دنبال کن

چطور یک بازیگر ماهر شویم؟

بازیگر

1400/08/30
روحالله صالح‌زاده
چه جوری بازیگر شوم
12:42
1 پاسخ
1 تایید
بازیگر
برای ساخت یک فیلم کوتاه نیاز به چند بازیگر مرد داریم
روحالله صالح‌زاده
🤔🤔
12:49
امیرمحمد یوسفی
اگه فیلمی هست من بازی میکنم سابقه بازیگری هم دارم
20:14
1400/09/16
یدالله مکوندی
سلام من میخواهم بازیگر بشم باید چکار کنم
12:01
مدل ، بلاگر ، بازیگر خانوم جهت پروژه یوتیوب
پروژه یوتیوب | فرصت طلایی برای دیده شدن .. برای اطلاعات بیشتر فقط توی واتساپ پیام بزارید تا سریع ترین زمان ممکن پاسخ داده میشود متشکر تعداد محدود ⛔
یدالله مکوندی
خب منم میخوام فیلم بازی کنم چون که به بازیگری علاقه دارم
12:02
یدالله مکوندی
اسمتون چیه
12:03
1400/11/13
محمدامیری
سلام خوب هستید میشه منم فیلم بازی کنم
17:58
مجری دوره آموزشی
شرح وظایف: ما به دنبال فردی هستیم که به عنوان مجری در یک ویدئوی آموزشی که در سخنرانی‌های دانشگاهی ما نمایش داده می‌شود، حضور داشته باشد. نیازی به صداگذاری توسط شما نیست؛ زیرا این کار بعداً با استفاده ...
محمدامیری
سلام میشه منم بازی کنم
17:59
1401/06/08
حبیب
سلام خوبین دوستان من در هر زمینه از هنر مایل به همکاری هستم مخصوصا بازیگری خواستین درخدمتم
21:42
1401/07/24
نعیمه اسبقی مهربانی
اعتماد به نفس
اعتماد به خود
07:29
اکتور(بازیگر) خانم برای اتاق فرار سم دریاچه چیتگر
مجموعه بینگو اسکیپ روم برای تکمیل کادر اجرایی خود نیازمند اکتور خانم برای اتاق فرار سٌم شعبه دریاچه چیتگر میباشد. ساعت کاری منعطف بدون نیاز به سابقه کاری اموزش کامل به همراه حقوق
1401/08/27
نعیمه اسبقی مهربانی
Slm vaghteton bekheir 
In jor soalaro nemisheh j dad 
Chon ma ba karemon sabet mikonim ki hastim
04:32
1 پاسخ
1401/11/29
امیر
من میخوام بازیگر شم سن14
15:08
1402/01/02
پیمان هرسج ثانی
سلام من اولین بار است 
میخوام بازیگر بشم از کجا باید شروع کنم 
من علاقه زیادی دارم به بازیگری 
منم شماره خودم رو میدم که اگه بازیگری خواستین 
به این شماره زنگ بزنین 0**** 
پیمان هرسج ثانی فقط در چالوس پذیرفته میشود
17:50
1 پاسخ
بازیگر دختر بازیگر بچه و مرد ۴۰ ساله حدودا
برای بازی در دو فیلم کوتاه برای جشنواره های داخلی و بین المللی لطفا یک فیلم از ده الی سی ثانیه ای از خود گرفته و در شماره *********** ارسال کنید فقط تهران فیلمبرداری این هفته
پیمان هرسج ثانی
پیمان هرسج ثانی
سلام من اولین بار است میخوام بازیگر بشم از کجا باید شروع کنم من علاقه زیادی دارم به بازیگری منم شماره خودم رو میدم که اگه بازیگری خواستین به این شماره زنگ بزنین 09379246511 پیمان هرسج ثانی فقط در چالوس پذیرفته میشود
سن منم 18 سالمه
17:50
1402/01/04
پدرام حاتمی
سلام پسرم 12سالشه استیل بدنی رو فرم  زیبایی دارد و چهرش نیز زیباست می خواستم بازیگر شود چکاری باید انجام بدهم
15:02
1402/01/12
مسعود رصاخواه.
سابقه بازی. گری. ندار م ولی دوست دارم بازی گرشوم چه باید کرد
08:21
طراح استوری و بازیگر (خانم)
صرفاً حضوری ما تو تیم تولید محتوامون به یک خانم خوش ذوق برای طراحی استوریامون نیاز داریم که جلوی دوربین هم بتونه بیاد سابقه و این که چه چیزایی بلدید برامون مهم نیست چون خودمون بهتون یاد میدیم ولی اگر...
مسعود رصاخواه.
ایتا دارم. جواب  بدهید لطفا
08:22
1402/02/05
مهدیس محمدزاده
سلام
12:55
مهدیس محمدزاده
من  بازیگرم مدرکم دارم فن بیانمم قویه برای همکاری اوکیم
12:55
فرصتی متفاوت برای ورود به سینما
برای ورود به دنیای سینما آماده‌ای؟ دیگه وقتش رسیده به ندای درونت پاسخ بدی! - کمپانی فیلم‌سازی آگاه‌شو، دریچه‌ای نو به سوی دنیای بی‌انتهای بازیگری، برای تو گشوده است! ✓ با دوره‌های آموزشی 6 ترمی ما،...
1402/02/24
رضا گلستانی
سلام منم به بازیگری علاقمندم 
10:50
1402/04/28
حاله زادرتد
سلام 
11:16
1 پاسخ
حاله زادرتد
منم عاشق بازیگری هستم کاش یکی بیاد و راهنمایی کنه 
11:21
1 پاسخ
