دنبال کن

چطور یک مدلینگ ماهر بشیم؟

مدلینگ

1400/07/25
آمنه کاظمی
میخام مد لینگ بشم
14:10
2 پاسخ
بازیگر تبلیغاتی پوشاک
برند پوشاک روماک جهت تولید ویدئوهای تبلیغاتی و محتوای شبکه‌های اجتماعی، از افراد علاقه‌مند در رده‌های سنی مختلف دعوت به همکاری می‌نماید: • خانم و آقا: در رده‌های سنی ۱۶ تا ۴۰ سال • کودکان دختر و پسر...
1400/08/04
محمد دشتی
چطوری می تونم مدل بشم
07:35
1 تایید
1400/08/28
پیکار
میخوام مدل بشم مدل لباس فقط 
13:03
1400/12/05
میخواهم مدلینگ بشم
18:13
عکاسی و ادیت محصول برای فروشگاه آنلاین
ما به‌دنبال همکاری با یک عکاس خلاق، متعهد و باتجربه هستیم تا عکس‌هایی باکیفیت و چشم‌نواز از کفش‌های مردانه و زنانه تهیه کند. تصاویر نهایی در وب‌سایت فروشگاهی و شبکه‌های اجتماعی مورد استفاده قرار خواهن...
1401/01/18
الهام خجسته
چطور میتونم مدلینگ بشم
17:51
3 پاسخ
1 تایید
1401/03/20
یوسف شجاع
به یک بلاگر یا مدل خانم نیازمندم
18:21
4 پاسخ
4 تایید
یوسف شجاع
الهام خجسته
چطور میتونم مدلینگ بشم
سلام چطور میشه به شما پیام بدم؟
18:21
مدلینگ/مدل آقا هستم (پوشاک و عکاسی و...)
قد 180 وزن 67 مدل پوشاک و تبلیغات و عکاسی و اکسسوری و مجازی و... مسلط به اکت و پوز و کتواک هنوز رزومه‌ ندارم جهت هماهنگی پیام بدید
1401/03/25
می خوام مدل بشم ولی چطور 
22:01
1 پاسخ
یوسف شجاع
هنوزم نیاز دارین 
22:02
2 پاسخ
1401/03/30
برای‌مدل‌شدن‌چیکار‌باید‌انجام‌به‌دیم؟‌بدونه‌سابقه؟
05:15
2 پاسخ
استخدام مدلینگ تبلیغاتی به صورت شراکتی ( خانم )
ما در لوازم خانگی به مدلینگ تبلیغاتی برای پیج اینستاگرام و سایت نیازمندیم شرایط : ۱_ خوش بیان ۲_ خوش پوش ۳_ علاقه مند به فناوری های نوین و کسب اطلاعات در بازه ی زمانی که همکاری صورت می‌گیرد مبلغ دری...
1401/04/01
یوسف شجاع
هنوزم نیاز دارین
سلام خیر 
ممنون از شما
04:34
یوسف شجاع
می خوام مدل بشم ولی چطور
میشه به من پیام بدید؟
04:35
1 تایید
یوسف شجاع
کاری نداره که میخوای راهنماییت میکنم
04:36
2 پاسخ
2 تایید
مدلینگ خانوم پاره وقت
مدل لباس عکاسی بدون چهره هر هفته یک الی دو جلسه هر جلسه دو الی پنج تومن لطفا مشخصات خودرا شامل اسم سن قد از طریق چت دیوار یا ارسال کنید اموزش هم داریم در دو جلسه
1401/04/21
مرتضی قدیری
با سلام رزومه خودرا به ایمیل زیر ارسال فرمائید:
07:08
1 پاسخ
1401/04/28
طناز
یوسف شجاع
سلام
17:54
1401/06/13
من هم میخام مدل عروس یا لباس بشم 
07:11
1 پاسخ
مدلینگ پروژه
شرکت تبلیغاتی برای تکمیل کادر مدلینگ جهت تولید محتوا اعلام همکاری می‌کند پرداخت پروژه ای در لحظه فن بیان قوی
منم میخام مدل بشم نمیدونم چیکار کنم سابقه هم ندارم ساکن اصفهان هستم😁🤝🏻
07:13
1401/06/22
یوسف شجاع
چطور میشه مدلینگ یا بلاگر شد بدون سابقه
09:30
0**** 
09:31
افراد علاقه مند به مدل و کار مدلینگ (فقط خانم ها )
سلام دوستای گلم افرادی که علاقه مند به مدل شدن و انجام کار مدلینگ ( مزون لباس . میکاپ .عکاسی فضای باز .موزیک ویدیو .ساخت ریلز اینستاگرام ) به تعدادی خانوم خوش چهره و خوش استایل و هیکل نیازمندیم ... ا...
