دنبال کن

بسته بندی دستمال جادویی در منزل

بسته بندی

1403/02/09
سلام خیلی خوبه میشه بیشتر راهنمایی کنید
14:49
4 پاسخ
16 تایید
میت هال رستوران - اندرزگو - بعد از چهار راه قیطریه - نرسیده به اشکستان پور جنوبی - پلاک ۹۸
استخدام کمک آشپز
کاربلد و زرنگ حداقل با ۲ سال سابقه -تخته کار- کار با گریل و سرخ کن و پک و بسته بندی کردن
مهدی رحمن ستایش
سلام وقت بخیر 
شرايط کار به چه صورت هست
15:42
2 تایید
1403/02/10
خانم نوری
سلام وقت بخیر من میخام کارکنم بانه هستم
10:34
2 تایید
1403/02/18
سیما قاسمی
سلام من از ارومیه هستم برای کار بسته بندی در منزل
09:35
1 تایید
طراحی بسته بندی کارتنی صبحانه بیرون بر
شرح پروژه: نیاز به طراحی یک بسته‌بندی کارتنی مخصوص صبحانه بیرون‌بَر داریم. ظرف صبحانه داخل کارتن قرار می‌گیرد (کارتن در تماس مستقیم با غذا نیست). انتظارات ما: طراحی کاربردی و مقاوم برای حمل طراح...
بابائی
سلام وقتتون بخیر جویای کار در منزل بسته بندی هستم در ساری
16:40
بابائی
سلام وقتتون بخیر جویای کار هستم. در ساری بسته بندی در منزل
1 تایید
مژگان سلیمانی
سلام اصفهان هستم ، این کار مناسب است
17:27
طراحی کاراکتر از اتود طراحی شده
چند تا پروژه دانشگاه دارم اتود دستیه به سیستمی تبدیل بشه کاراکتر و پوستر و یه شکل تلفیقی و یه بسته بندی چند تاش با ایلاستریتوره چند تاش فتوشاپ
مژگان سلیمانی
سلام ،بسته بندی در منزل را می‌خوام ،اصفهان هستم 
17:27
1 پاسخ
3 تایید
محمد صمدی
مژگان سلیمانی
سلام ،بسته بندی در منزل را می‌خوام ،اصفهان هستم
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
21:06
1403/02/19
عثمان خانی
سلام وقت بخیر من از دهگلان هستم جهت کار بسته بندی در منزل
06:25
کارگر انبار - آقا
شرح شغل: - چیدمان قفسه - ثبت ورود و خروج کالا - بسته بندی سفارشات مشتریان مزایا: - حقوق و مزایای بالاتر از قانون کار - اضافه کاری - تعطیل کاری - ناهار - هدایای مناسبتی - فرصت های ارتقا شغلی و افزایش د...
1403/02/22
سلام من نیاز به کاردرمنزل دارم ؟؟من ساکن شهریار فرارت
14:15
1 تایید
فاطمه فلاحتی
سلام از امیرکلا دنبال کار درمنزلم
18:22
1 پاسخ
مریم رشادی
سلام چطور میشه استخدام شد
19:56
نیروی خانم بسته بندی خرما
به تعدادی خانم جوان برای (بسته بندی خرما) از پذیرش خانم های بالای ۴۵ سال معذوریم فقط از شهر سهند.. باسرویس از فاز ۱۲۳.. با حقوق روزانه ( ۵۰۰ تا ۵۵۰ هزار تومان) آدرس: آخولا شهرک صنعتی آخولا..( شهرک صنع...
1403/02/23
مریم فلامرز
سلام خدا لعنت کند هر چی کلاهبرداره هرچی بسته بندی درمنزل ما شرکت کردیم فقط هزینه گرفتن و شرکت ها کلاهبردار بودن 
07:42
5 تایید
1403/09/05
من تهران هستم کهریزک سمت بهشت زهرا دنبال کار در منزل هستم
لیدا نخعی هستم کهریزک سمت بهشت زهرا دنبال کار هستم آشپزی در شرکت 
16:42
استخدام اپراتور دستگاه لوله مقوایی و کارگر ساده
استخدام اپراتور دستگاه لوله مقوایی و برش و کارگر ساده در شرکت لوله مقوایی بوبین برای بسته بندی نیازمندیم امکان افزایش حقوق برای کسانی که کاررا یاد بگیرند به همراه مزایا و صبحانه و بیمه
سلام شوشتر از استان خوزستان نیازمند کار درمنزلم بسته بندی
19:33
1403/09/06
فریبا کتابی
سلام جویای کاردرمنزل هستم ازمراغه
09:39
1 تایید
مهسا محمدی
سلام بسته بندی در منزل برا کاشان میخام سراغ دارید 
09:45
1 پاسخ
عودآنلاین | oudonline
استخدام کارگر انبار
تحویل گرفتن اجناس وکالا بسته بندی و ارسال کالا حداقل سن 20 و حداکثر 35سال ساعت کاری شنبه تا چهارشنبه 9الی 18 ساعت کاری پنجشنبه 9الی14 روزهای تعطیل تعطیل هستیم ثبت آگهی استخدام در جابینجا
مهسا محمدی
مهسا محمدی
سلام بسته بندی در منزل برا کاشان میخام سراغ دارید
خوشحال میشم راهنمایی کنید
09:45
1 تایید
1403/09/07
ژیلا میرزای
سلام سهرابی هستم جویای کاردرمنزل 
10:19
کلثوم گروهی
سلام من شهرستان چناران هستم اینجا خانم ها زیاد هستن برای کار در منزل خیلی هم نیاز به کار دارن
10:32
نیرو جهت بسته بندی
به یک نفر (فقط خانم)نیرو حهت کار پاره وقت نیازمندیم. کار در خانه نداریم.اکیدا سوال نفرمایید. کار از ساعت ۸ صبح تا هرموقع کار طول بکشد‌. حقوق ساعتی ۶۰ هزارتومان کار در محله منظریه خمینی شهر میباشد. حتم...
