دنبال کن

چطور یک کارمند اداری ماهر شویم؟

کارمند اداری

1400/10/17
باسلام من یه پسری دارم بیکاریااین پسرم چطوری یک کارمندبشه یااینکه دریک کارخانه استخدام بشه
12:38
1 تایید
کارمند اداری
آشنایی با مهارت‌های عمومی کامپیوتر
1401/01/31
مهدیه پورقلی
سلام من دو ساله درسم و تموم کردم سابقه کار ندارم چیکار باید بکنم همه جام سابقه کار میخواد؟
11:12
1 پاسخ
4 تایید
1402/04/16
محمد صمدی
مهدیه پورقلی
سلام من دو ساله درسم و تموم کردم سابقه کار ندارم چیکار باید بکنم همه جام سابقه کار میخواد؟
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:59
1 پاسخ
1402/05/14
واقعا سابقه کاری شده معضل هرجامیری استخدام نمیشی واقعا چکار باید کرد ؟
10:11
1 پاسخ
2 تایید
کارمند اداری
دارای روحیه کار تیمی با نظم و انضباط آشنایی کامل با اکسل
1402/06/11
یاوری
سلام دیپلم کامپیوتر دارم سابقه کار اداری و منشی و دورکاری دارم میتونم کارپاسخگویی  دایرکت هم انجام بدم اگه کاری داشتید در خدمتم
14:00
1402/09/06
زهرا دهانی
من رشتم کاردانی بهداشت مدارس هست ولی هیجا نیرو بهداشت نمی‌خوان همه چی شده پارتی
12:13
1402/10/30
کارپیشه کارپیشه
واقعا سابقه کاری شده معضل هرجامیری استخدام نمیشی واقعا چکار باید کرد ؟
شما می توانید با قوی کردن مهارت هایتان ، عدم نداشتن سابقه کاری را کم رنگ کنید و یا می توانید به صورت آزمایشی در مرکزی شروع به کار کنید 
13:25
1 تایید
کارمند اداری
به دو نفر خانم با سابقه کار و داشتن روحیه کار تیمی و منضبط و منظم جهت کار در قسمت اداری شرکت نیازمندیم. مزایا حقوق وزارت کار+ بیمه +صبحانه و ناهار + پاداش ساعت کاری مجموعه ۸:۳۰ الی ۱۸ پنج شنبه ها ۸:...
1403/03/05
پریسا حَواصِلی
سلام ورد و اکسل بلدم ولی سابقه کار اداری ندارم چجوری میتونم مشغول ب کار بشم؟ 
12:56
1404/03/19
عارف جعفری
سلام من اپراتور باسکول با 5سال سابقه مرتبط در اسکله شهید رجایی بندرعباس بودم تسلط کامل دارم به نرم افزار excel .word. بعد از انفجار در اسکله بیکار شدم و خیلی فشار زندگی اذیتم میکنه.جستجوی کار هستم.متاهل و یک فرزند4ساله دارم.لطفا کمکم کنید.
06:45
عارف جعفری
سلام من اپراتور باسکول با 5سال سابقه مرتبط در اسکله شهید رجایی بندرعباس بودم تسلط کامل دارم به نرم افزار excel .word. بعد از انفجار در اسکله بیکار شدم و خیلی فشار زندگی اذیتم میکنه.جستجوی کار هستم.متاهل و یک فرزند4ساله دارم.لطفا کمکم کنید.
06:51
کارمند اداری
کارمند اداری ترجیحا آشنا به سیستم حمل و نقل فقط تماس بگیرید
عارف جعفری
06:55
1404/04/27
حمیده خداپرست
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام من یه خانوم خانه دارم کارشناس روانشناسی عمومی دارم واقعا از لحاظ مالی نیاز به کار دارم دوست دارم کار اداری باشه واقعا اگه سراغ دارین بهم معرفی کنید
05:51
شنبه 29 تیر 1404، ساعت 20:34