دنبال کن

چطور یک بازیگر ماهر شویم؟

بازیگر

1400/08/30
روحالله صالح‌زاده
چه جوری بازیگر شوم
12:42
1 پاسخ
1 تایید
اکتور (بازیگر اتاق فرار)
مجموعه سی لایت اسکیپ روم جهت تکمیل کادر خود به یک اکتور سن ۱۸ الی ۲۵ قد ۱۷۰ به بالا نیازمند هستیم محدوده میدان ۹ دی جهت کسب اطلاعات با ما در ارتباط باشید
روحالله صالح‌زاده
🤔🤔
12:49
امیرمحمد یوسفی
اگه فیلمی هست من بازی میکنم سابقه بازیگری هم دارم
20:14
1400/09/16
یدالله مکوندی
سلام من میخواهم بازیگر بشم باید چکار کنم
12:01
فراخوان بازیگر خانم
برای یه پروژه سینمایی
یدالله مکوندی
خب منم میخوام فیلم بازی کنم چون که به بازیگری علاقه دارم
12:02
یدالله مکوندی
اسمتون چیه
12:03
1400/11/13
محمدامیری
سلام خوب هستید میشه منم فیلم بازی کنم
17:58
بلاگر /بازیگر
آقا و خانوم بلاگر پرزنتر (معرفی محصول و خدمات) بازیگر دارای سابقه کار و فاقد سابقه کار لطفا رزومه ی خود و مشخصات را فقط در واتساپ ارسال کنید. شرکت تبلیغاتی هستیم. کارآموزی پذیرفته می شود.
محمدامیری
سلام میشه منم بازی کنم
17:59
1401/06/08
حبیب
سلام خوبین دوستان من در هر زمینه از هنر مایل به همکاری هستم مخصوصا بازیگری خواستین درخدمتم
21:42
1401/07/24
نعیمه اسبقی مهربانی
اعتماد به نفس
اعتماد به خود
07:29
مجری و بازیگر خانم بین ۲۰ تا ۳۰ نیاز داریم
جهت ساخت تیزر اینستاگرامی (مجموعه) در منطقه اندیشه و فردیس نیازمند دختر خانم سن ۲۰ الی ۳۰ سال با فن بیان عالی و استایل و چهره مناسب هستیم ؛ نمونه کار های تصویری و رزومه تون رو ارسال نمایید. لطفاً اگه...
1401/08/27
نعیمه اسبقی مهربانی
Slm vaghteton bekheir 
In jor soalaro nemisheh j dad 
Chon ma ba karemon sabet mikonim ki hastim
04:32
1 پاسخ
1401/11/29
امیر
من میخوام بازیگر شم سن14
15:08
1402/01/02
پیمان هرسج ثانی
سلام من اولین بار است 
میخوام بازیگر بشم از کجا باید شروع کنم 
من علاقه زیادی دارم به بازیگری 
منم شماره خودم رو میدم که اگه بازیگری خواستین 
به این شماره زنگ بزنین 0**** 
پیمان هرسج ثانی فقط در چالوس پذیرفته میشود
17:50
1 پاسخ
استخدام بازیگر - بلاگر برای تهیه کلیپ
استخدام بازیگر آقا رنج سنی 20 تا 30 سال با استایل مناسب و خوش اندام جهت تهیه و تولید تیزر تبلیغاتی لطفا فقط تماس بگیرید . در صورت رضایت از همکاری در این پروژه امکان همکاری های بعدی نیز وجود دارد...
پیمان هرسج ثانی
پیمان هرسج ثانی
سلام من اولین بار است میخوام بازیگر بشم از کجا باید شروع کنم من علاقه زیادی دارم به بازیگری منم شماره خودم رو میدم که اگه بازیگری خواستین به این شماره زنگ بزنین 09379246511 پیمان هرسج ثانی فقط در چالوس پذیرفته میشود
سن منم 18 سالمه
17:50
1402/01/04
پدرام حاتمی
سلام پسرم 12سالشه استیل بدنی رو فرم  زیبایی دارد و چهرش نیز زیباست می خواستم بازیگر شود چکاری باید انجام بدهم
15:02
1402/01/12
مسعود رصاخواه.
سابقه بازی. گری. ندار م ولی دوست دارم بازی گرشوم چه باید کرد
08:21
استخدام فیلمبردار و صدابردار
جهت تولید یک فیلم کوتاه ۳ دقیقه ای به یک بازیگر مرد ۴۵-۵۰ ساله یک بازیگر دختر ۸_۱۲ ساله یک صدابردار با لوازم و تجهیزات کامل یک فیلمبردار با دوربین و تجهیزات و نیز یک طراح صحنه نیازمندیم. با کمال ا...
مسعود رصاخواه.
ایتا دارم. جواب  بدهید لطفا
08:22
1402/02/05
مهدیس محمدزاده
سلام
12:55
مهدیس محمدزاده
من  بازیگرم مدرکم دارم فن بیانمم قویه برای همکاری اوکیم
12:55
بازیگری ( ۵ نفر آقا )
سلام... ۵ نفر آقا جهت بازیگری ۴ نفر: ۳۰ الی ۴۰ ساله ۱ نفر: ۵۰ الی ۶۰ ساله با سر رو ریش سفید ( هر ۵ بازیگر کاملاً وقت آزاد داشته باشند) کار تئاتر و نمایش است و جشنواره ایی ست و بدون هزینه و دستمزد در ...
1402/02/24
رضا گلستانی
سلام منم به بازیگری علاقمندم 
10:50
1402/04/28
حاله زادرتد
سلام 
11:16
1 پاسخ
حاله زادرتد
منم عاشق بازیگری هستم کاش یکی بیاد و راهنمایی کنه 
11:21
1 پاسخ
استخدام اکتور خانم و آقا