1401/07/13
نورا
سلام مدل چهره میکاپ یا عروس خواستیدمن هستم
23:28
2 پاسخ
1401/07/24
پریسا رحیمی
سلام میخوام مدلینگ بدون چهره بشم در شیراز
06:09
1 پاسخ
شهره غلامی
سلام پسرم بسیار خوش فیس و اندام مانکنی داره و 21 سالشه خیلی دوس دارم بره توی کار مدلینگ چون خیلی خوش ژست و خوش عکسم هست... باید چکار کنم  کسی هست راهنماییم کنه؟ مرسی
08:40
پروژه عکاسی برای محصولات
عکاسی جهت محصولات چرم برای سایت فروشگاهی و اینستاگرام
1401/07/28
نگین خوش اخلاق
میخوام مدل بشم
12:57
2 پاسخ
1401/08/11
فرخ
سلام من یه دختر 4سال و نیم دارم که موهای بلندی داره حدودا 50سانت هست,تا پایین باسنش،رنگ موهاش روشن ،رنگ پوست سفید،رنگ چشم طوسی سبز،قدش98,وزنش14کیلو میخوام مدلش کنم چون از نظر قیافه خوبه،کسی هس کمک کنه بتونم دخترم رو مدل کنم؟؟من اصفهانم
08:25
1 پاسخ
1 تایید
فرخ
0**** شماره من اگه کسی تونست کمکم کنه که بتونم دخترم رو مدل کنم خیلی خیلی ازش ممنون‌میشم.
08:27
مدل عکاسی خانم
شما به عنوان مدل عکاسی با ما همکاری می کنید. عکاسی در لوکیشن های قشنگ شهر انجام میشه هر پروژه روزانه حدود 45 دقیقه زمان میبرد - نیازمندیها: چهره و تیپ خوب و متناسب و علاقهمند به مدلینگ برای عکس هنری،...
1401/09/14
سلام چطور میتونم مدل بشم؟
06:34
1 پاسخ
1401/09/20
Army
سلام من یه پسره 19ساله از بروجرد لرستان هستم قدم 176 وزنم 65 هستش رنگ موهام و چشمام عسلی هستش توی کار مدلینگ سابقه ندارم ولی دوس دارم مدل لباس و کیف و کفش باشم خیلی ممنون میشم ازتون اگه بگین که چطوری باید برایه مدلینگ شدن چیکار کنم🤍
13:29
1401/09/23
کیانا سوداگری
سلاام دوست دارم مدل بشم نمیدونم از کجا شروع کنم
17:36
1 پاسخ
جذب همکار جهت مدلینگ
دوست عزیز اگهی رو تا اخر بخونید و لطفا تماس نگیرید . پیام از طریق واتس اپ و یا تلگرام نیازمند تعدادی همکار خانم جهت مدلینگ پوشاک در شیراز نیازمندیم شرایط سنی ملاک نیست .. سایز های(s-m-xl) پرداخت به...
