دنبال کن

شرکت بسته بندی نیکان کار در منزل

کارگر ساده

1404/07/06
نرگیس محمدی
سلام من چگونە اعتماد کنم بە شرکت نیکان برای کار در منزل
22:38
2 پاسخ
2 تایید
آزاد برنز
کارگر ساده
استخدام کارگر تولیدی به یک نیروی آقا ترجیحا اتباع برای همکاری در تولیدی قطعات تزیینی نیازمندیم. انجام کارهای ظریف شامل: سوراخ‌کاری دنده‌زنی پرداخت‌کاری 📍 محیط کاری منظم و تیم حرفه‌ای
1404/07/13
امیر علی قربانی
کلاهبرداری هستش 
03:12
1 تایید
1404/08/03
مصطفی مزروعی
شرکت نیکان بسته بندی کاردرمنزل کلاه برداری است
20:10
1 تایید
1404/08/09
فریده کولیوند
فریده کولیوند کاردر منزل میخام انجام بدم شهرستان 
14:25
اریس سازه پارسیان
استخدام کارگر ساده
استخدام فوری در شرکت اریس سازه پارسیان (سناتور) شرکت اریس سازه پارسیان (سناتور) جهت تکمیل کادر تولید خود از واجدین شرایط زیر دعوت به همکاری می‌نماید: ردیف‌های شغلی: ۳۵ نفر کارگر ساده ریخته‌گری (آق...
1404/09/01
شرکت نیکان کلاهبرداره گولشو نخورید..خدا ازشون نگذره
09:57
مریم صمدی
قول اینهارو نخورید من4تاشرکت پول32000 واریزکردم هنوزهم گوشیشون خاموش کردندخدا لعنتشون کنه انشالله پول واریزکردم بدند به دارو داداگاه هاخرج کند
20:22
1404/09/02
حسن حسنی
نرگیس محمدی
اینا شعبانی باقری بهزادی اسم مستعار هستن وزیاد کلاهبرداری کردن . هرکی ازشون کلاهبرداری شده با عکس رسیدشون در ایتا بزنن اطلاع رسانی وزارت اطلاعات به ادنینش پیام بفرستن و عکس رسید را بزارن همچنین شماره کارت را که بهش پول زدن بزارن که باشماره کارت کلیه مشخصات طرف را درمیارن از طریق قضایی خودشون اقدام میکنن
12:20
خانواده افرا
استخدام آشپز و نیروی خدماتی
به یک نیروی خانم جهت آشپزی و خدمات نیازمندیم متعهد و دلسوز تمام وقت
حسن حسنی
نرگیس محمدی
مبادا . اینا کلا کلاهبردارن . شعبانی باقری. سلیمی. بهزادی اسم مستعارن اصلا شرکت بسته بندی نیکان وجود خارجی نداره فقط کلاهبرداریه . هرکی کلاهبرداری شده در ایتا بزنن اطلاع رسانی وزارت اطلاعات  ادمینش منتظر گزارش های شماست همراه با رسید پولها وشماره کارتی که پول زدید همشونو از طریق دستور قضایی ادرس شماره تلفنشونو از بانک در میارن عنقریبا که دستگیر بشن حتما در ایتا انجام بدین.
12:42
پنج‌شنبه 14 آذر 1404، ساعت 08:30