نصرت توکلی
سلام من کاردرمنزل میخوام میشه بهم کمک کنیدممنونم
15:16
نصرت توکلی
سلام برای بسته بندی درمنزل میشه کمکم کنید تا خرج بچه هامون رابتونم دربیارم 0**** مرادی اصفهان
15:34
1403/09/08
فاطمه انصاری
سلام من کاردر منزل نیاز دارم شیراز هستم 
16:17
با گوشی خود صاحب درآمد شوید (مخصوص بانوان)
کار درمنزل برای بانوان خانه دار و شاغل که میخوان بدون نیاز به بیرون رفتن از خونه به درآمد عالی برسن بدون نیاز به سرمایه اولیه و بدون پرداخت حق ثبت نام ،آموزش رایگان فضای مجازی ( ایتا و روبیکا) در من...
فاطمه انصاری
ببخشید عزیزمن استان  فارس در شیراز میشینم تورو خدا خیلی به کار در منزل نیاز دارم
16:25
جمال عظیمی
یعنی خدا لعنت کنه واقعا هرکی که کلاه برداری میکنه ماهم یه بیشرف به اسم میلاد درویشی هزینه ارسالو براش فرستادیم اخر سر گوشیشو خاموش کرد
16:44
1 تایید
1403/09/10
آسیه حیدری
سلام من هم هستم برای بسته بندی با100نفرنیروباسلیقه ممنون میشم به ماهم اطلاع بدین کاربسته بندی بودبیرون برباشه
06:59
اتوکار و بسته بندی
سلام به یک نفر آقا/خانم برای تولیدی کاپشن مردانه و بچه گانه جهت اتو و بسته بندی نیازمندیم ساعت تماس ۹صبح تا ۱۰شب برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید 0939 709 6799
زهرا شعبانی
سلام کار بسته بندی د منزل می خوام از قزوین 
کار در خانه باشد بیرون از منزل نمی تونم
09:04
1403/09/11
ملیکا مرادی
سلام وقتتون بخیر بنده جویای کاره بسته بندی هستم درمنزله خودم درقائمشهر  
05:33
سلام وقت بخیر،کار در منزل بسته بندی یا چیزی ک بشه انجام داد میخوام،حویبار هستم
09:21
جذب نیروی متخصص در چاپ و بسته بندی بصورت مشارکتی
اینجانب با داشتن یک مجموعه مربوط به چاپ در شهرک صنعتی ۱ اردبیل و سابقه ۲۵ ساله در این زمینه بدنبال توسعه کاری از طریق جذب نیروی متخصص و با سابقه در زمینه چاپ و بسته بندی هستم هرگونه پیشنهادی دارید بصو...
فاطمه فلاحتی
سلام از امیرکلا دنبال کار درمنزلم
سلام عزیزم کار گرفتید
09:23
سلام خسته نباشید میتونم درمنزل کاربسته بندی کنم
12:31
سلام خسته نباشید من حاظرم هرحقوقیم داره انجام بدم 
13:07
نیروی خرد کردن و بسته بندی مرغ
نیروی کار خرد کردن و بسته بندی مرغ و اقلام مرغ کارت بهداشت الزامی است ساعت کاری ۸ تا ۵ صبحانه و نهار حقوق توافقی کرج محمد شهر میدان استاندارد
منم تو خونه می تونم بسته بندی کنم
13:09
سلام من احتیاج دارم به کار در خانه شرایط چه طوری 
15:35
حقوقش چنده 
15:35
فروش محصولات آرایشی و بهداشتی تراست
اگر شخصی هستی که دنبال یه کار پر درآمد و مطمعن میگردی که سرمایه نخاد تحصیلات نخاد پشتیبانی داشته باشی و تا عید به درآمد عالی برسی من میتونم کمک کنم فقط کافی اراده کنی برای اطلاعات بیشتر شماره تماس ن...
مریم چگینی
همه کلا وردارن دروغه پول  واریز نکنید
18:18
1 تایید
1403/09/12
بهار امامی
سلام من خیلی به این کار نیاز دارم منجیل هستم 
10:39
کلثوم قادری
سلام
15:02
استخدام نیرو
سبام وقت بخیر به یک نفر نیروی کار خانم (ترجیحا جوان) جهت کار در ادویه فروشی نیازمندیم جهت بسته بندی،شستن و تمیز کردن ادویه جات روزی ۶ ساعت ماهی ۶ میلیون ساعت کار از ۷ صبح تا یک ظهر
کلثوم قادری
نه من هم چهار تا بچه دارم
15:03
کلثوم قادری
و زن هستم
15:04
سلام من از فومن هستم برای کار بسته بندی درمنزل 
18:26
کار فقط با داشتن گوشی در خانه
با گوشی موبایلتون به درآمد برسید آدمی و بسته بندی نیس
1403/09/13
سودا محمدی
سلام وقت بخیر کار در منزل میخواستم 
09:19
نرگس عربشاهی
سلام از مشهد هستم منطقه الهیه کار در منزل میخام
11:14
1403/09/14
سبزه نقدعلی
سلام لطف کنید ملایرهستم جویای کار درمنزل بسته بندی
19:20
کارخانه تولیدکفش
به چند همکار خانم و اقا زیر۴۰ سال جهت کنترل و بسته بندی کفش نیازمندیم. ۷:۴۵ الی۶عصر،۵شنبه ها تا۴،عیدی،ثنوات،بیمه،حق سرویس،مرخصی با حقوق،پاداش ماهیانه،محیط شرکتی و بسیار با نظم و سالم،حقوق طبق وزارت ...