1401/10/04
سلام میخاستم مدل بشم میشه کمکم کنید
03:58
1 پاسخ
شرایط ظاهری عالی دارم میتونم مدل شال وروسری بشم ویاهرمدل پیشنهادی ازطرف شما
04:00
2 پاسخ
برای مدل شدن ساکن خراسان رضوی هستم امکان تغییرمکان هم دارم
04:02
1 پاسخ
مدلینگ پوشاک
امکان کار در اتلیه و منزل ۹۰۰تومان تسویه روزانه یک ساعت ***********
نسرین رادان
منم خیلی دوس دارم مدل لباس های دخترونه و زنونه سنم 19 سالمه هم قیافش دارم هم تیپشو لطفا راهنماییم کنید 
23:33
نسرین رادان
مرتضی قدیری
با سلام رزومه خودرا به ایمیل زیر ارسال فرمائید: maxes1984@yahoo.com
سلام نسرین رادان 19 سالمه قدم 170 وزن
23:34
1 پاسخ
1 تایید
نسرین رادان
لطفا منو راهنمایی کنید من برای مدل لباس عروس هم خیلی خوبم چون قدم بلنده لطفا منو راهنمایی کنید 
23:40
1 پاسخ
نیازمند مدلینگ خانم
باسلام به دونفر مدل خانم خوش استایل و متعهد به کار نیازمندیم حداقل قد ۱۶۰ سایز ۳۸ تا ۴۴ تسویه به صورت ساعتی بعد از اتمام تایم عکاسی انجام میشود محصولات مانتو,شومیز،شلوار و... محل کار امن و بدون حاش...
1402/01/03
میترا مشهدی
من و همسرم و پسرم هر سه برای مدلینگ مناسب هستیم اگر کسی نیاز داشت ب این شماره پیام بده
0**** 
10:01
1402/01/04
Maedekian
یوسف شجاع
سلام من علاقه مند به کار مدلینگ هستم متاسفانه نمیدونم باید چکار کنم ؟اصفهان زندگی میکنم
10:33
1402/02/22
منم میخوام مدلینگ بشم خوش قیافه و خوش هیکل هستم در زمینه لباس و آرایش لطفا راهنمایم کنید خراسان شمالی یا رضوی
11:25
مدلینگ خانم
علاقمندان به حرفه مادلینگ خانم سنین ۱۷ تا ۳۵ سال بدون نیاز به سابقه کاری امکان آموزش حرفه ای و معرفی به بازار کار محیط کار سالم و حرفه ای جهت انجام پروژه های تبلیغاتی ،تیزر،کلیپ وعکاسی محل انجام ...
1402/02/27
آزیتا تامرادی
میخوام پسرم دوساله ام رو برای مدلینگ ثبت نام کنم اما  چطور
12:11
آزیتا تامرادی
  0****  سلام  پسر دوساله دارم میخوام وارد دنیای مدلینگ بشه چشم سبز و تپل  ..لطفا راهنمایی کنید 
12:14
1 پاسخ
1402/02/30
فاطمه قبادپور
یوسف شجاع
سلام. من 
22:42
حسن زاده
مدلینگ عکاسی
سلام حسن زاده هستم امکان ارتباط فقط پیام شیپور قدم158 وزنم60 جهت همکاری با سالن های زیبایی و بوتیک ها از ساعت15 الی20 تایمم ازاده دانشجو هستم لطفا تایم روز پیام بدین تماس ب هیچ وجه اموزش مدلینگ دیده ...
1402/03/22
طاهره جعفری
یوسف شجاع
تهران هستید؟مدل نیاز دارید؟
09:28
1 پاسخ
1402/04/31
محمد صمدی
نورا
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:43
محمد صمدی
آزیتا تامرادی
09372829908 سلام پسر دوساله دارم میخوام وارد دنیای مدلینگ بشه چشم سبز و تپل ..لطفا راهنمایی کنید
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:44
مدل هستم(پوشاک، اکسسوری و جواهرات)
مدل هستم(آقا)، حدود 4 سال در حرفه مدلینگ فعالیت دارم و با عکاسان،طراح لباس،پوشاک برند، تبلیغات تجاری و مجلات مد همکاری داشتم. تمایل کار با برندهای معتبر هستم وزن 70 قد 185 بدون تتو برای دیدن نمونه کار...
