دنبال کن

بسته بندی دستمال جادویی در منزل

بسته بندی

1403/02/09
سلام خیلی خوبه میشه بیشتر راهنمایی کنید
14:49
4 پاسخ
16 تایید
بسته بندی
به تعدادی نیرو جهت بسته بندی گوشت نیازمندیم
مهدی رحمن ستایش
سلام وقت بخیر 
شرايط کار به چه صورت هست
15:42
2 تایید
1403/02/10
خانم نوری
سلام وقت بخیر من میخام کارکنم بانه هستم
10:34
2 تایید
1403/02/18
سیما قاسمی
سلام من از ارومیه هستم برای کار بسته بندی در منزل
09:35
1 تایید
بسته بندی
ب تعدادی نیروی خانم جهت بسته بندی کرفس و کاهو در سالن نیازمندیم کار بصورت روز مزد و‌کنترات همراه با سرویس رفت و برگشت شروع کار از 15 آذر تا 15 فروردین میباشد درصورت تمایل ب همکاری تماس بگیرید
بابائی
سلام وقتتون بخیر جویای کار در منزل بسته بندی هستم در ساری
16:40
بابائی
سلام وقتتون بخیر جویای کار هستم. در ساری بسته بندی در منزل
1 تایید
مژگان سلیمانی
سلام اصفهان هستم ، این کار مناسب است
17:27
بسته بندی
به چند نفر خانم جهت بسته بندی با بیمه و سرویس حقوق ۱۷میلیون پایان کار و عیدی ساعت کاری ۸الی۵/۳۰ ادرس:شهرک ایت الله رفسنجانی خیابان شیشم افراد زیر ۴۰سال
مژگان سلیمانی
سلام ،بسته بندی در منزل را می‌خوام ،اصفهان هستم 
17:27
1 پاسخ
3 تایید
محمد صمدی
مژگان سلیمانی
سلام ،بسته بندی در منزل را می‌خوام ،اصفهان هستم
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
21:06
1403/02/19
عثمان خانی
سلام وقت بخیر من از دهگلان هستم جهت کار بسته بندی در منزل
06:25
بسته بندی
باسلام. نیرو خانم جهت بسته بندی کاهو و کرفس در سالن. تایم کار ساعت 8 تا 4 بعد از ظهر به صورت روز مزد و کنترات میباشد. شروع کار اواسط آذر ماه میباشد. قیمت مزد کار هنگام شروع کار مشخص میشود. در صورت داش...
1403/02/22
سلام من نیاز به کاردرمنزل دارم ؟؟من ساکن شهریار فرارت
14:15
فاطمه فلاحتی
سلام از امیرکلا دنبال کار درمنزلم
18:22
1 پاسخ
مریم رشادی
سلام چطور میشه استخدام شد
19:56
بسته بندی
به تعداد محدود خانم مجرد ۳۰ سال به پایین جهت تکمیل کادر شرکت تولیدی صنعتی در زمینه بسته بندی نیازمندیم حقوق طبق قانون کاربوده و بیمه و حق بن و حق مسکن نیز تعلق می یابد ساعت شروع از ۷:۳۰تا۱۵:۳۰ می باش...
1403/02/23
مریم فلامرز
سلام خدا لعنت کند هر چی کلاهبرداره هرچی بسته بندی درمنزل ما شرکت کردیم فقط هزینه گرفتن و شرکت ها کلاهبردار بودن 
07:42
5 تایید
1403/09/05
من تهران هستم کهریزک سمت بهشت زهرا دنبال کار در منزل هستم
لیدا نخعی هستم کهریزک سمت بهشت زهرا دنبال کار هستم آشپزی در شرکت 
16:42
بسته بندی
با سلام به تعدادی نیرو برای کار در منزل جهت بسته بندی نوشت افزار نیازمندیم کار به صورت پاره وقت است و حقوق به صورت هفتگی پرداخت میشود لطفا واتساپ و روبیکا پیام دهید
سلام شوشتر از استان خوزستان نیازمند کار درمنزلم بسته بندی
19:33
1403/09/06
فریبا کتابی
سلام جویای کاردرمنزل هستم ازمراغه
09:39
1 تایید
مهسا محمدی
سلام بسته بندی در منزل برا کاشان میخام سراغ دارید 
09:45
1 پاسخ
بسته بندی
همکاری جهت بسته بندی
مهسا محمدی
مهسا محمدی
سلام بسته بندی در منزل برا کاشان میخام سراغ دارید
خوشحال میشم راهنمایی کنید
09:45
1 تایید
1403/09/07
ژیلا میرزای
سلام سهرابی هستم جویای کاردرمنزل 
10:19
کلثوم گروهی
سلام من شهرستان چناران هستم اینجا خانم ها زیاد هستن برای کار در منزل خیلی هم نیاز به کار دارن
10:32
بسته بندی
با سلام به تعدادی کارجو جهت کار در منزل نیازمندیم بسته بندی در منزل شما شغلی ساده و پردرآمد برای خانم ها و آقایان دانشجویان و دانش آموزان کسب اطلاعات بیشتر از روبیکا و تلگرام
