دنبال کن

کاردرمنزل 

بسته بندی

1402/01/28
توسعه گستر اراکس
کارشناس کشاورزی
خرید محصولات کشاورزی جهت صادرات ، نظارت بر سورت و بسته بندی و حمل و ترخیص آن
مجتبی رستمیان
چه شغلی هست 
13:43
1 تایید
مجتبی رستمیان
کار در خانه بسته بندی 
13:44
2 پاسخ
8 تایید
1402/01/29
سارا صابر
سلام اهل اسلامشهر هستم و کارم تریکو هستش 8 ساله ب کار در منزل فوری  نیازمندم
11:17
1 پاسخ
سورتینگ جاده دریا ساری
بسته بندی
نیازمند ۲۰کارگر خانوم بسته بندی پرتقال در سورتینگ هستیم
ندافریدی
مجتبی رستمیان
کار در خانه بسته بندی
سلام من  دنبال کار بسته بندی لازم دارم میخوام تو خونه کارکنم اگرسراغی داشتید بهم خبربدین 0**** با این شماره تماس بگیرید.باتشکر
12:13
1 پاسخ
آزموده
ندافریدی
سلام من دنبال کار بسته بندی لازم دارم میخوام تو خونه کارکنم اگرسراغی داشتید بهم خبربدین ۰۹۲۱۴۰۴۱۰۹۷با این شماره تماس بگیرید.باتشکر
سلام خسته نباشید خدمت شما من به دنبال کار درمنزل هستم اگر شما پیدا کردی خبری به من بدهید
17:58
1 تایید
1402/02/01
الهام فیروزیم
پیدا کردین به ما هم شمارشو بدین!
15:25
1 پاسخ
1 تایید
شرکت گرگین تجارت آریا
کارگر ساده
دعوت به همکاری در شرکت گرگین تجارت آریا ۳۰ نفر کارگر خانم و آقا جهت بسته بندی و سورتینگ خرما
سلام. جویای کار بسته بندی در منزل از اردبیل 
15:40
1402/02/03
شهین قربی جبلی
سلام و عرض ادب من دارای سه فرزندم وزندگی بدجور بهم فشار آورده خواهشمندم که اگر کار در منزل سراغ دارید خبرم کنید لطفا واقعا احتیاج دارم شهین جبلی از اصفهان 0****  لطفا با این شماره تماس بگیرید
10:59
1 پاسخ
مهشید رمون
سلام خسته نباشید من نیاز کار له منزل دارم بسته بندی 
11:39
1 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
کار بسته بندی می‌باشد مخصوص بانوان عزیز می‌باشد درآمد خوب
1402/02/06
فاطمه شمس
سلام خسته نباشید دارای دو فرزند میباشم احتیاج خیلی شدید به کاردارم و هیچ منبع در امدی ندارم خرج خونه با خودمه ،دنبال کار در منزل بسته بندی در منزل خودم هستم لطفا با این شماره تماس بگیرید0**** 
17:58
1 پاسخ
نسیم‌سجادیان
سلام اهل لنگرودهستم نیازمندکارتوخونه هستم 
18:36
1402/02/07
اکرم رسولی
سلام خسته نباشید اگه کار بسته بندی در منزل پیدا کردین به منم بگین رسولیم 0**** اینم شماره تماسمه
08:31
1 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
با سلام به تعدادی اقا و خانم جهت کار نیازمندیم بسته بندی در منزل شما شغلی ساده و پردرامد برای خانم ها و اقایان دانشجویان و دانش اموزان با درامدی بالا کسب اطلاعات فقط از روبیکا
فاطمه شفقی
سلام جویای کاربسته بندی درمنزل هستم واقعانیازدارم.خانم ازرشت تماس0**** 
12:06
کلثوم نادری
سلام من دنبال کاردرمنزل هستم اگه بود بهم خبر بدید 
21:49
1 پاسخ
1402/02/08
صدیقه شریعتی
کلثوم نادری
سلام من دنبال کاردرمنزل هستم اگه بود بهم خبر بدید
سلام.خودتون میدونید که کار کردن برای
خانومها بیرون خونه سخته ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.0**** 
19:56
طراحی بسته بندی پلاک طلا
برند موردنظر دارای هویت بصری است و یک سری از محصولات در حال حاضر دارای بسته بندی میباشند، موضوع پروژه طراحی یک بسته بندی برای لاین آپ محصول جدید میباشد، برای شفافیت بیشتر بسته بندی مورد نظر باید در قا...
