دنبال کن

بسته بندی دستمال جادویی در منزل

بسته بندی

1403/02/09
سلام خیلی خوبه میشه بیشتر راهنمایی کنید
14:49
4 پاسخ
15 تایید
تهران
کارگر ساده
کارگر ساده
مهدی رحمن ستایش
سلام وقت بخیر 
شرايط کار به چه صورت هست
15:42
2 تایید
1403/02/10
خانم نوری
سلام وقت بخیر من میخام کارکنم بانه هستم
10:34
2 تایید
1403/02/18
سیما قاسمی
سلام من از ارومیه هستم برای کار بسته بندی در منزل
09:35
1 تایید
تریتا | treetta
استخدام کارمند بسته بندی انبار (آقا)
شرایط : بسته بندی با دقت و سرعت بالا مسئولیت پذیر و با وجدان کاری منعطف و فعال منظم و وقت شناس آشنایی به رفتارهای سازمانی دارای روحیه تیمی و همکاری با اعضای مجموعه انجام سایر امور محوله در حو...
بابائی
سلام وقتتون بخیر جویای کار در منزل بسته بندی هستم در ساری
16:40
بابائی
سلام وقتتون بخیر جویای کار هستم. در ساری بسته بندی در منزل
مژگان سلیمانی
سلام اصفهان هستم ، این کار مناسب است
17:27
بسته بندی
مجموعه آراز جهت تکمیل کادر خود به یه نیرو بسته بند، متعهد و منظم نیازمند است. ترجیحا تا سی سال
مژگان سلیمانی
سلام ،بسته بندی در منزل را می‌خوام ،اصفهان هستم 
17:27
1 پاسخ
2 تایید
محمد صمدی
مژگان سلیمانی
سلام ،بسته بندی در منزل را می‌خوام ،اصفهان هستم
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
21:06
1403/02/19
عثمان خانی
سلام وقت بخیر من از دهگلان هستم جهت کار بسته بندی در منزل
06:25
بسته بندی
نیازمند نیروی خانوم و آقای جوان جهت کار در بسته بندی شلوار لی ساعت کاری ۸الی ۱۸:۳۰ برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید بگیرید ❌کار در منزل نداریم❌
1403/02/22
سلام من نیاز به کاردرمنزل دارم ؟؟من ساکن شهریار فرارت
14:15
فاطمه فلاحتی
سلام از امیرکلا دنبال کار درمنزلم
18:22
1 پاسخ
مریم رشادی
سلام چطور میشه استخدام شد
19:56
بسته بندی
نیازمند به همکار خانوم برای بسته بندی در کارگاه بسته بندی واقع در شهرک کار آفرینان دیزج خلیل
1403/02/23
مریم فلامرز
سلام خدا لعنت کند هر چی کلاهبرداره هرچی بسته بندی درمنزل ما شرکت کردیم فقط هزینه گرفتن و شرکت ها کلاهبردار بودن 
07:42
5 تایید
1403/09/05
من تهران هستم کهریزک سمت بهشت زهرا دنبال کار در منزل هستم
لیدا نخعی هستم کهریزک سمت بهشت زهرا دنبال کار هستم آشپزی در شرکت 
16:42
بسته بندی
انواع خشکبار بسته بندی
سلام شوشتر از استان خوزستان نیازمند کار درمنزلم بسته بندی
19:33
1403/09/06
فریبا کتابی
سلام جویای کاردرمنزل هستم ازمراغه
09:39
1 تایید
مهسا محمدی
سلام بسته بندی در منزل برا کاشان میخام سراغ دارید 
09:45
1 پاسخ
نیروی کار ساده خانم
* فقط تماس بگیرید، چت دیوار و پیامک پاسخگو نیستیم * * سرویس ندارد * به یک نیروی کار ساده خانم برای کار در یک کارگاه تولیدی جهت بسته بندی و مونتاژ نیازمندیم بیمه دارد ساعت کار 7 صبح الی 16:30 5 شنبه و ...
