دنبال کن

چطور یک منشی ماهر بشیم؟

منشی

1400/08/03
فاطمه مومنی
میخام جواب همین سوالو بدونم
08:02
4 تایید
مطب دندانپزشکی
استخدام منشی
استخدام منشی مطب دندانپزشکی به یک خانم افغانی، مجرد و زیر ۳۰ سال جهت همکاری در مطب دندانپزشکی نیازمندیم. روزهای کاری: یکشنبه و سه‌شنبه: ساعت ۱۴ تا ۱۹ پنج‌شنبه: ساعت ۹:۳۰ تا ۱۳ نیازی به سابقه کاری ...
1400/08/10
سوزان شیخ لاوندی
از تجربه دیگران استفاده کنیم زود همه چی رو یاد بگیریم 
16:16
1 پاسخ
1 تایید
1400/09/04
آذر فاضلی پور
مسلط به Icdl باشیم خیلی مهمه اکثر کار فرماها تسلط به فتو شاپ.اکسل .ورد وتسلط به شبکه های مجازی رو میخوان
08:19
2 پاسخ
3 تایید
1401/07/29
راضیه
آذر فاضلی پور
مسلط به Icdl باشیم خیلی مهمه اکثر کار فرماها تسلط به فتو شاپ.اکسل .ورد وتسلط به شبکه های مجازی رو میخوان
من به همه اینها مسلطم ولی حومه ما کار با درآمد مناسب نیست.چون خانم هستم 
12:41
1 پاسخ
هلدینگ فلامینگو
استخدام منشی
1401/08/07
احسان کاووسی
به یک خانم جوان جهت پرستاری در منزل احتیاج داریم کار بلد باشه 0****  و0**** 
13:49
احسان کاووسی
لطفاً تماس بگیرید
13:49
احسان کاووسی
واتساپ پیام بدین
13:53
پل تمدن شهرک سلامت
استخدام منشی فروش
استخدام کارمند تلفنی در دفتر فروش آهن آلات
احسان کاووسی
گنبد کاووس
13:54
احسان کاووسی
آذر فاضلی پور
عالیه
13:54
1401/09/14
مژگان پورنصی
سلام وقت به خیر
کارمند مسلط به کامپیوتر تا حدودی زبان انگلیسی  عاشق کار تیمی مسئولیت پذیر فن بیان قوی 
توانایی اداره همزمان سوشال مدیا مرتبط به شغل  آموزش پذیری سریع وقت شناس باهوش وتوانایی تولید محتوا عکاسی صنعتی وتا حدودی   فروش بلدم شرایط همکاری از ساعت 1 بعد از ظهر الی 6 عصر  فقط  محدوده اسلامشهر میتونم همکاری کنم 
سپاس❤️
13:12
دفتر وکالت
منشی
یک دفتر وکالت معتبر جهت تکمیل کادر اداری خود به یک خانم حداکثر ۳۰ ساله نیازمند است. شرایط لازم: دانشجو پذیرفته نمی شود توجه:رشته تحصیلی حقوق لطفا تماس نگیرید آشنایی کامل با تایپ سریع فارسی تسلط نسبی...
1401/11/11
احسان کاووسی
سلام به یک خانم جوان جهت پرستاری از پسر در منزل حضوری گنبد کاووس 0**** و0**** لطفت تماس بگیرید 
22:47
احسان کاووسی
به یک خانم جوان جهت پرستاری حضوری در منزل احتیاج دارم لطفاً تماس بگیرن 0**** و0**** 
22:49
احسان کاووسی
به یک خانم دبیر در منزل احتیاج دارم لطفاً تماس بگیره 0**** و0**** 
22:51
منشی
شرح موقعیت شغلی مهارت در مدیریت تلفن و پاسخگویی به تماس‌ها توانایی کار در محیط تیمی قابلیت انجام وظایف چندگانه به صورت همزمان دقت و توجه به جزئیات توانایی سازماندهی و مدیریت وقت قابلیت حفظ محرمانگی اط...
احسان کاووسی
آقا احسان هستم از گنبد کاووس وارد به کامپیوتر دستگاه چاپ وارد هستم لطفا تماس بگیرید 0**** و0**** 
22:53
1401/12/04
احسان کاووسی
سلام من به کامپیوتر واردم 
11:16
1402/08/25
علی شهاب الدینی
راضیه
من به همه اینها مسلطم ولی حومه ما کار با درآمد مناسب نیست.چون خانم هستم
سلام اگر خانومی علاقه مند به منشی گری در شهر تهران باشه مشکلی نیست رزومه را واتساپ فرمایید تا بررسی گردد. 0**** 
22:13
1 پاسخ
مجموعه معتبر
منشی
جنسیت: آقا و خانم مقطع تحصیلی: کاردانی، کارشناسی سابقه کاری: مهم نیست حقوق: توافقی استان مورد نیاز: تهران شهر مورد نیاز: تهران آشنا به حسابداری، آشنا به اکسل و ورد
1402/08/26
راضیه
علی شهاب الدینی
سلام اگر خانومی علاقه مند به منشی گری در شهر تهران باشه مشکلی نیست رزومه را واتساپ فرمایید تا بررسی گردد. 0****
سلام تهران نیست محل زندگیم.درضمن اینجا شماره تماس نشون داده نمیشه
03:47
1 پاسخ
1402/09/01
علی شهاب الدینی
راضیه
سلام تهران نیست محل زندگیم.درضمن اینجا شماره تماس نشون داده نمیشه
شماره وکلا را میتونید از سایت کانون وکلا جستجو کنید
به عنوان نمونه در کانون وکلای دادگستری مرکز سرج کنید علی فلاحتی شهاب الدینی
تمام اطلاعات آدرس و تماس اینجانب قابل دریافته
13:26
1402/11/15
انسیه خوبرو
سلام منشی کار در مطب روانشناسی پاره وقت میخواهم کار بکنم در تهران باتشکر
10:34
1 پاسخ
1 تایید
منشی
نیازمند نیرو خانم جهت کار در مطب زیبایی✨ *شرایط: زیر۳۵سال سن ظاهری کاملا اراسته فن بیان بالا ترجیحا مجرد لوکیشن ترجیحا نزدیک به قصرالدشت *وظایف: درست کردن چای و نظافت باز کردن درب و هندل کردن مریض ه...
1403/06/07
محمدرضا قراگوزلو
محمدرضا قراگوزلو هستم بیکار‌معلول مشکل کار دارم 
11:18
1 تایید
1403/06/18
پویا محمدی
سوزان شیخ لاوندی
از تجربه دیگران استفاده کنیم زود همه چی رو یاد بگیریم
سلام 
22:46
پویا محمدی
انسیه خوبرو
سلام منشی کار در مطب روانشناسی پاره وقت میخواهم کار بکنم در تهران باتشکر
Afaf140301سلام آیدی تلگرام داریم برای همکاری پیام بدید تلگرام گلزار هستم
22:47
ساخت ۵ جیمیل
سلام وقتتون بخیر فیریلنسری های عزیز لطفا ۵جیمیل بسازید من هم از شما دونه ای ۲۰ هزار تومان میخرم
شنبه 16 آذر 1404، ساعت 06:43