دنبال کن

چطور یک مدلینگ ماهر بشیم؟

مدلینگ

1400/07/25
آمنه کاظمی
میخام مد لینگ بشم
14:10
2 پاسخ
مدلینگ
سلام بنده ۶ ماه مدلینگ کار کردم در مزون و لباس عروس... اگر نیاز داشتین پیام بدین بیشتر بدون چهره کار میکنم اگر هم واقعی هستید پیام بدین لطفا
1400/08/04
محمد دشتی
چطوری می تونم مدل بشم
07:35
1 تایید
1400/08/28
پیکار
میخوام مدل بشم مدل لباس فقط 
13:03
1400/12/05
میخواهم مدلینگ بشم
18:13
هرمس استدیو
مدلینگ
مدلینگ لباس بدون چهره ,تمامی پرسنل خانوم هستند محیط امن و حرفه ایی ,در لاین های مختلف پذیرش داریم ,دستمزد بسیار خوب ,آفیش همون روزهمون لحظه پرداخت میشه لطفاً فقط تلگرام پیام بزارید
1401/01/18
الهام خجسته
چطور میتونم مدلینگ بشم
17:51
3 پاسخ
1 تایید
1401/03/20
یوسف شجاع
به یک بلاگر یا مدل خانم نیازمندم
18:21
4 پاسخ
4 تایید
یوسف شجاع
الهام خجسته
چطور میتونم مدلینگ بشم
سلام چطور میشه به شما پیام بدم؟
18:21
مدلینگ
سلام به دو مدل جوان منظم باانگیزه نیازمندم مشخصاتتون رو کامل ارسال بفرمایین
1401/03/25
می خوام مدل بشم ولی چطور 
22:01
1 پاسخ
یوسف شجاع
هنوزم نیاز دارین 
22:02
2 پاسخ
1401/03/30
برای‌مدل‌شدن‌چیکار‌باید‌انجام‌به‌دیم؟‌بدونه‌سابقه؟
05:15
2 پاسخ
عکاسی بابت محتوای برند برنج ماسال رایس
سلام من صاحب برند برنج ماسال رایس هستم من برای تولید محتوا نیاز به عکس دارم و میخواهم از شالیزار های شمال و کارخونه های برنج در شمال باشه
1401/04/01
یوسف شجاع
هنوزم نیاز دارین
سلام خیر 
ممنون از شما
04:34
یوسف شجاع
می خوام مدل بشم ولی چطور
میشه به من پیام بدید؟
04:35
1 تایید
یوسف شجاع
کاری نداره که میخوای راهنماییت میکنم
04:36
2 پاسخ
2 تایید
استخدام خانم منشی و دستیار مدیر
برای یک شرکت معتبر بین المللی در زمینه مدلینگ
1401/04/21
مرتضی قدیری
با سلام رزومه خودرا به ایمیل زیر ارسال فرمائید:
07:08
1 پاسخ
1401/04/28
طناز
یوسف شجاع
سلام
17:54
1401/06/13
من هم میخام مدل عروس یا لباس بشم 
07:11
1 پاسخ
استخدام مدلینگ خانوم
نیازمند مدلینگ خانوم جهت تکمیل کادر لباس در لاین مختلف سایز های مختلف ۳۸الی۴۴ عکس برداری بدون چهره با دوربین حرفه ای پرداخت حقوق روزانه تسویه می‌شود ...