سبزه نقدعلی
جویای کاربسته بندی درملایرهستم
19:20
1403/09/15
سلام وقت بخیر جویای کار در منزل هستم
07:56
سلام منم میخام کار کنم
08:38
نیرو کار خانم
استخدام یک نیرو جوان 30تا40سال در شرکت تولیدی کاسه نمد HMC ⭕یک خانم جهت بسته بندی و دستگاه تیغ زنی ⭕حقوق و بیمه طبق اداره کار ⭕ساعت کاری 7صبح تا4بعدظهر ⭕ اضافه کاری دارد ⭕ پنجشنبه ها تا 12ظهر ...
سهیلا نظری
سلام وقت تون بخیر من کاربسته بندی رو چیکار کنم
15:23
1 پاسخ
فاطمه فیوج
سلام وقت بخیر من دنبال کار در منزل دراستان مرکزی و خمین هستم ممنون
16:49
1403/09/16
سلام من دنبال کار درمنزل میخواستم بسته بندی دلیجان
10:26
میلیونی هر روز پول در بیار
قانونی و حلال پاره وقت مجازی تسویه آنی میلیونی کارمند خانه دار بازنشسته دانشجو کار رایگان نداریم بسته بندی تایپ ترجمه ادمین کانال نیستیم لطفاً با دقت بخونید اگر دنبال کار رایگان میگردین مارو...
پریسا بیواره
سلام وقت بخیر من دنبال کار تو منزل خودم باشه میگردم بسته بندی باشه چون  ی پسر کوچک دارم من سنندج زندگی میکنم اگر هست ممنون میشم جواب بدید
12:03
1403/09/17
سلام روز بخیر  من جویای کار درمنزل هستم چون پچه کوچیک دارم
08:01
فرشاد ناصری
سلام من ساکن رشت هستم میخواستم کاربسته بندی درمنزل انجام بدم جاواسه کارهم داریم میتونیم کمکتون کنیم درخدمتم
11:41
چیدمان و بسته بندی لوازم آرایشی
با سلام به یک نیرو خانم ترجیحا مجرد جهت چیدمان و بسته بندی لوازم آرایشی در دفتر شرکت پخش آرایشی و بهداشتی نیازمندیم محل دفتر طالقانی جنوبی ساعت کاری ۸ الی ۱۴ فقط تماس پاسخگو هستیم
افسانه عسگری
سلام خوبید میشه درباره کار در منزلتون توضیح بدید چون واقعا به این کار نیاز دارم ممنون
14:37
1 پاسخ
محمد صمدی
افسانه عسگری
سلام خوبید میشه درباره کار در منزلتون توضیح بدید چون واقعا به این کار نیاز دارم ممنون
15:12
محمد صمدی
سهیلا نظری
سلام وقت تون بخیر من کاربسته بندی رو چیکار کنم
15:13
صندوقدار خانم
صندوقدارخانم شیفت شب خوش برخورد و آشنا به کار با سیستم فستفود بیرون بر بابت ۶ساعت کاری حقوق ۹میلیون صندوقداری و بسته بندی ترجیحا ساکن محدوده جانبازان دانشگاه پونک ملاصدرا ساعت کاری:۱۸الی ۲۴ درماه دو...
سلام وقت بخیر جویای کار در منزل  هستم در بانه 
16:56
سلام وقت بخیر،بسته بندی،قم نیروگاه 14متری امام حسین 
17:03
دنبال کار در منزل هستم در تهران منطقه 17
18:31
جذب نیرودرکارخانه اب معدنی
کارخانه بسته بندی اب اشامیدنی واقع درشهرک صنعتی جاده میرجاوه به نیروی فنی واچاربدست که پس ازاموزش، توانایی یادگیری وکارکردن بادستگاههای تولیدوبسته بندی راداشته باشد و اپراتوری دستگاههای مشابه راحداقل ...
1403/09/18
زهرا عباسی
سلام جویای کار بسته بندی در منزل قم
06:37
سلام جویای  کار در مسعودیه هستم خواهش میکنم 
10:30
عالیه میشه راهنمایی کنید
11:48
نیروی ساده خانم
با سلام. به نیروی ساده خانم جهت بسته بندی و پلیسه گیری قطعات درکارگاه تراش سی ان سی قطعات آسانسور نیازمندیم.حقوق وزارت کار و بموقع پرداخت می‌گردد. ترجیحا نیرو از کمالشهر باشد چون سرویس نداریم. لطفا ...
