دنبال کن

چطور یک مدلینگ ماهر بشیم؟

مدلینگ

1400/07/25
آمنه کاظمی
میخام مد لینگ بشم
14:10
2 پاسخ
مدلینگ
سلام.تعدادی خانم جهت مدل نیازمندیم ویس لطفا
1400/08/04
محمد دشتی
چطوری می تونم مدل بشم
07:35
1 تایید
1400/08/28
پیکار
میخوام مدل بشم مدل لباس فقط 
13:03
1400/12/05
میخواهم مدلینگ بشم
18:13
استخدام مدل لباس دورکار
سلام مدل خانوم برای انواع لاین لباس زنانه استخدام میکنیم لطفا اگر محدودیت پوشش دارید پیام ندید مشخصات رو ارسال کنید عکاسی رو خودتون انجام میدید برای همکاری تست گرفته میشه
1401/01/18
الهام خجسته
چطور میتونم مدلینگ بشم
17:51
3 پاسخ
1 تایید
1401/03/20
یوسف شجاع
به یک بلاگر یا مدل خانم نیازمندم
18:21
4 پاسخ
4 تایید
یوسف شجاع
الهام خجسته
چطور میتونم مدلینگ بشم
سلام چطور میشه به شما پیام بدم؟
18:21
مدلینگ
استخدام مدل خانم برای عکاسی مزون زنانه مدلینگ جنسیت: خانم سابقه کار: دارای سابقه کار نوع همکاری: پروژه‌ای شرایط احراز: مدل خانم جهت عکاسی برای مزون زنانه سایز 38 الی 40 خوش چهره و استایل خوب حداقل ...
1401/03/25
می خوام مدل بشم ولی چطور 
22:01
1 پاسخ
یوسف شجاع
هنوزم نیاز دارین 
22:02
2 پاسخ
1401/03/30
برای‌مدل‌شدن‌چیکار‌باید‌انجام‌به‌دیم؟‌بدونه‌سابقه؟
05:15
2 پاسخ
مدلینگ
استخدام مدل خانوم در لاین های مختلف بدون چهره عکاسی میشه تسویه روزانه رزومه مشخصات کامل قد .وزن.سایز:رنگ پوست و مو سن سابقه همراه با عکس بفرستین مشخصاتتون رو کامل بفرستین سوالات بی مورد جواب داده نمیش...
1401/04/01
یوسف شجاع
هنوزم نیاز دارین
سلام خیر 
ممنون از شما
04:34
یوسف شجاع
می خوام مدل بشم ولی چطور
میشه به من پیام بدید؟
04:35
1 تایید
یوسف شجاع
کاری نداره که میخوای راهنماییت میکنم
04:36
2 پاسخ
2 تایید
مدلینگ خانوم وعکاس حتی مبتدی
خانوم جهت مدلینگ لباس مجرد زیر۳۲سال سایز۳۴تا۴۴.عکاس خانوم حتی مبتدی با اموزش تا۳۲سال ومجرد.عکسها بدون چهره وعکاس خانوم.محل عکاسی اتلیه.تسویه روزانه.عکسها فقط جهت ژورنال‌ دستمزد ساعتی ۳تومن.هزینه رفت و...
1401/04/21
مرتضی قدیری
با سلام رزومه خودرا به ایمیل زیر ارسال فرمائید:
07:08
1 پاسخ
1401/04/28
طناز
یوسف شجاع
سلام
17:54
1401/06/13
من هم میخام مدل عروس یا لباس بشم 
07:11
1 پاسخ
استخدام مدلینگ لباس خانم بدون چهره درمنزل دورکاری
استخدام مدلینگ لباس عکاسی به صورت دورکاری در منزل خودتون انجام میشود لباس های کت شلوار لگ دامن و .... حقوق تعداد هر ۱۰۰عکس مبلغ۱۹میلیون تومان میباشد قرار داد به صورت رسمی در دفتر اسناد اگه اندام ا...