مهسا محمدی
مهسا محمدی
سلام بسته بندی در منزل برا کاشان میخام سراغ دارید
خوشحال میشم راهنمایی کنید
09:45
1 تایید
1403/09/07
ژیلا میرزای
سلام سهرابی هستم جویای کاردرمنزل 
10:19
کلثوم گروهی
سلام من شهرستان چناران هستم اینجا خانم ها زیاد هستن برای کار در منزل خیلی هم نیاز به کار دارن
10:32
کارگر ساده آقا
با عرض سلام به یک نفر آقا 18الی 30سال زرنگ و باحوصله بدون حاشیه برای جابه جایی بارگیری ،بسته بندی و نظافت ترجیحا ساکن تهرانسر و خلیج نیازمندیم حقوق ثابت وزارت کار + بیمه اضافه کار (در صورت لزوم) بر...
نصرت توکلی
سلام من کاردرمنزل میخوام میشه بهم کمک کنیدممنونم
15:16
نصرت توکلی
سلام برای بسته بندی درمنزل میشه کمکم کنید تا خرج بچه هامون رابتونم دربیارم 0**** مرادی اصفهان
15:34
1403/09/08
فاطمه انصاری
سلام من کاردر منزل نیاز دارم شیراز هستم 
16:17
نیروی کار در بازار بزرگ
به یک نفر آقا زیر ۲۵ سال متعهد و کاری و آراسته جهت کار در دفتر و انبار پخش پوشاک در بازار بزرگ تهران با شرح وظایف تحویل بار، شمارش، بسته بندی و … ساعت کاری شنبه تا چهارشنبه از ۸ الی ۱۸ پنجشنبه ها تا ...
فاطمه انصاری
ببخشید عزیزمن استان  فارس در شیراز میشینم تورو خدا خیلی به کار در منزل نیاز دارم
16:25
جمال عظیمی
یعنی خدا لعنت کنه واقعا هرکی که کلاه برداری میکنه ماهم یه بیشرف به اسم میلاد درویشی هزینه ارسالو براش فرستادیم اخر سر گوشیشو خاموش کرد
16:44
1 تایید
1403/09/10
آسیه حیدری
سلام من هم هستم برای بسته بندی با100نفرنیروباسلیقه ممنون میشم به ماهم اطلاع بدین کاربسته بندی بودبیرون برباشه
06:59
کارگر ساده آقا
سلام به تعدادی کارگر ساده آقا جهت کار در کارگاه تولید و بسته بندی زغال نیازمندیم صبحانه داریم سرویس نداریم جای خواب داریم اتباع پذیرفته می‌شود شرایط سنی نداریم
زهرا شعبانی
سلام کار بسته بندی د منزل می خوام از قزوین 
کار در خانه باشد بیرون از منزل نمی تونم
09:04
1403/09/11
ملیکا مرادی
سلام وقتتون بخیر بنده جویای کاره بسته بندی هستم درمنزله خودم درقائمشهر  
05:33
سلام وقت بخیر،کار در منزل بسته بندی یا چیزی ک بشه انجام داد میخوام،حویبار هستم
09:21
بسته بندی کارخانه مفتک
علاوه بر کار ××××× می‌توانید در اوقات فراغت و دلخواه خود به عنوان شغل دوم از منزل  یا در محل زندگی خود به صورت دورکاری با کارخانه مفتک همکاری کرده و هر ماه  بین ۲۵ تا ۶۵ میلیون تومان درآمد پیدا کنی...
فاطمه فلاحتی
سلام از امیرکلا دنبال کار درمنزلم
سلام عزیزم کار گرفتید
09:23
سلام خسته نباشید میتونم درمنزل کاربسته بندی کنم
12:31
سلام خسته نباشید من حاظرم هرحقوقیم داره انجام بدم 
13:07
دارو سازی
شرکت تولید داروی حکیم از افراد واجد شرایط دعوت به همکاری میکند. شرایط استخدام: سن : از ۱۸ سال تا ۳۰ سال وضعیت تاهل:مجرد جنسیت : اقا مدرک : دیپلم به بالا برای بخش قسمت های: انبار تولید اوپراتور بس...