فاطمه جهانگیری
سلام من کار در منزل هستم در شیراز 
15:20
زهره عباسی دربیدی
سلام وقت بخیر من میخام کار کنم هست یان؟؟؟؟؟؟
15:39
سلام بسته بندی در منزل را خواستاریم ..ممنونم 
16:28
استخدام نیروی خانم
جهت تکمیل پرسنل رستوران به نفرات زیر نیازمندیم @نیروی خانم جهت قسمت کانتر (بسته بندی غذا،سالادزنی،تحویل غذا) @نیروی خانم جهت قسمت صندوقدار شرایط مدرک تحصیلی جهت قسمت کانتر دیپلم میباشد مدرک تحصیلی جه...
مهدی محمدوند
سلام چند میدید
17:11
مریم ک
کار بسته بندی میخام در منزل مشهد هستیم
17:31
نسرین بیات
کاربسته بندی در منزل هر گونه کاری تمایل دارم ممنون میشم راهنمایی یا اینکه معرفی بفرمایید آدرس تهرانپارس با سپاس 
18:10
استخدام نیروی خانم وآقا جهت کار در شرکت پروتئینی
به تعدادی نیروی خانم وآقا جهت خرد کردن.پاک کردن وبسته بندی کردن مرغ وگوشت وماهی وآلایش نیازمندیم. ساعت کاری:۸ الی۱۸ سرویس رفت وبرگشت بیمه تامین اجتماعی سن:حداکثر۴۰سال شماره تماس:۳۴۱۳۱۳۰۷ جهت کسب اطلاع...
سمیراعرب
سلام بسته بندی درمنزل می خواهم گنبدهستم
18:59
ریحانه همراه
سلام من ساکن تهران هستم دنبال کار در منزل هستم
20:17
فاطمه رزاززاده
سلام .کاردرمنزل میخوام .اصفهان هستم سمت کاوه.
21:25
استخدام نیرو خانم جهت تست برقی و جعبه
-نیرو خانم سن تا ۳۰ سال (محیط کارگاه مختلط) -سابقه کار نیاز نیست (آموزش داده میشود) -اتباع استخدام نداریم -جهت لحیم کاری الکترونیک و تست محصولات برقی و بسته بندی -ایتا مشخصات و رزومه بفرستید -ترجیحا ا...
1403/09/19
مهدی طاهری
سلام من جویای کاربسته بندی درمنزل ازگرگان استان گلستان هستم
02:54
ناهید قربانیان قربانیان
سلام من ورامين هستم برای کار در بسته بندی در منزل
14:02
سلام من نیاز کار در خانه دارم شهر رشت
16:19
نیروی اقا جهت بسته بندی قاب و گلس موبایل
سلام به تعدادی نیروی اقا تا ۳۰ سال جهت بسته بندی لوازم جانبی موبایل از جمله قاب و گلس با اموزش صفر تا صدی کاررنیازمندیم نیازمندیها : سرعت نظم دقت تمایل به انجام کار تیمی و توانمندی در کارهای ان...
فلاحتی  هستم از رشت
16:20
سلام من کاردرمنزل میخوام شهر تبریز 
18:16
آرزو حاجی نسب
سلام میشه راهنمایی کنین
19:27
منشی منظم
پاسخگو تلفن دفتر یادداشت بسته بندی فایل (اجاره فروش ) (مالک ،مستاجر) (فروشنده خریدار) منظم ،خوش خط ،خوش برخورد ملاک استخدام میباشد فعالیت دیوار قدرت پیشرفت بالا با درآمد بالا حقوق ثابت با هزینه جد...
سلام من خانم هستم دنبال کار بسته بندی در منزل هستم اهل کردستان شهرستان بانه هستم اگر موجود است لطفاً راهنمایی کنید 
21:00
1403/11/17
مریم اسماعیل ابادی
من هم کار بسته بندی در منزل میخوام ازفردیس 
19:55
سلام وقت بخیر من دنبال کار بسته بندی هستم ..مشهد هستم راهنمایی می‌خوام 
20:46
کار در منزل ویژه بانوان(بسته بندی نیست)
از تورم و گرونی خسته شدی فضای فراهم شده ک ب خانوما این امکان رو میده با گوشی دستشون بتونن در کنار خونه داری و همسرداری درآمدزایی هم داشته باشن با شروع درآمدزایی 4الی8میلیون در ابتدای ورود زمان حداقل...
دنبال کار درمنزل هستم بسته بندی 
20:48
1403/11/18
سلام جویای کاردرمنزل هستم در رشت ممنونم
09:50
کار میخواستم فرق نمیکنه بسته بندی در منزل باشه یا کار در بیرون 
10:24
شرکت طعم ماندگار یاشام استخدام میکند.
با سلام شرکت تولیدی نان خرمایی و کلوچه خرمایی به چند نفر خانم و آقا برای کار نیازمند است. کارمون کاملا سبکه کار سنگینی نداریم کارمون بسته بندی کلوچه،پخت و پز و غیره کار گفتم کلا سبکه محیط خانوادگیه ...
خیلی  عالیه 
10:25
1403/11/19
سلام من کار درمنزل می‌خوام رباط کریم هستم
02:00
زهرا زاهدی
سلام بسته بندی در منزل خود میخوام از تبریز
09:33
کارگر ساده خانم
(لطفا مطالعه کنید بعد تماس بگیرید )چندین نفر خانم جهت تولید و بسته بندی دستمال کاغذی نیاز میباشد شرایط احراز روحیه کار تیمی، منظم، سرعت بالا در تولید ، وقت شناس ، کار تمیز و راحت برای بانوان با سر...
