دنبال کن

دنبال کار بسته بندی تو خانه هستم

بسته بندی

1401/06/21
زهرا طبرسا
سلام من ی زن تنهام دنبال کار هستم تو خانه بسته بندی اگه کاری ند نظرتون هست بهم اطلاع بدین لطفا خیلی اوضاع بدی دارم حتی پول نانوای ندارم بچه 8ساله دارم ممنون میشم کمکم کنین
12:38
2 پاسخ
بسته بندی
به‌ ی خانم جهت بسته بندی بیرون از منزل نیازمندیم
1402/04/01
محمد صمدی
سلام  شمارتو لطف کنید
16:58
1 پاسخ
1402/04/04
محمد صمدی
زهرا طبرسا
سلام من ی زن تنهام دنبال کار هستم تو خانه بسته بندی اگه کاری ند نظرتون هست بهم اطلاع بدین لطفا خیلی اوضاع بدی دارم حتی پول نانوای ندارم بچه ۸ساله دارم ممنون میشم کمکم کنین
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:32
محمد صمدی
زهرا طبرسا
سلام من ی زن تنهام دنبال کار هستم تو خانه بسته بندی اگه کاری ند نظرتون هست بهم اطلاع بدین لطفا خیلی اوضاع بدی دارم حتی پول نانوای ندارم بچه ۸ساله دارم ممنون میشم کمکم کنین
سلام منم  تنهام میشه باشم باهاتون
21:42
بسته بندی
سلام دوست عزیز مجموعه مابه نیروهای فعال جهت فعالیت بسته بندی وغیرحضوری اقدام کرده است به۱۰۰نفر نیروی فعال خانم وآقا جهت کاردرمنزل نیازمندیم کارفوق العاده راحت وآسان میباشد.شمادرروز ۴الی ۸ کاری فعالی...
1402/04/05
محمد صمدی
سلام شمارتو لطف کنید
به 0**** 
04:54
سمیه رحمانی
سلام من یه زنم با دوتا بچه دنبال کار درمنزل میگردم واسه بسته بندی باشه ممنون میشم بهم خبر بدین 
05:49
1 پاسخ
سمیه چلکینی
سلام دنبال کار درمنزل هستم 
06:16
بسته بندی
سلام. ی یک خانم جهت کار بسته بندی در تولیدی سیسمونی گرند بیبی نیازمندیم... بلوار فضیلت خیابان 31کنار پارک یاسمن ساختمان گرند بیبی... ساعت تماس 10 صبح تا2عصر
مریم موقوفه
سلام دنبال کار در منزل هستم 
11:28
یگانه کلمر
سلام دنبال کار در منزل هستم 🙂
11:39
سلام دنبال کار درمنزل هستم بسته بندی یا هرکاری تو منزلم باشه نمیتونم بیرون کار کنم
13:32
طراحی بسته بندی برای سس کچاپ و مایونز
سلام و درود شرکت گلفام دنبال طراح گرافیست هست که بتواند برای سه محصول طراحی اولیه تهیه کند لطفاً مشتاقان این پروژه طرح اولیه در عرض ٣ تهیه کنند که قرار داد ببندیم برای طراحی های دیگر محصولات در آیند...
در فریمان زندگی میکنم
13:32
1402/04/20
محمد صمدی
سمیه رحمانی
سلام من یه زنم با دوتا بچه دنبال کار درمنزل میگردم واسه بسته بندی باشه ممنون میشم بهم خبر بدین
سلام 0**** تماس بگیرید 
20:02
عصمت جمالی
سلام من یه بچه 3ساله دارم ونیازبه کارتوی خونه دارم چون کسی ندارم بچه رونگهداری کنه لطفن زنگ بزنید0**** 
21:37
بسته بندی
دیپلمه مرد یا زن وعده غدایی بیمه ساعت کاری از ۱۱ صبج تا ۱۲ شب سرویس برگشت برای خانم ها خوابگاه برای اقایون ۲ ساعت استراحت روزانه
سلام دنبال کار هستم بسته بندی در منزل انجام دهم خواهش می کنم اگه کاری هست پیام بدید
22:09
1 پاسخ
1402/04/21
سلام یک زن بایک بچه مریض نیاز به کاردرمنزل الوند کمکم کنید 
06:47
یاسمین صادقی
سلام من خیلی دنبال کار در منزل هستم و اینجا را پیدا کردم میشه برای بسته بندی و استخدام بهم اطلاع بدید0**** 
07:06
1 پاسخ
بسته بندی
با سلام به تعدادی کارجو جهت کار در منزل نیازمندیم بسته بندی در منزل شما بدون محدودیت سنی بدون نیاز به سابقه کار با درامدی عالی کسب اطلاعات فقط از روبیکا
1402/04/22
محمد صمدی
یاسمین صادقی
سلام من خیلی دنبال کار در منزل هستم و اینجا را پیدا کردم میشه برای بسته بندی و استخدام بهم اطلاع بدید۰۹۱۳۷۹۹۱۵۲۹
سلام 0**** تماس بگیرید 
12:45
1402/04/29
محمد صمدی
سلام دنبال کار هستم بسته بندی در منزل انجام دهم خواهش می کنم اگه کاری هست پیام بدید
سلام 0**** تماس بگیرید 
09:34
چهارشنبه 28 آذر 1403، ساعت 01:45