منم میخام مدل بشم نمیدونم چیکار کنم سابقه هم ندارم ساکن اصفهان هستم😁🤝🏻
07:13
1401/06/22
یوسف شجاع
چطور میشه مدلینگ یا بلاگر شد بدون سابقه
09:30
0**** 
09:31
نیازمند مدلینگ با فن بیان بالا
نیاز به یه خانم با چهره و اندام مناسب با فن بیان بالا با حقوق عالی برای کار در فروشگاه مانتو
1401/07/13
نورا
سلام مدل چهره میکاپ یا عروس خواستیدمن هستم
23:28
2 پاسخ
1401/07/24
پریسا رحیمی
سلام میخوام مدلینگ بدون چهره بشم در شیراز
06:09
1 پاسخ
شهره غلامی
سلام پسرم بسیار خوش فیس و اندام مانکنی داره و 21 سالشه خیلی دوس دارم بره توی کار مدلینگ چون خیلی خوش ژست و خوش عکسم هست... باید چکار کنم  کسی هست راهنماییم کنه؟ مرسی
08:40
استخدام مدلینگ خانم
درود جذب مدلینگ خانم : ۱) بدون محدودیت سنی ۲) دارای روحیه خلاقانه ۳) اندام متناسب با مدلینگ ۴) آشنایی با ژست های هنری مزیت محسوب می شود. ۵) امکان آموزش وجود دارد. ۶) حقوق و مزایا به صورت توافقی می با...
1401/07/28
نگین خوش اخلاق
میخوام مدل بشم
12:57
2 پاسخ
1401/08/11
فرخ
سلام من یه دختر 4سال و نیم دارم که موهای بلندی داره حدودا 50سانت هست,تا پایین باسنش،رنگ موهاش روشن ،رنگ پوست سفید،رنگ چشم طوسی سبز،قدش98,وزنش14کیلو میخوام مدلش کنم چون از نظر قیافه خوبه،کسی هس کمک کنه بتونم دخترم رو مدل کنم؟؟من اصفهانم
08:25
1 پاسخ
1 تایید
فرخ
0**** شماره من اگه کسی تونست کمکم کنه که بتونم دخترم رو مدل کنم خیلی خیلی ازش ممنون‌میشم.
08:27
مدلینگ خانم
تعدادی مدلینگ خانم با ظاهری آراسته . شیک جهت عکاسی و بازیگری نیازمندیم محدودیت سنی نداریم اعزام به کشورهای دیگه هم داریم حقوق و مزایا تفاوتی
1401/09/14
سلام چطور میتونم مدل بشم؟
06:34
1 پاسخ
1401/09/20
Army
سلام من یه پسره 19ساله از بروجرد لرستان هستم قدم 176 وزنم 65 هستش رنگ موهام و چشمام عسلی هستش توی کار مدلینگ سابقه ندارم ولی دوس دارم مدل لباس و کیف و کفش باشم خیلی ممنون میشم ازتون اگه بگین که چطوری باید برایه مدلینگ شدن چیکار کنم🤍
13:29
1401/09/23
کیانا سوداگری
سلاام دوست دارم مدل بشم نمیدونم از کجا شروع کنم
17:36
1 پاسخ
مدل برای آنلاین شاپ
به یک نفر خانم با استایل و چهره آراسته جهت کار مدلینگ در آنلاین شاپ نیازمندیم ترجیحا قبلا سابقه داشته باشه حقوق توافقی پرداخت میشه
1401/10/04
سلام میخاستم مدل بشم میشه کمکم کنید
03:58
1 پاسخ
شرایط ظاهری عالی دارم میتونم مدل شال وروسری بشم ویاهرمدل پیشنهادی ازطرف شما
04:00
2 پاسخ
برای مدل شدن ساکن خراسان رضوی هستم امکان تغییرمکان هم دارم
04:02
1 پاسخ
بانوان تبلیغ ژورنالی مدلینگ
کار در منزل بانوان مدل لباس مزون حقوق روزانه بدون چهره حتی دورکاری
نسرین رادان
منم خیلی دوس دارم مدل لباس های دخترونه و زنونه سنم 19 سالمه هم قیافش دارم هم تیپشو لطفا راهنماییم کنید 
23:33
نسرین رادان
مرتضی قدیری
با سلام رزومه خودرا به ایمیل زیر ارسال فرمائید: maxes1984@yahoo.com
سلام نسرین رادان 19 سالمه قدم 170 وزن
23:34
1 پاسخ
1 تایید
نسرین رادان
لطفا منو راهنمایی کنید من برای مدل لباس عروس هم خیلی خوبم چون قدم بلنده لطفا منو راهنمایی کنید 
23:40
1 پاسخ
استخدام مدلینگ خانم
برای ژورنال خارجی با آموزش بدون محدودیت سن و سایز امکان مهاجرت تسویه روزانه و ماهانه حقوق به یورو
1402/01/03
میترا مشهدی
من و همسرم و پسرم هر سه برای مدلینگ مناسب هستیم اگر کسی نیاز داشت ب این شماره پیام بده
0**** 
10:01
1402/01/04
Maedekian
یوسف شجاع
سلام من علاقه مند به کار مدلینگ هستم متاسفانه نمیدونم باید چکار کنم ؟اصفهان زندگی میکنم
10:33
1402/02/22
منم میخوام مدلینگ بشم خوش قیافه و خوش هیکل هستم در زمینه لباس و آرایش لطفا راهنمایم کنید خراسان شمالی یا رضوی
11:25
بانوان مدلینگ مزون
مدلینگ مزون ( بدون چهره ) بانوان امکان کار در منزل و مکان خودتان و یا حضوری پارت تایم روزانه حدود 4 ساعت حتی افراد بدون سابقه فعالیت تنها با برندهای وارداتی پوشاک میباشد و در صورت استعداد استخدام بل...