یک تیم برای ساخت فیلم حرفه ای
از علاقمندان دعوت به همکاری می‌شود تیم به بازیگر و فیلمبردار و ادیتور و سایر عوامل نیاز دارد (فیلمنامه کاملا حرفه ای است) نیازی به رزومه نیست *مبلغی بابت دستمزد پرداخت نخواهد شد اگر عاشق صنعت فیلمسازی...
حاله زادرتد
الناز 25 سال شهر ساری 
11:27
2 پاسخ
محمد صمدی
حاله زادرتد
الناز ۲۵ سال شهر ساری
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:45
1402/05/05
محمد صمدی
نعیمه اسبقی مهربانی
Slm vaghteton bekheir In jor soalaro nemisheh j dad Chon ma ba karemon sabet mikonim ki hastim
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:05
دعوت به همکاری بازیگر و گریمور
✨ دعوت به همکاری | بازیگر و گریمور در مجموعه فرهنگی ✨ مجموعه فرهنگی ما از بازیگران مستعد و گریمورهای خلاق برای همکاری در فضایی هیجان انگیز دعوتی به عمل می‌آورد! اگر در محدوده سنی ۱۸ تا ۲۷ سال هستید و...
محمد صمدی
حاله زادرتد
منم عاشق بازیگری هستم کاش یکی بیاد و راهنمایی کنه
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:06
محمد صمدی
حاله زادرتد
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
محمد صمدی
حاله زادرتد
الناز ۲۵ سال شهر ساری
سلام 0**** تماس بگیرید 
استخدام مدل و بازیگر کلیپ
نیازمند مدل یا علاقه مند به مدلینگ حتی بدونه رزومه با حقوق عالی نیازمند بازیگر تیزر های تبلیغاتی بدونه رزومه جهت اطلاع از شرایط فقط و فقط از طریق واتس اپ و تلگرام اقدام نمایید
1402/05/17
سلام فاطمه برای تست بازیگری 15سال 
18:07
1 پاسخ
1402/05/18
محمد صمدی
سلام فاطمه برای تست بازیگری 15سال
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:02
1402/08/21
مهرسام عابدی
روحالله صالح‌زاده
چه جوری بازیگر شوم
داداش توبا همین برنامه اگر مدرک بازیگری داشته باشی میتونی فیلم های فیلیمو ونماوا رو بازی کنی حطی میتونی از جایی که مدرک گرفتی بهش بگی تورو به کارگردانا معرفی کنه
10:30
فروشگاه اینترنتی خانومی | Khanoumi
مدیر هنری | Creative Art Director
مدیر هنری، دیدگاه خلاقانه برای کمپین‌های بازاریابی خانومی را رهبری می‌کند و اطمینان حاصل می‌کند که تمام محتوای بصری با هویت برند هماهنگ است و با مخاطبان هدف آن طنین‌انداز می‌شود. مدیر هنری به عنوان یک...
1403/06/10
پناه قربان زاده
حدیث 18 
برای تست بازیگری 
15:53
1403/07/07
مسیح زهتاب
منم یه زمانی بازیگر بودم ولی الان رسماً دارم برا زندگی بازی میکنم
01:04
1403/07/18
زهرا کاسب دوست
من میخوام بازیگر شم 5 تا تعاتر بازی کردم
12:18
فراخوان جذب بازیگر کلیپ
به یک بازیگر خانم بین ۲۰ تا ۳۵ ساله جهت ضبط کلیپ برای مطب دندانپزشکی نیازمندیم - تعداد کلیپ در ماه بین ۲ تا ۴ است که در یک روز ضبط میشود. (یک روز در ماه وقت نیازه) - حقوق بصورت پروژه ای هست - نیازمند ...
1403/07/19
مریم نواصر
سلام
من 15 سالمه و میخوام یه بازیگر بشم اگر فیلمی هست فراخوان بدید تا تست بدم
به بازیگری علاقه زیادی دارم و براش تلاش می کنم
17:14
1403/09/01
حسین بالایی۲۵ساله
سلام بزرگوار کیف احوال پرسی والا بنده عضو خانه هنرمندان ایران هستم و الآنم راننده بیکارم اگر مردش هستید خداوکیلی صلاحیت وی خواستار همکاری با شما موافقم هرگونه فعالیت خواهیم کرد و هرگونه تعهد و تضمینی وضامن وضمانت قبوله خواهشمندم درخواست عاجزانه خواهشمندم مولف کتاب هستیم وقصدمان موفقیت شماست قبلا کارکردم تعاترکارکردم نعیم جوهرچی پسرعموی حسن جوهرچی اردبیلی کارگردانی کرد فقط یک بار امتحان کنید آقای حسین بالایی برخوردار خبره ازاردبیل میدان غفورجدی قبلاایثاربود هستیم وقصدمان موفقیت شماست 27ساله مجرد تحصیل کرده سلامت درخدمتون 
16:53
حسین بالایی۲۵ساله
حسین بالایی 0**** 
16:53
بازیگر تن پوش ، در داخل پاساژ
داخل پاساژ در محدوده تجریش از ساعت ۱۶ الی ۲۱ باید تنپوش بپوشید جای گرم هست و بیرون پاساژ نیستید که سرد باشد پرداخت روزانه میباشد
جمعه 10 اسفند 1403، ساعت 23:16