1402/02/09
ناصری
سلام من دنبال کار بسته بندی در منزل هستم اگه سراغ داشتید اطلاع بدید متشکرم 0**** 
17:43
مهناز طهماسبی
سلام واقعا من  کاره بسته بندی در منزل نیاز دارم اینم شماره ام 0**** هست اگه کار هست خبر بدین با تشکر
19:42
1402/02/11
مجتبی رستمیان
کار در خانه بسته بندی
من دنبال کار در منزلم لطفا معرفی کنید
06:04
بسته بندی
با سلام. به تعدادی خانم با سلیقه جهت بسته بندی نان در منزل خودشان نیازمندیم. در هر بسته ۵ردیف ۱۲ تایی نان گذاشته و با دستگاهی ک خودم میدم پرس میکنید. خانم های عزیز دقت بفرمایید سلیقه در بسته بندی و ب...
رقیه عابدینی
سلام من دنبال کار در منزلم لطفا خبر بدین ممنون میشم
13:11
1402/02/12
محمد عباسیان
سلام دنبال کار در منزل هستم در تبریز
11:38
1402/02/14
اع
سلام نیازمند کار بسته بندی در خانه هستم 
08:26
بسته بندی
به تعدادی خانم جهت بسته مواد غذایی در محیطی کاملا بهداشتی و سالم با آموزش رایگان دعوت به همکاری می‌شود
1402/02/15
مهناز اسماعیلی
سلام اهل اصفهان هستم نیازمندکاردرمنزل هستم
11:39
ریحانه حسینوند
سلام بسته بندی درمنزل از کاشان معرفی کنید تشکر. 
21:47
احسان نعیمی
سلام کسی پرستاری قبول می‌کنه تماس بگیره0**** 
23:25
بسته بندی
استخدام خانم صرفا از فرادنبه تماس بگیرید سرویس برای فردانبه هست
احسان نعیمی
سلام خانم کسی هست پرستاری قبول کنه حضوری 0**** 
23:25
1402/02/16
فاطمه اسکندری زاد
سلام ب کار در منزل نیاز دارم  اسکندری ام از اصفهان 0****  اگه کاری پیدا شده خبر بدین ممنون میشم
09:10
سلام من دنبال  کاردرمنزل هستم بسته بندی حبوبات  وادویه جات اگه بود بهم خبر بدید
12:42
1 پاسخ
بسته بندی
یک شرکت معتبر تولیدی کمد و کابینت واقع در احمدآباد مستوفی نیازمند تعدادینیروی خانم جهت واحد بسته بندی می باشد . با بیمه-سرویس-کلیه مزایای قانونی
1402/02/17
گ.م
سلام  نیازمند.دامغان کار بسته بندی در خانه
10:27
صبا عباسپور
سلام من دنبال کار در منزل هستم به من خبر بدید. اندیشه فاز 1 تا 
21:47
1402/02/18
بتول غلامی
سلام نیاز ب کار در منزل دارم تورا قرآن هرکی سراغ داره بگه لطفا مستاجرم بچه مدرسه دارم واقعا احتیاج دارم جان عزیزانتون سراغ دارین بگین لطفا در زنجان خراب شده هستم😔😔😔
13:46
بسته بندی
به نام خدای یکتا قدم یک مترو پانزده سانت هستش کار بسته بندی می‌خوام شیفت صبح باشه آقا هستم متاهل هستم این مشخصات من هستش دنبال کار میگردم خودم کار ندارم ممنون با تشکر
1402/02/20
سحر نجاتی
سلام من در گیلان آستانه اشرفیه هستم کار در منزل یا بسته بندی این اطراف کسی نداره ؟؟
17:06
سیده صفوراشفائی
سلام من دنبال کار بسته بندی در منزل هستم کسی بودخبر بده از قم 
21:34
1402/02/21
سلام از اصفهان هستم ب کار در منزل بسته بندی نیاز دارم
اگه سراغ داشتین بهم خبر بدین
0**** 
10:49
به یک نفر نیروی خانم جهت بسته بندی
یک شرکت فعال در حوزه قطعات خودرو به 2 نفر نیروی خانم در ردیفهای زیرنیازمنداست 1 - کارشناس فروش (مسلط به کامپیوتر) 2 - بسته بند محدوده بهارستان،خیابان ملت 36615723 و 36349263 09306674792
فاطمه محمدلو
