دنبال کن

فقط بسته بندی داری؟ 

بسته بندی

1401/03/30
کاردرمنزل نیازدارم
17:59
3 تایید
بسته بندی
سلام به یک نیرو جهت کار در بسته بندی سبد نیازمندیم حقوق ماهیانه ۱۲ ملیون بیمه ندارد سرویس ندارد ادرس پل اسلام آباد جنب منبع آب
1401/03/31
کاردر منزل نیازدارم
04:31
1 پاسخ
زهرا پناهی
سلام
04:32
2 پاسخ
کاردر منزل نیازدارم
به کار در منزل احتیاج دارم ترجیحا بسته بندی باشه
08:37
بسته بندی
به تعدادی کارگر ساده خانم جهت بسته بندی قطعات پلاستیکی مثل گیره لباس و جا اسکاچی و...نیازمندیم ساعت کاری ۸ تا ۵ حقوق طبق وزارت کار شرایط سنی ۲۰ تا ۳۵ سال آدرس سعیدآباد شهرک صنعتی گلگون خیابان اول غر...
شیدا صالح پور
سلام نیاز به کار بسته بندی  در منزل دارم 
10:10
کار در منزل میخوام
10:16
سلام نیاز کاردرمنزل دارم بسته بندی شهناز حدادی 
12:16
1 پاسخ
طراحی لیبل قهوه و چای
طرح لیبل قهوه و چای مطابق طرح ارسال شده میخواهم ساخت مشترک ترکیه و ایران به صورت لاتین در لیبل درج شود
سلام نیاز کاربسته بندی درمنزل دارم
12:17
زهراچهارلنگ
سلام منم به کارنیازدارم بسته بندی 
14:08
2355
سلام  من  کاردرمنزل نیازدارم
16:05
اصلاح طرح بسته بندی هوش مصنوعی و آماده سازی برای چاپ
سلام وقت بخیر یک طرح گرافیکی برای بسته‌بندی محصول دارم که با هوش مصنوعی ساخته شده. به همین دلیل بعضی ایرادها در متن فارسی و لوگو وجود داره که نیاز به اصلاح و بازطراحی داره. انتظارات: - اصلاح کامل ...
شلام
16:24
محمود نگهدار
سلام من کار در منزل نیاز دارم 
16:41
مرتضی محمدی
نیاز به کار بسته بندی دارم
17:17
طراحی بسته بندی در فضای نرم افزار
سلام کار اصلا طراحی نیست. لیبل آماده دارم. می خوام لیبل رو بندازم روی سطل. لیبل جلو و عقب. عکاسی بشه ازشون در فضای نرم افزار. ۱لیتری گالن ۲۰لیتری اونایی که حرفه ای هستن میدونن کار ۲ ساعته.
1402/04/08
محمد صمدی
زهرا پناهی
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:07
1402/04/09
سحر جعفری
سلام نیاز به کار درمنزل دارم 
08:41
سحر جعفری
ساخت تسبیح انجام بدم
08:42
بسته بندی
مجموعه ما به یک همکار فعال و چابک برای بخش بسته‌بندی نیاز دارد. شرایط و ویژگی‌ها: • صددرصد سالم و توانمند • چابک و پرانرژی • مسئولیت‌پذیر و دقیق • یادگیری سریع و پایبند به نظم • حضور به موقع در...
سحر جعفری
از کرجم
08:42
سارا اشکاس
سلام کاردرمنزل نیازدارم
08:47
1 پاسخ
ژاله مینایی
کار در منزل میخوام از اشتهاردم
11:16
بسته بندی
تعدادی نیروی فعال و بی حاشیه برای بسته بندی در منزل نیازمندیم کار داعمی میباشد برای راهنمایی بیشتر روبیکا پیام بدین چت دیوار پاسخگو نیستیم. با تشکر.
1402/04/10
محمد صمدی
زهرا پناهی
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:59
1402/04/19
محمد صمدی
سلام نیاز کاردرمنزل دارم بسته بندی شهناز حدادی
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:25
محمد صمدی
سارا اشکاس
سلام کاردرمنزل نیازدارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:26
بسته بندی
سلام نیروی خانم برای بسته بندی محصولات خشکبار حتما ساکن محدوده اوایل پیروزی باشین ۲تا ۳نفر ساعت کاری ۸:۱۵تا۱۵ حقوق توافقی با مدیریت باید صحبت کنید سن ترجیحا زیر۳۵سال لطفا رزومه اگر دارید و مشخصا...
شنبه 16 شهریور 1404، ساعت 09:30