نصرت توکلی
سلام من کاردرمنزل میخوام میشه بهم کمک کنیدممنونم
15:16
نصرت توکلی
سلام برای بسته بندی درمنزل میشه کمکم کنید تا خرج بچه هامون رابتونم دربیارم 0**** مرادی اصفهان
15:34
1403/09/08
فاطمه انصاری
سلام من کاردر منزل نیاز دارم شیراز هستم 
16:17
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
فاطمه انصاری
ببخشید عزیزمن استان  فارس در شیراز میشینم تورو خدا خیلی به کار در منزل نیاز دارم
16:25
جمال عظیمی
یعنی خدا لعنت کنه واقعا هرکی که کلاه برداری میکنه ماهم یه بیشرف به اسم میلاد درویشی هزینه ارسالو براش فرستادیم اخر سر گوشیشو خاموش کرد
16:44
1 تایید
1403/09/10
آسیه حیدری
سلام من هم هستم برای بسته بندی با100نفرنیروباسلیقه ممنون میشم به ماهم اطلاع بدین کاربسته بندی بودبیرون برباشه
06:59
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیرحضوری فعال است حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش هستند
زهرا شعبانی
سلام کار بسته بندی د منزل می خوام از قزوین 
کار در خانه باشد بیرون از منزل نمی تونم
09:04
1403/09/11
ملیکا مرادی
سلام وقتتون بخیر بنده جویای کاره بسته بندی هستم درمنزله خودم درقائمشهر  
05:33
سلام وقت بخیر،کار در منزل بسته بندی یا چیزی ک بشه انجام داد میخوام،حویبار هستم
09:21
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
فاطمه فلاحتی
سلام از امیرکلا دنبال کار درمنزلم
سلام عزیزم کار گرفتید
09:23
سلام خسته نباشید میتونم درمنزل کاربسته بندی کنم
12:31
سلام خسته نباشید من حاظرم هرحقوقیم داره انجام بدم 
13:07
بسته بندی
منم تو خونه می تونم بسته بندی کنم
13:09
سلام من احتیاج دارم به کار در خانه شرایط چه طوری 
15:35
حقوقش چنده 
15:35
بسته بندی
مریم چگینی
همه کلا وردارن دروغه پول  واریز نکنید
18:18
1 تایید
1403/09/12
بهار امامی
سلام من خیلی به این کار نیاز دارم منجیل هستم 
10:39
کلثوم قادری
سلام
15:02
شان گستر پیرایش | shawn gostar pirayesh
استخدام کارگر ساده(آقا)
آگهی استخدام کارگر ساده در فروشگاه لوازم قنادی ساعت کاری: 8 الی 18 روزهای جمعه و تعطیل رسمی تعطیل است. محدوده: چهاراه سیروس، 15 خرداد شرقی چیدمان و مرتب سازی قفسه ها بسته بندی و آماده سازی سفارشها...
کلثوم قادری
نه من هم چهار تا بچه دارم
15:03
کلثوم قادری
و زن هستم
15:04
سلام من از فومن هستم برای کار بسته بندی درمنزل 
18:26
طراحی بسته بندی محصول
طراحی بسته بندی محصول ادویه ابعاد بسته 13.5*18 درحال حاضر طراحی بسته بندی داریم اما می خوام طرح اصلاح بشه. و طراحی جدیدی مبتنی بر طرح قدیمی انجام بشه.
1403/09/13
سودا محمدی
سلام وقت بخیر کار در منزل میخواستم 
09:19
نرگس عربشاهی
سلام از مشهد هستم منطقه الهیه کار در منزل میخام
11:14
1403/09/14
سبزه نقدعلی
سلام لطف کنید ملایرهستم جویای کار درمنزل بسته بندی
19:20
بسته بندی
به یک نفر آقا‌ جهت کار در باجه بسته بندی واقع در اداره پست پرند نیازمندیم جهت کسب اطلاعات بیشتر لطفا فقط پیام بزارین
سبزه نقدعلی
جویای کاربسته بندی درملایرهستم
19:20
1403/09/15
سلام وقت بخیر جویای کار در منزل هستم
07:56
سلام منم میخام کار کنم
08:38
داروسازی اکسیر | Xseer Pharmaceuticals
طراح گرافیک | Graphic Designer
شرکت دارویی اکسیر در راستای توسعه تیم خلاق خود به‌دنبال جذب یک گرافیست دیزاینر خلاق، حرفه‌ای و مسئولیت‌پذیر به‌صورت دورکار (Remote) می‌باشد. شرایط موقعیت: نوع همکاری: پاره وقت (دورکاری) روزهای کاری: ...
