دنبال کن

کار در منزل میخاستم ******* 

بسته بندی

1402/06/07
خاوران
نیروی بسته بندی
نیرو خانم جهت کار بسته بندی مورد استخدام میشود و حقوق عالی ۱۹ میلیون تومان و دارای سرویس رفت و برگشت می‌باشد و پنج شنبه ها بطور معمول تعطیل هستیم صبحانه با مجموعه هست و بیمه هم انجام خواهد شد. محدوده ...
صدیقه شریعتی
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
09:28
3 پاسخ
1402/09/17
صدیقه شریعتی
صدیقه شریعتی
سلام. توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند. پیام بدین.0****
برای اطلاع از شرایط کار تماس بگیرید.0930/191/5654
21:38
1402/09/18
مهسا نادری
کار در منزل میخواستم 
08:08
آماتیس
کارگر ساده
مجموعه آماتیس (تولیدی کابینت روشویی) جهت تکمیل پرسنل خود تعدادی نیروی آقا و خانم استخدام می نماید. سمت های شغلی شامل: بسته بندی , کنترل کیفی ,انبار و وسط کار اگر در جستجوی شغلی ایده ال با حقوق و شرای...
صدیقه شریعتی
سلام. توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند. پیام بدین.0****
عالی
10:28
صدیقه شریعتی
من کاری‌ام درمنزل
10:29
1 پاسخ
1403/05/11
محمد صمدی
من کاری‌ام درمنزل
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
22:12
چیتگر
کارگر اتباع
به یک نیرو اتباع نیازمندیم. کاری, زرنگ ,سواد هم تا حدودی داشته باشه, با جای اسکان شب ها بمونه. تولید چسب سنگ ,چسب های پودری و بسته بندی در صورت نیاز بارگیری هم انجام شود. حقوق توافقی با مزایا
پنج‌شنبه 18 مهر 1404، ساعت 19:49