دنبال کن

چطور یک منشی ماهر بشیم؟

منشی

1400/08/03
فاطمه مومنی
میخام جواب همین سوالو بدونم
08:02
3 تایید
دفتر وکالت
منشی
دفتر وکالت در غرب تهران ( جنت آباد شمالی ) از منشی خانم دعوت به همکاری می نماید: 1)خانم محجبه 2)تسلط بر اینترنت و تایپ 3)مسئولیت پذیر 4)دقت بالا و ریزبینی 5) بدون نیاز به سابقه کار 6)بدون نیاز به تحص...
1400/08/10
سوزان شیخ لاوندی
از تجربه دیگران استفاده کنیم زود همه چی رو یاد بگیریم 
16:16
1 پاسخ
1 تایید
1400/09/04
آذر فاضلی پور
مسلط به Icdl باشیم خیلی مهمه اکثر کار فرماها تسلط به فتو شاپ.اکسل .ورد وتسلط به شبکه های مجازی رو میخوان
08:19
2 پاسخ
3 تایید
1401/07/29
راضیه
آذر فاضلی پور
مسلط به Icdl باشیم خیلی مهمه اکثر کار فرماها تسلط به فتو شاپ.اکسل .ورد وتسلط به شبکه های مجازی رو میخوان
من به همه اینها مسلطم ولی حومه ما کار با درآمد مناسب نیست.چون خانم هستم 
12:41
1 پاسخ
کمال شهر
منشی
استخدام منشی خانم مسلط به اکسل ،حسابداری، سرچ گوگل ، توانایی پاسخگویی تلفن و توانایی مدیریت بالا . حقوق 10تا 15 با بیمه
1401/08/07
احسان کاووسی
به یک خانم جوان جهت پرستاری در منزل احتیاج داریم کار بلد باشه 0****  و0**** 
13:49
احسان کاووسی
لطفاً تماس بگیرید
13:49
احسان کاووسی
واتساپ پیام بدین
13:53
ایرانیان صعود صنعت
منشی
استخدام منشی مسلط به امور کامپیوتر ، دولت الکترونیک ، باهوش ، با ارتباط خوب
احسان کاووسی
گنبد کاووس
13:54
احسان کاووسی
آذر فاضلی پور
عالیه
13:54
1401/09/14
مژگان پورنصی
سلام وقت به خیر
کارمند مسلط به کامپیوتر تا حدودی زبان انگلیسی  عاشق کار تیمی مسئولیت پذیر فن بیان قوی 
توانایی اداره همزمان سوشال مدیا مرتبط به شغل  آموزش پذیری سریع وقت شناس باهوش وتوانایی تولید محتوا عکاسی صنعتی وتا حدودی   فروش بلدم شرایط همکاری از ساعت 1 بعد از ظهر الی 6 عصر  فقط  محدوده اسلامشهر میتونم همکاری کنم 
سپاس❤️
13:12
تیزرو پیشگامان آراد
منشی
استخدام تیزرو پیشگامان آراد تیزرو پیشگامان آراد در تهران (منطقه ۱۳، پیروزی) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان تهران استخدام می‌نماید منشی جنسیت: خانم سابقه کار: دارای سابقه کار نوع همکار...
1401/11/11
احسان کاووسی
سلام به یک خانم جوان جهت پرستاری از پسر در منزل حضوری گنبد کاووس 0**** و0**** لطفت تماس بگیرید 
22:47
احسان کاووسی
به یک خانم جوان جهت پرستاری حضوری در منزل احتیاج دارم لطفاً تماس بگیرن 0**** و0**** 
22:49
احسان کاووسی
به یک خانم دبیر در منزل احتیاج دارم لطفاً تماس بگیره 0**** و0**** 
22:51
مجموعه فعال در حوزه فروش کالا و بازرگانی
منشی
یک مجموعه معتبر در تهران (منطقه ۴، تهرانپارس غربی) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان تهران استخدام می‌نماید منشی جنسیت: خانم نوع همکاری: تمام وقت ساعات کاری: شنبه تا چهارشنبه 10 الی 16...
احسان کاووسی
آقا احسان هستم از گنبد کاووس وارد به کامپیوتر دستگاه چاپ وارد هستم لطفا تماس بگیرید 0**** و0**** 
22:53
1401/12/04
احسان کاووسی
سلام من به کامپیوتر واردم 
11:16
1402/08/25
علی شهاب الدینی
راضیه
من به همه اینها مسلطم ولی حومه ما کار با درآمد مناسب نیست.چون خانم هستم
سلام اگر خانومی علاقه مند به منشی گری در شهر تهران باشه مشکلی نیست رزومه را واتساپ فرمایید تا بررسی گردد. 0**** 
22:13
1 پاسخ
مهکام تجارت آرتا
منشی
استخدام مهکام تجارت آرتا مهکام تجارت آرتا در تهران (منطقه ۷، نیلوفر) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان تهران استخدام می‌نماید منشی جنسیت: خانم سابقه کار: دارای سابقه کار نوع همکاری: تمام...
1402/08/26
راضیه
علی شهاب الدینی
سلام اگر خانومی علاقه مند به منشی گری در شهر تهران باشه مشکلی نیست رزومه را واتساپ فرمایید تا بررسی گردد. 0****
سلام تهران نیست محل زندگیم.درضمن اینجا شماره تماس نشون داده نمیشه
03:47
1 پاسخ
1402/09/01
علی شهاب الدینی
راضیه
سلام تهران نیست محل زندگیم.درضمن اینجا شماره تماس نشون داده نمیشه
شماره وکلا را میتونید از سایت کانون وکلا جستجو کنید
به عنوان نمونه در کانون وکلای دادگستری مرکز سرج کنید علی فلاحتی شهاب الدینی
تمام اطلاعات آدرس و تماس اینجانب قابل دریافته
13:26
1402/11/15
انسیه خوبرو
سلام منشی کار در مطب روانشناسی پاره وقت میخواهم کار بکنم در تهران باتشکر
10:34
1 پاسخ
1 تایید
مکث بین الملل
منشی
استخدام مکث بین الملل مکث بین الملل در تهران (منطقه ۶، فاطمی) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان تهران استخدام می‌نماید منشی جنسیت: خانم سابقه کار: دارای سابقه کار نوع همکاری: تمام وقت شر...
1403/06/07
محمدرضا قراگوزلو
محمدرضا قراگوزلو هستم بیکار‌معلول مشکل کار دارم 
11:18
1 تایید
1403/06/18
پویا محمدی
سوزان شیخ لاوندی
از تجربه دیگران استفاده کنیم زود همه چی رو یاد بگیریم
سلام 
22:46
پویا محمدی
انسیه خوبرو
سلام منشی کار در مطب روانشناسی پاره وقت میخواهم کار بکنم در تهران باتشکر
Afaf140301سلام آیدی تلگرام داریم برای همکاری پیام بدید تلگرام گلزار هستم
22:47
مجموعه فعال در حوزه پزشکی و بیمارستانها
منشی
استخدام لابراتوار روزبه لابراتوار روزبه در استان البرز (کرج، منطقه ۸، جهان شهر) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان البرز استخدام می‌نماید منشی جنسیت: خانم نوع همکاری: تمام وقت شرایط احراز...
شنبه 1 دی 1403، ساعت 16:10