دنبال کن

شرکت پاپیروس بسته بندی لوازم التحریر

بسته بندی

1402/07/29
بنیادی
سلام کار
درمنزل دارید..برای ثبت نام چه مدارکی میخواهد
13:14
1 تایید
بسته بندی
دعوت ویژه از افراد متعهد و پرانرژی برای همکاری در شرکت سانا شفا بخش راسپینا! آیا دنبال یه فرصت عالی و پایدار توی محیط کاری امن و دوستانه می‌گردی؟ ما دنبال نیروهای مونتاژ و بسته بندی باانگیزه هستیم ک...
بنیادی
سلام کار
درمنزل دارید..برای ثبت نام چه مدارکی میخواهد
13:14
1402/07/30
مهین وطنی
کار در منزل دارید چه کاری هست انجام بدم
11:27
1 پاسخ
محمد صمدی
مهین وطنی
کار در منزل دارید چه کاری هست انجام بدم
سلام تماس بگیرید0**** 
14:31
طراحی لیبل پشت چسب دار
سلام من برای چاپ لیبل پشت چسب دار توسط چاپ دیجیتال نیاز به فایل مناسب در نرم افزار ایلاستریتور دارم و کار ها نهایت باید با فرمت pdf ارسال شود در ضمن طراحی خاصی نداره و فقط تایپوگرافی هست: لیبل 12*1...
سحر سلیمانزاده
دورغه پول میخواد
17:29
1402/08/01
طیبه جلیل پیران
کار درمنزل دارید چه کاری هستش انجام میدم تماس بگیرید 0**** 
16:45
سلام ساکن پرند هستم به کار در منزل احتیاج دارم لطفا تماس بگیرید 0**** 
19:41
طراحی کارتن بسته بندی
من میخواهم یک کارتن برای محصول خود طراحی کنم محصول وارداتی از چین است باید در سبک و قالب چین باشد طبق عکسی که بارگزاری کردم ابعاد کارتن ۴۳۵میلی متر * ۲۸۵ میلی متر * ۱۶۵ میلی متر است برند من Gold Man ...
کیمیایی داودی
سلام برای آگهی پیام دادم 
20:53
1402/08/02
آرزو قیاسی
دروغه من پول واریزکردم دیگه جوابم روندادن
22:58
1402/08/03
بهرام منافی
من از دیوار آگهی پاپیروس رو دیدم ثبت نام کردم دروغ در اومد قرار بود دیروز جواب بدن ولی الان دیگه جواب نمیدن ما پول هم وا ریز کردیم
05:43
1 پاسخ
بسته بندی
با سلام به یک نیرو خانم جهت بسته بندی در منزل خودمتقاضی نیازمندم لطفا فقط وات پیام دهید
نازیلا حاجی زاده
سلام به کار خیلی احتیاج دارم برا بسته بندی کار درمنزل نیاز شیرخشک بچمو فراهمکنم
09:22
زینب بزرگ‌نیا
بهرام منافی
من از دیوار آگهی پاپیروس رو دیدم ثبت نام کردم دروغ در اومد قرار بود دیروز جواب بدن ولی الان دیگه جواب نمیدن ما پول هم وا ریز کردیم
دقیقا سر منم کلاه گذاشتن خیر نبینن
11:05
زینب بزرگ‌نیا
اگهی پاپیروس کار بسته بندی لوازم التحریر در منزل که گذاشته بودن واریزی بنام پریسا حاج نژاد بوده این مورد کاملا تقلبی و کلاهبرداری هستش
11:07
بسته بندی
سلام بسته بندی تشریف میارید فروشگاه ما بسته بندی میکنین به ازای تعداد بسته بندی که میکنین مبلغ دریافت میکنین به ازای هر بسته ۱۵۰۰ تومن
سلام ساکن پرند هستم به کار در منزل احتیاج دارم لطفا تماس بکیرید.  0**** 
11:24
والله از من پول گرفتن برام بسته بیارن نیاوردن
11:50
باران قاسمی
پاپیروس دروغه🙏
19:37
بسته بندی
بسته بندی در کارگاه نیروی اقا نیاز داریم سنین ۱۲ به بالا ساعت کاری ۸ الی ۱۳ ۱۳ الی ۱۴ وقت ناهاری و استراحت ۱۴ الی ۱۹ پایه حقوق از ۱۲ الی ۱۴ محدوده ابراهیم آباد خیابان سید جمال الدین اسد ابادی س...
باران قاسمی
الان تماس بگیرم؟؟
19:38
یک‌شنبه 14 مهر 1404، ساعت 01:54