منم میخام مدل بشم نمیدونم چیکار کنم سابقه هم ندارم ساکن اصفهان هستم😁🤝🏻
07:13
1401/06/22
یوسف شجاع
چطور میشه مدلینگ یا بلاگر شد بدون سابقه
09:30
0**** 
09:31
استخدام مدلینگ لباس زنانه
به یک خانم جهت عکاسی لباس نیاز دارم بدونه چهره پرداخت روزانه درآمد ماهیانه بالای ۵۰ ملیون دو روز در هفته عکاسی داریم
1401/07/13
نورا
سلام مدل چهره میکاپ یا عروس خواستیدمن هستم
23:28
2 پاسخ
1401/07/24
پریسا رحیمی
سلام میخوام مدلینگ بدون چهره بشم در شیراز
06:09
1 پاسخ
شهره غلامی
سلام پسرم بسیار خوش فیس و اندام مانکنی داره و 21 سالشه خیلی دوس دارم بره توی کار مدلینگ چون خیلی خوش ژست و خوش عکسم هست... باید چکار کنم  کسی هست راهنماییم کنه؟ مرسی
08:40
مدل خانم برای عکاسی مزون ساویس
مزون ساویس واقع در نیکامال فلکه اول گوهردشت، مدل خانم جهت عکاسی جذب میکنید ‼️ فوری ‼️ ✅ داشتن سابقه الزامی ✅ نیارمند مدل خانم جهت عکاسی کت و شلوار شومیز و شلوار پیراهن مجلسی ✅ سایز مدل میبایست بین...
1401/07/28
نگین خوش اخلاق
میخوام مدل بشم
12:57
2 پاسخ
1401/08/11
فرخ
سلام من یه دختر 4سال و نیم دارم که موهای بلندی داره حدودا 50سانت هست,تا پایین باسنش،رنگ موهاش روشن ،رنگ پوست سفید،رنگ چشم طوسی سبز،قدش98,وزنش14کیلو میخوام مدلش کنم چون از نظر قیافه خوبه،کسی هس کمک کنه بتونم دخترم رو مدل کنم؟؟من اصفهانم
08:25
1 پاسخ
1 تایید
فرخ
0**** شماره من اگه کسی تونست کمکم کنه که بتونم دخترم رو مدل کنم خیلی خیلی ازش ممنون‌میشم.
08:27
مدلینگ خانم جهت پوشاک
سلام مدلینگ خانم بدون چهره پرداختی روزانه محیط ارام بدون محدودیت سایز لطفا مشخصات رو ارسال کنید مچکر
1401/09/14
سلام چطور میتونم مدل بشم؟
06:34
1 پاسخ
1401/09/20
Army
سلام من یه پسره 19ساله از بروجرد لرستان هستم قدم 176 وزنم 65 هستش رنگ موهام و چشمام عسلی هستش توی کار مدلینگ سابقه ندارم ولی دوس دارم مدل لباس و کیف و کفش باشم خیلی ممنون میشم ازتون اگه بگین که چطوری باید برایه مدلینگ شدن چیکار کنم🤍
13:29
1401/09/23
کیانا سوداگری
سلاام دوست دارم مدل بشم نمیدونم از کجا شروع کنم
17:36
1 پاسخ
پروژه معماری 84496
: سلام برای پروژه نهایی کارشناسی معماری موضوع پروژه اقامت گاه بین راهی(مثل اقامتگاه مهر و ماه جاده قم) زیربنا ۴۰۰۰ هزار تا ۵۰۰۰ متر مزاحمتون شدم هم رساله هم کار عملی قیمت...
1401/10/04
سلام میخاستم مدل بشم میشه کمکم کنید
03:58
1 پاسخ
شرایط ظاهری عالی دارم میتونم مدل شال وروسری بشم ویاهرمدل پیشنهادی ازطرف شما
04:00
2 پاسخ
برای مدل شدن ساکن خراسان رضوی هستم امکان تغییرمکان هم دارم
04:02
1 پاسخ
مدلینگ خانم
مدلینگ خانوم جهت عکاسی در منزل نیازمندیم . جلسه کاری ۲ ساعت حداکثر حقوق ۱ تومن به بالا هزینه رفت امد حفظ احترام و شخصیت اولویت شما اولویت همکاری میباشد. لطفا مشخصات خودتون ارسال کنید .