سهیلا نظری
سلام وقت تون بخیر من کاربسته بندی رو چیکار کنم
15:23
1 پاسخ
فاطمه فیوج
سلام وقت بخیر من دنبال کار در منزل دراستان مرکزی و خمین هستم ممنون
16:49
1403/09/16
سلام من دنبال کار درمنزل میخواستم بسته بندی دلیجان
10:26
استخدام و کار در منزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه ، پاداش و مزایا...
پریسا بیواره
سلام وقت بخیر من دنبال کار تو منزل خودم باشه میگردم بسته بندی باشه چون  ی پسر کوچک دارم من سنندج زندگی میکنم اگر هست ممنون میشم جواب بدید
12:03
1403/09/17
سلام روز بخیر  من جویای کار درمنزل هستم چون پچه کوچیک دارم
08:01
فرشاد ناصری
سلام من ساکن رشت هستم میخواستم کاربسته بندی درمنزل انجام بدم جاواسه کارهم داریم میتونیم کمکتون کنیم درخدمتم
11:41
نیروی تولید و بسته بندی
استخدام نیرو برای تولید و بسته‌بندی سبزیجات شرکت شاه تره شیراز کهن به دنبال چهار نفر نیروی خانم جهت کار در بخش تولید و بسته‌بندی سبزیجات می‌باشد. شرایط و مزایا: • حقوق روزمزد: ۵۰۰ هزار تومان • سرو...
افسانه عسگری
سلام خوبید میشه درباره کار در منزلتون توضیح بدید چون واقعا به این کار نیاز دارم ممنون
14:37
1 پاسخ
محمد صمدی
افسانه عسگری
سلام خوبید میشه درباره کار در منزلتون توضیح بدید چون واقعا به این کار نیاز دارم ممنون
15:12
محمد صمدی
سهیلا نظری
سلام وقت تون بخیر من کاربسته بندی رو چیکار کنم
15:13
ویزیتور حضوری مواد غذایی
ویزیت پارت تایم ( یک روز در هفته) مواد غذایی بسته بندی مراکز ویزیت: شیرینی فروشی، اجیل فروشی، سوپرمارکت A+ & A منطقه: ۱،۲،۳،۵ هر روز حداقل ۲۰ نقطه حقوق: روزی ۲ میلیون تومان ( بر اساس توانمندی قابل ...
سلام وقت بخیر جویای کار در منزل  هستم در بانه 
16:56
سلام وقت بخیر،بسته بندی،قم نیروگاه 14متری امام حسین 
17:03
دنبال کار در منزل هستم در تهران منطقه 17
18:31
استخدام فوری ویزیتور در کل استان
شرکت پخش و توزیع مواد غذایی آرتام تجارت با بیش از ۶ سال سابقه در صنعت غذا،نمایندگی انحصاری چند برند مطرح مانند محصولات شاهسوند و شکلات ژانسه ؛ آبمیوه اودبی؛ زغال لوند ؛آدامس فرش؛ تن ماهی و چند برند د...
1403/09/18
زهرا عباسی
سلام جویای کار بسته بندی در منزل قم
06:37
سلام جویای  کار در مسعودیه هستم خواهش میکنم 
10:30
عالیه میشه راهنمایی کنید
11:48
بسته بندی گوشت
به تعدادی نیروی ماهر نیمه ماه و ساده نیازمندیم در بسته بندی گوشت اشنایی با ترازو و دستگاه سلفون ماهر و نیمه ماهر به همراه مزایا و حقوق مکفی و توافقی کارگر ساده حداقل حقوق ۱۶ ملیون. دارای جای خ...
فاطمه جهانگیری
سلام من کار در منزل هستم در شیراز 
15:20
زهره عباسی دربیدی
سلام وقت بخیر من میخام کار کنم هست یان؟؟؟؟؟؟
15:39
سلام بسته بندی در منزل را خواستاریم ..ممنونم 
16:28
استخدام و کار در منزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه ، پاداش و مزایا...