منم تو خونه می تونم بسته بندی کنم
13:09
سلام من احتیاج دارم به کار در خانه شرایط چه طوری 
15:35
حقوقش چنده 
15:35
استخدام خانم جهت بسته بندی در کارخانه مواد غذایی
خانم حداکثر ۴۰سال -حقوق ماهیانه پانزده میلیون ساعت کاری۸تا۵عصر-تعطیلات رسمی تعطیل می‌باشد-سرویس از سهند و راه آهن-بیمه تامین اجتماعی-نهار-عیدی پاداشت سنوات-کار خانم ها بسته بندی می‌باشدو سرپا میباشد ک...
مریم چگینی
همه کلا وردارن دروغه پول  واریز نکنید
18:18
1 تایید
1403/09/12
بهار امامی
سلام من خیلی به این کار نیاز دارم منجیل هستم 
10:39
کلثوم قادری
سلام
15:02
استخدام آقا و خانم شهرستانی با اسکان و غذا
استخدام فوری »»» توجه :؛: لطفا اگر میتونید فردا صبح مشهد باشید و شروع به کار کنید فقط پیام بدین استخدام زوج و خانواده نداریم شروع به کار همین الان ، بدون مصاحبه حضوری فقط شهرستانی ، مشهدی استخدام...
کلثوم قادری
نه من هم چهار تا بچه دارم
15:03
کلثوم قادری
و زن هستم
15:04
سلام من از فومن هستم برای کار بسته بندی درمنزل 
18:26
جذب نیرو خانم جهت بسته بندی
باسلام خدمت هم وطن های عزیزم.به چندنفر نیرو خانم نیاز دارم که منظم و فرض باشند چون کارش کاملا راحت واسان ..فقط جهت پیگیری داخل پیام رسان (ایتا یاربیکا)پیگیرباشین.باتشکر
1403/09/13
سودا محمدی
سلام وقت بخیر کار در منزل میخواستم 
09:19
نرگس عربشاهی
سلام از مشهد هستم منطقه الهیه کار در منزل میخام
11:14
1403/09/14
سبزه نقدعلی
سلام لطف کنید ملایرهستم جویای کار درمنزل بسته بندی
19:20
نیازمند الیک زن و چرخکار لی دوز
تولیدی شلوار جین زنانه واقع در نعمت اباد نیازمند خیاط پیش دوز دونه ۷ هزار تومان نیازمند نیرو خانم برای بسته بندی نیازمند یک خانم جهت بلاگری نیازمند یک نفر خانم یا اقا برا اپراتوری جیب پشت دوز اتومات...
سبزه نقدعلی
جویای کاربسته بندی درملایرهستم
19:20
1403/09/15
سلام وقت بخیر جویای کار در منزل هستم
07:56
سلام منم میخام کار کنم
08:38
کارمند آقا جهت ثبت مرسولات پستی
کارمند جهت دفتر تیپاکس جهت ثبت مرسولات پستی در کامپیوتر و بسته بندی محدوده لویزان و حسین اباد ساعت کاری از 10الی19 حقوق 12میلیون حسین اباد خ شعبانلو خ فیوج لعلی پلاک 19
سهیلا نظری
سلام وقت تون بخیر من کاربسته بندی رو چیکار کنم
15:23
1 پاسخ
فاطمه فیوج
سلام وقت بخیر من دنبال کار در منزل دراستان مرکزی و خمین هستم ممنون
16:49
1403/09/16
سلام من دنبال کار درمنزل میخواستم بسته بندی دلیجان
10:26
استخدام نیروی ساده جهت آشپزخانه
یک مجموعه معتبر جهت تکمیل کادر اشپزخانه خود استخدام مینماید . نیروی اقا کار شامل تمیز کاری .شستشو .نظافت و بسته بندی تایم کاری ۷ الی ۱۷ بیمه دارد حقوق حداکثر ۱۶ بیمه دارد. ناهار و صبحانه رایگان حق...
