دنبال کن

چطور یک مدلینگ ماهر بشیم؟

مدلینگ

1400/07/25
آمنه کاظمی
میخام مد لینگ بشم
14:10
2 پاسخ
مدلینگ
نیازمند نیرو خانم جهت همکاری با حقوق عالی وتسویه به موقع بالای 18سال
1400/08/04
محمد دشتی
چطوری می تونم مدل بشم
07:35
1 تایید
1400/08/28
پیکار
میخوام مدل بشم مدل لباس فقط 
13:03
1400/12/05
میخواهم مدلینگ بشم
18:13
مدلینگ
به تعدادی مدلینگ خانم در تمامی لاین ها بین رنج سنی ۱۷ تا ۳۵ با درآمد عالی و تسویه روزانه نیازمندیم لطفا مشخصات خود را در چت دیوار ارسال نمایید تا باهاتون تماس گرفته شود
1401/01/18
الهام خجسته
چطور میتونم مدلینگ بشم
17:51
3 پاسخ
1 تایید
1401/03/20
یوسف شجاع
به یک بلاگر یا مدل خانم نیازمندم
18:21
4 پاسخ
4 تایید
یوسف شجاع
الهام خجسته
چطور میتونم مدلینگ بشم
سلام چطور میشه به شما پیام بدم؟
18:21
مدلینگ
مدل لباس زنانه پاره وقت حقوق ساعتی
1401/03/25
می خوام مدل بشم ولی چطور 
22:01
1 پاسخ
یوسف شجاع
هنوزم نیاز دارین 
22:02
2 پاسخ
1401/03/30
برای‌مدل‌شدن‌چیکار‌باید‌انجام‌به‌دیم؟‌بدونه‌سابقه؟
05:15
2 پاسخ
مدلینگ
استخدام مدلینگ ایرانی واتباع خوش اندام با حقوق عالی
1401/04/01
یوسف شجاع
هنوزم نیاز دارین
سلام خیر 
ممنون از شما
04:34
یوسف شجاع
می خوام مدل بشم ولی چطور
میشه به من پیام بدید؟
04:35
1 تایید
یوسف شجاع
کاری نداره که میخوای راهنماییت میکنم
04:36
2 پاسخ
2 تایید
مدلینگ
پخش و فروش پوشاک برای بهتر دیده شدن نیازمند مدلینگ هستیم لباس مناسب فصل و اسپرت
1401/04/21
مرتضی قدیری
با سلام رزومه خودرا به ایمیل زیر ارسال فرمائید:
07:08
1 پاسخ
1401/04/28
طناز
یوسف شجاع
سلام
17:54
1401/06/13
من هم میخام مدل عروس یا لباس بشم 
07:11
1 پاسخ
مدلینگ
ترجیحا جذاب، با شخصیت و ورزشکار،زیر 30سال.
منم میخام مدل بشم نمیدونم چیکار کنم سابقه هم ندارم ساکن اصفهان هستم😁🤝🏻
07:13
1401/06/22
یوسف شجاع
چطور میشه مدلینگ یا بلاگر شد بدون سابقه
09:30
0**** 
09:31
مدلینگ
به تعدادی مدل خانم سایز ۳۶تا۴۰ نیازمندیم تسویه روزانه فقط ۶ساعت در هفته جهت اطلاعات بیشتر چت دیوار یا در خدمتم
1401/07/13
نورا
سلام مدل چهره میکاپ یا عروس خواستیدمن هستم
23:28
2 پاسخ
1401/07/24
پریسا رحیمی
سلام میخوام مدلینگ بدون چهره بشم در شیراز
06:09
1 پاسخ
شهره غلامی
سلام پسرم بسیار خوش فیس و اندام مانکنی داره و 21 سالشه خیلی دوس دارم بره توی کار مدلینگ چون خیلی خوش ژست و خوش عکسم هست... باید چکار کنم  کسی هست راهنماییم کنه؟ مرسی
08:40
مدلینگ
نیازمند نیرو خانم جهت همکاری در مدلینگ
1401/07/28
نگین خوش اخلاق
میخوام مدل بشم
12:57
2 پاسخ
1401/08/11
فرخ
سلام من یه دختر 4سال و نیم دارم که موهای بلندی داره حدودا 50سانت هست,تا پایین باسنش،رنگ موهاش روشن ،رنگ پوست سفید،رنگ چشم طوسی سبز،قدش98,وزنش14کیلو میخوام مدلش کنم چون از نظر قیافه خوبه،کسی هس کمک کنه بتونم دخترم رو مدل کنم؟؟من اصفهانم
08:25
1 پاسخ
1 تایید
فرخ
0**** شماره من اگه کسی تونست کمکم کنه که بتونم دخترم رو مدل کنم خیلی خیلی ازش ممنون‌میشم.
