دنبال کن

کار در منزل میخاستم ******* 

بسته بندی

1402/06/07
طراحی بسته بندی محصولات پلاستیکی ( زباله- سفره - فریزر)
طراحی بسته بندی محصولاتی از قبیل سفره یکبار مصرف، کیسه فریزر و پلاستیک زباله)
صدیقه شریعتی
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
09:28
3 پاسخ
1402/09/17
صدیقه شریعتی
صدیقه شریعتی
سلام. توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند. پیام بدین.0****
برای اطلاع از شرایط کار تماس بگیرید.0930/191/5654
21:38
1402/09/18
مهسا نادری
کار در منزل میخواستم 
08:08
طراحی پلان گسترده خانه مقوایی برای ساخت
نیاز به طراحی یک پلان گسترده برای چاپ روی مقوا و ساخت خانه با استفاده از تا کردن و چسب طرح ارسالی به عنوان عکس قرار میگیره پشت و روی طرح نیاز به نوشتن هست
صدیقه شریعتی
سلام. توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند. پیام بدین.0****
عالی
10:28
صدیقه شریعتی
من کاری‌ام درمنزل
10:29
1 پاسخ
1403/05/11
محمد صمدی
من کاری‌ام درمنزل
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
22:12
لنزمونا | Lenz Mona
استخدام کارمند اداری (خانم)
یک نفر نیروی خانم با انگیزه و پرتلاش مسئولیت‌پذیری در بخش بسته‌بندی و انبار چیدمان و بسته‌بندی دقیق و صحیح محصولات همکاری با سایر اعضای تیم فروش و انبار دارای اخلاق حرفه‌ای و روحیه کار تیمی ترجیحا مجر...
چهارشنبه 30 بهمن 1404، ساعت 20:09