دنبال کن

مزایا و معایب شغل بازنشسته

بازنشسته

1400/08/26
عبدالرضا محمدی
باز نشسته هیچ مزایا ندار چون وضعیت اقتصادی بسیار بد است وبعد از بازنشستگی باید دنبال کار بگردد وهرکجا هم مراجعه کنند به علت بالا بودن سن حزب نمی شوند
15:13
2 تایید
نیروی بازنشسته مجرب جهت نگهبانی پروژه درحال ساخت
نیروی بازنشسته سرحال و بازنشسته جهت نگهبانی محدوده خیابان‌گلستان ✅نگهبانی شیفت شب روزهای پنج شنبه و جمعه به صورت شبانه روزی و روزهای تعطیل رسمی ✅حقوق ۱۵ میلیون ✅فقط نگهبانی نظافت ندارد ✅داشتن سوا...
1401/12/26
بهرام افشاری
راست میگه
17:48
بهرام افشاری
قالیباف میگفت من حقوق بازنشسته هارو زیاد میکنم
17:49
1402/01/09
هوشنگ آرین
بازنشستگی در بعضی مشاغل، یعنی مرگ تدریجی و یا ناگهانی ،مانند مشاغل آموزشی، کارگری ساده،وو وو ... ما بازنشستگان آموزش و پرورش ، هر آن  منتظر سکته هستیم ،و مسئولین  هر سال وعده سر خرمن، و فریب به ما ،
05:24
لابی من بازنشسته مجرب
یک ساختمان 22 واحدی استخدام مینماید : آقا بازنشسته یا دارای بیمه خویش فرما ساکن تهران حداکثر ۵۸ ساله به هیچ عنوان امکان همکاری با عزیزان ساکن در پرند . ورامین.شهریار.کرج.پردیس را نداریم . شیفت کاری ...
1402/08/29
علی رنجبر
مزایا؟؟؟ کدوم مزایا؟ توی ایران باشی و بازنشسته باشی و مزایا داشته باشی؟ 
16:44
1 تایید
1403/03/21
پروین نوروزی
قالیباف زیاد حرف میزنه
14:25
1 تایید
1403/06/28
باغبانی
4ساله بازنشست شدم تاالان دنبال کارمیگشتم پیداکردم حالا دیگه 4سال دیگه به سنم اضافه شده و دیگه کار گیرم نمیاد شما بگید چکار کنم بااین همه وعده های دروغین
04:53
استخدام نگهبان و سرایدار مجتمع مسکونی
به نیروی کاری آقای بازنشسته ایرانی جهت نگهبانی(لابی من) در لابی مجتمع مسکونی نیازمندیم شرایط کاری: توانایی خواندن و نوشتن متوسط متاهل همچنین به سرایدار تمام وقت ۲۴ ساعته آقا نیاز داریم شرایط کاری: متا...
باغبانی
من چون توی روستای ورامین زندگی میکنم باید کار.هم باجای خواب باشه واقعا چکار باید انجام بدم بااین حقوقی که دارم میگیرم 
04:57
شنبه 5 بهمن 1404، ساعت 23:15