دنبال کن

سلام یه خانم خانه هستم کار بسته بندی خواستم ساکن کرمانشاه 

بسته بندی

1400/09/22
دست مزد این کار چطور 
14:05
بانک لباس
بسته بندی پوشاک
مجموعه ما به چند بسته بند جهت تکمیل کادر خود نیازمند است
1400/09/23
سلام خانم هستم جهت کاردر منزل بسته بندی. شکلات جوراب هر چیزی احتیاج دارم
18:59
1 پاسخ
کار بسته بندی خانم هستم 
18:59
1 پاسخ
سلام خانم هستم جهت کاردر منزل بسته بندی. شکلات جوراب هر چیزی احتیاج دارم
سلام گیلانغربم میفرستین؟
20:14
1 پاسخ
روناد
کارگر انبار
🚨 استخدام فوری در انبار پردازش سفارشات اینترنتی 🚨 👩‍💼👨‍💼 ویژه آقا و خانم | 💼 تمام‌وقت و پاره‌وقت | 📦 شادآباد - تهران 💡 دنبال کار ثابت یا پاره‌وقت هستی؟ 🎓 دانشجویی؟ 👪 وقت آزاد داری؟ یا دنبا...
1400/09/24
mohsen kolivand
سلام خسته نباشید از ڪنگاور مزاحم شدم همسرم خانه داره دنباله کار بسته بندیه
17:01
1402/06/13
محمد صمدی
کار بسته بندی خانم هستم
سلام تماس 0**** بگیرید
18:26
1402/06/15
محمد صمدی
سلام گیلانغربم میفرستین؟
سلام تماس 0**** بگیرید
17:00
بسته بندی
یک شرکت صنعتی بهترین شرایط شغلی را در بخش (بسته بندی کیسه فریزر)برای شما بانوان محترم در نظر گرفته است: شایستگی های همکاری باما: دقیق وبانظم متعهدومسئولیت پذیر امانت داروصادق سرعت عمل بالا مزایا: پا...
1402/06/17
سلام من یک زن هستم و در کرمانشاه شهرستان کرند غرب هستم ب کار در منزل بسته بندی نیاز مندم لطفا
07:00
1402/06/18
Leyla ahmadi
سلام . خانومی 36 ساله هستم بدون سرپرست و ساکن استان البرز شهر نظرآباد.  بشدت نیاز ب کار دارم . کاری باشه روزانه حقوق دریافت کنم یا حداقل مساعده مقداری از پول کارمو بگیرم . کارهایی ک میتونم انجام بدم پرستاری بسته بندی نظافت سرایداری یا کار در شرکت . وردست آشپز هم میتونم کار کنم یا تو تالار پذیرایی . زرنگ هستم و موجه . پسرم مریضه پدر نداره بخاطر خدا کسی کارگر نیاز داشت بگه چون فوری فوری نیاز ب کار دارم . غریبم اینجا کسیو ندارم 
22:13
1 پاسخ
1403/05/15
محمد صمدی
Leyla ahmadi
سلام . خانومی ۳۶ ساله هستم بدون سرپرست و ساکن استان البرز شهر نظرآباد. بشدت نیاز ب کار دارم . کاری باشه روزانه حقوق دریافت کنم یا حداقل مساعده مقداری از پول کارمو بگیرم . کارهایی ک میتونم انجام بدم پرستاری بسته بندی نظافت سرایداری یا کار در شرکت . وردست آشپز هم میتونم کار کنم یا تو تالار پذیرایی . زرنگ هستم و موجه . پسرم مریضه پدر نداره بخاطر خدا کسی کارگر نیاز داشت بگه چون فوری فوری نیاز ب کار دارم . غریبم اینجا کسیو ندارم
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
18:51
بسته بندی
با سلام به تعدادی آقا و خانم جهت کار نیازمندیم بسته بندی در منزل شما شغلی ساده و پر درآمد برای آقایان و خانم ها دانشجویان و دانش آموزان با درآمدی عالی کسب اطلاعات بیشتر از واتساپ و روبیکا
شنبه 25 خرداد 1404، ساعت 14:16