08:27
مدلینگ
به یک نفر مدل آقا برای تولید محتوای پوشاک مردانه نیازمندیم. تایم کاری هفته ای یک روز به مدت ۳ الی ۴ ساعت حقوق و مزایای بسیار عالی برای اطلاعات بیشتر لطفا فقط تماس بگیرید.
1401/09/14
سلام چطور میتونم مدل بشم؟
06:34
1 پاسخ
1401/09/20
Army
سلام من یه پسره 19ساله از بروجرد لرستان هستم قدم 176 وزنم 65 هستش رنگ موهام و چشمام عسلی هستش توی کار مدلینگ سابقه ندارم ولی دوس دارم مدل لباس و کیف و کفش باشم خیلی ممنون میشم ازتون اگه بگین که چطوری باید برایه مدلینگ شدن چیکار کنم🤍
13:29
1401/09/23
کیانا سوداگری
سلاام دوست دارم مدل بشم نمیدونم از کجا شروع کنم
17:36
1 پاسخ
نیازمند مدل و بلاگر در اصفهان
سلام برای تولید محتوا پیج نیاز داریم به بلاگر و اکتوری که بتونه ب خوبی صحبت کنه جلوی دوربین هم خانم و هم آقا لطفا پیام بدین تا شرایطو توضیح بدم همچنین سناریو نویس هم نیاز دارم
1401/10/04
سلام میخاستم مدل بشم میشه کمکم کنید
03:58
1 پاسخ
شرایط ظاهری عالی دارم میتونم مدل شال وروسری بشم ویاهرمدل پیشنهادی ازطرف شما
04:00
2 پاسخ
برای مدل شدن ساکن خراسان رضوی هستم امکان تغییرمکان هم دارم
04:02
1 پاسخ
مدلینگ لباس خانم
یک مدل خانم مدل اسپرت فوری با شرایط سنی حدودا ۱۷-۲۰ سال جهت کار مدلینگ نیاز است در صورت داشتن شرایط سنی فوق و کسب اطلاعات بیشتر پیام بدهید با توجه شرایط کنونی کشور کار به صورت غیر حضوری می باشد توج...
نسرین رادان
منم خیلی دوس دارم مدل لباس های دخترونه و زنونه سنم 19 سالمه هم قیافش دارم هم تیپشو لطفا راهنماییم کنید 
23:33
نسرین رادان
مرتضی قدیری
با سلام رزومه خودرا به ایمیل زیر ارسال فرمائید: maxes1984@yahoo.com
سلام نسرین رادان 19 سالمه قدم 170 وزن
23:34
1 پاسخ
1 تایید
نسرین رادان
لطفا منو راهنمایی کنید من برای مدل لباس عروس هم خیلی خوبم چون قدم بلنده لطفا منو راهنمایی کنید 
23:40
1 پاسخ
استخدام خیاط خانم
گروه تولیدی بوف جهت تکمیل کادر خود به پرسنل واجد شرایط زیر نیازمند است ((محدوده احمد اباد)) *** خیاط حرفه ای ویا کار اموز خانم با سابقه کار در تولیدی.(پرداخت به صورت خطی) ***فوتوشاپ کارخانم یا اقا ...