مهدی محمدوند
سلام چند میدید
17:11
مریم ک
کار بسته بندی میخام در منزل مشهد هستیم
17:31
نسرین بیات
کاربسته بندی در منزل هر گونه کاری تمایل دارم ممنون میشم راهنمایی یا اینکه معرفی بفرمایید آدرس تهرانپارس با سپاس 
18:10
نیاز به کارگر ساده
نیاز به چند نفر همکار آقا جهت بسته بندی و اپراتور تولید، کارخانه خوراک دام محیط سر پوشیده سوله بدور از سرما و گرما، بدون آلایندگی و بدون صدا. کار بصورت شیفتی و دارای اضافه کاری می‌باشد شیفت یک: ۸ صب...
سمیراعرب
سلام بسته بندی درمنزل می خواهم گنبدهستم
18:59
ریحانه همراه
سلام من ساکن تهران هستم دنبال کار در منزل هستم
20:17
فاطمه رزاززاده
سلام .کاردرمنزل میخوام .اصفهان هستم سمت کاوه.
21:25
کار در منزل معتبر
دعوت برای همکاری خانم و آقا برای کار بسته بندی در منزل خودتان پرداختی روزانه بدون نیاز به سرمایه برای انجام کار کاملا قانونی و تضمینی جخحخجحجحجخ⁸خ۵۵ بدون محدودیت سنی چت دیوار پاسخگویی سریع✅️
1403/09/19
مهدی طاهری
سلام من جویای کاربسته بندی درمنزل ازگرگان استان گلستان هستم
02:54
ناهید قربانیان قربانیان
سلام من ورامين هستم برای کار در بسته بندی در منزل
14:02
سلام من نیاز کار در خانه دارم شهر رشت
16:19
به کارگر ساده خانم نیازمندیم
کار در کارگاه جهت بسته بندی و کمک خیاط کار نیاز به تجربه ندارد خانم سن بالا نمیخوام حقوق روزی ۲۰۰.۰۰۰ تومان ساعت کاری ۷.۵ الی ۱۳ آدرس خیابان بهشتی روبروی مسجد جامع
فلاحتی  هستم از رشت
16:20
سلام من کاردرمنزل میخوام شهر تبریز 
18:16
آرزو حاجی نسب
سلام میشه راهنمایی کنین
19:27
نیروی بسته بندی و جابجایی
بسته‌ بندی و کنترل کیفیت قطعات درب کابینت
سلام من خانم هستم دنبال کار بسته بندی در منزل هستم اهل کردستان شهرستان بانه هستم اگر موجود است لطفاً راهنمایی کنید 
21:00
1403/11/17
مریم اسماعیل ابادی
من هم کار بسته بندی در منزل میخوام ازفردیس 
19:55
سلام وقت بخیر من دنبال کار بسته بندی هستم ..مشهد هستم راهنمایی می‌خوام 
20:46
نیروی کمکی
کار دائمی میباشد به چند نفر خانم جهت کار در گردوی خارجی در منزل خوشان نیاز مندیم هم در آذرشهر وهم روستاهای نزدیک به سه نفر نیروی جوان آقاجهت کار در انبار گردو (پاک سازی .بسته بندی....) نیازمندیم
دنبال کار درمنزل هستم بسته بندی 
20:48
1403/11/18
سلام جویای کاردرمنزل هستم در رشت ممنونم
09:50
کار میخواستم فرق نمیکنه بسته بندی در منزل باشه یا کار در بیرون 
10:24
همکار آقا جهت انبار داری و بسته بندی مواد غذایی
به یک نفر همکار آقا جهت بسته بندی و انبار داری در شرکت مواد غذایی نیازمندیم. شرایط : ساعت کاری : ۶ صبح الی ۱۲ ظهر. دارای حداقل مدرک دیپلم. بازه سنی : ۳۵ تا ۵۰. آشنا به امور بسته بندی و انبار داری. بس...
