سلام خیاط هستم جند سال راسته دوزی کردم در کارگاه و در منزل هم شخصی دوزی میکنم راسته کامپیوتری سردوز و اتو دارم جویای کار در منزل هستم
سلام خسته نباشید رشتم خیاطی دنبال ی کارگاه خیاطی میگردم یااگ کسی بودک توخونه هم کاربده قبول میکنم
سلام آدرس تون کجاست
سلام .بنده دنبال نیروی کار خانم هستم برای کار در کارگاه خیاطی محدوده مهرشهرکرج.. محیط کاملا زنانه هست. این شماره من هست در صورت تمایل تماس بگیرید 0****
سلام کارگاه مزدی دوزی دارم کرج محمد شهر با 8 کله چرخ جهت همکاری با تولید کننده گان محترم 0****
سلام وقت بخیر کار تابلکس و مجلسی هم کار میکنید
سلام تهران منطقه 14 تولیدی کیف دارم به یک چرخ کار ویک وسط کار نیازمندم 0****
من دنبال خیاط تمیزدوز و متعهد هستم در زمینه مانتو کت شلوار لباس شومیز هستم 0****
من سفارش دارم
سلام خزلی هستم دنبال کار گاه تمیز دوز می گردم قلعه حسن خان 0****
سلام من دنبال خیاط خانوم هستم محدوده مهرشهر آدرس تون کجاس؟
نعمتی سلام وقت بخیر برای کار راسته دوزی باماتماس بگیرید کارتمیز تسویه نقدی 0****
سلام برای کار راسته دوزی وسردوزی به ما زنگبزنید
سلام به کار راسته دوزی یا سردوزی در خانه احتیاج دارم فوری فوری
مسلط به خیاطی هستی
سلام اگه راسته دوری و دنبال کار میگردی بهم زنگ بزن،محدوده نسیم ،شهر آدران
سلام . نیاز به یک خیاط خانم ماهر جهت کار با چرخ راسته دوز و برش و الگو دارم .محدوده ما سهروردی شمالی هست. بعد از چند جلسه کار در محل امکان دور کاری هم وجود دارد . حقوق و مزایا هم توافقی می باشد . لطفا در صورت تمایل با این شماره تماس بگیرید : 0****
پیشنهاد کار دارم .لطفا تماس بگیرید : 0**** عاطفه فرهنگی
سلام شماره تو لطف میکنی
شماره میدید
سلام نیاز ب راست دوزی در منزل دارم هر کی داشت خبرم کنه ممنون0****
سلام میشه شمارتونو بزارین لطفا
سلام میشه شمارتونو لطف کنین
به یک خیاط ماهر جهت دوخت لباس شب خانم در کارگاه حرفه ای با تمام امکانات نیازمندیم جهت استخدام با این شماره تماس بگیرید 0****
به یک خیاط جهت دوخت شلوار زنانه 10000 عدد سری دوزی بیرون بر نیازمندیم
به یک خیاط جهت دوخت شلوار زنانه نیازمندیم تعداد 1000 عدد پارچه برش خرده اماده دوخت به صورت کار در منزل میباشد جهت هماهنگی با شماره 0**** تماس بگیرید محدوده کرج و فردیس
سلام به کار در منزل راسته دوزی یا سردوزی احتیاج دارم لطفا اگه احتیاج داشتید خبر دهید ممنون
سلام بہ یک خانوم داری چرخ راستہ کامپیوتری تمیز دوز ساکن اسلامشھر نیازمندم0****
سلام من خیاط با 7سال سابقه کار مزون و شخصی دوزی هستم سمت غرب تهران آماده همکاری با همکاران شخصی دوز و مزوندوز 0****
سلام به کار راسته دوزی یا سردوزی درمنزل نیاز دارم لطفا به این شماره فقط پیام بدید0****
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام یک کارگاه با10چرخ راسته ودو زیگزال تمیز دوز اماده همکاری با تولید کننده های محترم
کارگاه مزدی دوز مانتو وکاپشن با10کله چرخ وتمیز دوز اماده همکاری با تولید کننده ها 0****
سلام وقت بخیر کدوم محدوده تهران هستین ؟
سلام کدوم محدوده هستین
سلام هنوز کار میکنید ؟ من نیاز به یک نفر برای دوخت کت برای مزون دارم