1402/02/27
آزیتا تامرادی
میخوام پسرم دوساله ام رو برای مدلینگ ثبت نام کنم اما  چطور
12:11
آزیتا تامرادی
  0****  سلام  پسر دوساله دارم میخوام وارد دنیای مدلینگ بشه چشم سبز و تپل  ..لطفا راهنمایی کنید 
12:14
1 پاسخ
1402/02/30
فاطمه قبادپور
یوسف شجاع
سلام. من 
22:42
عکاسی از آثار باستانی اصفهان
به یک عکاس حرفه‌ای با دوربین و لنز مناسب برای عکاسی از نماهای تاریخی و توریستی اصفهان نیاز داریم. عکس‌ها با ادیت نهایی و کیفیت بالا تحویل داده بشه . پس مهارت کار کردن حرفه‌ای با فتوشاپ هم لازمه.
1402/03/22
طاهره جعفری
یوسف شجاع
تهران هستید؟مدل نیاز دارید؟
09:28
1 پاسخ
1402/04/31
محمد صمدی
نورا
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:43
محمد صمدی
آزیتا تامرادی
09372829908 سلام پسر دوساله دارم میخوام وارد دنیای مدلینگ بشه چشم سبز و تپل ..لطفا راهنمایی کنید
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:44
ادیت نهایی تصاویر مدلینگ شده پوشاک مردانه
- تصاویر آتلیه‌ای و نهایی شده جهت ادیت نهایی و ایجاد دورچین و نام و کد محصولات با یک قالب ثابت و در نهایت خروجی با کیفیت بسیار بالا (فرمت tif) جهت چاپ با پرینتر‌های دیجیتالی - تسلط کامل به فتوشاپ - تر...
محمد صمدی
نسرین رادان
لطفا منو راهنمایی کنید من برای مدل لباس عروس هم خیلی خوبم چون قدم بلنده لطفا منو راهنمایی کنید
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:45
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:45
Kimia Pesaraklou
منم میخوام مدلینگ بشم
19:38
4 پاسخ
بازیگر و مدل برای پیج اینستاگرام
برند معتبر «چهارراه» در راستای توسعه فعالیت‌های تبلیغاتی خود، از علاقه‌مندان به بازیگری و مدلینگ (خانم و آقا) دعوت به همکاری می‌نماید. شرایط همکاری: - سن: ۱۸ تا 28 سال - ظاهر آراسته و اعتماد به نفس ...
1402/05/04
محمد صمدی
Kimia Pesaraklou
منم میخوام مدلینگ بشم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:20
محمد صمدی
Kimia Pesaraklou
منم میخوام مدلینگ بشم
یا پیام بدید 
18:20
1 پاسخ
Kimia Pesaraklou
محمد صمدی
یا پیام بدید
Slm
18:22
1 پاسخ
استخدام مدلینگ خانم در شرکت معتبر
⚜شرکتی معتبر در حوزه مدلینگ⚜ ✅استخدام مدل خانم ⭕محدودیت ظرفیت شرایط استخدام : ترجیحا مجرد خوش پوش خوش استایل چهره زیبا در لاین های مجلسی ، عروس و اسپرت ⭕محدودیت سنی از ۱۵ تا ۴۵ سال⭕ ✅شعبه اصلی ما د...
