دنبال کن

چطور یک مدلینگ ماهر بشیم؟

مدلینگ

1400/07/25
آمنه کاظمی
میخام مد لینگ بشم
14:10
2 پاسخ
هفت تیر مزون نوبل
مدلینگ
استخدام مدل خانم با حقوق 20میلیون تا 25 میلیون به صورت ثابت 5 روز در هفته در تهران ،میدان هفت تیر مزون نوبل برای تولید محتوی و عکاسی پیج و سایت و پاسخ گو بودن به مشتریان حضوری خود نیاز به یک مدل خان...
1400/08/04
محمد دشتی
چطوری می تونم مدل بشم
07:35
1 تایید
1400/08/28
پیکار
میخوام مدل بشم مدل لباس فقط 
13:03
1400/12/05
میخواهم مدلینگ بشم
18:13
مدلینگ
مدلینگ لباس خانم با در اماد بالا (ارتباط فقط تماس یا تلگرام)
1401/01/18
الهام خجسته
چطور میتونم مدلینگ بشم
17:51
3 پاسخ
1 تایید
1401/03/20
یوسف شجاع
به یک بلاگر یا مدل خانم نیازمندم
18:21
4 پاسخ
4 تایید
یوسف شجاع
الهام خجسته
چطور میتونم مدلینگ بشم
سلام چطور میشه به شما پیام بدم؟
18:21
مدلینگ
به یک نفر خانم خوش‌پوش و خوش‌برخورد جهت همکاری در پروژه مدلینگ نیازمندیم. لوکیشن: رشت، محدوده شهرداری همکاری با آفیش ✨ روابط عمومی خوب و اعتمادبه‌نفس بالا مزیت محسوب می‌شود. لطفاً جهت هماهنگی و ارسا...
1401/03/25
می خوام مدل بشم ولی چطور 
22:01
1 پاسخ
یوسف شجاع
هنوزم نیاز دارین 
22:02
2 پاسخ
1401/03/30
برای‌مدل‌شدن‌چیکار‌باید‌انجام‌به‌دیم؟‌بدونه‌سابقه؟
05:15
2 پاسخ
مدلینگ
مدل خانم عکاس مدلینگ خانم چهره نچرال سایز 36_38 سن 16تا 30ساله پرداخت ساعتی 20میلیون تا 30میلیون دور کاری امکان پذیره به صورت روزانه وانی همون مدقع پرداخت میشه ارتباط از طریق تلگرام ارسال مشخصات از خ...
1401/04/01
یوسف شجاع
هنوزم نیاز دارین
سلام خیر 
ممنون از شما
04:34
یوسف شجاع
می خوام مدل بشم ولی چطور
میشه به من پیام بدید؟
04:35
1 تایید
یوسف شجاع
کاری نداره که میخوای راهنماییت میکنم
04:36
2 پاسخ
2 تایید
مدلینگ
به یک مدل خانوم لباس اسپورت با چهره نیازمندیم که گوشی مناسب جهت عکسبرداری داشته باشند لطفا رزومه و مشخصات خود رو برامون بفرستید روزانه تسویه میشه
1401/04/21
مرتضی قدیری
با سلام رزومه خودرا به ایمیل زیر ارسال فرمائید:
07:08
1 پاسخ
1401/04/28
طناز
یوسف شجاع
سلام
17:54
1401/06/13
من هم میخام مدل عروس یا لباس بشم 
07:11
1 پاسخ
مدلینگ
یک مجموعه هنری و تبلیغاتی از خانم های علاقه مند دعوت به همکاری در زمینه مدلینگ می‌کند. لطفا رزومه و مشخصات خود را در واتساپ یا تلگرام ارسال کنید. تماس پاسخ داده نمی‌شود.
