دنبال کن

مزایا و معایب شغل بازنشسته

بازنشسته

1400/08/26
عبدالرضا محمدی
باز نشسته هیچ مزایا ندار چون وضعیت اقتصادی بسیار بد است وبعد از بازنشستگی باید دنبال کار بگردد وهرکجا هم مراجعه کنند به علت بالا بودن سن حزب نمی شوند
15:13
1 تایید
استخدام حسابدارپس از آموزش
⭕فرصت را از دست ندهید باخانه حسابداری پاکدشت آینده شغلی خودرا تضمین کنید. ✨میدونستی می‌تونی حداقل ماهیانه" 15میلیون تومان"درآمدداشته باشی ⬅️فقط با "2ماه آموزش"در دوره های فشرده ⬅️یا4 ماه آموزش در روزه...
1401/12/26
بهرام افشاری
راست میگه
17:48
بهرام افشاری
قالیباف میگفت من حقوق بازنشسته هارو زیاد میکنم
17:49
1402/01/09
هوشنگ آرین
بازنشستگی در بعضی مشاغل، یعنی مرگ تدریجی و یا ناگهانی ،مانند مشاغل آموزشی، کارگری ساده،وو وو ... ما بازنشستگان آموزش و پرورش ، هر آن  منتظر سکته هستیم ،و مسئولین  هر سال وعده سر خرمن، و فریب به ما ،
05:24
مجموعه فعال در حوزه صنایع تولیدی
حراست
یک مجموعه معتبر در تهران (منطقه 21، شهرک استقلال) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن شهر تهران استخدام می‌نماید. حراست جنسیت: آقا سابقه کار: دارای سابقه کار نوع همکاری: تمام وقت شرایط احراز: ساکن ...
1402/08/29
علی رنجبر
مزایا؟؟؟ کدوم مزایا؟ توی ایران باشی و بازنشسته باشی و مزایا داشته باشی؟ 
16:44
1403/03/21
پروین نوروزی
قالیباف زیاد حرف میزنه
14:25
1 تایید
1403/06/28
باغبانی
4ساله بازنشست شدم تاالان دنبال کارمیگشتم پیداکردم حالا دیگه 4سال دیگه به سنم اضافه شده و دیگه کار گیرم نمیاد شما بگید چکار کنم بااین همه وعده های دروغین
04:53
استخدام CNCکار و کارگر مونتاژ و بسته بندی
استخدام در خط تولید شرکت قطعات خودرو از استخدام عزیزان بازنشسته،دانشجو و بدون کارت پایان یا معافیت خدمت معذوریم* زیر 42 سال ساعت کار از ساعت 7 الی 18 برای اپراتورهای CNC دارای شیفت چرخشی از ساعت 15 ا...
باغبانی
من چون توی روستای ورامین زندگی میکنم باید کار.هم باجای خواب باشه واقعا چکار باید انجام بدم بااین حقوقی که دارم میگیرم 
04:57
یک‌شنبه 14 بهمن 1403، ساعت 13:50