چطور یک مدلینگ ماهر بشیم؟
میخام مد لینگ بشم
چطوری می تونم مدل بشم
میخوام مدل بشم مدل لباس فقط
میخواهم مدلینگ بشم
چطور میتونم مدلینگ بشم
به یک بلاگر یا مدل خانم نیازمندم
سلام چطور میشه به شما پیام بدم؟
می خوام مدل بشم ولی چطور
هنوزم نیاز دارین
برایمدلشدنچیکاربایدانجامبهدیم؟بدونهسابقه؟
سلام خیر ممنون از شما
میشه به من پیام بدید؟
کاری نداره که میخوای راهنماییت میکنم
با سلام رزومه خودرا به ایمیل زیر ارسال فرمائید: *******
سلام
من هم میخام مدل عروس یا لباس بشم
منم میخام مدل بشم نمیدونم چیکار کنم سابقه هم ندارم ساکن اصفهان هستم😁🤝🏻
چطور میشه مدلینگ یا بلاگر شد بدون سابقه
0****
سلام مدل چهره میکاپ یا عروس خواستیدمن هستم
سلام میخوام مدلینگ بدون چهره بشم در شیراز
سلام پسرم بسیار خوش فیس و اندام مانکنی داره و 21 سالشه خیلی دوس دارم بره توی کار مدلینگ چون خیلی خوش ژست و خوش عکسم هست... باید چکار کنم کسی هست راهنماییم کنه؟ مرسی
میخوام مدل بشم
سلام من یه دختر 4سال و نیم دارم که موهای بلندی داره حدودا 50سانت هست,تا پایین باسنش،رنگ موهاش روشن ،رنگ پوست سفید،رنگ چشم طوسی سبز،قدش98,وزنش14کیلو میخوام مدلش کنم چون از نظر قیافه خوبه،کسی هس کمک کنه بتونم دخترم رو مدل کنم؟؟من اصفهانم
0**** شماره من اگه کسی تونست کمکم کنه که بتونم دخترم رو مدل کنم خیلی خیلی ازش ممنونمیشم.
سلام چطور میتونم مدل بشم؟
سلام من یه پسره 19ساله از بروجرد لرستان هستم قدم 176 وزنم 65 هستش رنگ موهام و چشمام عسلی هستش توی کار مدلینگ سابقه ندارم ولی دوس دارم مدل لباس و کیف و کفش باشم خیلی ممنون میشم ازتون اگه بگین که چطوری باید برایه مدلینگ شدن چیکار کنم🤍
سلاام دوست دارم مدل بشم نمیدونم از کجا شروع کنم
سلام میخاستم مدل بشم میشه کمکم کنید
شرایط ظاهری عالی دارم میتونم مدل شال وروسری بشم ویاهرمدل پیشنهادی ازطرف شما
برای مدل شدن ساکن خراسان رضوی هستم امکان تغییرمکان هم دارم
منم خیلی دوس دارم مدل لباس های دخترونه و زنونه سنم 19 سالمه هم قیافش دارم هم تیپشو لطفا راهنماییم کنید
سلام نسرین رادان 19 سالمه قدم 170 وزن
لطفا منو راهنمایی کنید من برای مدل لباس عروس هم خیلی خوبم چون قدم بلنده لطفا منو راهنمایی کنید
من و همسرم و پسرم هر سه برای مدلینگ مناسب هستیم اگر کسی نیاز داشت ب این شماره پیام بده 0****
سلام من علاقه مند به کار مدلینگ هستم متاسفانه نمیدونم باید چکار کنم ؟اصفهان زندگی میکنم
منم میخوام مدلینگ بشم خوش قیافه و خوش هیکل هستم در زمینه لباس و آرایش لطفا راهنمایم کنید خراسان شمالی یا رضوی
میخوام پسرم دوساله ام رو برای مدلینگ ثبت نام کنم اما چطور
0**** سلام پسر دوساله دارم میخوام وارد دنیای مدلینگ بشه چشم سبز و تپل ..لطفا راهنمایی کنید
سلام. من
تهران هستید؟مدل نیاز دارید؟
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام 0**** تماس بگیرید
منم میخوام مدلینگ بشم
سلام 0**** تماس بگیرید
یا پیام بدید
Slm
سلام ب یک مدل خانم نیازمندیم
سلام ب مدل خانم نیازمندیم
0**** تماس بگیرید
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام 0**** تماس بگیرید
پیام بدید روی شمارم
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام خوبید وقت بخیر اگه خانوم هستید ما مدل میخوایم 0**** محمدی تماس بگیرد
سلام تماس بگیرید ممنونم 0**** محمدی هستم
سلام خوبید وقت بخیر تماس بگیرد 0**** دقیق بگم بهتون رایگان هست برای آموزش محمدی هستم
تماس بگیرید 0**** محمدی هستم
سلام خوبید وقت بخیر مدل میشد تماس بگیرد 0**** محمدی هستم
تماس بگیرید 0**** محمدی هستم
سلام تماس بگیرید ممنونم 0**** محمدی هستم بگید از برنامه پیشه کار آمدید تشکر میکنم
سلام خوبید وقت بخیر تماس بگیرد 0**** دقیق بگم بهتون رایگان هست برای آموزش محمدی هستم بگید از برنامه پیشه کار آمدید تشکر میکنم دفتر مدلینگ داریم میتونی کارکنید
سلام خوبید وقت بخیر تماس بگیرد 0**** دقیق بگم بهتون رایگان هست برای آموزش محمدی هستم بگید از برنامه پیشه کار آمدید تشکر میکنم دفتر مدلینگ داریم میتونی کارکنید
سلام علاقه زیاد ب کا مدلینگ دارم ولی هیچ رابطی ندارم ک ازش راهنمایی بگیرم یاکمکم کنه حسین سجودی 20 ساله قد 185 وزن 75 ورزشی
سلام ممنون میشم به سوالات پاسخ داده بشه
سو استفاده گر آدم درستی نیستن پیام ندید
چرا داره تهمت میزنه
سلام تماس بگیرد برای کارتون 0**** محمدی هستم بگید از کار پیشه آمدید
سلام تماس بگیرد 0**** محمدی بگید از کار پیشه آمدید