محمد صمدی
نسرین رادان
لطفا منو راهنمایی کنید من برای مدل لباس عروس هم خیلی خوبم چون قدم بلنده لطفا منو راهنمایی کنید
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:45
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:45
Kimia Pesaraklou
منم میخوام مدلینگ بشم
19:38
4 پاسخ
مدلینگ خانم
به یک خانم برای مدلینگ شلوار جین برای پیج اینستاگرام نیازمندیم
1402/05/04
محمد صمدی
Kimia Pesaraklou
منم میخوام مدلینگ بشم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:20
محمد صمدی
Kimia Pesaraklou
منم میخوام مدلینگ بشم
یا پیام بدید 
18:20
1 پاسخ
Kimia Pesaraklou
محمد صمدی
یا پیام بدید
Slm
18:22
1 پاسخ
مدل آقا
مدل آقا برای مدلینگ لباس نیازمندیم دستمزد روزانه لطفا مشخصات خودتونو بفرستین
محمد صمدی
آمنه کاظمی
میخام مد لینگ بشم
سلام  ب یک مدل خانم نیازمندیم 
18:22
محمد صمدی
سلام ب مدل خانم نیازمندیم
18:23
محمد صمدی
0**** تماس بگیرید 
18:24
مدلینگ خانم
تعدادی خانم مجرد بین ۲۰تا ۴۰ سال جهت عکاسی لباس زنانه سفارش تولید کننده ها نیازمندیم. ارسال رزومه و عکس واتساپ یا تلگرام
محمد صمدی
من هم میخام مدل عروس یا لباس بشم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:25
محمد صمدی
Kimia Pesaraklou
منم میخوام مدلینگ بشم
سلام  0**** تماس بگیرید 
18:48
محمد صمدی
Kimia Pesaraklou
Slm
پیام  بدید  روی شمارم
18:57
مدلینگ خانوم جهت عکاسی
سلام وقت بخیر مدلینگ خوب با پرستیج فن‌بیان بالا اراسته بلاگر یا ادمین نمیخوایم و حقوق به صورت پروژه ای هستش هر دوساعت حتما خانوم فیس خوب اراسته با پرستیج فن بیان بالا اعتماد به نفس خوب ترجیحا تلگرا...
1402/05/05
محمد صمدی
نگین خوش اخلاق
میخوام مدل بشم
سلام 0**** تماس بگیرید 
10:07
1 تایید
1402/05/09
شاهین
هنوزم نیاز دارین
سلام خوبید وقت بخیر اگه خانوم هستید ما مدل میخوایم 0****  محمدی تماس بگیرد 
20:09
شاهین
آمنه کاظمی
میخام مد لینگ بشم
سلام تماس بگیرید ممنونم 0****  محمدی هستم 
20:09
مدل لباس خانم(بدوت چهره)
مدلینگ خانم(متاهل،مجرد و سایز های مختلف) جهت پوشاک به شکل بدون چهره پرداختی عالی و روزانه جهت ارتباط پیام دهید
شاهین
نگین خوش اخلاق
میخوام مدل بشم
سلام خوبید وقت بخیر تماس بگیرد 0****  دقیق بگم بهتون رایگان هست برای آموزش محمدی هستم 
20:10
شاهین
نسرین رادان
سلام نسرین رادان ۱۹ سالمه قدم ۱۷۰ وزن
تماس بگیرید 0****  محمدی هستم 
20:10
شاهین
طاهره جعفری
تهران هستید؟مدل نیاز دارید؟
سلام خوبید وقت بخیر مدل میشد تماس بگیرد 0****  محمدی هستم 
20:11
مدلینگ خانم تسویه ساعتی با حقوق بالا
مدل خوش استایل خانم جهت انجام کار مدلینگ در محدوده پونک نیازمندیم درآمد بالا با امکان تسویه روزانه و عقد قرارداد لطفا مشخصات خود را تلگرام یا واتس اپ ارسال کنید
شاهین
Kimia Pesaraklou
منم میخوام مدلینگ بشم
تماس بگیرید 0****  محمدی هستم 
20:11
1402/05/22
شاهین
الهام خجسته
چطور میتونم مدلینگ بشم
سلام تماس بگیرید ممنونم 0****  محمدی هستم بگید از برنامه پیشه کار آمدید تشکر میکنم 
11:54
شاهین
نورا
سلام خوبید وقت بخیر تماس بگیرد 0****  دقیق بگم بهتون رایگان هست برای آموزش محمدی هستم بگید از برنامه پیشه کار آمدید تشکر میکنم دفتر مدلینگ داریم میتونی کارکنید
11:56
مدلینگ خانم
به یک همکار خانم برای کار مدلینگ عکاسی(لباس زنانه) نیازمندیم لطفا کسایی که شرایطشو دارن و محدودیت چهره ندارن و صبحا ساعت ۸ تا ظهر تایمشون خالیه و با حقوق کفته شده مشکلی ندارن پیام بدن که الکی وقت...