منم میخام مدل بشم نمیدونم چیکار کنم سابقه هم ندارم ساکن اصفهان هستم😁🤝🏻
07:13
1401/06/22
یوسف شجاع
چطور میشه مدلینگ یا بلاگر شد بدون سابقه
09:30
0**** 
09:31
فیلم بردار و مدل
یه فیلم بردار مسلط و حرفه ای لازم داریم برای ساخت یه ویدیو اینستاگرام اگه مشهد باشین بهتره یا تهران
1401/07/13
نورا
سلام مدل چهره میکاپ یا عروس خواستیدمن هستم
23:28
2 پاسخ
1401/07/24
پریسا رحیمی
سلام میخوام مدلینگ بدون چهره بشم در شیراز
06:09
1 پاسخ
شهره غلامی
سلام پسرم بسیار خوش فیس و اندام مانکنی داره و 21 سالشه خیلی دوس دارم بره توی کار مدلینگ چون خیلی خوش ژست و خوش عکسم هست... باید چکار کنم  کسی هست راهنماییم کنه؟ مرسی
08:40
عکاسی از مراسم دفاع مقدس
برای دفاع مقدس برنامه برگذار شد در کانون پرورشی فکری نوجوانان و کودک در پارک زمزم منطقه 17
1401/07/28
نگین خوش اخلاق
میخوام مدل بشم
12:57
2 پاسخ
1401/08/11
فرخ
سلام من یه دختر 4سال و نیم دارم که موهای بلندی داره حدودا 50سانت هست,تا پایین باسنش،رنگ موهاش روشن ،رنگ پوست سفید،رنگ چشم طوسی سبز،قدش98,وزنش14کیلو میخوام مدلش کنم چون از نظر قیافه خوبه،کسی هس کمک کنه بتونم دخترم رو مدل کنم؟؟من اصفهانم
08:25
1 پاسخ
1 تایید
فرخ
0**** شماره من اگه کسی تونست کمکم کنه که بتونم دخترم رو مدل کنم خیلی خیلی ازش ممنون‌میشم.
08:27
مدلینگ خانم مبتدی یا حرفه ای بدون چهره
(((در صورت پیام در چت دیوار حتما شماره تماس برای مصاحبه گذاشته شود))) به چند مدل جوان خانم با انگیزه و خوش اندام ((((بدون چهره ))) برای همکاری در زمینه مدلینگ لباس زنانه آنلاین شاپ نیازمندیم. ➖️ح...
1401/09/14
سلام چطور میتونم مدل بشم؟
06:34
1 پاسخ
1401/09/20
Army
سلام من یه پسره 19ساله از بروجرد لرستان هستم قدم 176 وزنم 65 هستش رنگ موهام و چشمام عسلی هستش توی کار مدلینگ سابقه ندارم ولی دوس دارم مدل لباس و کیف و کفش باشم خیلی ممنون میشم ازتون اگه بگین که چطوری باید برایه مدلینگ شدن چیکار کنم🤍
13:29
1401/09/23
کیانا سوداگری
سلاام دوست دارم مدل بشم نمیدونم از کجا شروع کنم
17:36
1 پاسخ
مدلینگ خانوم میخوام+حقوق خوب+لباس برند ورزشی
سلام لطفا مدلینگ رو با کسی کار کنید که سابقه کار داره. نه صرفا یه عزیز مشهدی که حتی یه جنس از قشم نیاورده مشهد. بنده ۱۳ ساله کارم لباسه و از قشم لباس میارم مشهد و دفترمم قشم هستش تو مشهد مدلینگ خانوم ...
1401/10/04
سلام میخاستم مدل بشم میشه کمکم کنید
03:58
1 پاسخ
شرایط ظاهری عالی دارم میتونم مدل شال وروسری بشم ویاهرمدل پیشنهادی ازطرف شما
04:00
2 پاسخ
برای مدل شدن ساکن خراسان رضوی هستم امکان تغییرمکان هم دارم
04:02
1 پاسخ
پروژه عکاسی چهره
نیاز به یک عکاس در شهر تهران و به‌ صورت حضوری دارم. زمینه مورد نظر برای عکاسی چهره می‌باشد. تعداد عکس مورد نیازم برای این پروژه کمتر از ۱۵ قطعه است. عکس‌های این پروژه باید مناسب استفاده در استف...
