دنبال کن

چطور یک بازیگر ماهر شویم؟

بازیگر

1400/08/30
روحالله صالح‌زاده
چه جوری بازیگر شوم
12:42
1 پاسخ
1 تایید
استخدام بازیگر خانم
با سلام و احترام ✋️ فراخوان تبلیغات مدل و بازیگر خانم روابط عمومی بالا اکت قوی فن بیان عالی رده سنی ۲۵ الی ۳۵ افراد با سابقه تاتر و بلاگرها در اولویت قرار خواهند گرفت رزومه خود را در تلگرام ،واتساپ...
روحالله صالح‌زاده
🤔🤔
12:49
امیرمحمد یوسفی
اگه فیلمی هست من بازی میکنم سابقه بازیگری هم دارم
20:14
1400/09/16
یدالله مکوندی
سلام من میخواهم بازیگر بشم باید چکار کنم
12:01
زیرنویس قسمت سیزدهم سریال پایتخت
سلام وقت شما بخیر و شادی.. قسمت سیزدهم سریال پایتخت با کیفیت 720 زیرنویس فارسی گذاشته بشه هم تلویزیون هم گوشی قایل استفاده باشه.. باکس مشکی و نوشته زرد و خوانا باشه... همزمان با دیالوگا باشه زیرنویس ب...
یدالله مکوندی
خب منم میخوام فیلم بازی کنم چون که به بازیگری علاقه دارم
12:02
یدالله مکوندی
اسمتون چیه
12:03
1400/11/13
محمدامیری
سلام خوب هستید میشه منم فیلم بازی کنم
17:58
زیرنویس فارسی قسمت دوازدهم سریال پایتخت
سلام وقت شما بخیر و شادی.. قسمت دوازدهم سریال پایتخت با کیفیت 720 زیرنویس فارسی گذاشته بشه هم تلویزیون هم گوشی قایل استفاده باشه.. باکس مشکی و نوشته زرد و خوانا باشه... همزمان با دیالوگا باشه زیرنویس ...
محمدامیری
سلام میشه منم بازی کنم
17:59
1401/06/08
حبیب
سلام خوبین دوستان من در هر زمینه از هنر مایل به همکاری هستم مخصوصا بازیگری خواستین درخدمتم
21:42
1401/07/24
نعیمه اسبقی مهربانی
اعتماد به نفس
اعتماد به خود
07:29
دوبله ویدئو آموزشی
درود بر شما ما یک پلتفرم آموزشی آنلاین داریم که پروژه‌های زیادی در دست ترجمه و دوبله داریم، با توجه به جنس صدای شما خیلی خوشحال می‌شیم که با این پروژه، برای شروع همکاری بلند مدت در خدمت شما باشیم.
1401/08/27
نعیمه اسبقی مهربانی
Slm vaghteton bekheir 
In jor soalaro nemisheh j dad 
Chon ma ba karemon sabet mikonim ki hastim
04:32
1 پاسخ
1401/11/29
امیر
من میخوام بازیگر شم سن14
15:08
1402/01/02
پیمان هرسج ثانی
سلام من اولین بار است 
میخوام بازیگر بشم از کجا باید شروع کنم 
من علاقه زیادی دارم به بازیگری 
منم شماره خودم رو میدم که اگه بازیگری خواستین 
به این شماره زنگ بزنین 0**** 
پیمان هرسج ثانی فقط در چالوس پذیرفته میشود
17:50
1 پاسخ
از ی جایی باید شروع کرد ...
مهبد فیلم مرکز معرفی بازیگر و هنرور با افتخار از علاقمندان بازیگری جهت بازی در نقش های کوتاه در فیلم های سینمایی ، سریال های تلویزیونی ، نمایش خانگی ، تیزر و مدلینگ دعوت بعمل می آورد . کار صادقانه ن...
پیمان هرسج ثانی
پیمان هرسج ثانی
سلام من اولین بار است میخوام بازیگر بشم از کجا باید شروع کنم من علاقه زیادی دارم به بازیگری منم شماره خودم رو میدم که اگه بازیگری خواستین به این شماره زنگ بزنین 09379246511 پیمان هرسج ثانی فقط در چالوس پذیرفته میشود
سن منم 18 سالمه
17:50
1402/01/04
پدرام حاتمی
سلام پسرم 12سالشه استیل بدنی رو فرم  زیبایی دارد و چهرش نیز زیباست می خواستم بازیگر شود چکاری باید انجام بدهم
15:02
1402/01/12
مسعود رصاخواه.
سابقه بازی. گری. ندار م ولی دوست دارم بازی گرشوم چه باید کرد
08:21
مدل و بازیگر خانم
• آژانس تبلیغات سونسی، جهت تکمیل کادر پرسنلی خود از عزیزان فعال در حوزه مدلینگ و بازیگری دعوت به همکاری میکند. • ساعت کاری منعطف بوده و پرداختی ها به صورت روزانه و پروژه ای انجام خواهد شد. • جهت دریاف...
مسعود رصاخواه.
ایتا دارم. جواب  بدهید لطفا
08:22
1402/02/05
مهدیس محمدزاده
سلام
12:55
مهدیس محمدزاده
من  بازیگرم مدرکم دارم فن بیانمم قویه برای همکاری اوکیم
12:55
استخدام بازیگر ومجری خانوم
هلدینگ تبلیغاتی اسپانتا تعدادی مجری و بازیگر خانوم را برای تولید محتوا دعوت به همکاری میکند
1402/02/24
رضا گلستانی
سلام منم به بازیگری علاقمندم 
10:50