1402/01/03
میترا مشهدی
من و همسرم و پسرم هر سه برای مدلینگ مناسب هستیم اگر کسی نیاز داشت ب این شماره پیام بده
0**** 
10:01
1402/01/04
Maedekian
یوسف شجاع
سلام من علاقه مند به کار مدلینگ هستم متاسفانه نمیدونم باید چکار کنم ؟اصفهان زندگی میکنم
10:33
1402/02/22
منم میخوام مدلینگ بشم خوش قیافه و خوش هیکل هستم در زمینه لباس و آرایش لطفا راهنمایم کنید خراسان شمالی یا رضوی
11:25
فروشنده خانم
فروشنده خانم برای پوشاک زنانه نیازمندیم برای شیفت بعدازظهر ساعت ۵تا ۱۰شب مدلینگ شلوار جین هم نیازمند هستیم هردوش باهم فروشنده و مدلینگ حقوق ۱۰میلیون بعضی جاها سرویس موجوده پردیسان
1402/02/27
آزیتا تامرادی
میخوام پسرم دوساله ام رو برای مدلینگ ثبت نام کنم اما  چطور
12:11
آزیتا تامرادی
  0****  سلام  پسر دوساله دارم میخوام وارد دنیای مدلینگ بشه چشم سبز و تپل  ..لطفا راهنمایی کنید 
12:14
1 پاسخ
1402/02/30
فاطمه قبادپور
یوسف شجاع
سلام. من 
22:42
مدلینگ خانوم
با سلام به تعدادی خانوم جهت مدلینگ در محیط مناسب نیازمندیم رنج سنی ۱۶ تا ۳۵ پیامک پاسخگو هستم با در آمدی بالا
1402/03/22
طاهره جعفری
یوسف شجاع
تهران هستید؟مدل نیاز دارید؟
09:28
1 پاسخ
1402/04/31
محمد صمدی
نورا
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:43
محمد صمدی
آزیتا تامرادی
09372829908 سلام پسر دوساله دارم میخوام وارد دنیای مدلینگ بشه چشم سبز و تپل ..لطفا راهنمایی کنید
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:44
مدلینگ خانم جهت لباس
به چند نفر مدل خانم بازه سنی 16 الی 45 سال جهت عکاسی پوشاک بانوان بدون چهره همراه آموزش لطفا رزومه خود را کامل ارسال فرمایید بعد دریافت رزومه پاسخگو خواهیم بود نام نام خانوادگی سن محل سکونت ...
محمد صمدی
نسرین رادان
لطفا منو راهنمایی کنید من برای مدل لباس عروس هم خیلی خوبم چون قدم بلنده لطفا منو راهنمایی کنید
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:45
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:45
Kimia Pesaraklou
منم میخوام مدلینگ بشم
19:38
4 پاسخ
مدل عکاسی و بلاگری خانم
گروه گاه نگاه به تعدادی مدل و بلاگر خانم با تجربه و بدون تجربه احتیاج دارد افرادی که علاقه مند به مدلینگ و یا بلاگری هستند چه با سابقه کاری و بدونه سابقه می‌توانند در این ایونت شرکت نمایند پرداختی رو...
1402/05/04
محمد صمدی
Kimia Pesaraklou
منم میخوام مدلینگ بشم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:20
محمد صمدی
Kimia Pesaraklou
منم میخوام مدلینگ بشم
یا پیام بدید 
18:20
1 پاسخ
Kimia Pesaraklou
محمد صمدی
یا پیام بدید
Slm
18:22
1 پاسخ
استخدام مدل لباس زنانه
نیازمند مدل لباس خانم(مدلینگ لباس) شرایط کاری: لباس ها پوشیده لباس زیر نداریم لطفا سوال نفرمایید عکاسی بدون چهره است تمامی لاین های لباس به جز لباس زیر و خواب هفته ای یک روز تمام وقت عکاسی انجام میشه ...