نسرین رادان
منم خیلی دوس دارم مدل لباس های دخترونه و زنونه سنم 19 سالمه هم قیافش دارم هم تیپشو لطفا راهنماییم کنید 
23:33
نسرین رادان
مرتضی قدیری
با سلام رزومه خودرا به ایمیل زیر ارسال فرمائید: maxes1984@yahoo.com
سلام نسرین رادان 19 سالمه قدم 170 وزن
23:34
1 پاسخ
1 تایید
نسرین رادان
لطفا منو راهنمایی کنید من برای مدل لباس عروس هم خیلی خوبم چون قدم بلنده لطفا منو راهنمایی کنید 
23:40
1 پاسخ
مدلینگ لباس زنانه
لاین اسپورت و مجلسی پرداخت روزانه لطفا فقط زیر سی سال
1402/01/03
میترا مشهدی
من و همسرم و پسرم هر سه برای مدلینگ مناسب هستیم اگر کسی نیاز داشت ب این شماره پیام بده
0**** 
10:01
1402/01/04
Maedekian
یوسف شجاع
سلام من علاقه مند به کار مدلینگ هستم متاسفانه نمیدونم باید چکار کنم ؟اصفهان زندگی میکنم
10:33
1402/02/22
منم میخوام مدلینگ بشم خوش قیافه و خوش هیکل هستم در زمینه لباس و آرایش لطفا راهنمایم کنید خراسان شمالی یا رضوی
11:25
استخدام خانم برای مدلینگ
متاهل بین ۲۵ تا ۴۰ پذیرفته میشه
1402/02/27
آزیتا تامرادی
میخوام پسرم دوساله ام رو برای مدلینگ ثبت نام کنم اما  چطور
12:11
آزیتا تامرادی
  0****  سلام  پسر دوساله دارم میخوام وارد دنیای مدلینگ بشه چشم سبز و تپل  ..لطفا راهنمایی کنید 
12:14
1 پاسخ
1402/02/30
فاطمه قبادپور
یوسف شجاع
سلام. من 
22:42
خانوم برای مدلینگ لباس می خوام
سلام عزیزان . بنده تاجر لباس زنانه هستم و از ترکیه و قشم لباس میارم برای تهران و مشهد. دارای مجوز رسمی . یه دختر با استایل مدلینگی میخوام برای لباسام. سایز ۳۶ الی ۴۲. سن زیر ۳۰. سابقه کاری مهم نیست...
1402/03/22
طاهره جعفری
یوسف شجاع
تهران هستید؟مدل نیاز دارید؟
09:28
1 پاسخ
1402/04/31
محمد صمدی
نورا
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:43
محمد صمدی
آزیتا تامرادی
09372829908 سلام پسر دوساله دارم میخوام وارد دنیای مدلینگ بشه چشم سبز و تپل ..لطفا راهنمایی کنید
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:44
مدلینگ خانم جوان خوش استایل نیازمندیم
به یک نفر خانم زیر ۳۰ سال ترجیحا مجرد ورزشکار حداقل قد ۱۷۰ وزن ۶۰ تا ۷۵مورد نیاز است علاقه مندان مشخصاتخود را از طریق چت دیوار واتس اپ یا تلگرام ارسال نمایند . ممنون
محمد صمدی
نسرین رادان
لطفا منو راهنمایی کنید من برای مدل لباس عروس هم خیلی خوبم چون قدم بلنده لطفا منو راهنمایی کنید
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:45
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:45
Kimia Pesaraklou
منم میخوام مدلینگ بشم
19:38
4 پاسخ
جذب همکار خانوم برای آنلاین شاپ لباس
با عرض سلام خدمت بانوان گرامی مجموعه Top shop در لاین های مختلف مدلینگ با شرایط ویژه(با قابلیت دورکاری) اقدام به جذب فوری می نماید. برای اطلاع از شرایط کامل و ثبت درخواست همکاری لطفا چت دیوار پیام بگذ...
