دنبال کن

چطور یک بازیگر ماهر شویم؟

بازیگر

1400/08/30
روحالله صالح‌زاده
چه جوری بازیگر شوم
12:42
1 پاسخ
1 تایید
بازیگر
دوست داری تو تیم ما باشی و کلی ایده‌های خفن و خلاقانه برای ویدیوهای اینستاگرامی پیاده کنی؟ ما دنبال یه کارگردان حرفه‌ای و خلاق هستیم که کنار فیلمبردار باشه و به مجری کمک کنه بهترین اجرا رو داشته باشه....
روحالله صالح‌زاده
🤔🤔
12:49
امیرمحمد یوسفی
اگه فیلمی هست من بازی میکنم سابقه بازیگری هم دارم
20:14
1400/09/16
یدالله مکوندی
سلام من میخواهم بازیگر بشم باید چکار کنم
12:01
دعوت بازیگر تعداد محدود حتی مبتدی تست رایگان
فقط حضوری تست رایگان معرفی به پروژه بدون محدودیت سنی و جسمی و جنسی ساعت ۱۳ الی ۲۰ همرا با دست مزد تسویه روزانه توضیحات ندارد لطفا حضوری تشریف بیارید دوره های بازیگری برگزار میشود رایگان مترو نواب...
یدالله مکوندی
خب منم میخوام فیلم بازی کنم چون که به بازیگری علاقه دارم
12:02
یدالله مکوندی
اسمتون چیه
12:03
1400/11/13
محمدامیری
سلام خوب هستید میشه منم فیلم بازی کنم
17:58
استخدام بازیگر خانم
به دنبال خانم بازیگر جوان و خوش اندام برای تولید محتوا هستم. اگر فکر می‌کنید تو این حوزه استعداد دارید پیام بدید حقوق و مزایایی خوب و عالی اگر تلگرام یا واتس اپ دارید داخل پیام ارسال کنید بهتون پیام ...
محمدامیری
سلام میشه منم بازی کنم
17:59
1401/06/08
حبیب
سلام خوبین دوستان من در هر زمینه از هنر مایل به همکاری هستم مخصوصا بازیگری خواستین درخدمتم
21:42
1401/07/24
نعیمه اسبقی مهربانی
اعتماد به نفس
اعتماد به خود
07:29
تست بازیگری
دعوت به تست بازیگری فیلم سینمایی (اپیزود ۲) جهت انتخاب بازیگر برای یک فیلم سینمایی بین‌المللی که در کشور ترکیه و در کنار بازیگران شناخته‌شده از ترکیه و ایران ساخته می‌شود، از خانم‌ها و آقایان مستعد د...
1401/08/27
نعیمه اسبقی مهربانی
Slm vaghteton bekheir 
In jor soalaro nemisheh j dad 
Chon ma ba karemon sabet mikonim ki hastim
04:32
1 پاسخ
1401/11/29
امیر
من میخوام بازیگر شم سن14
15:08
1402/01/02
پیمان هرسج ثانی
سلام من اولین بار است 
میخوام بازیگر بشم از کجا باید شروع کنم 
من علاقه زیادی دارم به بازیگری 
منم شماره خودم رو میدم که اگه بازیگری خواستین 
به این شماره زنگ بزنین 0**** 
پیمان هرسج ثانی فقط در چالوس پذیرفته میشود
17:50
1 پاسخ
اکتور بازیگر گیم مستر اناق فرار
مجموعهescape Luridبرای تکمیل کادر خود نیاز به تعدادی اکتور دارد گیم مستر،اکتور ترس،اکتور تعامل آقا-خانم ترجیها با تجربه در صورت نداشتن تجربه صفرتاصد به صورت کاملا رایگان آموزش داده میشود حقوق ثابت+پ...
پیمان هرسج ثانی
پیمان هرسج ثانی
سلام من اولین بار است میخوام بازیگر بشم از کجا باید شروع کنم من علاقه زیادی دارم به بازیگری منم شماره خودم رو میدم که اگه بازیگری خواستین به این شماره زنگ بزنین 09379246511 پیمان هرسج ثانی فقط در چالوس پذیرفته میشود
سن منم 18 سالمه
17:50
1402/01/04
پدرام حاتمی
سلام پسرم 12سالشه استیل بدنی رو فرم  زیبایی دارد و چهرش نیز زیباست می خواستم بازیگر شود چکاری باید انجام بدهم
15:02
1402/01/12
مسعود رصاخواه.
سابقه بازی. گری. ندار م ولی دوست دارم بازی گرشوم چه باید کرد
08:21
تولید محتوا با هوش مصنوعی
اجرای ایده های بی کران خلاقانه تبلیغاتی شما با قدرت شگفت‌انگیز AI! دیگه محتوای "معمولی" تولید نکنید! برند شما لایق همسو شدن با تغییرات بزرگه! من به عنوان چهره هوشمند مرزهای تولید محتوا را برای کسب‌وک...
مسعود رصاخواه.
ایتا دارم. جواب  بدهید لطفا
08:22
1402/02/05
مهدیس محمدزاده
سلام
12:55
مهدیس محمدزاده
من  بازیگرم مدرکم دارم فن بیانمم قویه برای همکاری اوکیم
12:55
نیازمند بازیگر برای کلیپ تبلیغ چند ثانیه ای
بازیگر خانم بدون نیاز به سابقه سن بین ۱۸تا۲۸ ما یک شرکت خصوصی هستیم که دوره های اموزشی مانند تکنسین داروخانه،اموزگاری و...برگزار میکنیم شما به عنوان دانش پذیران ما باید در مورد مزایای شرکت و کیفیت دو...
