دنبال کن

مزایا و معایب شغل بازنشسته

بازنشسته

1400/08/26
عبدالرضا محمدی
باز نشسته هیچ مزایا ندار چون وضعیت اقتصادی بسیار بد است وبعد از بازنشستگی باید دنبال کار بگردد وهرکجا هم مراجعه کنند به علت بالا بودن سن حزب نمی شوند
15:13
1 تایید
کارگرکارخانه ایرانخودرو/رانند*حراست نگهبان سرایدار
✅استخدام ۲۰ کارگر ساده آقا جهت کارخانه قطعات ایران خودرو ✅سرایدار ایرانی و اتباع حداکثر با یک بچه حقوق ۱۵ الی ۲۰ م ✅نگهبان جوان و بازنشسته ایرانی و اتباع همراه با جای خواب و غذا و بیمه حقوق ۱۵ الی ۲...
1401/12/26
بهرام افشاری
راست میگه
17:48
بهرام افشاری
قالیباف میگفت من حقوق بازنشسته هارو زیاد میکنم
17:49
1402/01/09
هوشنگ آرین
بازنشستگی در بعضی مشاغل، یعنی مرگ تدریجی و یا ناگهانی ،مانند مشاغل آموزشی، کارگری ساده،وو وو ... ما بازنشستگان آموزش و پرورش ، هر آن  منتظر سکته هستیم ،و مسئولین  هر سال وعده سر خرمن، و فریب به ما ،
05:24
پتروشیمی مهر | Mehr Petrochemical
کارشناس قراردادها | Contract Expert
شرح شغل؛ اظهارنظر حقوقی نسبت به تنظیم متن پیمان‌ها و تطبیق آنها با قوانین و مقررات موضوعه و اجرای پیمان و رفع مسائل و مشکلات در صورت بروز اختلاف. رسیدگی حقوقی نسبت به شکایات کارکنان و دفاع از حقوق شرک...
1402/08/29
علی رنجبر
مزایا؟؟؟ کدوم مزایا؟ توی ایران باشی و بازنشسته باشی و مزایا داشته باشی؟ 
16:44
1403/03/21
پروین نوروزی
قالیباف زیاد حرف میزنه
14:25
1403/06/28
باغبانی
4ساله بازنشست شدم تاالان دنبال کارمیگشتم پیداکردم حالا دیگه 4سال دیگه به سنم اضافه شده و دیگه کار گیرم نمیاد شما بگید چکار کنم بااین همه وعده های دروغین
04:53
آقای بازنشسته جهت کار در انبار
به یک نفر آقای محترم بازنشسته برای کار در انبار به صورت پاره وقت نیازمندیم. آماده کردن سفارش های انبار چیدمان و مرتب کردن انبار و کلیه کارهای مربوط به انبار شرایط بدنی سالم. سیگاری نباشد. توضیحات: ...
باغبانی
من چون توی روستای ورامین زندگی میکنم باید کار.هم باجای خواب باشه واقعا چکار باید انجام بدم بااین حقوقی که دارم میگیرم 
04:57
شنبه 3 آذر 1403، ساعت 22:27