1402/05/04
محمد صمدی
Kimia Pesaraklou
منم میخوام مدلینگ بشم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:20
محمد صمدی
Kimia Pesaraklou
منم میخوام مدلینگ بشم
یا پیام بدید 
18:20
1 پاسخ
Kimia Pesaraklou
محمد صمدی
یا پیام بدید
Slm
18:22
1 پاسخ
استخدام مدلینگ خانم
با سلام. به چند خانم جهت مدلینگ لباس در تمامی لاین ها با انتخاب شما بدون چهره و بازه سنی 18الی 45 نیازمندیم. لطفارزومه خود را از طریق چت دیوار ارسال فرمایید درصورت تایید اولیه تماس خواهیم گرفت. درصور...
محمد صمدی
آمنه کاظمی
میخام مد لینگ بشم
سلام  ب یک مدل خانم نیازمندیم 
18:22
محمد صمدی
سلام ب مدل خانم نیازمندیم
18:23
محمد صمدی
0**** تماس بگیرید 
18:24
مدلینگ لباس
مدلینگ لباس خانوم ۱۸تا ۴۰سال اصلاحات بیشتر پیام بدین
محمد صمدی
من هم میخام مدل عروس یا لباس بشم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:25
محمد صمدی
Kimia Pesaraklou
منم میخوام مدلینگ بشم
سلام  0**** تماس بگیرید 
18:48
محمد صمدی
Kimia Pesaraklou
Slm
پیام  بدید  روی شمارم
18:57
مدلینگ لباس خانوم
با سلام یک خانوم برای مدلینگ لباس بدون چهره تا ۳۵ سال بیاد منظور مشخصه خقوق ساعتی ۱ میلیون با تشکر
1402/05/05
محمد صمدی
نگین خوش اخلاق
میخوام مدل بشم
سلام 0**** تماس بگیرید 
10:07
1 تایید
1402/05/09
شاهین
هنوزم نیاز دارین
سلام خوبید وقت بخیر اگه خانوم هستید ما مدل میخوایم 0****  محمدی تماس بگیرد 
20:09
شاهین
آمنه کاظمی
میخام مد لینگ بشم
سلام تماس بگیرید ممنونم 0****  محمدی هستم 
20:09
جویای کار دورکاری
سلام وقت بخیر خانم هستم 28 مشاور برند و کسب و کار هستم در دو مجموعه معتبر دارای سابقه کاری و بیمه درحال حاضر فقط جویای کار دورکاری نیمه وقت با پرداخت روزانه هستم.کارای ادمینی کاملاً مسلطم ،تایپ ،ترجم...
شاهین
نگین خوش اخلاق
میخوام مدل بشم
سلام خوبید وقت بخیر تماس بگیرد 0****  دقیق بگم بهتون رایگان هست برای آموزش محمدی هستم 
20:10
شاهین
نسرین رادان
سلام نسرین رادان ۱۹ سالمه قدم ۱۷۰ وزن
تماس بگیرید 0****  محمدی هستم 
20:10
شاهین
طاهره جعفری
تهران هستید؟مدل نیاز دارید؟
سلام خوبید وقت بخیر مدل میشد تماس بگیرد 0****  محمدی هستم 
20:11
مدلینگ لباس مزون
ما در مزونمون به یک نفر در زمینه مدلینگ نیاز داریم برای مدل شدن لباس های مزونی محیط زنانه و امن با حقوق توافقی برای اطلاع بیشتر پیام بدهید
شاهین
Kimia Pesaraklou
منم میخوام مدلینگ بشم
تماس بگیرید 0****  محمدی هستم 
20:11
1402/05/22
شاهین
الهام خجسته
چطور میتونم مدلینگ بشم
سلام تماس بگیرید ممنونم 0****  محمدی هستم بگید از برنامه پیشه کار آمدید تشکر میکنم 
11:54
شاهین
نورا
