم وقصدمان موفقیت شماست 27ساله مجرد تحصیل کرده سلامت درخدمتون 
16:53
حسین بالایی۲۵ساله
حسین بالایی 0**** 
16:53
بازیگر برای تولید محتوا
با سلام مجموعه لوپین برای همشهریان عزیزمون که به بازیگری در ویدیوهای اینستاگرامی یا حتی یوتیوب علاقه دارن فضایی امن و باکیفیت رو ایجاد کرده، تا در کنار تیمی حرفه‌ای این فعالیت رو انجام بدن. ▫️درحال ...
پنج‌شنبه 6 دی 1403، ساعت 01:09