1402/04/28
حاله زادرتد
سلام 
11:16
1 پاسخ
حاله زادرتد
منم عاشق بازیگری هستم کاش یکی بیاد و راهنمایی کنه 
11:21
1 پاسخ
بازیگر و بلاگر خانم جوان
بازیگر و معرفی محصول توسط خانم جوان رزومتون ارسال کنید واتس اپ و تماس نگیرین اگر مبتدی هم هستید میتونید مشخصات ارسال منید
حاله زادرتد
الناز 25 سال شهر ساری 
11:27
2 پاسخ
محمد صمدی
حاله زادرتد
الناز ۲۵ سال شهر ساری
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:45
1402/05/05
محمد صمدی
نعیمه اسبقی مهربانی
Slm vaghteton bekheir In jor soalaro nemisheh j dad Chon ma ba karemon sabet mikonim ki hastim
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:05
استخدام منشی، ادمین و کارشناس فروش
یک شرکت معتبر و با سابقه هستیم و نیازمند همکاری در حوزه‌های زیر هستیم. ۱- منشی و اپراتور تلفن ۲- کارشناس فروش ۳- ادمین اینستاگرام ۴- بلاگر و بازیگر (برای ریلز اینستاگرام) ۵- مدل تبلیغاتی ۶- تدوینگر ...
محمد صمدی
حاله زادرتد
منم عاشق بازیگری هستم کاش یکی بیاد و راهنمایی کنه
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:06
محمد صمدی
حاله زادرتد
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
محمد صمدی
حاله زادرتد
الناز ۲۵ سال شهر ساری
سلام 0**** تماس بگیرید 
مجری و بازیگر
آژانس تبلیغاتی آرکت برای تکمیل تیم خود به تعدادی بازیگر خانم و آقا جهت مجری گری داخل پیج های اینستاگرام نیازمند است
1402/05/17
سلام فاطمه برای تست بازیگری 15سال 
18:07
1 پاسخ
1402/05/18
محمد صمدی
سلام فاطمه برای تست بازیگری 15سال
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:02
1402/08/21
مهرسام عابدی
روحالله صالح‌زاده
چه جوری بازیگر شوم
داداش توبا همین برنامه اگر مدرک بازیگری داشته باشی میتونی فیلم های فیلیمو ونماوا رو بازی کنی حطی میتونی از جایی که مدرک گرفتی بهش بگی تورو به کارگردانا معرفی کنه
10:30
بازیگری و هنروری
به اطلاع علاقمندان بازیگری و هنروری در شهر اصفهان می رساند برای عضویت رایگان در گروه هنرمندان نقش جهان به مدیریت استاد حسن علیرضایی ( بازیگر نقش ماندگار میرزا رضا کرمانی سریال بانوی عمارت با سابقه فعا...
1403/06/10
پناه قربان زاده
حدیث 18 
برای تست بازیگری 
15:53
1403/07/07
مسیح زهتاب
منم یه زمانی بازیگر بودم ولی الان رسماً دارم برا زندگی بازی میکنم
01:04
1403/07/18
زهرا کاسب دوست
من میخوام بازیگر شم 5 تا تعاتر بازی کردم
12:18
ساخت ویدئو تبلیغاتی و تیزر
ما به دنبال یک تیم یا فریلنسر حرفه‌ای هستیم که بتواند یک ویدیوی تبلیغاتی کوتاه (حداکثر ۱ دقیقه) بر اساس یک سناریوی آماده، تولید کند. این ویدیو باید در سه نسخه زیر تهیه شود: با گوینده یا بازیگر انگلیس...
1403/07/19
مریم نواصر
سلام
من 15 سالمه و میخوام یه بازیگر بشم اگر فیلمی هست فراخوان بدید تا تست بدم
به بازیگری علاقه زیادی دارم و براش تلاش می کنم
17:14
1403/09/01
حسین بالایی۲۵ساله
سلام بزرگوار کیف احوال پرسی والا بنده عضو خانه هنرمندان ایران هستم و الآنم راننده بیکارم اگر مردش هستید خداوکیلی صلاحیت وی خواستار همکاری با شما موافقم هرگونه فعالیت خواهیم کرد و هرگونه تعهد و تضمینی وضامن وضمانت قبوله خواهشمندم درخواست عاجزانه خواهشمندم مولف کتاب هستیم وقصدمان موفقیت شماست قبلا کارکردم تعاترکارکردم نعیم جوهرچی پسرعموی حسن جوهرچی اردبیلی کارگردانی کرد فقط یک بار امتحان کنید آقای حسین بالایی برخوردار خبره ازاردبیل میدان غفورجدی قبلاایثاربود هستیم وقصدمان موفقیت شماست 27ساله مجرد تحصیل کرده سلامت درخدمتون 
16:53
حسین بالایی۲۵ساله
حسین بالایی 0**** 
16:53
ادمین و ادیتور
راه اندازی اینستاگرام طراحی لوگو طراحی سایت ساخت و تولید محتوا با حوزه فعالیت شما کار با نرم‌افزار های گرافیکی به منظور تولید محتوا متنی و بصری افزایش لایک و فالور وبازدید از صفحه با استفاده از رو...
پنج‌شنبه 29 فروردین 1404، ساعت 23:35