نسرین رادان
منم خیلی دوس دارم مدل لباس های دخترونه و زنونه سنم 19 سالمه هم قیافش دارم هم تیپشو لطفا راهنماییم کنید 
23:33
نسرین رادان
مرتضی قدیری
با سلام رزومه خودرا به ایمیل زیر ارسال فرمائید: maxes1984@yahoo.com
سلام نسرین رادان 19 سالمه قدم 170 وزن
23:34
1 پاسخ
1 تایید
نسرین رادان
لطفا منو راهنمایی کنید من برای مدل لباس عروس هم خیلی خوبم چون قدم بلنده لطفا منو راهنمایی کنید 
23:40
1 پاسخ
خانوم مدلینگ برای لباس های برند ورزشی میخوام
سلام عزیزان لطفا مدلینگ رو با کسی کار کنید که سابقه کار داره... نه صرفا یه عزیز مشهدی که حتی یه جنس از قشم نیاورده مشهد. بنده ۱۳ ساله کارم لباسه و از قشم لباس میارم مشهد و دفترمم قشم هستش تو مشهد مدل...
1402/01/03
میترا مشهدی
من و همسرم و پسرم هر سه برای مدلینگ مناسب هستیم اگر کسی نیاز داشت ب این شماره پیام بده
0**** 
10:01
1402/01/04
Maedekian
یوسف شجاع
سلام من علاقه مند به کار مدلینگ هستم متاسفانه نمیدونم باید چکار کنم ؟اصفهان زندگی میکنم
10:33
1402/02/22
منم میخوام مدلینگ بشم خوش قیافه و خوش هیکل هستم در زمینه لباس و آرایش لطفا راهنمایم کنید خراسان شمالی یا رضوی
11:25
مدلینگ لباس
برای مدل لباس ازخانم های محترم پذیرش می کنم ، ساعات کاری روزانه وپاره وقت هست سابقه کارنیازنیست افیش هفته ای دوبارهست پرداخت حقوق ساعتی وبالاست ازاتباع وشهرستان هم پذیرفته می شود سن وسایز خیلی تواولو...
1402/02/27
آزیتا تامرادی
میخوام پسرم دوساله ام رو برای مدلینگ ثبت نام کنم اما  چطور
12:11
آزیتا تامرادی
  0****  سلام  پسر دوساله دارم میخوام وارد دنیای مدلینگ بشه چشم سبز و تپل  ..لطفا راهنمایی کنید 
12:14
1 پاسخ
1402/02/30
فاطمه قبادپور
یوسف شجاع
سلام. من 
22:42
مدلینگ یامدل خانم جهت پوشاک
باسلام به دونفر مدل خانم خوش استایل رده سنی جوان ترجیحا مجرد جهت لاین پوشاک نیاز داریم لطفا رزومه خودتونو واتس اپ ارسال کنید باتشکر حقوق بستگی به کار شما داره ولی سبک ترین حالت روزانه بین ۲تا۵ت...
1402/03/22
طاهره جعفری
یوسف شجاع
تهران هستید؟مدل نیاز دارید؟
09:28
1 پاسخ
1402/04/31
محمد صمدی
نورا
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:43
محمد صمدی
آزیتا تامرادی
09372829908 سلام پسر دوساله دارم میخوام وارد دنیای مدلینگ بشه چشم سبز و تپل ..لطفا راهنمایی کنید
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:44
تعدادی خانم در عرصه هنر و مدلینگ
اگر شما هم جزو افرادی هستید که به درآمد بالا، شهرت، موفقیت شغلی و دیده شدن علاقه زیادی دارید، شغل مدلینگ یک انتخاب مناسب برای شما است. قطعا بسیاری از افراد با دیدن عکس‌های مدل‌ها در بیلبوردهای تبلیغات...
محمد صمدی
نسرین رادان
لطفا منو راهنمایی کنید من برای مدل لباس عروس هم خیلی خوبم چون قدم بلنده لطفا منو راهنمایی کنید
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:45
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:45
Kimia Pesaraklou
منم میخوام مدلینگ بشم
19:38
4 پاسخ
مدل خانم جهت تولید محتوا
فوکوس استودیو در نظر دارد تعدادی خانم در رده سنی ۱۸ تا ۳۵ سال را برای تعدادی پروژه تولید محتوا در زمینه پوشاک و اکسسوری به صورت پروژه ای استخدام کند علاقه مندان مد و مدلینگ در الویت هستند پروژه ها در ...
