چطور یک بازیگر ماهر شویم؟
چه جوری بازیگر شوم
🤔🤔
اگه فیلمی هست من بازی میکنم سابقه بازیگری هم دارم
سلام من میخواهم بازیگر بشم باید چکار کنم
خب منم میخوام فیلم بازی کنم چون که به بازیگری علاقه دارم
اسمتون چیه
سلام خوب هستید میشه منم فیلم بازی کنم
سلام میشه منم بازی کنم
سلام خوبین دوستان من در هر زمینه از هنر مایل به همکاری هستم مخصوصا بازیگری خواستین درخدمتم
اعتماد به نفس اعتماد به خود
Slm vaghteton bekheir In jor soalaro nemisheh j dad Chon ma ba karemon sabet mikonim ki hastim
من میخوام بازیگر شم سن14
سلام من اولین بار است میخوام بازیگر بشم از کجا باید شروع کنم من علاقه زیادی دارم به بازیگری منم شماره خودم رو میدم که اگه بازیگری خواستین به این شماره زنگ بزنین 0**** پیمان هرسج ثانی فقط در چالوس پذیرفته میشود
سن منم 18 سالمه
سلام پسرم 12سالشه استیل بدنی رو فرم زیبایی دارد و چهرش نیز زیباست می خواستم بازیگر شود چکاری باید انجام بدهم
سابقه بازی. گری. ندار م ولی دوست دارم بازی گرشوم چه باید کرد
ایتا دارم. جواب بدهید لطفا
سلام
من بازیگرم مدرکم دارم فن بیانمم قویه برای همکاری اوکیم
سلام منم به بازیگری علاقمندم
سلام
منم عاشق بازیگری هستم کاش یکی بیاد و راهنمایی کنه
الناز 25 سال شهر ساری
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام فاطمه برای تست بازیگری 15سال
سلام 0**** تماس بگیرید
داداش توبا همین برنامه اگر مدرک بازیگری داشته باشی میتونی فیلم های فیلیمو ونماوا رو بازی کنی حطی میتونی از جایی که مدرک گرفتی بهش بگی تورو به کارگردانا معرفی کنه
حدیث 18 برای تست بازیگری
منم یه زمانی بازیگر بودم ولی الان رسماً دارم برا زندگی بازی میکنم
من میخوام بازیگر شم 5 تا تعاتر بازی کردم
سلام من 15 سالمه و میخوام یه بازیگر بشم اگر فیلمی هست فراخوان بدید تا تست بدم به بازیگری علاقه زیادی دارم و براش تلاش می کنم
سلام بزرگوار کیف احوال پرسی والا بنده عضو خانه هنرمندان ایران هستم و الآنم راننده بیکارم اگر مردش هستید خداوکیلی صلاحیت وی خواستار همکاری با شما موافقم هرگونه فعالیت خواهیم کرد و هرگونه تعهد و تضمینی وضامن وضمانت قبوله خواهشمندم درخواست عاجزانه خواهشمندم مولف کتاب هستیم وقصدمان موفقیت شماست قبلا کارکردم تعاترکارکردم نعیم جوهرچی پسرعموی حسن جوهرچی اردبیلی کارگردانی کرد فقط یک بار امتحان کنید آقای حسین بالایی برخوردار خبره ازاردبیل میدان غفورجدی قبلاایثاربود هستیم وقصدمان موفقیت شماست 27ساله مجرد تحصیل کرده سلامت درخدمتون
حسین بالایی 0****