دنبال کن

چطور یک سرآشپز ماهر شویم؟

سرآشپز

1401/05/02
حمید نجفی
باید همیشه دنبال کیفیت باشی 
11:08
سرآشپز
به یک نفر سرآشپز حرفه ای جهت پالایشگاه قشم نیازمندیم. ۱۴روز کار ۱۴روز استراحت. تهیه ناهار برای حدود ۳۵۰نفر، دو مدل غذای رژیمی هم برای حدود ۳۰نفر.شام هم برای حدود ۲۰۰نفر رژیمی هم حدود ۱۰نفر. بیمه دارد ...
1401/09/18
توانمندی های فردی تو( عملی و تئوری) همیشه به روز نگر دارد و خالق باش تو حرفه خودت تا دونبال کننده✌
06:37
پنج‌شنبه 6 دی 1403، ساعت 12:55