دنبال کن

دنبال کار بسته بندی تو خانه هستم

بسته بندی

1401/06/21
زهرا طبرسا
سلام من ی زن تنهام دنبال کار هستم تو خانه بسته بندی اگه کاری ند نظرتون هست بهم اطلاع بدین لطفا خیلی اوضاع بدی دارم حتی پول نانوای ندارم بچه 8ساله دارم ممنون میشم کمکم کنین
12:38
2 پاسخ
کشتارگاه زرین مرغ
قطعه بندی
### آگهی استخدام: قطعه بندی مرغ(خورده گوشت) 🛠 فرصت شغلی ویژه برای قطعه بندی مرغ🛠️ #### 📅 شرایط کاری: - ساعت کاری: از ۷ صبح تا ۴ بعد از ظهر - حقوق: بین ۵۵۰ تا ۸۰۰ تومان، بسته به سرعت و مهارت شما -...
1402/04/01
محمد صمدی
سلام  شمارتو لطف کنید
16:58
1 پاسخ
1402/04/04
محمد صمدی
زهرا طبرسا
سلام من ی زن تنهام دنبال کار هستم تو خانه بسته بندی اگه کاری ند نظرتون هست بهم اطلاع بدین لطفا خیلی اوضاع بدی دارم حتی پول نانوای ندارم بچه ۸ساله دارم ممنون میشم کمکم کنین
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:32
محمد صمدی
زهرا طبرسا
سلام من ی زن تنهام دنبال کار هستم تو خانه بسته بندی اگه کاری ند نظرتون هست بهم اطلاع بدین لطفا خیلی اوضاع بدی دارم حتی پول نانوای ندارم بچه ۸ساله دارم ممنون میشم کمکم کنین
سلام منم  تنهام میشه باشم باهاتون
21:42
بسته بندی
به یک پسر نوجوان ایرانی جهت بسته بندی در کارگاه آرکوپال نیازمندیم نوجوان حدودا بین 16 تا 20
1402/04/05
محمد صمدی
سلام شمارتو لطف کنید
به 0**** 
04:54
سمیه رحمانی
سلام من یه زنم با دوتا بچه دنبال کار درمنزل میگردم واسه بسته بندی باشه ممنون میشم بهم خبر بدین 
05:49
1 پاسخ
سمیه چلکینی
سلام دنبال کار درمنزل هستم 
06:16
بسته بندی
با سلام به تعداد محدودی خانم ۳۰سال به پایین جهت تکمیل کادر شرکت تولیدی صنعتی در زمینه بسته بندی نیازمندیم حقوق طبق قانون کار بوده و بیمه و حق بن و حق مسکن نیز تعلق می یابد مسیر سرویس از چهارراه ارت...
مریم موقوفه
سلام دنبال کار در منزل هستم 
11:28
یگانه کلمر
سلام دنبال کار در منزل هستم 🙂
11:39
سلام دنبال کار درمنزل هستم بسته بندی یا هرکاری تو منزلم باشه نمیتونم بیرون کار کنم
13:32
بسته بندی
در منزل بسته بندی حبوبات و اجیل راحت بدون دردسر پیام بدید
در فریمان زندگی میکنم
13:32
1402/04/20
محمد صمدی
سمیه رحمانی
سلام من یه زنم با دوتا بچه دنبال کار درمنزل میگردم واسه بسته بندی باشه ممنون میشم بهم خبر بدین
سلام 0**** تماس بگیرید 
20:02
عصمت جمالی
سلام من یه بچه 3ساله دارم ونیازبه کارتوی خونه دارم چون کسی ندارم بچه رونگهداری کنه لطفن زنگ بزنید0**** 
21:37
بسته بندی
بسته بندی میوه .فقط خانم و ترجیحا بلوچ باشد فقط تماس پاسخگو هستیم
سلام دنبال کار هستم بسته بندی در منزل انجام دهم خواهش می کنم اگه کاری هست پیام بدید
22:09
1 پاسخ
1402/04/21
سلام یک زن بایک بچه مریض نیاز به کاردرمنزل الوند کمکم کنید 
06:47
یاسمین صادقی
سلام من خیلی دنبال کار در منزل هستم و اینجا را پیدا کردم میشه برای بسته بندی و استخدام بهم اطلاع بدید0**** 
07:06
1 پاسخ
بسته بندی
بسته بندی حبوبات و اجیل در منزل بسیار راحت پیام بزارید
1402/04/22
محمد صمدی
یاسمین صادقی
سلام من خیلی دنبال کار در منزل هستم و اینجا را پیدا کردم میشه برای بسته بندی و استخدام بهم اطلاع بدید۰۹۱۳۷۹۹۱۵۲۹
سلام 0**** تماس بگیرید 
12:45
1402/04/29
محمد صمدی
سلام دنبال کار هستم بسته بندی در منزل انجام دهم خواهش می کنم اگه کاری هست پیام بدید
سلام 0**** تماس بگیرید 
09:34
یک‌شنبه 5 خرداد 1404، ساعت 00:26