سلام خوبید وقت بخیر تماس بگیرد 0****  دقیق بگم بهتون رایگان هست برای آموزش محمدی هستم بگید از برنامه پیشه کار آمدید تشکر میکنم دفتر مدلینگ داریم میتونی کارکنید
11:56
استخدام مدلینگ خانم
استخدام مدلینگ خانم جهت مزون انلاین لاین لباس مجلسی با ساعت کاریه دو ساعت و حقوق ۲ میلیون در روز لطفا مشخصات خود را ارسال کنید
شاهین
پریسا رحیمی
سلام میخوام مدلینگ بدون چهره بشم در شیراز
سلام خوبید وقت بخیر تماس بگیرد 0****  دقیق بگم بهتون رایگان هست برای آموزش محمدی هستم بگید از برنامه پیشه کار آمدید تشکر میکنم دفتر مدلینگ داریم میتونی کارکنید
شاهین
فرخ
سلام من یه دختر ۴سال و نیم دارم که موهای بلندی داره حدودا ۵۰سانت هست,تا پایین باسنش،رنگ موهاش روشن ،رنگ پوست سفید،رنگ چشم طوسی سبز،قدش۹۸,وزنش۱۴کیلو میخوام مدلش کنم چون از نظر قیافه خوبه،کسی هس کمک کنه بتونم دخترم رو مدل کنم؟؟من اصفهانم
شاهین
11:58
نیازمند ب یک خانم جهت مدلینگ کفش و صندل
ب یک خانم ترجیحا جوان برای مدل کفش و صندل در محل خودشون نیازمندیم
شاهین
سلام چطور میتونم مدل بشم؟
11:59
شاهین
کیانا سوداگری
سلاام دوست دارم مدل بشم نمیدونم از کجا شروع کنم
11:59
1402/05/23
حسین سجودی
سلام علاقه زیاد ب کا مدلینگ دارم ولی هیچ رابطی ندارم ک ازش راهنمایی بگیرم یاکمکم کنه حسین سجودی 20 ساله قد 185 وزن 75 ورزشی
15:04
تعدادی خانوم جهت مدلینگ پوشاک
تعدادی خانوم.خوش استایل و رو فرم جهت فعالیت در عرصه هنری مدلینگ درتمامی لاین های متنوع پوشاک بانوان (تمامی لاین های پوشاک) و کفش و اکسسوری ✅لطفاً عکس و بیوگرافی ارسال بفرمایید ✅ ✅کار به صورت دور کاری...
1402/06/15
عرفان حسینی
سلام ممنون میشم به سوالات پاسخ داده بشه 
07:27
3 پاسخ
Me
شاهین
سلام تماس بگیرد برای کارتون 09101929086 محمدی هستم بگید از کار پیشه آمدید
سو استفاده گر آدم درستی نیستن پیام ندید
18:15
1402/06/18
شاهین
چرا  داره تهمت میزنه 
22:34
مدلینگ خانم پوشاک
به یک نفر خانم با استایل مناسب برای مدلینگ پوشاک نیازمندیم ♦️عکاسی بدون چهره انجام میشود. ♦️بدون نیاز به سابقه ♦️پرداخت روزانه ♦️سایز ۳۶/۳۸/۴۰ ♦️سن حداقل ۱۸ سال و حداکثر ۳۰ سال. مشخصات و رزومه خود ...
شاهین
عرفان حسینی
سلام تماس بگیرد برای کارتون 0****  محمدی هستم بگید از کار پیشه آمدید 
22:39
1402/06/28
محمدی
عرفان حسینی
سلام تماس بگیرد 0****  محمدی بگید از کار پیشه آمدید 
21:46
محمدی
سلام میخاستم مدل بشم میشه کمکم کنید
21:47
مدلینگ خانم لباس مجلسی
مدلینگ خانم با اندام خوب و خوش سیما با حقوق بالا برای مدلینگ لباس مجلسی عکس بدون چهره می‌باشد و حقوق روزانه ۳ تومن
محمدی
الهام خجسته
چطور میتونم مدلینگ بشم
21:57
محمدی
برای مدل شدن ساکن خراسان رضوی هستم امکان تغییرمکان هم دارم
21:59
یک‌شنبه 2 دی 1403، ساعت 21:51