پریسا بیواره
سلام وقت بخیر من دنبال کار تو منزل خودم باشه میگردم بسته بندی باشه چون  ی پسر کوچک دارم من سنندج زندگی میکنم اگر هست ممنون میشم جواب بدید
12:03
1403/09/17
سلام روز بخیر  من جویای کار درمنزل هستم چون پچه کوچیک دارم
08:01
فرشاد ناصری
سلام من ساکن رشت هستم میخواستم کاربسته بندی درمنزل انجام بدم جاواسه کارهم داریم میتونیم کمکتون کنیم درخدمتم
11:41
استخدام خانم واقا در شرکت داروسازی تا۴۰سال
استخدام خانم واقا درشرکت داروسازی واقع در اشتهارد تا ۴۰سال قسمت بسته بندی بیمه از روز اول وعده غذایی دارد سرویس از مناطق کیانمهر،بلوار ارم ،ماهدشت،محمدشهر ،اشتهارد ،هشتگرد مدرک تحصیلی مهم نیس حقوق...
افسانه عسگری
سلام خوبید میشه درباره کار در منزلتون توضیح بدید چون واقعا به این کار نیاز دارم ممنون
14:37
1 پاسخ
محمد صمدی
افسانه عسگری
سلام خوبید میشه درباره کار در منزلتون توضیح بدید چون واقعا به این کار نیاز دارم ممنون
15:12
محمد صمدی
سهیلا نظری
سلام وقت تون بخیر من کاربسته بندی رو چیکار کنم
15:13
کارتن سازی استخدام نیروی ساده جهت تولید کارتن
نیروی سالم و دارای قوه بدنی حتما مرد و جهت چسباندن کارتن و بسته بندی ،چاپ، بارگیری، خالی کردن بار، اصفهان شهرک صنعتی سروش بادران زردنجان
سلام وقت بخیر جویای کار در منزل  هستم در بانه 
16:56
سلام وقت بخیر،بسته بندی،قم نیروگاه 14متری امام حسین 
17:03
دنبال کار در منزل هستم در تهران منطقه 17
18:31
استخدام نیرو قطعات خودرو
استخدام فقط آقا و ترجیحا مجرد) کارخانه تولید و مونتاژ قطعات خودرو جهت تکمیل نیروهای کاری خود در اکثر زمینه های واحدهای کاری خود با ذیل بر استخدام نیرو با شرایط پذیرش زیر پذیرش میکند. داشتن روحیه کاری ...
1403/09/18
زهرا عباسی
سلام جویای کار بسته بندی در منزل قم
06:37
سلام جویای  کار در مسعودیه هستم خواهش میکنم 
10:30
عالیه میشه راهنمایی کنید
11:48
نیروی گرداننده امور ارسال فروشگاه مجازی
شرح وظایف خرید بسته بندی ارسال حسابداری روز و... فضای بسیار آرام و دوستانه و امکانات تکمیل قطعا قابل پیشرفت هم از نظر مالی هم از نظر عنوان کاری بستگی به خلاقیت و مشتاق بودن شما دارد بایستی آش...
فاطمه جهانگیری
سلام من کار در منزل هستم در شیراز 
15:20
زهره عباسی دربیدی
سلام وقت بخیر من میخام کار کنم هست یان؟؟؟؟؟؟
15:39
سلام بسته بندی در منزل را خواستاریم ..ممنونم 
16:28
تولید و مونتاژ قطعات خودرد
استخدام فقط آقا و ترجیحا مجرد) کارخانه تولید و مونتاژ قطعات خودرو جهت تکمیل نیروهای کاری خود در اکثر زمینه های واحدهای کاری خود با ذیل بر استخدام نیرو با شرایط پذیرش زیر پذیرش میکند. داشتن روحیه کاری ...
مهدی محمدوند
سلام چند میدید
17:11
مریم ک
کار بسته بندی میخام در منزل مشهد هستیم
17:31
نسرین بیات
کاربسته بندی در منزل هر گونه کاری تمایل دارم ممنون میشم راهنمایی یا اینکه معرفی بفرمایید آدرس تهرانپارس با سپاس 
18:10
استخدام فوری دیجی کالا(جا خواب/سه وعده غذایی/بیمه)
باسلام شرکت دیجی کالا باهدف تکمیل ظرفیت پرسنل خود و ارائه خدمات با کیفیت بیشتر به مشتریان با شرایط و مزایا زیر نیرو میگیرد ✅شرایط و مدارک لازم برای استخدام ✔مجرد و آقا ✔از رده سنی ۲۰ الی ۳۰ سال ✔ اتم...
