دنبال کن

کار در منزل میخاستم ******* 

بسته بندی

1402/06/07
بانک لباس
بسته بندی پوشاک
مجموعه ما به چند بسته بند جهت تکمیل کادر خود نیازمند است
صدیقه شریعتی
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
09:28
3 پاسخ
1402/09/17
صدیقه شریعتی
صدیقه شریعتی
سلام. توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند. پیام بدین.0****
برای اطلاع از شرایط کار تماس بگیرید.0930/191/5654
21:38
1402/09/18
مهسا نادری
کار در منزل میخواستم 
08:08
روناد
کارگر انبار
🚨 استخدام فوری در انبار پردازش سفارشات اینترنتی 🚨 👩‍💼👨‍💼 ویژه آقا و خانم | 💼 تمام‌وقت و پاره‌وقت | 📦 شادآباد - تهران 💡 دنبال کار ثابت یا پاره‌وقت هستی؟ 🎓 دانشجویی؟ 👪 وقت آزاد داری؟ یا دنبا...
صدیقه شریعتی
سلام. توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند. پیام بدین.0****
عالی
10:28
صدیقه شریعتی
من کاری‌ام درمنزل
10:29
1 پاسخ
1403/05/11
محمد صمدی
من کاری‌ام درمنزل
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
22:12
بسته بندی
یک شرکت صنعتی بهترین شرایط شغلی را در بخش (بسته بندی کیسه فریزر)برای شما بانوان محترم در نظر گرفته است: شایستگی های همکاری باما: دقیق وبانظم متعهدومسئولیت پذیر امانت داروصادق سرعت عمل بالا مزایا: پا...
شنبه 25 خرداد 1404، ساعت 14:40