محمد صمدی
آمنه کاظمی
میخام مد لینگ بشم
سلام  ب یک مدل خانم نیازمندیم 
18:22
محمد صمدی
سلام ب مدل خانم نیازمندیم
18:23
محمد صمدی
0**** تماس بگیرید 
18:24
Cfd مدلینگ با اتودسک 95040
سلام قیمت انجام پروژه Cfd مدلینگ با اتودسک رو میفرمایید زمان ۱۰ روز هست پروژه هم ۴۰۰ متر مربع فضا شامل ۴ اتاق سی اف دی مدلینگ هوا ر دریچه های ورود و خروجی هوا و پترن هوا در ...
محمد صمدی
من هم میخام مدل عروس یا لباس بشم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:25
محمد صمدی
Kimia Pesaraklou
منم میخوام مدلینگ بشم
سلام  0**** تماس بگیرید 
18:48
محمد صمدی
Kimia Pesaraklou
Slm
پیام  بدید  روی شمارم
18:57
تولید محتوا برای پیج اینستاگرام
پیج اینستاگرامی دارم با حوزه های مختلف کار میکنم و میخوام عکاسی و فیلمبرداری از بلاگر و محصولات انجام بشه، هزینه آفیش روزانه ۶ ساعت هم بفرمایید تجهیزات هم قید کنید یا جزئیات، ممنون
1402/05/05
محمد صمدی
نگین خوش اخلاق
میخوام مدل بشم
سلام 0**** تماس بگیرید 
10:07
1 تایید
1402/05/09
شاهین
هنوزم نیاز دارین
سلام خوبید وقت بخیر اگه خانوم هستید ما مدل میخوایم 0****  محمدی تماس بگیرد 
20:09
شاهین
آمنه کاظمی
میخام مد لینگ بشم
سلام تماس بگیرید ممنونم 0****  محمدی هستم 
20:09
مدل لباس و کفش زنانه
به چند نفر خانوم برای مدلینگ لباس و کفش در چند لاین بدون چهره و با چهره نیازمندیم
شاهین
نگین خوش اخلاق
میخوام مدل بشم
سلام خوبید وقت بخیر تماس بگیرد 0****  دقیق بگم بهتون رایگان هست برای آموزش محمدی هستم 
20:10
شاهین
نسرین رادان
سلام نسرین رادان ۱۹ سالمه قدم ۱۷۰ وزن
تماس بگیرید 0****  محمدی هستم 
20:10
شاهین
طاهره جعفری
تهران هستید؟مدل نیاز دارید؟
سلام خوبید وقت بخیر مدل میشد تماس بگیرد 0****  محمدی هستم 
20:11
مدلینگ خانوم
با سلام به تعدادی خانوم جهت مدلینگ در محیط مناسب نیازمندیم رنج سنی ۱۶ تا ۳۵ از ساعتی ۲ ب بالا تماس یا واتساپ
شاهین
Kimia Pesaraklou
منم میخوام مدلینگ بشم
تماس بگیرید 0****  محمدی هستم 
20:11
1402/05/22
شاهین
الهام خجسته
چطور میتونم مدلینگ بشم
سلام تماس بگیرید ممنونم 0****  محمدی هستم بگید از برنامه پیشه کار آمدید تشکر میکنم 
11:54
شاهین
نورا
سلام خوبید وقت بخیر تماس بگیرد 0****  دقیق بگم بهتون رایگان هست برای آموزش محمدی هستم بگید از برنامه پیشه کار آمدید تشکر میکنم دفتر مدلینگ داریم میتونی کارکنید
11:56
مدلینگ خانم لباس زنانه
مدلینگ خانم لباس زنانه رنج سنی بین ۱۸ الی ۳۵ سال عکاسی بدون چهره سایز ۳۶ ، ۳۸ و ۴۰ تسویه روزانه و نقدی ۲ میلیون تومان در صورت داشتن شرایط چت دیوار مشخصات خود شامل سن / محدوده محل سکونت / و...
