دنبال کن

حقوق خوب چون واقعلا چهار سال کار اریشی زحمت کشیدم و یک حرفیم 

1400/09/12
مجید کمانکش
من تو کارم عالیم دوست دارم کارمو ببینید 
01:02
تاسیساتی ستاری
استخدام منشی خانم آشنا به نرم افزار حسابداری
استخدام منشی خانم آشنا به نرم افزار حسابداری و فروش در زمینه فروش پکیج رادیاتور آبگرمکن میزان حقوق توافقی از 10 تا 15 میلیون تومان ساعت کار 9 صبح تا 19 عصر ___________ شرایط مورد نیاز: آشنا به اصول ...
مجید کمانکش
مجید کمانکش
مجید ۲۸سال ۴سال سابقه کاری در مورد فروشند اریشی تو این سال ها که بودم عاشق این کار بودم کار سختیه ولی شیکه زبون خوب وشحیصیت در برابر مشتری حرف زدن و احترام گذاشتن سختیش فقط سر کله با زن های 😂همیه سختیش درکل کار عالیه پر درآمدی هستش واس یه فروشنده حرفه ای ن ولی واس صاحب این کار درامدش عالی
مجید 28ساله 4سال سابقه کاری در فروشندگی لوازم اریشی کار خوبیه من تو این چند سال سختی های که داشته کشیدم کار با کلاسیک تمیزیه راحته زبونت داشته باشی برخورد خوب بامشتری اگه تو هر کاری که فکر میکنی عاشقی باشی سختی نمیبینی 
01:03
1 پاسخ
مجید کمانکش
مجید کمانکش
مجید ۲۸ساله ۴سال سابقه کاری در فروشندگی لوازم اریشی کار خوبیه من تو این چند سال سختی های که داشته کشیدم کار با کلاسیک تمیزیه راحته زبونت داشته باشی برخورد خوب بامشتری اگه تو هر کاری که فکر میکنی عاشقی باشی سختی نمیبینی
نظرم اینه که کارمو ببینید و حقوق در برابر کاری کع میکنم بدید زحمتی که میکشم ن زیاد ن کم 

01:05
مجید کمانکش
Majid0**** 
01:07
شرکت فنی مهندسی دیاکو
نیروی فنی
شرکت فنی دیاکو نیازمند نیروی کار خانم موجه ترجیحا افغانی میباشد درصورت تمایل به همکاری تماس بگیرید.
جمعه 27 اردیبهشت 1404، ساعت 02:22