سمیراعرب
سلام بسته بندی درمنزل می خواهم گنبدهستم
18:59
ریحانه همراه
سلام من ساکن تهران هستم دنبال کار در منزل هستم
20:17
فاطمه رزاززاده
سلام .کاردرمنزل میخوام .اصفهان هستم سمت کاوه.
21:25
استخدام فوری کارگر ساده آقا درکارخانه چیپس و پفک
‼️کارخانه بزرگ چیپس و پفیلا از آقایان با انگیزه و پر انرژی در زمینه کارگر ساده دعوت به همکاری میکند. خط تولید و بسته بندی چیپس در شهرک صنعتی استخدام و شروع بکار فوری نیازمندآقا از سن ۱۸ تا ۴۰سال...
1403/09/19
مهدی طاهری
سلام من جویای کاربسته بندی درمنزل ازگرگان استان گلستان هستم
02:54
ناهید قربانیان قربانیان
سلام من ورامين هستم برای کار در بسته بندی در منزل
14:02
سلام من نیاز کار در خانه دارم شهر رشت
16:19
وسط کار بسته بندی کار
به تعدادی وسط کار و بسته بندی نیازمندیم به محیطی امن و آرام فقط تماس پاسخگو هستم
فلاحتی  هستم از رشت
16:20
سلام من کاردرمنزل میخوام شهر تبریز 
18:16
آرزو حاجی نسب
سلام میشه راهنمایی کنین
19:27
شرکت نون جو خط تولید و بسته بندی خانم و آقا
جهت استخدام تعدادی کارگر ساده خانم وآقادرکارخانه نون جو دعوت به همکاری مینماییم ❎ شرایط❎ ✔️ سن خانم ها۱۸تا۳۸ سال وآقایان۱۸تا ۴۲ سال ✅️بیمه تامین اجتماعی وتکمیلی ازروزاول ✅️تمام مزایای وزارت کارمانن...
سلام من خانم هستم دنبال کار بسته بندی در منزل هستم اهل کردستان شهرستان بانه هستم اگر موجود است لطفاً راهنمایی کنید 
21:00
1403/11/17
مریم اسماعیل ابادی
من هم کار بسته بندی در منزل میخوام ازفردیس 
19:55
سلام وقت بخیر من دنبال کار بسته بندی هستم ..مشهد هستم راهنمایی می‌خوام 
20:46
همکار خانم جهت چسب کاری و بسته بندی قطعات
همکار خانم جهت آماده سازی، چسب کاری قطعات (فیکسچربندی)، تمیز کاری و بسته بندی قطعات * فعالیت شرکت رنگ امیزی قطعات صنعتی واقع در شهرک صنعتی دولت آباد * بیمه تامین اجتماعی دارد * عیدی، سنوات مطابق با قو...
دنبال کار درمنزل هستم بسته بندی 
20:48
1403/11/18
سلام جویای کاردرمنزل هستم در رشت ممنونم
09:50
کار میخواستم فرق نمیکنه بسته بندی در منزل باشه یا کار در بیرون 
10:24
استخدام نقطه جوش کار و کارگر ساده خانم و اقا
کارخانه واقع در خاتون اباد (نمک صالح ) به تعدادی نیروی خانم و اقا نیازمند میباشد. نقطه جوش و مفتول کار حرفه ای و نیمه حرفه ای خانم و اقا کارگر ساده جهت بسته بندی و منتاژ(خانم) کارگر ساده جهت حمل بار ...