من کاردر منزل میخوام بسته بندی باشع 0**** تماس  ساکن شهرضا هستم 
11:53
1 تایید
عاطفه ربانی
سلام جویای کاردرمنزل هستیم من وهمسرم ازبجنورد
13:28
فرشته نوروزی
سلام وقتتون بخیر، جویای کار بسته بندی در منزل هستم شوشتر،دزفول،مسجد سلیمان، اهواز
13:54
فناوری و راه حل‏‏ های هوشمند سپهر | Hooshmand Sepehr
استخدام برنامه نویس Front-end Developer (React-Next)
شرح موقعیت شغلی ما یک تیم نوآور در حوزه خدمات نرم‌افزاری بانکی هستیم که روی ایجاد تجربه‌های کاربری سریع، ایمن و مقیاس‌پذیر تمرکز داریم. به‌دنبال توسعه‌ی محصولاتی هستیم که همزمان پایدار، زیبا و کاربرپس...
نرگس رجبعلی تبار
سلام من از آمل بلوار منفرد برای کار در منزل بسته‌بندی با هر کار باشه انجام میدم لطفاً تماس بگیرید
18:03
سلام من خیلی احتیاج به کار بسته بندی در منزل رو دارم از شهر ملایر هستم لطف جواب پیامم رو بدین ممنون
19:11
پریسا خوشبوئی
سلام بسته بندی در منزل می خواهم
ساکن اصفهان خوراسگان هستم 
21:23
HEBEMYSS/ROASTIS
کارشناس صنایع غذایی
آشنایی با روش‌های کنترل کیفیت در تولیدات آشنایی با استانداردهای ایمنی در صنایع غذایی آشنایی با اصول HACCP فهم از فرآیندهای تولید مواد غذایی شناخت مواد اولیه مورد استفاده در صنایع غذایی دسته بندی و مشخ...
1403/11/20
سلام من کار در منزل نیاز دارم خیر آباد هستم 
08:41
سلام کار در منزل میخام خیر آباد 
08:42
مریم زارع
سلام چطور میشه استخدام شد مریم زارع هستم از شیراز
14:14
پولادماشین ، پولاد پویش ، پولاد صنعت
سرپرست صادرات فروش
شرح وظایف: شناسایی فرصت های صادراتی از طریق بازدید/شرکت در نمایشگاه های متعدد در خارج از کشور بازاریابی، شناسایی و کشف بازارهای خارجی (علاوه بر کشورهای عراق و افغانستان) اخذ سفارشات، انجام مکاتبات و م...
1404/01/24
فاطمه امیرزاده
سلام وقت بخیر من می خوام با شما همکاری بکنم
12:18
سمیه زند
سلام جویای کار در منزل هستم
13:34
صنم آسمانی
سللم من میتونم بسته بندی در منزل رو انجام بدم
21:11
جی تی آی | JTI
مدیر برند | Brand Manager
هدف شغل: مدیر مستقر مسئول استراتژی کلی سبد برند در خوشه jti در شرق نزدیک (ایران و افغانستان) است. او تلاش‌ها و وظایف توسعه برند را برای دستیابی به اهداف a&sp، از جمله راه‌اندازی محصول جدید و جوان‌سازی...
علی حبیبیان یوسف اباد
سلام من تازه ازدواج کردم پام شکسته تو گج هست نمیتونم کارخونه کار کنم دونبال ی کار در منزل میگردم اجاره رو بدم حداگر  از شهر تبریز  0****  اگر کار در منزل بسته بندی اینا باشه من در خدمتم
22:12
1404/01/25
. ......
سلام نیازمند کار در منزل هستم
05:52
زینب بری
سلام جویای کار در منزل هستم از تبر یز
07:13
رونیکس | Ronix
استخدام طراح بسته بندی
شرکت بین المللی رونیکس، معتبر و فعال در زمینه ابزار آلات صنعتی طراح بسته بندی با شرایط زیر استخدام می نماید : (داشتن پورتفولیو/نمونه کار در رزومه الزامیست) شرایط احراز : تحصیلات: لیسانس و بالاتر شرا...
سلام وقتتون بخیر، جویای کار در منزل هستم 
13:24
1404/02/12
فرزانه رجبی
سلام دنبال کار در منزل هستم بسته بندی چون واقعا خیلی بیکارم درخانه برا سرگرمی فقط قانونی باشه 
05:35
فرزانه رجبی
از نهاوند
05:35
کارگرساده و خط تولید و راننده کارخانه داروسازی
نیروی کاری آقا جهت کار در بخش های مختلف کارخانه تولید دارو خط تولید،بسته بندی،کارگرساده،ماهر،حراست و… ❌شرایط سنی ۱۸ تا ۴۲❌ ب ای متولدین ۶۱تا۶۵ پایان خدمت الزامیه ⭕️دارای خوابگاه برای افراد ساکن شهرس...