محمد صمدی
آمنه کاظمی
میخام مد لینگ بشم
سلام  ب یک مدل خانم نیازمندیم 
18:22
محمد صمدی
سلام ب مدل خانم نیازمندیم
18:23
محمد صمدی
0**** تماس بگیرید 
18:24
مدلینگ پوشاک بانوان مزون
مدلینگ مزون ( بدون چهره ) بانوان امکان کار در منزل و مکان خودتان و یا حضوری پارت تایم روزانه حدود 4 ساعت حتی افراد بدون سابقه فعالیت تنها با برندهای وارداتی پوشاک میباشد و در صورت استعداد استخدام بل...
محمد صمدی
من هم میخام مدل عروس یا لباس بشم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:25
محمد صمدی
Kimia Pesaraklou
منم میخوام مدلینگ بشم
سلام  0**** تماس بگیرید 
18:48
محمد صمدی
Kimia Pesaraklou
Slm
پیام  بدید  روی شمارم
18:57
عکاسی و مدیریت پیج اینستاگرام فروشگاه لوازم دندانپزشکی
من یک شخصی رو می‌خوام که در طول هفته یکی دو بار بیاد فروشگاهم و از اجناس عکاسی کنه و توی اینستاگرام فروشگاه هم با مشخصات قرار بده و پیام‌ها رو پاسخگو باشه با قیمت و اون مطالبی که مد نظرشه با من در ارت...
1402/05/05
محمد صمدی
نگین خوش اخلاق
میخوام مدل بشم
سلام 0**** تماس بگیرید 
10:07
1 تایید
1402/05/09
شاهین
هنوزم نیاز دارین
سلام خوبید وقت بخیر اگه خانوم هستید ما مدل میخوایم 0****  محمدی تماس بگیرد 
20:09
شاهین
آمنه کاظمی
میخام مد لینگ بشم
سلام تماس بگیرید ممنونم 0****  محمدی هستم 
20:09
مدلینگ خانم
سلام وعرض ادب به چند مدل خانم جهت کار مدلینگ نیازمندیم محدوده کاری یوسف اباد در هفته سه روز کاری هزینه ایاب وذهاب با مزون حداقل سن 16تا 30سال توضیحات در تلگرام متشکرم از سایت دیوار
شاهین
نگین خوش اخلاق
میخوام مدل بشم
سلام خوبید وقت بخیر تماس بگیرد 0****  دقیق بگم بهتون رایگان هست برای آموزش محمدی هستم 
20:10
شاهین
نسرین رادان
سلام نسرین رادان ۱۹ سالمه قدم ۱۷۰ وزن
تماس بگیرید 0****  محمدی هستم 
20:10
شاهین
طاهره جعفری
تهران هستید؟مدل نیاز دارید؟
سلام خوبید وقت بخیر مدل میشد تماس بگیرد 0****  محمدی هستم 
20:11
مدل برای پروژه عکاسی
برای علاقه‌مندان به مدلینگ و عکاسی آقا ۱۸ تا ۳۰ با ظاهر آراسته و ورزشکار و فیتنس صرفا همکاری برای عکاسی و عکس‌ها به صورت رایگان بهتون داده میشه - بدون دستمزد در صورت تایید شرایط پیام بدید
شاهین
Kimia Pesaraklou
منم میخوام مدلینگ بشم
تماس بگیرید 0****  محمدی هستم 
20:11
1402/05/22
شاهین
الهام خجسته
چطور میتونم مدلینگ بشم
سلام تماس بگیرید ممنونم 0****  محمدی هستم بگید از برنامه پیشه کار آمدید تشکر میکنم 
11:54
شاهین
نورا
سلام خوبید وقت بخیر تماس بگیرد 0****  دقیق بگم بهتون رایگان هست برای آموزش محمدی هستم بگید از برنامه پیشه کار آمدید تشکر میکنم دفتر مدلینگ داریم میتونی کارکنید
11:56
مدل خانم هستم
سلام وقتتون بخیر مدل خانم هستم برای مدلینگ فروشگاه های لباس زنانه و بچگانه و همه جور فروشگاهی مدل میشم و تبلیغاتشون رو انجام میدم و معرفی میکنم محصولاتشون رو کسانی که ادمین دارند فیلم برداری با اد...
