دنبال کن

شرکت پاپیروس بسته بندی لوازم التحریر

بسته بندی

1402/07/29
بنیادی
سلام کار
درمنزل دارید..برای ثبت نام چه مدارکی میخواهد
13:14
1 تایید
تولید و تحقیقات ری نان سهامی خاص (پنل3)
کارگر ساده
کارخانه تولید و تحقیقات ری نان معتبر در شهرری برای تکمیل کادر خود از آقایان عزیز (ماهر) جویای کار دعوت به همکاری می نماید: 1- شرایط احراز: منظم و مسئولیت پذیر – دارای روحیه تیمی فعال و کوشا – توانایی ...
بنیادی
سلام کار
درمنزل دارید..برای ثبت نام چه مدارکی میخواهد
13:14
1402/07/30
مهین وطنی
کار در منزل دارید چه کاری هست انجام بدم
11:27
1 پاسخ
محمد صمدی
مهین وطنی
کار در منزل دارید چه کاری هست انجام بدم
سلام تماس بگیرید0**** 
14:31
بسته بندی
با سلام به تعدادی کارجو جهت کار نیازمندیم بسته بندی در منزل شما شغلی ساده و پر درآمد بدون محدودیت سنی بدون نیاز به سابقه کار کسب اطلاعات بیشتر از واتساپ و روبیکا
سحر سلیمانزاده
دورغه پول میخواد
17:29
1402/08/01
طیبه جلیل پیران
کار درمنزل دارید چه کاری هستش انجام میدم تماس بگیرید 0**** 
16:45
سلام ساکن پرند هستم به کار در منزل احتیاج دارم لطفا تماس بگیرید 0**** 
19:41
داروکده | Darukade
استخدام کارمند واحد سفارشات (آقا)
- مناسب برای دانشجویان به صورت نیمه وقت شرح شغل: جمع آوری و بسته بندی سفارشات مشتریان فروش اینترنتی مزایا: - حقوق و مزایای ثابت - اضافه کاری و تعطیل کاری - بیمه تامین اجتماعی - هدایای مناسبتی - امکان ...
کیمیایی داودی
سلام برای آگهی پیام دادم 
20:53
1402/08/02
آرزو قیاسی
دروغه من پول واریزکردم دیگه جوابم روندادن
22:58
1402/08/03
بهرام منافی
من از دیوار آگهی پاپیروس رو دیدم ثبت نام کردم دروغ در اومد قرار بود دیروز جواب بدن ولی الان دیگه جواب نمیدن ما پول هم وا ریز کردیم
05:43
1 پاسخ
فردین کشت | Fardinkesht
استخدام مسئول ارسال سفارشات (آقا-کرج)
شرکت فردین‌کشت با بیش از یک دههه سابقه درخشان فعال در حوزه بذر و نهاده‌های کشاورزی، جهت تکمیل تیم لجستیک خود از افراد مسئولیت‌پذیر، دقیق و متعهد دعوت به همکاری می‌نماید. شرح موقعیت شغلی این موقعیت شا...
نازیلا حاجی زاده
سلام به کار خیلی احتیاج دارم برا بسته بندی کار درمنزل نیاز شیرخشک بچمو فراهمکنم
09:22
زینب بزرگ‌نیا
بهرام منافی
من از دیوار آگهی پاپیروس رو دیدم ثبت نام کردم دروغ در اومد قرار بود دیروز جواب بدن ولی الان دیگه جواب نمیدن ما پول هم وا ریز کردیم
دقیقا سر منم کلاه گذاشتن خیر نبینن
11:05
زینب بزرگ‌نیا
اگهی پاپیروس کار بسته بندی لوازم التحریر در منزل که گذاشته بودن واریزی بنام پریسا حاج نژاد بوده این مورد کاملا تقلبی و کلاهبرداری هستش
11:07
گروه صنایع غذایی مانا | Mana Food Industry
استخدام کارگر تولید و بسته بندی (هشتگرد)
شرکت صنایع غذایی مانا ، به عنوان یکی از شرکت‌های پیشرو در صنعت تولید مواد غذایی در ایران، در راستای گسترش ظرفیت تولید خود، اقدام به جذب نیروی انسانی در واحدهای تولید، بسته‌بندی و انبار می‌نماید. شرا...
سلام ساکن پرند هستم به کار در منزل احتیاج دارم لطفا تماس بکیرید.  0**** 
11:24
والله از من پول گرفتن برام بسته بیارن نیاوردن
11:50
باران قاسمی
پاپیروس دروغه🙏
19:37
بسته بندی
به تعدادی خانم و آقا جهت بسته بندی در نان و شیرینی نیازمندیم(فاقد شرایط سنی).لطفا جهت هماهنگی لطفا تماس گرفته شود.
باران قاسمی
الان تماس بگیرم؟؟
19:38
شنبه 25 آبان 1404، ساعت 18:39