1402/05/04
محمد صمدی
Kimia Pesaraklou
منم میخوام مدلینگ بشم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:20
محمد صمدی
Kimia Pesaraklou
منم میخوام مدلینگ بشم
یا پیام بدید 
18:20
1 پاسخ
Kimia Pesaraklou
محمد صمدی
یا پیام بدید
Slm
18:22
1 پاسخ
خانم جهت کار مدلینگ لباس مجلسی و اسپرت
کار به صورت نیمه وقت و ۳ روز در هفته میباشد مشخصات خود را در واتساپ یا تلگرام بفرستید
محمد صمدی
آمنه کاظمی
میخام مد لینگ بشم
سلام  ب یک مدل خانم نیازمندیم 
18:22
محمد صمدی
سلام ب مدل خانم نیازمندیم
18:23
محمد صمدی
0**** تماس بگیرید 
18:24
استخدام مدل لباس خانم بدون چهره حضوری و دورکاری
ب تعدادی خانم جهت مدلینگ لباس ب صورت حضوری و غیر حضوری دعوت به عمل می‌آید تمامی عکاسی بدون چهره می‌باشد. بیمه و سرویس رفت آمد در صورت تمایل ارسال پیام ب تلگرام یا وات شماره آگهی با تشکر
محمد صمدی
من هم میخام مدل عروس یا لباس بشم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:25
محمد صمدی
Kimia Pesaraklou
منم میخوام مدلینگ بشم
سلام  0**** تماس بگیرید 
18:48
محمد صمدی
Kimia Pesaraklou
Slm
پیام  بدید  روی شمارم
18:57
استخدام مدلینگ خانم
⚜شرکتی معتبر در حوزه مدلینگ⚜ ✅استخدام مدل خانم ⭕محدودیت ظرفیت شرایط استخدام : ترجیحا مجرد خوش پوش خوش استایل چهره زیبا در لاین های مجلسی ، عروس و اسپرت ⭕محدودیت سنی از ۱۵ تا ۴۵ سال⭕ ✅درآمد از ۲۰ تا...
1402/05/05
محمد صمدی
نگین خوش اخلاق
میخوام مدل بشم
سلام 0**** تماس بگیرید 
10:07
1 تایید
1402/05/09
شاهین
هنوزم نیاز دارین
سلام خوبید وقت بخیر اگه خانوم هستید ما مدل میخوایم 0****  محمدی تماس بگیرد 
20:09
شاهین
آمنه کاظمی
میخام مد لینگ بشم
سلام تماس بگیرید ممنونم 0****  محمدی هستم 
20:09
مدلینگ کفش و لباس
مدلینگ کفش و لباس برای بانوان حداقل سن ۱۶ به صورت حضوری‌ و امکان کار در منزل سوالت بیشتر چت
شاهین
نگین خوش اخلاق
میخوام مدل بشم
سلام خوبید وقت بخیر تماس بگیرد 0****  دقیق بگم بهتون رایگان هست برای آموزش محمدی هستم 
20:10
شاهین
نسرین رادان
سلام نسرین رادان ۱۹ سالمه قدم ۱۷۰ وزن
تماس بگیرید 0****  محمدی هستم 
20:10
شاهین
طاهره جعفری
تهران هستید؟مدل نیاز دارید؟
سلام خوبید وقت بخیر مدل میشد تماس بگیرد 0****  محمدی هستم 
20:11
مدلینگ خانم مبتدی
سلام وقت بخیر به یک خانم مبتدی برایه مدلینگ پوشاک زنانه شلوار و مانتو بدون چهره تهران نیازمندیم در ماه 3-4 بار عکاسی داریم تسویه حساب روزانه به صورت توافقی مجرد 18 تا 35 سال ترجیحا محدوده شرق سوال...
شاهین
Kimia Pesaraklou
منم میخوام مدلینگ بشم
تماس بگیرید 0****  محمدی هستم 
20:11
1402/05/22
شاهین
الهام خجسته
چطور میتونم مدلینگ بشم
سلام تماس بگیرید ممنونم 0****  محمدی هستم بگید از برنامه پیشه کار آمدید تشکر میکنم 
11:54
شاهین
نورا
سلام خوبید وقت بخیر تماس بگیرد 0****  دقیق بگم بهتون رایگان هست برای آموزش محمدی هستم بگید از برنامه پیشه کار آمدید تشکر میکنم دفتر مدلینگ داریم میتونی کارکنید
11:56
مدل حرفه ای مدلینگ لباس عکاسی وتبلیغ اماده همکاری
"به دنبال همکاری با برندها و تیم‌های حرفه‌ای در زمینه مد و تبلیغات هستم. قد: ۱۷۷ | وزن: ۷۰ | سایز لباس: ۴۴/۴۶ برای هماهنگی از چت دیوار پیام دهید ." مهم : لطفا فقط بابت همکاری پیام دهید در غیر اینصورت...
