دنبال کن

سلام ،برای ی اگهی بسته بندی ساعت پیام دادم ،پول واریز کردم بعد گوشی رو خاموش کرد ،کلاه برداریه 

بسته بندی

1402/04/21
کاردرمنزل بسته بندی محصولات غذایی
کار در منزل
در منزل خود هل بسته بندی کنید و صاحب شغل درامد باشید ارسال کالا به صورت دورکاری طبق برنامه منظم سراسر کشور ،بسته بندی هل بصورت بسته های مختلف می باشد اگر تمایل دارید در منزل شغل خود را راه اندازی کن...
حدیثه مریدی
خواهشا حواستون رو جمع کنید ،پول واریز نکنید
10:41
1402/10/11
مهدی کیانی
گوجی دیه .. الان تو ای زمانه اعتماد نمانده دیه
06:07
طراحی لیبل و کارت تخفیف با برندینگ (غازی کباب داریو)
عنوان پروژه: طراحی لیبل و کارت تخفیف با رعایت کامل برندینگ (غازی کباب داریو) توضیحات پروژه: سلام! ما برای برند غذایی خودمون "غازی کباب داریو"، به دنبال طراحی دو فایل گرافیکی حرفه‌ای، دقیق و هماهنگ هس...
1402/10/14
وحیده قاسمی
درود برای بسته بندی حبوبات و خشکبار نزدیک دو میلیون واریز کردم که کلاهبرداری بود 
16:01
1402/10/15
با سلام لطفا گول نخورید کار در منزل بسته بندی چسب برق با شماره 0**** یه شماره کلاهبردار هست من بابت ثبت نام 70 هزار تومان پرداخت کردم هر چقدر این شماره رو می گیرم میگه شماره مورد نظر اشتباه است به شماره اش کد میده و از طریق روبیکا کلاهبرداری می کنه حدیث سیاهوشی هستم 
16:40
1402/10/17
لطفا برای بسته بندی اسمارتیز آقای محیدی رشت پول واریز نکنید از من 380 گرفت از کار خبری نبود کلاهبرداری بود 
08:57
طراحی بسته بندی جسورانه و خلاقانه برای گلپک، کارت تغذیه گیاه
ما برای گلپک یه بسته بندی فوق العاده می خوایم. که حتما با تاکید بر میزیت های رقابتیش باشه سالم بودن و راحت بودنش شایدم یکم جدید بودنش و خلاقانه بودنش مزیت های رقابتیشه سایزش تغییر نمیکنه فقط طراحی ج...
یک‌شنبه 8 اردیبهشت 1404، ساعت 21:51