مزایا و معایب شغل کارگر مرغداری
کارگرمرغداری بصورت شبانه روزی باصبحانه نهار شام یک دوره 45 روزه حقوق چقدراست
کارگرمرغداری بصورت شبانه روزی باصبحانه نهار شام یک دوره 45 روزه حقوق چقدراست
دنبال کار در مرغداری در گناباد می گردم شماره ی تماس 0****
کارگر مرغ داری هستم دونفریم
سلام کارگر مرغداری هستم دونفری با سابقه کار هرکی خاست تماس بگیره 0****
سلام هنوز استخدام داری اتباع هستم کارگر مرغداری سابقه 8ساله دارم شماره تماس 0****
به یک کارگر مرغداری گوشتی با سابقه کار نیازمندیم همدان 0****
سلام کارگر مرغداری هستم استان البرز 7سال تجربه کاری مرغ تخم گذار و مرغ گوشتی یا مرغ مادر فرق نداره ملیت افغانستانی هستم اگه کسی کار گر مرغداری خواست در خدمتم 0**** حسینی
سلام.کارگر.مرغداری.هستم.دارای.20سال.سابقه.کار.فقط.مازندران.هستم.شماره.تماس.0****
من هستم
سلام دنبال کارمرغداری گوشتی هستم دونفریم با4سال سابقه کار
در استان بندرعباس کسی سراغ داشت لطفا بااین شماره تماس بگیره0****
نیازمندکاردرمرغداریم اینم شمارمه 0****
دنبال کار مرغداری گوشتی ھستم خانوادہ ھستیم بدون سابقہ۔۔
سلام دونفرنیازمند به کار مرغ داری هستیم باحقوق خوب منزل و آب و غذامونم باید طرف بده مچکرم0**** شماره من
نیازمند کاهستم ترکمن بندرترکمن باجای خواب غذا0****
سلام زنگ 0****
سلام کارگرمرغداری هستم باشش سال سابقه کاردوخانواده هستیم کسی خواست به این شماره زنگ بزنه 0****
سلام کارگر مرغداریهستمبا6سالسابقهکاردرمرغداریهرکسیخواستبهاینشمارهتماسبگیرد0****
سلام کارگر مرغداری هستم دونفریم یکی مجرت مازندرانیم 0****
سلام دنبال کار مرغداری گوشتی هست ام 4سال سابقه کار دارم کسی خواست اطلاع بدین
0**** کارگرمرغداری 4سال سابقه کار دارم دنبال سالن 20هزاری هست ام یک بچه 1ساله دارم
به چند کارگر مرغداری گوشتی واقع در بندر انزلی نیازمندم..بیمه دارد ..حقوق 4.5 تا 6 میلیون 0****
جویای کارمرعداری هستم..سابقه کاربابهترین کارفرمایان درپرورش مرع راباخروجی بالادارم...دراستان گلستان...بنده درخدمت دوستان درصورت نیازهستم..0****
سلام کارگر مرغداری هستم باجای خواب 8سال کارکردم وجوشکاری پرستکاری دست به اچارم هرکس خواستم تماس بگیرید 0****
سلام من هستم
به یک کارگرباخانواده درمرغ گوشتی نیازمندیم 10هزاری
0****
کارگر مرغداری اگه ارومیه هست یا میتونه بیاد ارومیه کار کنه بسم الله 30 هزار تایی هست تماما اتوماتیک بیمه و سهمیه گوشت مرغ هر دوره تتها خواسته ما مودب بودن و اینکه معتاد نباشه و قرنطینه رو رعایت کنه لطفا فقط پیامک بفرستید خودم باهاتون تماس میگیرم 0****
سلام
دنبال کارم
سلام دو نفر کارگر مرغ داری هستم با خانواده هستم
سلام کارگر مرغداری هستم سابقه کار دارم بااین شماره تماس بگیرید 0****
کار پیدا کردی؟
کارگرم دنبال مرغداری گوشتی هستم
سلام کارگر مرغداری گوشتی استم 38سالمه دوسال سابقه کار دارم مشهدم باشه یا تربت جام من ازصالح اباد جام استم
سلام کارگر دو نفر وارد هستید
سلام کارگر مرغداری هستید
سلام کارگر مرغداری هستید
سلام کار گر مرغداری هستید
سلام کارگر مرغداری دارای 2سال سابقه و ترکمن هستم.اهل گلستان گنبد سالم تمیز.شماره تماس0****
سلام کجاهستید
نصاب مرغداری0****
سلام من سرپرست وباتجربه بالا ودرتشخیص انواع بیماری وراه درمان وبرنامهمراحل درست کردان دان دستی وکلی تعمیرات کلی دستگاه مرغداری استادم رودست ندارم باجرعت میگم 0****
سلام دونفر هستیم از ارومیه مرغداری گوشی 0**** لطفاتماس بگیرید