نوشین فرهادی
سلام نیازمند کار در منزل هستم خانم
15:09
1404/02/13
محرم آذری
سلام زهرا فتاحی هستم دنبال کار در منزل هستم
07:38
زینب چوپانی
سلام بسته بندی در منزل میخوام شهرستان اردستان هستم 
17:44
گروه صنعتی پما
استخدام کارگر بسته بندی
آشنایی به کار با دستگاه های بسته بندی آشنایی با نظام آراستگی 5S توانایی کار به صورت شیفتی الزامات / مهارت‌ها مدرک تحصیلی: دیپلم جنسیت: فقط آقا ترجیحاً یکسال سابقه کار در شرکت های دارویی (بسته بندی) ال...
خاطره راستگو
سلامم منم نیاز دارم
22:05
1404/02/14
مرضیه پریشانی
 سلام‌شرایط کار چ جوری
07:26
عالمه مهدی زاده
سلام خسته نباشید چجوری میشه این کارو گرفت
07:36
به چند خانم جهت بسته بندی و پاک کردن سبزی
با سلام ماپخش سبزیجات داریم کار در منزل نیست و فقط توی محل خودمون انجام میشه ب لوکیشن دقت کنید در محدوده خودمون نیرو میگیرم و اگه مسیرتون دوره و مشکل ندارید خودتون بیاید پیام بدید و اگه چند نفر باهم...
مهدیه عسگری
شمارتو میخام
08:15
مریم محمودی
سلام. وقت بخیراصفهان هستم بهارستان جویای کاردرمنزل
11:08
1404/02/17
فاطمه حاتمی
سلام کسی در منزل برام معرفی کنی برام
08:50
بسته بندی نان فانتزی
به دو نیرو بسته بند نان ساندویچی درمغازه به آدرس نجف شهر قدیم روبرو بهداشت شیفت عصر از ساعت ۳تا ۹ شب لطفا کسی میخواد بیاد به صورت حضوری بیاد در مغازه
آذر گنجی
سلام جویای کار در منزل هستم از تهران 
14:29
زهرا امیری
کار درمنزل یزد میخوام
14:55
1404/02/18
بصیری بصیری
سلام منم بسته بندی در خانه رو میخوام تبریز هستم
07:29
درامد خانگی
کار درمنزل برای بانوان خانه دار و شاغل که میخوان بدون نیاز به بیرون رفتن از خونه به درآمد عالی برسن بدون نیاز به سرمایه اولیه و بدون پرداخت حق ثبت نام ،آموزش رایگان فضای مجازی ( ایتا و روبیکا) در من...
سلام بسته‌بندی در خانه می خواهم کاشان هستم ممنون 
08:02
اکرم رسولی
سلام میخوام کار کنم پردیس هستم
14:11
اکرم رسولی
سلام بسته بندی در منزل می خوام پردیس هستم 
14:12
استخدام اپراتور انبار دیجی کالا(بعثت)
✅استخدام با پاداش و مزایا✅ همکاران ما در انبار سوپرمارکتی واقع در میدان تره بار بعثت، در مراحل زیر فعالیت دارند: ⬅️چیدمان➡️ ⬅️جمع آوری➡️ ⬅️دسته بندی➡️ ⬅️بسته بندی➡️ -فقط آقا -۱۸ تا ۳۵ سال -شیفت‌ ثا...
اکرم رسولی
سلام جویای کار درمنزل خودم هستم  بسته بندی 
14:16
علی سلیمانی
سلام از دزفول دنبال کار در منزلم
19:03
سلام منم نیاز دارم توروخدا راهنمایی کنید 
20:40
استخدام مدیر فروش
استخدام مدیر فروش در حوزه ماشین الات بسته بندی دور کار پورسانت و درصدی هماهنگی و برگزاری جلسات فروش با مشتریان متنماسب با سطح بندی آنها آداب و فنون مذاکره روانشناسی مشتری روش مطالعه بازار و شناخت رقبا...
1404/02/19
سلام. کار در منزل میخوام بسته بندی اسمارتز 
10:57
یا بسته بندی 
فقط کار در منزل باشه
خانم همکار دفتر پستی
خانم همکار دفتر خدمات پستی واقع در مسکن تایم کاری ۸الی ۱۴ و ۱۳الی۱۹ کار خدمات پستی شامل ثبت بسته بسته بندی تحویل بسته به مشتری تماس امورات دفتر بر عهده متصدی می‌باشد خانم با ظاهر آراسته و رواب...
بسته بندی. کار در منزله؟
10:58
لطفا اگه کسی بسته بندی کار در منزل داره بگه
10:59
لطفا نیاز دارم
11:00
استخدام فوری در هایپر مارکت
به دو نیروی خانم و اقا جهت کانتر داری و بسته بندی یک نیرو صندوق دار (فقط با سابقه) سن بین ۲۲ تا ۳۸ آنتایم و موجه، با فن بیان و خوش برخورد با مشتری حقوق خوب و مزایا + بیمه بعد از ۳ ماه همین الان ت...
کار در منزل بسته بندی. حبوبات و اسمارتز و بوگیر اگه از اینا هس
11:02
1404/02/21
مهدیه امیر محمد پور
سلام منم کاردرمنزل میخوام تبریز هستم
07:28
حدیثه بتوخت
سلام وقت 
08:23
(استخدام) تمام وقت و پاره وقت در انبار دیجیکالا
✅استخدام با پاداش و مزایا✅ همکاران ما در انبارهای پردازش کالا واقع در شهرقدس، شهریار و جنوب تهران در مراحل زیر فعالیت دارند: -چیدمان -جمع آوری -دسته بندی -بسته بندی -فقط آقا -18 تا 43 سال -شیفت ثابت...