موقعیت عالی حقوق مناسب+پاداش مجموعه تلنت برای دو بازی خود(اثر منفی،فلش)واقع در مجیدیه و تهرانپارس،نیروی خانم و آقا استخدام میکند، ⭐️ساعت کار متغییر متناسب با شرایط شما ⭐️سرویس برگشت ⭐️آموزش ⭐️محیط خ...
حاله زادرتد
الناز 25 سال شهر ساری 
11:27
2 پاسخ
محمد صمدی
حاله زادرتد
الناز ۲۵ سال شهر ساری
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:45
1402/05/05
محمد صمدی
نعیمه اسبقی مهربانی
Slm vaghteton bekheir In jor soalaro nemisheh j dad Chon ma ba karemon sabet mikonim ki hastim
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:05
اکتور ( بازیگر ) آقا و خانم برای بازی نیوان
#همکاری مجموعه اتاق فرار رادیکال برای اتاق فرار نیوان برای بازیگر تعامل به دنبال نیروی‌ خانم و آقا جوان با شرایط زیر می‌باشد: #شرایط: *۱۷ سال به بالا *منظم و متعهد به اصول اخلاق *پرانرژی و خوش برخو...
محمد صمدی
حاله زادرتد
منم عاشق بازیگری هستم کاش یکی بیاد و راهنمایی کنه
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:06
محمد صمدی
حاله زادرتد
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
محمد صمدی
حاله زادرتد
الناز ۲۵ سال شهر ساری
سلام 0**** تماس بگیرید 
بازیگری و مدلینگ
عکاسی برای تمرین و تمرین دکوپاژ کارگردانی که به بازیگر نیاز دارم دختر رنج سنی 9 تا 18 سال کمپانی ندارم
1402/05/17
سلام فاطمه برای تست بازیگری 15سال 
18:07
1 پاسخ
1402/05/18
محمد صمدی
سلام فاطمه برای تست بازیگری 15سال
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:02
1402/08/21
مهرسام عابدی
روحالله صالح‌زاده
چه جوری بازیگر شوم
داداش توبا همین برنامه اگر مدرک بازیگری داشته باشی میتونی فیلم های فیلیمو ونماوا رو بازی کنی حطی میتونی از جایی که مدرک گرفتی بهش بگی تورو به کارگردانا معرفی کنه
10:30
دعوت به همکاری در زمینه بلاگر، مدلینگ و بازیگر
گروه حرفه‌ ای ما ••• ماهرخ ••• در زمینه تبلیغات، مد و تولید محتوا، جهت تکمیل تیم خود از افراد فعال در حوزه بلاگری، مدلینگ و بازیگری دعوت به همکاری می‌نماید. ما به دنبال افرادی متعهد هستیم که تمایل دار...
1403/06/10
پناه قربان زاده
حدیث 18 
برای تست بازیگری 
15:53
1403/07/07
مسیح زهتاب
منم یه زمانی بازیگر بودم ولی الان رسماً دارم برا زندگی بازی میکنم
01:04
1403/07/18
زهرا کاسب دوست
من میخوام بازیگر شم 5 تا تعاتر بازی کردم
12:18
آموزش بازیگری مقابل دوربین،کلاس بازیگری تخصصی
آغاز مسیر حرفه‌ای شما در بازیگری اینجاست... با یکی از شاخص‌ترین اساتید ایران: محمدعلی سلیمان‌تاش – بازیگر، نویسنده و کارگردان تئاتر، سینما و تلویزیون – عضو هیئت‌های نظارت، داوری و آموزش در معتبرت...
1403/07/19
مریم نواصر
سلام
من 15 سالمه و میخوام یه بازیگر بشم اگر فیلمی هست فراخوان بدید تا تست بدم
به بازیگری علاقه زیادی دارم و براش تلاش می کنم
17:14
1403/09/01
حسین بالایی۲۵ساله
سلام بزرگوار کیف احوال پرسی والا بنده عضو خانه هنرمندان ایران هستم و الآنم راننده بیکارم اگر مردش هستید خداوکیلی صلاحیت وی خواستار همکاری با شما موافقم هرگونه فعالیت خواهیم کرد و هرگونه تعهد و تضمینی وضامن وضمانت قبوله خواهشمندم درخواست عاجزانه خواهشمندم مولف کتاب هستیم وقصدمان موفقیت شماست قبلا کارکردم تعاترکارکردم نعیم جوهرچی پسرعموی حسن جوهرچی اردبیلی کارگردانی کرد فقط یک بار امتحان کنید آقای حسین بالایی برخوردار خبره ازاردبیل میدان غفورجدی قبلاایثاربود هستیم وقصدمان موفقیت شماست 27ساله مجرد تحصیل کرده سلامت درخدمتون 
16:53
حسین بالایی۲۵ساله
حسین بالایی 0**** 
16:53
طراحی سایت فیلم و سریال
سلام یک سایت می خواهیم با این امکانات ۱ دسته بندی بر اساس سال کشور ژانر کارگردان نویسنده بازیگر ۲ رد سنی که این محتوا به چه کسانی مناسب است ۳ پلی انلان که نمایش بده فیلم و سریال ۴ سرج جستجو پیشرفت ک...
شنبه 2 شهریور 1404، ساعت 19:38