شاهین
پریسا رحیمی
سلام میخوام مدلینگ بدون چهره بشم در شیراز
سلام خوبید وقت بخیر تماس بگیرد 0****  دقیق بگم بهتون رایگان هست برای آموزش محمدی هستم بگید از برنامه پیشه کار آمدید تشکر میکنم دفتر مدلینگ داریم میتونی کارکنید
شاهین
فرخ
سلام من یه دختر ۴سال و نیم دارم که موهای بلندی داره حدودا ۵۰سانت هست,تا پایین باسنش،رنگ موهاش روشن ،رنگ پوست سفید،رنگ چشم طوسی سبز،قدش۹۸,وزنش۱۴کیلو میخوام مدلش کنم چون از نظر قیافه خوبه،کسی هس کمک کنه بتونم دخترم رو مدل کنم؟؟من اصفهانم
شاهین
11:58
پروژه عکاسی صنعتی از شرکت صنایع بهبود دهنده نان افزا
تهیه عکس های صنعتی از محصولات تولیدی، محل شرکت(تهران) و محل تولید(ماهدشت کرج) برای استفاده در بروشور ها، وبسایت و پروژه های تبلیغاتی..
شاهین
سلام چطور میتونم مدل بشم؟
11:59
شاهین
کیانا سوداگری
سلاام دوست دارم مدل بشم نمیدونم از کجا شروع کنم
11:59
1402/05/23
حسین سجودی
سلام علاقه زیاد ب کا مدلینگ دارم ولی هیچ رابطی ندارم ک ازش راهنمایی بگیرم یاکمکم کنه حسین سجودی 20 ساله قد 185 وزن 75 ورزشی
15:04
مدل خانم جهت مدلینگ
عکاس خانم و آقا به انتخاب شما عکاسی در فضای باز و اتلیه در تهران برای نمونه کارهای خود و مزون ها چند مدل خانم نیاز داریم. عکاسی بالباس خودتان و لباس هایی مزون ها هست تایم عکاسی ازاد عکس ها تقدیم شما...
1402/06/15
عرفان حسینی
سلام ممنون میشم به سوالات پاسخ داده بشه 
07:27
3 پاسخ
Me
شاهین
سلام تماس بگیرد برای کارتون 09101929086 محمدی هستم بگید از کار پیشه آمدید
سو استفاده گر آدم درستی نیستن پیام ندید
18:15
1402/06/18
شاهین
چرا  داره تهمت میزنه 
22:34
مدلینگ لباس
کسب و کار های عزیز اگه مخواین کارتون رونق پیدا کنه پیام بدید تا توضیحات لازم رو بدم بهتون
شاهین
عرفان حسینی
سلام تماس بگیرد برای کارتون 0****  محمدی هستم بگید از کار پیشه آمدید 
22:39
1402/06/28
محمدی
عرفان حسینی
سلام تماس بگیرد 0****  محمدی بگید از کار پیشه آمدید 
21:46
محمدی
سلام میخاستم مدل بشم میشه کمکم کنید
21:47
عکاسی از محصولات دارویی و مکمل
تعدادی از محصولات دارویی و مکمل شرکت نیازبه عکاسی صنعتی دارند. محصولات شامل بطری و جعبه های دارویی و مکمل دارویی می باشند. لطفا رزومه و نمونه کار و همچنین مبلغ پیشنهادی برای هر شات عکس رو ارسال کنید. ...
محمدی
الهام خجسته
چطور میتونم مدلینگ بشم
21:57
محمدی
برای مدل شدن ساکن خراسان رضوی هستم امکان تغییرمکان هم دارم
21:59
یک‌شنبه 28 مهر 1404، ساعت 21:32