زهرا اسکندری
سلام میشه راهنمایی کنید که چطوری باید ثبت  نام کرد برای کار درمنزل 
17:25
1 تایید
1404/02/22
سلام از لاهیجان هستم کار درمنزل میخوام
03:58
سلام چه طوری میتونم ثبت نام کنم 
10:53
اعزام نیروی کار به خارج از کشور
اعزام نیروی کار راننده اسنپ ، بسته بندی موادغذایی ، کارگر ساختمانی به بلاروس ، بدون پیش پرداخت ، قرارداد کار حداقل یکساله ، درآمد ماهانه حداقل ۱۰۰۰ دلار، هزینه زندگی ماهانه ۳۰۰ دلار، طول پروسه ۲ ماه، ...
مریم پیرمسرور
سلام وقتتون بخیر حاضر به همکاری در کار در منزل هستم 
از لنگرود پیام میدم
ممنون 
12:37
ستایش زارعیان
سلام بسته بندی در منزل می خوام بندرعباس هستم

14:00
1404/02/23
سلام من کار بسته بندی در منزل می خواستم از مرودشت
02:46
شغل دوم درآمد اول حلال و قانونی
قانونی و حلال پاره وقت مجازی تسویه آنی میلیونی کارمند خانه دار بازنشسته دانشجو کار رایگان نداریم بسته بندی تایپ ترجمه ادمین کانال نیستیم لطفاً با دقت بخونید اگر دنبال کار رایگان میگردین مارو...
محبوبه جعفریان
سلام و عرض ادب من هم کار درمنزل میخواهم اصفهان هستم🙏
05:52
کبری ترخانی
سلام از مشهد هستم کار بسته بندی در منزل می‌خوام 
05:58
1404/02/24
فاطمه ابراهیمی
دنبال کار در منزل هستم
22:50
بسته بندی پوشاک بچه گانه
به تعدادی نیروی فعال خانم (تا ۴۵ سال) جهت اتو و بسته بندی پوشاک بچه گانه در محیطی کاملا زنانه به صورت تمام وقت محدوده محلاتی چهارراه میثم نیازمندیم
1404/05/04
فاطمه شاهپوری
سلام نیازمندکاردرمنزل هستم
17:31
ساروی ساروی
سلام من از نوشهر . بسته بندی در منزل میخوام
20:02
محبوبه شامی
بسته بندی در منزل میخوام تهران سمت اسلامشهر

21:43
نیروی آقا و خانم (بسته بندی و سورت)
مجموعه آجیل و خشکبار برادران حسینی جهت تکمیل تیم خود در بخش سورت و بسته بندی از واجدین شرایط ذیل دعوت به همکاری می نماید. آقا و خانم (پایان خدمت آقایان الزامی است). سن 20 تا 35 سال سابقه کاری: حداقل...
1404/05/05
الهه مصطفایی
سلام من داذائ 3 بچه کوچیک هستم نیاز به کآردرمنزل دآرم لطفا آگه میشه برای بسته بندئ رومن حستب کنید ستا بچه هام هم 12 ساله و8 ساله ؤ5 سالهذهستن فقط میهخوام کآار در منزل بگیرم کمک خرجم بشع
08:21
علی آبادی
سلام‌کاردرمنزل‌هستم‌چه‌جوری‌سفارش‌بدیم
10:16
علی آبادی
توروخداراهنماییمان‌کنین
10:17
کارگرساده بسته بندی پاستیل جای خواب غذا بیمه
استخدام در کارخانه پاستیل و ژله– همراه با اسکان و غذا کارگر ساده آقا جهت تولید و بسته بندی با دستگاه بدون نیاز به سابقه کاریشروع به کار از روز اولشرایط سنی ۱۷ سال تا ۴۰ سال سن فقط اقا ساعت کاری ۸ صبح ...
علی آبادی
بله‌هستیم
10:18
فرحناز حمیدی
سلام
بسته بندی در منزل میخوام شیراز هستم
برای یک خانم سرپرست
11:38
عطیه کریمی
سلام وادب جویای کار در منزل بسته بندی هستم در شهر اصفهان 
11:51
استخدام همکار خانم
استخدام خانم مجرد فروشگاه سوغات سرای خوزستان جهت تکمیل کادر خود بخش فروش و بسته بندی در اهواز  از افراد واجد شرایط ذیل دعوت به همکاری می نماید: حقوق ۷۵۰۰۰۰۰ الی ۱۳۰۰۰۰۰۰ به صورت حضوری جنسیت: خانم مجر...
سلام مژگان گودرزی هستم از پاکدشت کاردرمنزل میخوام 
14:36
سلام ساکن شهرضا متقاضی کار در منزل
16:23
سلام خسته نباشید بی زحمت شرایط توضیح میدین 
16:30
کار در منزل خودتان(تولید، قند و نباتهای مجلسی)
✅کار در منزل خودتان انجام می شود. ✅حتما ایتا داشته باشید چون ما در شبکه داخلی ایتا فعالیت میکنیم اگر ایتا ندارید پیام ندهید ✅کسب درامد میلیونی ❗فقط کسانی که نیاز واقعی به کار دارند و دنبال شغل و ...