من دنبال کار بسته بندی در منزل خودم هستم کسی بود خبر بده از  خوی 0****  از برنامه شاد یا روبیکا واتساپ خبربده
14:30
1402/02/22
مریم محمدی
سلام خسته نباشید کاردر منزل  برای وحیدیه هم میدید
07:59
زهرا رنجکش
سلام بسته بندی شکلات در منزل اصفهان،مبارکه
10:23
1 تایید
کارگر ساده آقا
با سلام به تعدادی کارگر ساده آقا اتباع و ایرانی ترجیحا زیر ۳۰ سال جهت کار در بسته بندی مواد غذایی ساکن قرچک باشد نیازمندیم فقط و فقط درصورت کاری بودن تماس بگیرید فقط تماس بگیرید
زهرا رنجکش
سلام بسته بندی کار در منزل اگه بود خبرم کنید اصفهان ،مبارکه ممنون میشم
10:24
سلام سخایی هستم نیازمند کار در منزل هستم فوق العاده عجله دارم زیرا هیچ درآمدی ندارم وبیمار هستم برای درمان هیچ درآمدی مد
22:52
1402/02/24
زهرا رنجکش
سلام کار در منزل هربسته بندی باشه قبول میکنم
17:13
1 پاسخ
کارگر ساده فقط خانم
سلام ب تعدادی خانم جهت. بردستی بسته بندی. اتو پرس. بدون نیاز ب سابقه در کارگاه خیاطی تریکو بچگانه نیازمندیم محیط کاملا زنانه ترجیحا نوجوان و نزدیک ب محل کار و متعهد ب کار کار دائم تمام فصول تایم ...
1402/02/26
سلام از تهران هستم من دنبال کار بسته بند ی درمنزل هستم بسته بندی حبوبات  لباس  شال هرکی سراغ داره خبر بده خیر ببینین   
07:43
1402/02/27
Zahra
 سلام کار درمنزل اصفهان کسی سراغ داره خبر بده
09:22
1 پاسخ
1402/02/28
کبری نورانی پیدا
سلام من دنبال کاردرمنزل هستم خیاطی میکنم ماهر نیستم تیکه کاری باش شلوار اسلش دوختم تمیز بنگال دوختم اهل اطراف غار هستم  
10:29
استخدام مسئول بسته بندی کالا با پاداش شروع کار
استخدام رایگان خانم و آقا در مرکز پردازش اسنپ شاپ به عنوان مسئول بسته بندی کالا با پاداش 2 میلیونی فقط تا 17 ابان ماه شرایط همکاری : از 18 سال تا 45 سال شیفت کاری: ساعت 7 تا 17 عصر ساعت ۱۷ تا ۳ شب حقو...
سکینه حسینی
سلام سکینه  حسینی هستم دنبال  کار در منزل  م ممنون میشم  بهم خبر بدین .باتشکر
10:32
1402/02/29
رضایی
کار در منزل ، بسته بندی لازم دارم ( شهریار و اندیشه ) ممنون میشم
20:53
6396
سلام من دنبال کار بسته بندی در منزل میگردم اگه کسی سراغ داره به من هم خبر بدهد 0**** پور قاسم
21:18
همکار آقا جهت امور سالن کارگاه و بسته بندی
آگهی استخدام سالن‌کار برای کارگاه هنری: به یک نفر سالن‌کار با انرژی و مسئولیت‌پذیر برای همکاری در کارگاه هنری نیازمندیم. شرایط و مهارت‌های مورد نیاز: • خوش‌برخورد • توانایی برقراری ارتباط با همک...
سلام من دباله کارسبزی خورد کن میگردم برای خانم  هگه داشتیم به این شماره زنگ بزنید تشکر در شهریار🥺😭😔😔🤲🤲
21:49
1402/04/23
محمد صمدی
الهام فیروزیم
پیدا کردین به ما هم شمارشو بدین!
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:50
محمد صمدی
سلام من دنبال کاردرمنزل هستم بسته بندی حبوبات وادویه جات اگه بود بهم خبر بدید
سلام 0**** تماس بگیرید 
20:03
استخدام با پاداش شروع کار در انبار اسنپ شاپ
استخدام خانم و آقا در انبار اسنپ شاپ با پاداش 2 میلیون تومانی شروع کار فقط تا 17 آبان همکاران ما، در مرکز پردازش اسنپ شاپ فرایند چیدمان،جابجایی و بسته بندی سفارشات را انجام میدهند. شرایط همکاری : از 1...