خیلی  عالیه 
10:25
1403/11/19
سلام من کار درمنزل می‌خوام رباط کریم هستم
02:00
زهرا زاهدی
سلام بسته بندی در منزل خود میخوام از تبریز
09:33
مزدی دوز بیرون بر لباس زیر مردانه
کارگاه های دارای چرخ زیگزال و میاندوز فقط تماس بگیرن بدون اتو و بسته بندی ساکنین رباط کریم و حومه رباط کریم تماس بگیرن.ممنون
من کاردر منزل میخوام بسته بندی باشع 0**** تماس  ساکن شهرضا هستم 
11:53
1 تایید
عاطفه ربانی
سلام جویای کاردرمنزل هستیم من وهمسرم ازبجنورد
13:28
فرشته نوروزی
سلام وقتتون بخیر، جویای کار بسته بندی در منزل هستم شوشتر،دزفول،مسجد سلیمان، اهواز
13:54
بسته بندی میوه
ب چند نفراقا وخانم جهت بسته بندی میوه نیازمندیم
نرگس رجبعلی تبار
سلام من از آمل بلوار منفرد برای کار در منزل بسته‌بندی با هر کار باشه انجام میدم لطفاً تماس بگیرید
18:03
سلام من خیلی احتیاج به کار بسته بندی در منزل رو دارم از شهر ملایر هستم لطف جواب پیامم رو بدین ممنون
19:11
پریسا خوشبوئی
سلام بسته بندی در منزل می خواهم
ساکن اصفهان خوراسگان هستم 
21:23
نیروی خانم برای بسته بندی خرما
سردخانه خرما در شهرک صنعتی بم از بین بانوان علاقمند به کار خرما نیرو می پذیرد. سردخانه به صورت کل سال فعال میباشد و افرادی که در فصل خرما مراجعه می‌کنند برای ادامه همکاری در الویت هستند. اگر به دنبال ...
1403/11/20
سلام من کار در منزل نیاز دارم خیر آباد هستم 
08:41
سلام کار در منزل میخام خیر آباد 
08:42
مریم زارع
سلام چطور میشه استخدام شد مریم زارع هستم از شیراز
14:14
چرخکار سردوز برای کار بیمارستانی
به دو نفر چرخکار سردوز کار ماهر جهت دوخت کارهای بیمارستانی ، اکثرا ملافه ، نیازمندیم دستمزد بر اساس راندمان کاری خانم و آقا و سه نفر برای بسته بندی
1404/01/24
فاطمه امیرزاده
سلام وقت بخیر من می خوام با شما همکاری بکنم
12:18
سمیه زند
سلام جویای کار در منزل هستم
13:34
صنم آسمانی
سللم من میتونم بسته بندی در منزل رو انجام بدم
21:11
استخدام نیروی کار خانم جهت کارگاه بسته بندی
کارگاه بسته بندی اهورا طاها جهت تکمیل کادر تولید خود در بندر عسلویه نیاز به ۳ نفر نیروی کار خانم دارد
علی حبیبیان یوسف اباد
سلام من تازه ازدواج کردم پام شکسته تو گج هست نمیتونم کارخونه کار کنم دونبال ی کار در منزل میگردم اجاره رو بدم حداگر  از شهر تبریز  0****  اگر کار در منزل بسته بندی اینا باشه من در خدمتم
22:12
1404/01/25
. ......
سلام نیازمند کار در منزل هستم
05:52
زینب بری
سلام جویای کار در منزل هستم از تبر یز
07:13
نیاز به یک نفر نیرو کارمند
سلام خدمت شما مجموعه ما در زمینه استارت و دینام سواری و سنگین فعالیت داره توی شاهپور جدید اصفهان نیاز دارم به یک نفر نیروی کارمند آقا ، دارای گواهینامه و پایان خدمت یا معافی ، ساعات کاری از ۸ صبح ا...
سلام وقتتون بخیر، جویای کار در منزل هستم 
13:24
1404/02/12
فرزانه رجبی
سلام دنبال کار در منزل هستم بسته بندی چون واقعا خیلی بیکارم درخانه برا سرگرمی فقط قانونی باشه 
05:35
فرزانه رجبی
از نهاوند
05:35
استخدام اقا باجای خواب /حراست/کارخانه قطعات خودرو
استخدام فوری جذب کارمند آقا جهت کار در بخش های مختلف کارخانه قطعات خودرو جهت خط تولید و بسته بندی کارگرساده،،راننده پایه ۱و۲،،حراست،،ویزیتور،،انبار، عنوان بندی مشاغل(کارگر ساده) ✔ساعت کاری ۸تا۴ دارای...
نوشین فرهادی
سلام نیازمند کار در منزل هستم خانم
15:09
1404/02/13
محرم آذری
سلام زهرا فتاحی هستم دنبال کار در منزل هستم
07:38
زینب چوپانی
سلام بسته بندی در منزل میخوام شهرستان اردستان هستم 
17:44
بسته بند
فروشگاه آرتناز برای بخش بسته‌بندی مرسولات بندی با شرایط زیر نیرو جوان خانم و خلاق جذب می‌کند: شرایط همکاری : • جنسیت : خانم • مدرک تحصیلی : مهم نیست • سن : ۲۰ تا ۳۵ سال • حقوق : ۱۳ میلیون • محل ک...