خیلی  عالیه 
10:25
1403/11/19
سلام من کار درمنزل می‌خوام رباط کریم هستم
02:00
زهرا زاهدی
سلام بسته بندی در منزل خود میخوام از تبریز
09:33
نیروی بسته بندی البسه بیمارستانی
خانم زیر ۳۰سال ترجیحا نزدیک محدوده سرویس رفت و برگشت دارد ساعت کاری ۷:۳۰ الی ۱۵:۳۰ و درصورت لزوم اضافه کاری
من کاردر منزل میخوام بسته بندی باشع 0**** تماس  ساکن شهرضا هستم 
11:53
عاطفه ربانی
سلام جویای کاردرمنزل هستیم من وهمسرم ازبجنورد
13:28
فرشته نوروزی
سلام وقتتون بخیر، جویای کار بسته بندی در منزل هستم شوشتر،دزفول،مسجد سلیمان، اهواز
13:54
فروشنده حضوری شرکت کارنه (زیرمجموعه شیراز مرغ)
شرکت زنجیره تولید پارس گاورس-کارنه (شیراز مرغ) فعال در حوزه تولید و تامین بسته بندی گوشت قرمز و سفید،فرآورده های گوشتی و تولید غذاهای آماده و نیمه آماده به منظور توسعه تیم فروش خود در استان فارس از اف...
نرگس رجبعلی تبار
سلام من از آمل بلوار منفرد برای کار در منزل بسته‌بندی با هر کار باشه انجام میدم لطفاً تماس بگیرید
18:03
سلام من خیلی احتیاج به کار بسته بندی در منزل رو دارم از شهر ملایر هستم لطف جواب پیامم رو بدین ممنون
19:11
پریسا خوشبوئی
سلام بسته بندی در منزل می خواهم
ساکن اصفهان خوراسگان هستم 
21:23
طراح لیبل محصول حرفه‌ای
مجموعه تولیدی ما جهت تکمیل کادر طراحی از یک طراح حرفه‌ای و خلاق بصورت پروژه‌ای دعوت بعمل می‌آورد لطفا به هیچ عنوان متخصصین که با استفاده از هوش مصنوعی طراحی انجام می‌دهند درخواست همکاری ندهند. موارد ...
1403/11/20
سلام من کار در منزل نیاز دارم خیر آباد هستم 
08:41
سلام کار در منزل میخام خیر آباد 
08:42
مریم زارع
سلام چطور میشه استخدام شد مریم زارع هستم از شیراز
14:14
کارخانه تولیدی مکانیزه سرویس خواب سری کاری
کارخانه تولیدی مکانیزه سرویس خواب mdf حقوق و مزایای عالی سرویس رفت و برگشت آقا خانم فرقی ندارد اطلاعات بیشتر تماس مسعول کارگاه اشنا به تمامی مراحل تولید ۳۰ت برش کار آشنا با دستگاه کات = ۱۸ت پی و...
1404/01/24
فاطمه امیرزاده
سلام وقت بخیر من می خوام با شما همکاری بکنم
12:18
سمیه زند
سلام جویای کار در منزل هستم
13:34
صنم آسمانی
سللم من میتونم بسته بندی در منزل رو انجام بدم
21:11
کارگر ساده در سالن بسته بندی
لطفا متن رو کامل بخوانید بعد تماس بگیرید به چند نیرو با شرایط زیر نیازمندیم : اقا ، مجرد ، متعهد ، در محدوده ی بلوار شاهنامه فردوسی سالن بسته بندی مواد غذایی هست ، سرویس نداریم برای همین در محدوده ...
علی حبیبیان یوسف اباد
سلام من تازه ازدواج کردم پام شکسته تو گج هست نمیتونم کارخونه کار کنم دونبال ی کار در منزل میگردم اجاره رو بدم حداگر  از شهر تبریز  0****  اگر کار در منزل بسته بندی اینا باشه من در خدمتم
22:12
1404/01/25
. ......