شاهین
پریسا رحیمی
سلام میخوام مدلینگ بدون چهره بشم در شیراز
سلام خوبید وقت بخیر تماس بگیرد 0****  دقیق بگم بهتون رایگان هست برای آموزش محمدی هستم بگید از برنامه پیشه کار آمدید تشکر میکنم دفتر مدلینگ داریم میتونی کارکنید
شاهین
فرخ
سلام من یه دختر ۴سال و نیم دارم که موهای بلندی داره حدودا ۵۰سانت هست,تا پایین باسنش،رنگ موهاش روشن ،رنگ پوست سفید،رنگ چشم طوسی سبز،قدش۹۸,وزنش۱۴کیلو میخوام مدلش کنم چون از نظر قیافه خوبه،کسی هس کمک کنه بتونم دخترم رو مدل کنم؟؟من اصفهانم
شاهین
11:58
استخدام مدل مدلینگ بدون چهره
◀️یک نفر خانوم با استایل مناسب برای پروژه مدلینگ محیط استدیو و پرسنل همگی خانوم هستند دو پارت در هفته با دستمزد بسیار عالی جهت ارتباط و ارسال رزومه تلگرام در خدمتتون هستم
شاهین
سلام چطور میتونم مدل بشم؟
11:59
شاهین
کیانا سوداگری
سلاام دوست دارم مدل بشم نمیدونم از کجا شروع کنم
11:59
1402/05/23
حسین سجودی
سلام علاقه زیاد ب کا مدلینگ دارم ولی هیچ رابطی ندارم ک ازش راهنمایی بگیرم یاکمکم کنه حسین سجودی 20 ساله قد 185 وزن 75 ورزشی
15:04
خانم برای مدلینگ
مزون بیمه دارد حقوق روزانه و ماهانه بدون چهره برای مدل لباس و مدلینگ نیروی خانم از همه رنج سنی کم تا میانسال استخدام داریم هر سایزی تماس پاسخ داده نمیشه تلگرام و واتساب در خدمتم تلگرام pshpm...
1402/06/15
عرفان حسینی
سلام ممنون میشم به سوالات پاسخ داده بشه 
07:27
3 پاسخ
Me
شاهین
سلام تماس بگیرد برای کارتون 09101929086 محمدی هستم بگید از کار پیشه آمدید
سو استفاده گر آدم درستی نیستن پیام ندید
18:15
1402/06/18
شاهین
چرا  داره تهمت میزنه 
22:34
مدلینگ خانم نیازمندیم
مدلینگ خانم از سن ۲۰تا ۴۲سال نیازمندیم لطفاً فقط تماس بگیرید کلیه مناطق تهران و حومه
شاهین
عرفان حسینی
سلام تماس بگیرد برای کارتون 0****  محمدی هستم بگید از کار پیشه آمدید 
22:39
1402/06/28
محمدی
عرفان حسینی
سلام تماس بگیرد 0****  محمدی بگید از کار پیشه آمدید 
21:46
محمدی
سلام میخاستم مدل بشم میشه کمکم کنید
21:47
طراحی داخلی و طراحی نما و رندرینگ
نیاز به خدمات طراحی معماری جامع شامل: • طراحی داخلی فضاهای مختلف • طراحی نمای ساختمان • طراحی محوطه و فضای سبز • مدلینگ سه‌بعدی حرفه‌ای • رندرینگ با کیفیت بالا
محمدی
الهام خجسته
چطور میتونم مدلینگ بشم
21:57
محمدی
برای مدل شدن ساکن خراسان رضوی هستم امکان تغییرمکان هم دارم
21:59
شنبه 2 آذر 1404، ساعت 19:26