سلام من کار در منزل میخوام تهران هستم
16:44
1404/05/12
حدیث لشنی
 سلام درود هستم کاردرمنزل دستمال جادويي میخاستم
08:44
سلام من برای بسته بندی دستمال جادویی پیام دادم
12:11
روزی بالای ۲ملیون پول در بیار.
مهدیه میرزایی میرزایی
سلام خسته نباشین اگر کار در منزل هست به من هم سفارش بدهید دنبال جویای کار در منزل هستم
13:04
1404/05/20
حدیث لشنی
جواب بده آقا این همه مردم به شما پیام میدن  اینم شد کار 
15:14
افسانه کروش لرکی
کاردر منزل بسته بندی میخوام شهرضا0**** 
15:39
فروش محصولات آرایشی و بهداشتی تراست
اگر خانم هستی و دنبال یه کار پر درآمد و مطمعن میگردی که سرمایه نخاد تحصیلات نخاد پشتیبانی داشته باشی و تا عید به درآمد عالی برسی من میتونم کمک کنم فقط کافی اراده کنی برای اطلاعات بیشتر شماره تماس نا...
سعید تمیمی
بسته بندی د منزل میخوام
15:50
پری سراجی
سلام من کاربسته بندی در منزل میخوام
15:55
1404/05/29
سیدصغری هادیپور
سلام خسته نباشید منم جویای کار در منزل هستم
12:50
نیروی جوان آقا جهت کار در تولیدی پولک و نبات
نیروی کار آقا ۱ نفر جهت تولید و بسته بندی ... در تولیدی پولک و نبات ساعت کاری ۶ تا ۱۰ ساعت متغییر حقوق به صورت ساعتی و پرداخت ماهانه و بیمه حداقل حقوق از ۱۰ میلیون محل کار شاهین شهر خیابان عطار فرع...
سیدصغری هادیپور
کار بسته بندی
12:51
سلام هنوز استخدام  دارید من تبریز  هستم 
14:48
تهران  هستم  دنبال کار بسته بندی در منزلم
20:54
کار در منزل
من یک خانم هستم در حوزه پوست ومو فعالیت می کنم بالای +۵۰۰ نفر مشتری دارم تصمیم شخصی هست که به تعداد معدودی بین ۵تا۱۰ نفر کمک کنم هم مشتری براشون می سازم وهم در منزل درآمد زایی داشته باشند اگر دنبال بس...
1404/05/30
فریبا نوری
سلام خسته نباشید من لنگرود هستم کار تو منزل می‌خوام میشه راهنمایی کنین
04:53
زهرا محمدی
سلام نیازمند کار  در منزل هستیم از شاهین دژ 
06:05
سلام کاربسته بندی درمنزل میخوام از قزوین
07:30
کارگر ساده بسته بندی شکلات(سرویس،غذا)
استخدام نیروی آقا (کارگرساده، )در کارخانه شکلات معتبر |شروع فوری|بدون نیاز به پایان خدمت و سابقه کار ⭕ توجه: فقط پذیرش آقا | از پذیرش متقاضیان خانم معذوریم ✅ سن: ۱۸ تا ۴۳✅ ✅ خوابگاه تمیز و مجهز ✅...
علیرضا بهروزی
سلام بسته بندی در منزل میخام
08:10
مینا امینی
سلام‌جویای‌کاردرمنزل‌هستم‌امینی‌ازمراغه
09:58
1404/07/07
کار در منزل میخام
10:11
فروش محصولات مراقبت و نگهداری از پوست و مو تراست
اگر خانم هستی و دنبال یه کار پر درآمد و مطمعن میگردی که سرمایه نخاد تحصیلات نخاد پشتیبانی داشته باشی و تا عید به درآمد عالی برسی من میتونم کمک کنم فقط کافی اراده کنی برای اطلاعات بیشتر شماره تماس نا...
الهام اصغری
سلام کار در منزل میخواستم 
10:16
مهناز جمعه زاده
سلام بسته بندی در منزل را می‌خوام.تربت حیدریه هستم 
فاطمه جلالی
سلام کار در منزل میخواستم یکی دوتا از این برنامه پیام گذاشتم پولمو خوردن جواب ندادن حرومشون بشه 
استخدام کارمند خانم بسته بندی آنلاین شاپ
استخدام خانم برای بسته بندی محصولات ارایشی بهداشتی فروشگاه اینترنتی اشنایی به اینترنت جهت مشاهده لیست محصولات فروش رفته، پرینت لیبل و سلفون بندی محصولات و چسباندن لیبل یک شخص علاقه مند به محصولات ارا...
ماریا محمدی
سلام من ساوه هستم خیلی نیاز دارم به این کار ممنون میشم خبر بدین
17:14
1404/08/07
انیتا زارعی
سلام وقتتون بخیر میخواستم برای بسته بندی دستمال جادویی همکاری کنم لطفاراهنماییم کنین
03:07
آیلین جمشیدی آیلین
سلام ببخشید کار در منزل میخام 
08:39
نیروی خانم یا اتباع مونتاژ الکترونیک و بسته بندی
کار پاره وقت حضوری شنبه تا پنجشنبه فقط صبح ها ۸.۳۰ الی ۱۳ کار در منزل نداریم نیروی خانم حداکثر سن ۲۵ مونتاژ قطعات الکترونیک و بسته بندی محصولات چراغ خواب حقوق ساعتی طبق اداره کار حدود ۵۰ یک هفته اول...
شنبه 5 بهمن 1404، ساعت 09:47