محمد صمدی
زهرا رنجکش
سلام کار در منزل هربسته بندی باشه قبول میکنم
سلام 0**** تماس بگیرید 
20:05
1402/04/24
محمد صمدی
مهشید رمون
سلام خسته نباشید من نیاز کار له منزل دارم بسته بندی
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:14
1402/04/26
محمد صمدی
شهین قربی جبلی
سلام و عرض ادب من دارای سه فرزندم وزندگی بدجور بهم فشار آورده خواهشمندم که اگر کار در منزل سراغ دارید خبرم کنید لطفا واقعا احتیاج دارم شهین جبلی از اصفهان ۰۹۳۸۶۹۲۱۸۱۳ لطفا با این شماره تماس بگیرید
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:41
شرکت صنعت بسته بندی کیسان پاک(سهامی خاص) | Keysun Pak
کارشناس فروش | Sales Expert
شرح وظایف: بررسی و تحلیل بازار و شناسایی مشتریان. انجام مذاکرات تلفنی و حضوری با مشتریان. ثبت و هماهنگی سفارشات مشتریان. پیگیری سفارشات تا زمان تحویل. پیگیری وصول مطالبات مشتریان. شرایط احراز: مسلط به...
محمد صمدی
فاطمه شمس
سلام خسته نباشید دارای دو فرزند میباشم احتیاج خیلی شدید به کاردارم و هیچ منبع در امدی ندارم خرج خونه با خودمه ،دنبال کار در منزل بسته بندی در منزل خودم هستم لطفا با این شماره تماس بگیرید۰۹۱۳۰۸۴۶۰۴۹
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:41
محمد صمدی
Zahra
سلام کار درمنزل اصفهان کسی سراغ داره خبر بده
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:43
1402/04/27
زینب خومه
سلام.  من. دنبال. کار وابسته. بندی. در منزل هستم.  لطفاً. به.  این. شماره. تماس.  بگیرید. خیلی.  لازم. به.  کارم 0**** 
01:11
1 پاسخ
کارگرآقاکارخانه ماشین شارژی با جای خواب غذا سرویس
استخدام نیروی کارگر ساده آقا در کارخانه معتبر و برند ماشین شارژی در قسمت تولید و بسته بندی نیازمندیم: پذیرش آقایان از ۱۸ تا ۴۰ سال برای متولدین 63/64/65پایان خدمت الزامیست استخدام بدون اتلاف...
زینب خومه
سلام.  من. در استان.  یزد. هستم. دنبال. کار درمنزل. بسته. بندی. لطفاً. تماس. بگیرید. 
01:12
زینب خومه
سلام. در استان یزد. هستم. دنبال. کاردرمنزل بسته. بندی. واقعا.  نیاز. دارم. به. این. کار. لطفاً. تماس بگیرید. تشکر. 
01:14
محمد صمدی
سارا صابر
سلام اهل اسلامشهر هستم و کارم تریکو هستش ۸ ساله ب کار در منزل فوری نیازمندم
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:40
خدمات برش و دوخت
خدمات( برشکاری) وبرش دوخت تیشرت مردانه وزنانه حرفه ای صفر تا صد وبسته بندی خلاصه پارچه بیاد کارگاه بسته بندی تحویل بگیرید البته با کیفیت مطلوب
محمد صمدی
اکرم رسولی
سلام خسته نباشید اگه کار بسته بندی در منزل پیدا کردین به منم بگین رسولیم 09934511680اینم شماره تماسمه
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:41
1402/04/28
سلام خانم  خلیلی هستم کاردرمنزل میخوام 
09:24
1 پاسخ
محمد صمدی
سلام خانم خلیلی هستم کاردرمنزل میخوام
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:44
عشق فقط خدا
جویای کاربسته بندی در منزل هستم
جویای کار بسته بندی در منزل هستم 0910XXX2106(نمایش کامل)
1402/05/03
محمد صمدی
زینب خومه
سلام. من. دنبال. کار وابسته. بندی. در منزل هستم. لطفاً. به. این. شماره. تماس. بگیرید. خیلی. لازم. به. کارم 09921660918
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:44
فاطمه چاقری
سلام نیازمند فوری کاردرمنزل هستم لطفا بامن تماس بگیرید0**** پاکدشت هستم
22:15
1402/05/04
عارفه ریسی
سلام نیاز منده بسته بندی کار در منزل هستم استان البرز اشتهاد 0**** 
20:50
کار در کارگاه برش لیزر
به یک نفر نیروی کار ترجیحا خانم جهت کار در کارگاه برش لیزر بیشتر کار بسته بندی و جمع کردن قطعه ها هست کسی پاره وقت خواست بیاد مشکلی ندارم فقط تایم منظم بیاد
سه‌شنبه 15 آبان 1403، ساعت 04:28