شماره تلفن کار در منزل بسته بندی مشهد
جویای کار در منزل هستم خیاطی بسته بندی اتو عروسک و... تماس بگیرید
سلام کاربسته بندی درمنزل رونیازدارم اگر خواستین درخدمت لطفا تماس بگیرید0****
سلام کاربسته بندی درمنزل رونیاز دارم
نیاز مند کارگر باسواد خوشتیپ اتباع در فروشگاه لباس با حقوق عالی تایم کاری مناسب ترو تعمیز زیر سن 27باشد اتباع که دنبال کار است تماس بگیره فوری نیاز داریم صفر نهصد نودسه سیوسه نوددو صفر چهل ویک
سلام خوبین من نیاز به کار درمنزل دارم
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش
سلام کار در منزل میخوام مشهدم
با عرض سلام وادب .من نیاز به کار در منزل مثل بسته بندی حبوبات رو دارم خیلی دوست دارم فقط در منز ل خودم انجام بدهم
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش
سلام جوای کار در منزل هستم بسته بندی کسی هست کمکم کنه اجاره نشینم یه کار در منزل که با خانمم کار کنیم ممنون میشم
شماره تماس من هست محمد خالدی
0**** ,,0**** محمدخالدی
سلام ببخشید شرمنده زیاد پیام نوشتم بنده محمد خالدی هستم کار در منزل مثل بسته بندی حبوبات اسکاج هر بسته بندی داشته باشین 0**** ,,,0****
سلام.من واقع نیاز به کار دارم.در منزل یک بچه 6 ساله دارم.شوهرم بیکارن سر کار نمیرن.
من اردبیلی هستم جو یای کار در در منزل بسته بندی
0****
سلام وقت تون بخیر من 20 نفر رو سراغ دارم که التماس کار بسته بندی در منزل رو دارن خیر ببینین اگه ممکن هست . شماره من 0****
سلام کار بسته بندی در منزل نیاز دارم اگه نیرو خواستین تماس بگیریدباتشکر
سلام
کار بسته بندی در منزل در مشهد
سلام کاربسته بندی حبوبات درمنزل ونیازدارم
سلام من به کارنیازدارم
سلام کاردرمنزل بستهدبندی میخوام 0****
سلام جویایی کار در منزل هستم گیلان آستانه اشرفیه هستم 0****
باسلام جویای کار درمنزل خودم هستم چون مشکل دارم که بتونم بیرون از خونه کارکنم بسته بندی حبوبات و.......در منزل خودم رو تمایل دارم همسرم بیکاره و3فرزند دارم خواهش میکنم هر کس سراغ داشت اطلاع رسانی ه..بدون مزاحمت
سلام کاربسته بندی در منزل نیاز دارم
سلام برای کار بسته بندی آمادگی دارم 0****
سلام وقت بخیر.کار در منزل بسته بندی خودکار حبوبات و.... شرکت نیکان کانال تلگرام خانم کرمی معتبر هست؟؟؟
سلام من کار بسته بندی حبوبات را درمنزل دوست دارم
سلام من نیاز به کار بسته بندی در منزل را دارم لطفا در صورت امکان راهنمایی بفرمایید
کار بسته بندی در منزل نیاز دارم