خاطره راستگو
سلامم منم نیاز دارم
22:05
1404/02/14
مرضیه پریشانی
 سلام‌شرایط کار چ جوری
07:26
عالمه مهدی زاده
سلام خسته نباشید چجوری میشه این کارو گرفت
07:36
استخدام کارگر ساده خانم جهت بسته بندی
برای منازل و کارگاه‌ها کار نداریم خواهشا پیام ندید برای قسمت تولید لوازم ورزشی و رزمی در کارگاه نیازمند همکار خانم زیر ۲۸سال نیازمندیم محیط زنانه و بهداشتی و امن سرویس از راه آهن کوی لاله تراکتورس...
مهدیه عسگری
شمارتو میخام
08:15
مریم محمودی
سلام. وقت بخیراصفهان هستم بهارستان جویای کاردرمنزل
11:08
1404/02/17
فاطمه حاتمی
سلام کسی در منزل برام معرفی کنی برام
08:50
استخدام طراح گرافیک همراه با آموزش
ما به دو نفر کارآموز گرافیست خلاق و با انگیزه برای همکاری در یک تیم جوان و حرفه‌ای در زمینه بسته بندی و ساخت محتوا نیاز داریم. شرایط: آشنایی با نرم‌افزارهای Photoshop و Illustrator داشتن سلیقه هنری ...
آذر گنجی
سلام جویای کار در منزل هستم از تهران 
14:29
زهرا امیری
کار درمنزل یزد میخوام
14:55
1404/02/18
بصیری بصیری
سلام منم بسته بندی در خانه رو میخوام تبریز هستم
07:29
نیرو جهت بسته بندی (شبستر)
اول بخونید بعد پیام بدید نیرو جهت کار در کارگاه بسته بندی ساعت کاری۸ صبح الی۶ عصر جای خواب داریم بیمه نداریم وسرویس نداریم صبحانه وناهار وشام داده می شود حداکثر سن ۳۵ سال آدرس:شبستر-روستای کندرود
سلام بسته‌بندی در خانه می خواهم کاشان هستم ممنون 
08:02
اکرم رسولی
سلام میخوام کار کنم پردیس هستم
14:11
اکرم رسولی
سلام بسته بندی در منزل می خوام پردیس هستم 
14:12
تامین نیروبرای فروشگاه،انباردار ،چیدمان ،صندوقدار
انبار دار فقط اقا با ۲ سال سابقه ساعت کاری ۸ صبح تا ۸ شب پایه حقوق ۱۵ الی ۱۸ چیدمان ( خانم و اقا ) تایم کاری برای شیفت صبح ۷ تا ۱۵ برای شیفت عصر ۱۵ تا ۲۳ پایه حقوق برای خانم ها برای یک شیفت ۶ تا ۸ پ...
اکرم رسولی
سلام جویای کار درمنزل خودم هستم  بسته بندی 
14:16
علی سلیمانی
سلام از دزفول دنبال کار در منزلم
19:03
سلام منم نیاز دارم توروخدا راهنمایی کنید 
20:40
همکار خانم بسته بندی
به چند نفر همکار خانم در بسته بندی نیازمندیم لطفا دقیق مطالعه کنین کار به منزل نداریم با صبحانه و سرویس از محدوده مارالان سرویس فقط از محدوده مارالان برمیداره لطفا سوال نپرسین از ساعت ۷ صبح الی ۴...
1404/02/19
سلام. کار در منزل میخوام بسته بندی اسمارتز 
10:57
یا بسته بندی 
فقط کار در منزل باشه
بسته بندی در منزل
به نام خدا با  سلام و عرض ادب وخسته نباشید خدمت شما کار جویان محترم وگرامی  کار ما بسته بندی و و پرس کردن و آماده کردن بوگیر کنسروی میباشد کارمزد هر عدد  3000 سه هزار تومان میباشد و داخل هر کارتن  ...
بسته بندی. کار در منزله؟
10:58
لطفا اگه کسی بسته بندی کار در منزل داره بگه
10:59
لطفا نیاز دارم
11:00
تولید محتوا بصورت ترجمه و قرار دادن داخل سایت
با سلام بنده برای یه پروژه نیاز به همکاری با تولید کننده محتوا دارم که محتوا بصورت ترجمه شده (تو زمینه چاپ و بسته بندی ) تولید کنه . باید این تولید کننده توانایی قراردادن محتوا داخل سایت وردپرسی و کا...
