دنبال کن

https://t.me/official_karbest

بسته بندی مواد غذایی

1404/04/20
حمید دهقان
اخر بیشرفی و بی ناموسی هستش این کار که به عنوان کار در منزل پول از مردم میگیری بعد دودر میشی اینای که پول میدن از رو ناچاری و گرفتاری مجبورن کار بکنن و ادام بی ناموس این وسط سو استفاده میکنن. شک نکن یا مادرت یا زنت پسش میده و خودم جای گرفتار میشی که تک تک اون پولها بیاد جلو چشاد
20:14
2 پاسخ
استخدام نیروی خانم جهت بسته بندی
نیروخانم ، ۱۸ تا ۳۵ سال جهت تولید و بسته بندی مواد غذایی ،ساعت کاری ۸ تا ۲ ، حقوق ۸ میلیون،اضافه کاری جدا محاسبه خواهد شد،محیط بانوان،سرویس در محدوده جانباز،خیام،هدایت غربی،ابوطالب و انتهای بهمن ۴، دا...
حمید دهقان
حمید دهقان
اخر بیشرفی و بی ناموسی هستش این کار که به عنوان کار در منزل پول از مردم میگیری بعد دودر میشی اینای که پول میدن از رو ناچاری و گرفتاری مجبورن کار بکنن و ادام بی ناموس این وسط سو استفاده میکنن. شک نکن یا مادرت یا زنت پسش میده و خودم جای گرفتار میشی که تک تک اون پولها بیاد جلو چشاد
ادم بیشرف پول مردم رو به بهانه کار در منزل میخوری شک نکن مادرت یا زنت پسش میده
20:17
1 تایید
1404/06/10
حمید دهقان
سلام. ببخشید شماره یاآدرس این شخص روازکجاگیربیاریم
07:21
1 پاسخ
1404/08/13
Faezeh Sh
سلام. ببخشید شماره یاآدرس این شخص روازکجاگیربیاریم
سلام فاطمه محمدی کلاهبردار ایا از من مبلغ زیادی گرفت دیگ جواب نمیده گفت من خودم تو این کارم میشه اگ کسی استخدام کرده بگه لطفا یا شمارش بده
16:34
1 پاسخ
نیازمند نیروی خانم برای بسته بندی
به یه کارگر خانم برای بسته بندی مواد غذایی نیازمندیم پرداخت ساعتی ۷۵۰۰۰
Faezeh Sh
Faezeh Sh
سلام فاطمه محمدی کلاهبردار ایا از من مبلغ زیادی گرفت دیگ جواب نمیده گفت من خودم تو این کارم میشه اگ کسی استخدام کرده بگه لطفا یا شمارش بده
اینم ایدی تلگرام اش@Mohamadii_officiall
16:35
یک‌شنبه 26 آبان 1404، ساعت 22:48