سلام نیازمند کار در منزل هستم
05:52
زینب بری
سلام جویای کار در منزل هستم از تبر یز
07:13
اپراتور دستگاه Cnc و وردست
نیازمند وردست خانم برای بسته بندی و انجام امور کارگاه داریم همچنین نیازمند نیرو برای کار با دستگاه تک کله لحاف دوز داریم آدرس ابن سینا شیف کاری هم تایم صبح داریم هم عصر بستگی به خودتون داره
سلام وقتتون بخیر، جویای کار در منزل هستم 
13:24
1404/02/12
فرزانه رجبی
سلام دنبال کار در منزل هستم بسته بندی چون واقعا خیلی بیکارم درخانه برا سرگرمی فقط قانونی باشه 
05:35
فرزانه رجبی
از نهاوند
05:35
اپراتور چاپ سیلک-اپراتور فلکسو-اپراتور دوخت
کارخانه ای واقع در شهرک صنعتی عباس آباد جهت تکمیل کادر تولید استخدام مینماید.. ✴️ بخش تولید ✴️ ✅️ اپراتور چاپ فلکسو ✅️ اپراتور چاپ سیلک و شابلون زن ✅️ اپراتور دوخت ساک دستی ✅️ اپراتور دوخت نایلون ✅️...
نوشین فرهادی
سلام نیازمند کار در منزل هستم خانم
15:09
1404/02/13
محرم آذری
سلام زهرا فتاحی هستم دنبال کار در منزل هستم
07:38
زینب چوپانی
سلام بسته بندی در منزل میخوام شهرستان اردستان هستم 
17:44
بسته بندی پیچ و مهره اقا
فاز یک شکوهیه بسته بندی پیچ و مهره مشخصات خود را در چت دیوار بنویسید شماره بذارید تماس میگیرم
خاطره راستگو
سلامم منم نیاز دارم
22:05
1404/02/14
مرضیه پریشانی
 سلام‌شرایط کار چ جوری
07:26
عالمه مهدی زاده
سلام خسته نباشید چجوری میشه این کارو گرفت
07:36
استخدام خط تولید بسته بندی راننده کارخانه غلات
جهت استخدام تعدادی کارگر ساده خانم وآقادرکارخانه غلات صبحانه دعوت به همکاری مینماییم ❎ شرایط❎ ✔️ سن خانم ها۱۸تا۳۸ سال وآقایان۱۸تا ۴۲ سال ✅️بیمه تامین اجتماعی وتکمیلی ازروزاول ✅️تمام مزایای وزارت ک...
مهدیه عسگری
شمارتو میخام
08:15
مریم محمودی
سلام. وقت بخیراصفهان هستم بهارستان جویای کاردرمنزل
11:08
1404/02/17
فاطمه حاتمی
سلام کسی در منزل برام معرفی کنی برام
08:50
استخدام فوری نیروی ساده و ماهرباجای خواب و بیمه
استخدام نیروی کار ساده و ماهر آقا تا رده سنی 20الی30 و مجرد در تولیدی و نمایندگی‌های لوازم خانگی SAM در قسمت‌های خط تولید،دستگاه اپراتور،مونتاژ،بسته بندی،انبارداری اداری و... جای خواب،سه وعده غذایی،س...
آذر گنجی
سلام جویای کار در منزل هستم از تهران 
14:29
زهرا امیری
کار درمنزل یزد میخوام
14:55
1404/02/18
بصیری بصیری
سلام منم بسته بندی در خانه رو میخوام تبریز هستم
07:29
پیک موتوری ، کمک آشپز و کانتردار خانم ، ظرفشور
با سلام دعوت به همکاری : پیک موتوری متعهد و منضبط ( حقوق ثابت و پورسانت کرایه فیش ها ) برای ساعت ۷:۳۰ الی ۱۲:۳۰ برای ساعت ۱۱:۳۰ الی ۱۶:۳۰ کمک آشپز خانم ( ترجیحا با سابقه فست فودی ) برای صبحانه خو...