شاهین
پریسا رحیمی
سلام میخوام مدلینگ بدون چهره بشم در شیراز
سلام خوبید وقت بخیر تماس بگیرد 0****  دقیق بگم بهتون رایگان هست برای آموزش محمدی هستم بگید از برنامه پیشه کار آمدید تشکر میکنم دفتر مدلینگ داریم میتونی کارکنید
شاهین
فرخ
سلام من یه دختر ۴سال و نیم دارم که موهای بلندی داره حدودا ۵۰سانت هست,تا پایین باسنش،رنگ موهاش روشن ،رنگ پوست سفید،رنگ چشم طوسی سبز،قدش۹۸,وزنش۱۴کیلو میخوام مدلش کنم چون از نظر قیافه خوبه،کسی هس کمک کنه بتونم دخترم رو مدل کنم؟؟من اصفهانم
شاهین
11:58
عکاس و ادیتور خانم
برای کار گروهی بلند مدت دو نفره در زمینه عکاسی تبلیغاتی - مدلینگ به یک همکار عکاس جوان خانم مجرد و مجرب نیازمندم که شاغل نباشند و به طور تمام وقت در این کار گروهی فعالیت کنند. ایشان لازم است ساکن شهر ...
شاهین
سلام چطور میتونم مدل بشم؟
11:59
شاهین
کیانا سوداگری
سلاام دوست دارم مدل بشم نمیدونم از کجا شروع کنم
11:59
1402/05/23
حسین سجودی
سلام علاقه زیاد ب کا مدلینگ دارم ولی هیچ رابطی ندارم ک ازش راهنمایی بگیرم یاکمکم کنه حسین سجودی 20 ساله قد 185 وزن 75 ورزشی
15:04
مدل خانم در مزون شرکتی
مزون بیمه دارد حقوق روزانه و ماهانه بدون چهره به چند خانم برای مدل لباس و مدلینگ نیروی خانم از همه رنج سنی کم تا میانسال استخدام داریم هر سایزی تماس پاسخ داده نمیشه فقط در واتساب و تلگرام پیام بد...
1402/06/15
عرفان حسینی
سلام ممنون میشم به سوالات پاسخ داده بشه 
07:27
3 پاسخ
Me
شاهین
سلام تماس بگیرد برای کارتون 09101929086 محمدی هستم بگید از کار پیشه آمدید
سو استفاده گر آدم درستی نیستن پیام ندید
18:15
1402/06/18
شاهین
چرا  داره تهمت میزنه 
22:34
دعوت به همکاری مدل پا (ویژه بانوان)
با سلام و احترام. لطفا متن زیر را با دقت بخوانید‌ یک استودیو تولید محتوای تبلیغاتی از بانوان علاقه‌مند به فعالیت در زمینه مدلینگ پا برای همکاری در پروژه‌های تبلیغاتی دعوت به عمل می‌آورد. ویژگی‌های هم...
شاهین
عرفان حسینی
سلام تماس بگیرد برای کارتون 0****  محمدی هستم بگید از کار پیشه آمدید 
22:39
1402/06/28
محمدی
عرفان حسینی
سلام تماس بگیرد 0****  محمدی بگید از کار پیشه آمدید 
21:46
محمدی
سلام میخاستم مدل بشم میشه کمکم کنید
21:47
خانوم مدل برای پروژه عکاسی نیازمندیم
خانوم مدلینگ لباس برای عکاسی لاین ها مختلف سن حداکثر 40 سال حقوق بصورت روزانه پرداخت می‌شود ترجیحا مجرد هفته ای 2 روز لطفاً مشخصات و سایزتون بفرمائید
محمدی
الهام خجسته
چطور میتونم مدلینگ بشم
21:57
محمدی
برای مدل شدن ساکن خراسان رضوی هستم امکان تغییرمکان هم دارم
21:59
شنبه 25 خرداد 1404، ساعت 13:58