کار در منزل بسته بندی. حبوبات و اسمارتز و بوگیر اگه از اینا هس
11:02
1404/02/21
مهدیه امیر محمد پور
سلام منم کاردرمنزل میخوام تبریز هستم
07:28
حدیثه بتوخت
سلام وقت 
08:23
بسته بند خانوم
به دونفر همکاره خانوم جهت بسته بندی و جین بندی شلوار زنانه نیازمندیم محیط کاملا زنانه کارش خیلی سبکه برای ی خانوم کاملا عالیه بعد از یاد گرفتنه کاملا افزایش حقوق صدرصده پنج شنبه ها هم تا ساعت چاها...
زهرا اسکندری
سلام میشه راهنمایی کنید که چطوری باید ثبت  نام کرد برای کار درمنزل 
17:25
1 تایید
1404/02/22
سلام از لاهیجان هستم کار درمنزل میخوام
03:58
سلام چه طوری میتونم ثبت نام کنم 
10:53
کارگر ساده جهت کار با چوب
با سلام به تعدادی کارگر ساده جهت کار در مجموعه کارگاهی تولید قطعات چوبی آشپزخانه و همچنین فردی با انگیزه و استعداد برای سرپرست بخش تولید و بسته بندی نیاز داریم لطفا مشخصات و رزومه خود را در چت دیوار ا...
مریم پیرمسرور
سلام وقتتون بخیر حاضر به همکاری در کار در منزل هستم 
از لنگرود پیام میدم
ممنون 
12:37
ستایش زارعیان
سلام بسته بندی در منزل می خوام بندرعباس هستم

14:00
1404/02/23
سلام من کار بسته بندی در منزل می خواستم از مرودشت
02:46
به تعداد نیروی پای دستگاه و بسته بندی پیو صندل
به تعداد نیروی پشت دستگاه وارد کار بلد نیازمندی با حقوق مناسب هفتگی تسویه می‌شود و و به نیروی بسته‌بندی هم نیاز داریم کاربلد حقوق مناسب کار دائم هستش نیرو هم دائم باشد در صورت توضیحات بیشتر فقط تماس ب...
محبوبه جعفریان
سلام و عرض ادب من هم کار درمنزل میخواهم اصفهان هستم🙏
05:52
کبری ترخانی
سلام از مشهد هستم کار بسته بندی در منزل می‌خوام 
05:58
1404/02/24
فاطمه ابراهیمی
دنبال کار در منزل هستم
22:50
کارمند انبار - آقا
ما در تیم ژن سبز به دنبال یک همکار با انرژی به عنوان کارمند واحد عملیات هستیم شرح وظایف : چیدمان جنس در قفسه انبار و داروخانه جا به جایی کارتن و محصولات از انبار بسته بندی سفارشات مشتریان انتظارات : ت...
1404/05/04
فاطمه شاهپوری
سلام نیازمندکاردرمنزل هستم
17:31
ساروی ساروی
سلام من از نوشهر . بسته بندی در منزل میخوام
20:02
محبوبه شامی
بسته بندی در منزل میخوام تهران سمت اسلامشهر

21:43
کارگر نیروساده بسته بندی تولید سرپرست
به نام خدا لطفا متن آگهی را باقت بخوانید،رزومه و سوالات خود را فقط از طریق واتساپ ارسال بفرمایید. مجموعه تولیدی و بسته بندی غذایی، واقع در مسعودیه،از تعدادی خانم و اقا جهت تولید و بسته بندی دعوت به هم...
1404/05/05
الهه مصطفایی
سلام من داذائ 3 بچه کوچیک هستم نیاز به کآردرمنزل دآرم لطفا آگه میشه برای بسته بندئ رومن حستب کنید ستا بچه هام هم 12 ساله و8 ساله ؤ5 سالهذهستن فقط میهخوام کآار در منزل بگیرم کمک خرجم بشع
08:21
علی آبادی
سلام‌کاردرمنزل‌هستم‌چه‌جوری‌سفارش‌بدیم
10:16
علی آبادی
توروخداراهنماییمان‌کنین
10:17
استخدام در کارگاه تولیدی نوقا
به چند نفر آقا و خانم جهت همکاری در تولیدی نوقا به شرح زیر نیازمندیم. ۲ نفر آقا یا خانم برشکار ماهر و نیمه ماهر ۵ نفر جهت بسته بندی فقط خانم آدرس شادباد مشایخ سرویس از سمت گلکار و مارالان حقوق تواف...
