دنبال کن

کار در منزل میخاستم ******* 

بسته بندی

1402/06/07
بسته بندی
ب تعدادی نیروی خانم جهت بسته بندی کرفس و کاهو در سالن نیازمندیم کار بصورت روز مزد و‌کنترات همراه با سرویس رفت و برگشت شروع کار از 15 آذر تا 15 فروردین میباشد درصورت تمایل ب همکاری تماس بگیرید
صدیقه شریعتی
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
09:28
3 پاسخ
1402/09/17
صدیقه شریعتی
صدیقه شریعتی
سلام. توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند. پیام بدین.0****
برای اطلاع از شرایط کار تماس بگیرید.0930/191/5654
21:38
1402/09/18
مهسا نادری
کار در منزل میخواستم 
08:08
بسته بندی
به چند نفر خانم جهت بسته بندی با بیمه و سرویس حقوق ۱۷میلیون پایان کار و عیدی ساعت کاری ۸الی۵/۳۰ ادرس:شهرک ایت الله رفسنجانی خیابان شیشم افراد زیر ۴۰سال
صدیقه شریعتی
سلام. توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند. پیام بدین.0****
عالی
10:28
صدیقه شریعتی
من کاری‌ام درمنزل
10:29
1 پاسخ
1403/05/11
محمد صمدی
من کاری‌ام درمنزل
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
22:12
بسته بندی
باسلام. نیرو خانم جهت بسته بندی کاهو و کرفس در سالن. تایم کار ساعت 8 تا 4 بعد از ظهر به صورت روز مزد و کنترات میباشد. شروع کار اواسط آذر ماه میباشد. قیمت مزد کار هنگام شروع کار مشخص میشود. در صورت داش...
جمعه 8 شهریور 1404، ساعت 19:56