1402/02/24
رضا گلستانی
سلام منم به بازیگری علاقمندم 
10:50
1402/04/28
حاله زادرتد
سلام 
11:16
1 پاسخ
حاله زادرتد
منم عاشق بازیگری هستم کاش یکی بیاد و راهنمایی کنه 
11:21
1 پاسخ
جذب بازیگر و مدل همه سنین
سلام برای فیلم کوتاه و اجرای تئاتر با گروه عوامل کاملا حرفه ای و بازیگران چهره سینما و تئاتر از بازیگران با استعدادی که تا الان فرصت دیده شدن نداشتن دعوت به همکاری می‌شود دوستانی که مبتدی هستن را...
حاله زادرتد
الناز 25 سال شهر ساری 
11:27
2 پاسخ
محمد صمدی
حاله زادرتد
الناز ۲۵ سال شهر ساری
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:45
1402/05/05
محمد صمدی
نعیمه اسبقی مهربانی
Slm vaghteton bekheir In jor soalaro nemisheh j dad Chon ma ba karemon sabet mikonim ki hastim
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:05
فراخوان بازیگر پسر شبیه به عکس
برای فیلم کوتاه جشنواره ای نیازمند بازیگری با شمایل این دو عکس هستیم. شرایط: ۷ تا ۹ سال حداقل حضور در دو فیلم کوتاه پسر ، رزومه و عکس بفرستید
محمد صمدی
حاله زادرتد
منم عاشق بازیگری هستم کاش یکی بیاد و راهنمایی کنه
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:06
محمد صمدی
حاله زادرتد
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
محمد صمدی
حاله زادرتد
الناز ۲۵ سال شهر ساری
سلام 0**** تماس بگیرید 
مجری و بازیگر تولید محتوای تبلیغاتی
به یک خانم جهت تولید محتوای ویدئویی برای یک شرکت مهاجرتی نیازمندیم فیلمبرداری در آتلیه در تبریز انجام خواهد شد
1402/05/17
سلام فاطمه برای تست بازیگری 15سال 
18:07
1 پاسخ
1402/05/18
محمد صمدی
سلام فاطمه برای تست بازیگری 15سال
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:02
1402/08/21
مهرسام عابدی
روحالله صالح‌زاده
چه جوری بازیگر شوم
داداش توبا همین برنامه اگر مدرک بازیگری داشته باشی میتونی فیلم های فیلیمو ونماوا رو بازی کنی حطی میتونی از جایی که مدرک گرفتی بهش بگی تورو به کارگردانا معرفی کنه
10:30
علاقه مندان به بازیگری
جذب بازیگر پسر از سن ۱۲ سال تا ۲۰ جذب بازیگر دانش اموز دختر از سن ۱۵ سال تا۲۰سال احتیاج داریم برای کار های نمایشی ‌و سینما
1403/06/10
پناه قربان زاده
حدیث 18 
برای تست بازیگری 
15:53
1403/07/07
مسیح زهتاب
منم یه زمانی بازیگر بودم ولی الان رسماً دارم برا زندگی بازی میکنم
01:04
1403/07/18
زهرا کاسب دوست
من میخوام بازیگر شم 5 تا تعاتر بازی کردم
12:18
استخدام بازیگر خانم
از یک نفر مجری خانم جهت تولید محتوای ویدیویی (با چهره) برای انتشار در پلتفرم های مختلف دعوت به همکاری می شود. شرایط اولیه: بدون لهجه در زبان فارسی روحیه کار تیمی (بسیار مهم) دانشجو پذیرفته می شود ...
1403/07/19
مریم نواصر
سلام
من 15 سالمه و میخوام یه بازیگر بشم اگر فیلمی هست فراخوان بدید تا تست بدم
به بازیگری علاقه زیادی دارم و براش تلاش می کنم
17:14
1403/09/01
حسین بالایی۲۵ساله
سلام بزرگوار کیف احوال پرسی والا بنده عضو خانه هنرمندان ایران هستم و الآنم راننده بیکارم اگر مردش هستید خداوکیلی صلاحیت وی خواستار همکاری با شما موافقم هرگونه فعالیت خواهیم کرد و هرگونه تعهد و تضمینی وضامن وضمانت قبوله خواهشمندم درخواست عاجزانه خواهشمندم مولف کتاب هستیم وقصدمان موفقیت شماست قبلا کارکردم تعاترکارکردم نعیم جوهرچی پسرعموی حسن جوهرچی اردبیلی کارگردانی کرد فقط یک بار امتحان کنید آقای حسین بالایی برخوردار خبره ازاردبیل میدان غفورجدی قبلاایثاربود هستیم وقصدمان موفقیت شماست 27ساله مجرد تحصیل کرده سلامت درخدمتون 
16:53
حسین بالایی۲۵ساله
حسین بالایی 0**** 
16:53
فراخوان بازیگری
--- فراخوان بازیگری و هنرجو برای پروژه‌ی سینمایی/تئاتری/ سریال تلویزیونی/مدلینگ *توجه *توجه *توجه برای سریال تلوزیونی به تعدادی بازیگر و هنر جو حتی مبتدی زن و مرد جوان و...
1404/08/19
سلام من میخوام بازیگر بشم باید چیکار کنم 
03:51
چهارشنبه 11 دی 1404، ساعت 00:45