دنبال کن

چطور یک سرآشپز ماهر شویم؟

سرآشپز

1401/05/02
حمید نجفی
باید همیشه دنبال کیفیت باشی 
11:08
کار و تامین
سرآشپز
جنسیت: آقا سن: 34-45 سال دارا بودن 7-14 سال سابقه و تجربه مرتبط دارا بودن مدرک سیکل، دیپلم یا فوق دیپلم توانایی آموزش و انتقال مهارت به نیروهای تحت سرپرستی تسلط بر نحوه کنترل کیفی مواد غذایی خام مورد ...
1401/09/18
توانمندی های فردی تو( عملی و تئوری) همیشه به روز نگر دارد و خالق باش تو حرفه خودت تا دونبال کننده✌
06:37
دوشنبه 25 شهریور 1404، ساعت 04:46