سلام استاکار 20سال سابقه نقشه بلد هرجای ایران کار باشه میام
سلام کار پیدا کردین
بندر عباس پیام برعظم
سلام ارماتوربندقالبندم
سلام آرماتور بند ماهر نقشه خوان به همراه اکیپ سریع و کار بلد برای پرژه در بابلسر ، بابل و آمل ، به صورت کنترات و روز مزد (توافقی) جای خاب با کار فرما 0****
تعدادی آرماتور بند ماهر و نیمه ماهر نیاز مندیم ساعت کاری 7_17 با حقوق بالا تصفیه هر 10روز باجای خواب نوشهر 0****
به تعدادی ارماتوربند نیازمندیم محل کار تهران فوری 0****
متری چند میدید کارتون چند طبقه هستش
به ارماتور بند در شهر ری نیاز داریم
سلام تعداد ارماتور بند قالب بند برای شیراز نیازمند هستم کار شخصی 6 طبقه حقوق تا سقف 750 پرداخت میشود برای استاد کار محدوده کار فلکه معلم حقوق روزانه هم پرداخت میشود
0**** رنجبر
صفر نه صدو چهار ده نه صدو بیستو شش پنجاهو شش شصتو هفت
0**** تماس بگیرید
0**** تماس بگیرید
0****
0****
سلام من قالب بند هستم 5نفر هستیم بیکارم و اتباهم هستیم با مداریک کامل
دوستان عزیز سلام من ارماتور بندم داخل آمل دنبال یکی یادو همکار اوستا میگردم شماره تماس0**** @0****
سلام به یه اکیپ منظم خوش اخلاق مسئولیت پذیر و کاربلدبرای،پروژه ای در دولت آباد تهران لازم داریم پروژه 15 طبقه و هر طبقه 2000 هزار متر میباشد از دوستانی که واقعا وسایل دارن و آماده همکاری هستن تماس بگیرن خواهشن خواهشن فقط کسانی که واقعا توان انجام پروژه را دارن تماس بگیرن با تشکر 0**** ضمنا پروژه وافل میباشد
سلام به چند نفر استاد کار وارد احتیاج دارم برای کرمانشاه همیشه کار دارم 0****
سلام به استاد کار ارماتور بند و تیرچه ریز نیاز مندیم واحد ها یک طبقه قیمت توافقی
سلام اکبر عبدی هستم دنبال کار الماتوربندی به صورت دستمزد اعم از سوله فداسیون ساختمان استخر تونل
سلام به دوسه نفر قالب بند وارموتوربند جهت اجرای مخزن اب بتنی نیازمندم خراسان معدن سنگان بین خواف وتایباد حقوق از 800تومن تا 1300
3نفر استاد آرماتور بند برای شهر همدان با جای خواب امکانات رفاهی کامل نیازمندم فقط ایرانی هم وتن عزیز 0****
0****
سلام نیاز به سه تا چهار نفر آرماتور بند با خقوق خوب نیاز مندیم شیراز
با سلام به 4یا5 نفر المتور بند در کلاردشت نیاز داریم .بیک محمدی.0****
به 4یا5 نفر المتور بند در کلاردشت نیاز دارم.0**** بیک
به 4یا5 نفر المتور بند در کلاردشت نیاز دارم 0**** بیک.
به 4یا 5نفر المتور بند در کلاردشت نیاز دارم.0**** بیک
سلام لطفا به شماره من زنگ بزنید من پیمانکار هستم اکیپ دارم دو کار دارم در تهران اگر کار خوب باشه اکیپ با سر اکیپ میفرستم
سلام خوبین قیمت
سلام وقت بخیر یک اکیپ 15نفری المتربندی میخام کارم شیراز هست هرسقف شون 1500متره جمله کار 18000هزار متره پروژه شخصی هست کسی بود تماس بگیرید
سلام با همه دوستان یک اکیپ 15نفره المتر بنده میخواهم نقشه خونه خودش بلد باشه یک کاری دارم شیراز شهرک بهشتی هرسقف شون 1500متره 12تا سقف هست جمله کار 18000هزار متره 2000هزار متر دیوار حائل دارد پروژه شخصی هست کسی بیکار بود بیاد پیوی نقشه میفرسم قیمت بدن کارم آمده هست
اکیپ آرماتور بند حرفهای نیازمندیم آدرس محل کار زرندیه بخش خرقان روستای علیشار جای خواب داریم
سلام به چند نفر اوستاد کار حقوق استاد کار از 800 تا 1200 و ارماتوربند600 تا 700 و کارگر ساده از 500 برای اجرای فنداسیون نیازمندیم جای اسکان داریم کار در ساوه میباشد 0****
سلام به چند نفر اوستاد کار حقوق استاد کار از 800 تا 1200 و ارماتوربند600 تا 700 و کارگر ساده از 500 برای اجرای فنداسیون نیازمندیم جای اسکان داریم کار در ساوه میباشد صفر نهصدو سی و نه دوازده دوازده صد و نود سه
به تعدادی استادکار آرماتوربند و قالب بند و سیم بند و کارگر ماهر نیازمندیم ((محل کار تهران، پردیس میباشد)) حقوق برای استادکار 800 الی 1100 میباشد حقوق سیم بند و کارگر ماهر توافقی است کار 8 ساعت میباشد یک وعده ناهار به عهده ماست محل اسکان و منزل بسیار تمیز و مجهز تسویه به موقع صفر نهصدو سی و هفت چهارصدو شصت و شش بیست و شش پنجاه و نه
با سلام ب چن نفر استا کار الموتوربند وقالب بند نیازمندیم حقوق از1 تومان تا1/200 خرج وخوراک باخودمون جای خوابـ شیراز
سلام به دونفر سیم بر و دو نفر سیم برای اجرای فنداسیون در ساوه نیازمندیم
سلام برای کار در گرمدره ارماتور بند میخواستم
سلام دنبال اکیپ الماتور بندی اکیپ ایرانی هرکی مایل زنگ بزنه تهران با حقوق ومزایای خوب
سلام ارماتوربندم دنبال کارهستم سابقه کارم تقریبا15ساله نقشه هم میتونم بخونم 0****