شاهین
پریسا رحیمی
سلام میخوام مدلینگ بدون چهره بشم در شیراز
سلام خوبید وقت بخیر تماس بگیرد 0****  دقیق بگم بهتون رایگان هست برای آموزش محمدی هستم بگید از برنامه پیشه کار آمدید تشکر میکنم دفتر مدلینگ داریم میتونی کارکنید
شاهین
فرخ
سلام من یه دختر ۴سال و نیم دارم که موهای بلندی داره حدودا ۵۰سانت هست,تا پایین باسنش،رنگ موهاش روشن ،رنگ پوست سفید،رنگ چشم طوسی سبز،قدش۹۸,وزنش۱۴کیلو میخوام مدلش کنم چون از نظر قیافه خوبه،کسی هس کمک کنه بتونم دخترم رو مدل کنم؟؟من اصفهانم
شاهین
11:58
مدلینگ لباس عروس در مزون
با درود فراوان مزون لباس عروس واقع در سعادت اباد جهت تکمیل پرسنل مدل های خود به تعدادی مدل خانم جهت لباس عروس نیاز دارد تمام پرسنل اجرایی و مزون خانم هستن از سایز ۳۶ تا ۴۸ پذیرش داریم ساعت کاری ه...
شاهین
سلام چطور میتونم مدل بشم؟
11:59
شاهین
کیانا سوداگری
سلاام دوست دارم مدل بشم نمیدونم از کجا شروع کنم
11:59
1402/05/23
حسین سجودی
سلام علاقه زیاد ب کا مدلینگ دارم ولی هیچ رابطی ندارم ک ازش راهنمایی بگیرم یاکمکم کنه حسین سجودی 20 ساله قد 185 وزن 75 ورزشی
15:04
مزون اسپرت و مجلسی خانم برای مدل مدلینگ
جهت هماهنگی چت دیوار یا تلگرام لطفا
1402/06/15
عرفان حسینی
سلام ممنون میشم به سوالات پاسخ داده بشه 
07:27
3 پاسخ
Me
شاهین
سلام تماس بگیرد برای کارتون 09101929086 محمدی هستم بگید از کار پیشه آمدید
سو استفاده گر آدم درستی نیستن پیام ندید
18:15
1402/06/18
شاهین
چرا  داره تهمت میزنه 
22:34
مدلینگ خانوم بدونه چهره
مدل خانوم پوشاک کیف کفش درصورت مبتدی بودن آمورش لازم همه ی سایزهابدونه محدویت سنی تسویه روزانه هرافیش سه ساعت حداعقل دونیم هزینه رفت آمد هم به صورت حضوری هم مجازی عکاسی داخل مزون هس سبک لباس انتخ...
شاهین
عرفان حسینی
سلام تماس بگیرد برای کارتون 0****  محمدی هستم بگید از کار پیشه آمدید 
22:39
1402/06/28
محمدی
عرفان حسینی
سلام تماس بگیرد 0****  محمدی بگید از کار پیشه آمدید 
21:46
محمدی
سلام میخاستم مدل بشم میشه کمکم کنید
21:47
مدلینگ لباس بدون چهره
لطفا بادقت بخونید وطبق متن عمل کنید وسوال تکراری نپرسین مدل لباس خانوم ترجیحا مجرد زیر۳۵سال .سایز۳۶تا۴۴ . بدون چهره وعکاس خانوم .محل عکاسی اتلیه عکسها جهت ژورنال فقط.تسویه روزانه اموزش برای افراد م...
محمدی
الهام خجسته
چطور میتونم مدلینگ بشم
21:57
محمدی
برای مدل شدن ساکن خراسان رضوی هستم امکان تغییرمکان هم دارم
21:59
یک‌شنبه 1 اردیبهشت 1404، ساعت 01:56