علی آبادی
بله‌هستیم
10:18
فرحناز حمیدی
سلام
بسته بندی در منزل میخوام شیراز هستم
برای یک خانم سرپرست
11:38
عطیه کریمی
سلام وادب جویای کار در منزل بسته بندی هستم در شهر اصفهان 
11:51
خانوم
به یک خانوم جهت کار در باغ الو جمع کردن نیازمندم و روزای غیر باغ در انبار جهت بسته بندی خشکبار
سلام مژگان گودرزی هستم از پاکدشت کاردرمنزل میخوام 
14:36
سلام ساکن شهرضا متقاضی کار در منزل
16:23
سلام خسته نباشید بی زحمت شرایط توضیح میدین 
16:30
نیروی بسته بندی
یک شرکت دارویی برای تکمیل کادر خود به یک نیروی بسته بندی خانم نیازمند است بسته بندی اصولی و مطابق با استانداردهای تعریف شده کالا کنترل نهایی کیفیت محصول قبل از بسته بندی حفظ نظم و ترتیب در محیط کار ش...
سلام من کار در منزل میخوام تهران هستم
16:44
1404/05/12
حدیث لشنی
 سلام درود هستم کاردرمنزل دستمال جادويي میخاستم
08:44
سلام من برای بسته بندی دستمال جادویی پیام دادم
12:11
*کار توی خونه *
سلام به تو دوست خوبم که دنبال ساختن آیندت هستی ، دمت گرم دنبال یه کار آسون و بی‌دردسر هستی؟ اینجا هم آموزش رایگانه، هم پشتیبانی داریم که تنها نمیمونی ⏳ ساعت کار دست خودته، می‌تونی پاره‌وقت یا تمام‌و...
مهدیه میرزایی میرزایی
سلام خسته نباشین اگر کار در منزل هست به من هم سفارش بدهید دنبال جویای کار در منزل هستم
13:04
1404/05/20
حدیث لشنی
جواب بده آقا این همه مردم به شما پیام میدن  اینم شد کار 
15:14
افسانه کروش لرکی
کاردر منزل بسته بندی میخوام شهرضا0**** 
15:39
استخدام فوری نگهبان افغان*ایرانی*باجای خواب وغذا
کاریابی نیستیم لطفا سوال نفرمایید از۷تا۱۲شب پاسخگو هستم پیامک پاسخگو نیستم پذیرش نیروی اتباع وایرانی باجای خواب وغذا سن پذیرش از۱۶تا۴۴سال فقط اقا پذیرش دارم ✅️نیروی نگهبان*افغان*جهت...
سعید تمیمی
بسته بندی د منزل میخوام
15:50
پری سراجی
سلام من کاربسته بندی در منزل میخوام
15:55
1404/05/29
سیدصغری هادیپور
سلام خسته نباشید منم جویای کار در منزل هستم
12:50
استخدام کارگر ساده کارخانه قطعات خودرو
استخدام کارگر ساده در کارخانه بزرگ قطعات ایرانخودرو 《شروع به کار فوری》 کارگر ساده اقا تا۵۵سال خانم تا ۵۲ سال در قسمت **خط تولید **مونتاژ **بسته بندی مزایای وزارت کار (حق مسکن،خواروبار،حق اولاد،ب...
سیدصغری هادیپور
کار بسته بندی
12:51
سلام هنوز استخدام  دارید من تبریز  هستم 
14:48
تهران  هستم  دنبال کار بسته بندی در منزلم
20:54
محفل
سرپرست بسته بندی - آقا
سرپرست بسته بندی: ترجیحا با سابقه کاری مفید حداقل 3 سال شرح شغل: آشنایی با اصول سرپرستی و مدیریت نیروی انسانی مدیریت در کاهش زمان و افزایش راندمان نظارت و کنترل بر تجهیزات بسته بندی نظارت و کنترل بر س...
1404/05/30
فریبا نوری
سلام خسته نباشید من لنگرود هستم کار تو منزل می‌خوام میشه راهنمایی کنین
04:53
زهرا محمدی
سلام نیازمند کار  در منزل هستیم از شاهین دژ 
06:05
سلام کاربسته بندی درمنزل میخوام از قزوین
07:30
به یک نیروی خانم جهت بسته بندی و سالن نیازمندیم
نیروی خانم زیر ۴۰ با سابقه کار در رستوران مسلط به دورچین و دیزاین ، تهیه غذای زرین مهر
علیرضا بهروزی
سلام بسته بندی در منزل میخام
08:10
مینا امینی
سلام‌جویای‌کاردرمنزل‌هستم‌امینی‌ازمراغه
09:58
جمعه 8 شهریور 1404، ساعت 22:30