حقوق استاد کار جوشکار
سلام سه سال سابقه جوش کاری دارم مدارکم دارم ولی با 20میلیون می شود زندگی کرد با 5تا بچه به خدا انصاف نیست
سلام 5سال سابقه جوشکاری بنظر شما کسی که خودشو میسوزونه ارزشش 15تومنه بخدا انصاف نیست مارو هم درک کنید
جوشکار الان روزی دو پانصد حقوقشه وسلام
جوشکار استاد کار co2 و برق هستم...دنبال کارم با حقوق خوب...
سلام من جوشکاردروپنجروپله گردم ممنون
اقا قیمت پایین کار نکنید عزیزان سطح کارو ببرید بالا قیمت خوب هم بخواید دوستی بود ک اومد واسه تست پوزیشن جوش و نمیدونست میگفت 22 سال سابقه دارم الان جوشکار اتش نشانی و گاز روزمزد حدود 1500 تا 2 تومن هستش
اوستا کار روزی دومیلیون پانصد بدون ابزاره
اوستاجوشکارم بیست ساله سیارم کارهای ساختمان ازدرب وپنجره ..پله .نبشی کشی نرده کشی وسقف شیربونی باسلیقه وسریع درخدمتم
درود. بنده جوشکار فول تست برق آرگون و co2 هستم. این مبالغ حقوق که میبینم برای یک کارگر ساده اسنه یک استادکار. شخص من ماهانه زیر 35میلیون و روزمزد کمتر از 2/500/000 کار نمیکنم. کسی که با 2_ 15 تومن کار میکنه مطمعا باشید جوشکار کاربلد نیست. جوشکاری دارای ده ها لول هست و نمیشه گفت هرکسی که میتونه دستگاه رو روشن کنه پس جوشکاره! کارفرمایان عزیز اکثرا از این مضوع سو استفاده میکنند و حقوق های پایین و مسخره ای میبینم. حاظر هستن کار ضعیف و معیوب انجام بدن ولی حقوق درست ندن و یک استادکار استخدام کنند. ارزش کار خودتون و دیگران را پایین نیارید.
سلام من جوشکار برق واسکلت هستم جویای کار هستم
سلام جوشکار اسکلت حرفه ای دارای دو فرزند جویای کار هستم اینم شمارمه0****
0****