سلام بسته‌بندی در خانه می خواهم کاشان هستم ممنون 
08:02
اکرم رسولی
سلام میخوام کار کنم پردیس هستم
14:11
اکرم رسولی
سلام بسته بندی در منزل می خوام پردیس هستم 
14:12
نیروی بسته بندی کتاب
به یک اقای سن بین ۳۰تا ۴۰ ساله پویا برای انجام‌کار بسته بندی و‌چسب زدن بسته های پستی نیازمندیم
اکرم رسولی
سلام جویای کار درمنزل خودم هستم  بسته بندی 
14:16
علی سلیمانی
سلام از دزفول دنبال کار در منزلم
19:03
سلام منم نیاز دارم توروخدا راهنمایی کنید 
20:40
به یک بسته بندی کار ماهر خانم یا آقا شلوار جین
به یک بسته بند کار خانم یا آقا نیازمند شلوار جین زنانه بالای 19سال صالحیه سی متری خیابان کشوری 12متری نسترن پلاک 31
1404/02/19
سلام. کار در منزل میخوام بسته بندی اسمارتز 
10:57
یا بسته بندی 
فقط کار در منزل باشه
کارگرساده رستوران
کارگرساده برای شست و شو و نظافت پک نان و پیاز بسته بندی و غیره مرتب و منظم روزانه ۶۰۰ جمعه ها و تعطیلات رسمی تعطیل
بسته بندی. کار در منزله؟
10:58
لطفا اگه کسی بسته بندی کار در منزل داره بگه
10:59
لطفا نیاز دارم
11:00
کاردرمنزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه 12 میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه پاداش و مزای...
کار در منزل بسته بندی. حبوبات و اسمارتز و بوگیر اگه از اینا هس
11:02
1404/02/21
مهدیه امیر محمد پور
سلام منم کاردرمنزل میخوام تبریز هستم
07:28
حدیثه بتوخت
سلام وقت 
08:23
کارگر ساده خانوم برای بسته بندی نان برنجی جعبه چین
دو نفر نیروی خانوم متعهدو کاری جهت همکاری در کارگاه نان برنجی نیازمندیم حقوق روزی چهارصد و پنجاه تسویه به صورت هفتگی آدرس رشیدی خیابان برق تازه آباد محیط امن و سالم
زهرا اسکندری
سلام میشه راهنمایی کنید که چطوری باید ثبت  نام کرد برای کار درمنزل 
17:25
1 تایید
1404/02/22
سلام از لاهیجان هستم کار درمنزل میخوام
03:58
سلام چه طوری میتونم ثبت نام کنم 
10:53
نیروی کار بسته بندی (حضوری)
✳️به یک نیروی خانم زبر و زرنگ و سرعت بالا در محدوده(فخب،کوی حسینی،گلزاران ،پیربازار) جهت کار در کارگاه بسته بندی اجیل و خشکبار نیازمندیم . ️ساعت کاری:۷/۳۰صبح تا۲ظهر روزای جمعه تعطیل است. *نکته مهم:امک...
مریم پیرمسرور
سلام وقتتون بخیر حاضر به همکاری در کار در منزل هستم 
از لنگرود پیام میدم
ممنون 
12:37
ستایش زارعیان
سلام بسته بندی در منزل می خوام بندرعباس هستم

14:00
1404/02/23
سلام من کار بسته بندی در منزل می خواستم از مرودشت
02:46
تعدادی نیروی خانم جهت بسته بندی نیازمندیم
شرایط کاری تایم کار 8 الی 17 حقوق طبق وزارت کار بیمه تامین اجتماعی + تکمیلی سرویس رفت و برگشت ایاب و ذهاب ناهار اضافه کاری اختیاری روزانه دو ساعت پنج شنبه آف کاری بسته ماهیانه فروشگاهی مرخصی دو رو...
محبوبه جعفریان
سلام و عرض ادب من هم کار درمنزل میخواهم اصفهان هستم🙏
05:52
کبری ترخانی
سلام از مشهد هستم کار بسته بندی در منزل می‌خوام 
05:58
1404/02/24
فاطمه ابراهیمی
دنبال کار در منزل هستم
22:50
کارگر آقا کارخانه دارویی
صداقت هستم ✅کارخانه بزرک دارویی جهت تکمیل پرسنل خود تعدادی نیروی آقا جهت خط تولید و بسته بندی و… طبق شرایط ذکر شده استخدام می نماید ✔️شرایط سنی ۱۸ تا ۴۰ سال✔️ ✔️بیمه تکمیلی و تامین اجتماعی از روز اول...
سه‌شنبه 1 مرداد 1404، ساعت 09:19