دوره آموزشی - جستجوی «کارشناس پشتیبانی»

نتایج جستجوی «کارشناس پشتیبانی» در دوره‌های آموزشی مرتبط با مقاطع تحصیلی و مهارت‌های شغلی مختلف، مانند دوره‌های برنامه‌نویسی، حسابداری، مدیریت و ...

آموزش اسپیکینگ آیلتس - IELTS Speaking Booster

بخش اسپیکینگ آیلتس (IELTS Speaking) یکی از دغدغه‌های داوطلبان این آزمون بین‌المللی است. این بخش شامل یک مصاحبه‌ی حضوری است که بین ۱۱ الی ۱۴ دقیقه به طول می‌انجامد و ممتحن صدای متقاضی را ضبط می‌کند و در طول مصاحبه، زمان تحت کنترل دقیق ممتحن است. اسپیکینگ آیلتس شامل ۳ قسمت است: ۱- قسمت اول شامل Introduction و سپس حدود ۴ الی ۵ دقیقه پرسش در خصوص موضوعاتی که اصطلاحا Familiar هستند مانند: شغل، تحصیلات، سرگرمی ها، محل زندگی، علایق، آب و هوا و... ۲- قسمت دوم (Cue Card): در این قسمت یک Task Card توسط ممتحن به متقاضی داده می شود. روی این Card موضوعی نوشته شده که با تعدادی سوال تحت عنوان Follow-up Questions همراه است و متقاضی می‌بایست پس از ۱ دقیقه آماده‌سازی، پاسخ خود را در قالب یک Short Presentation که طول آن حداقل ۱ دقیقه و حداکثر ۲ دقیقه است به ممتحن ارائه کند. ۳- قسمت سوم تحت عنوان Discussion: در این قسمت که بین ۴ الی ۵ دقیقه زمان می برد، ممتحن سوالاتی را بر پایه‌ی موضوع بخش قبلی مطرح می‌کند و متقاضی می‌بایست پاسخ‌های جامع و متقاعدکننده‌ای برای هریک از این سوالات داشته باشد. کدام قسمت از همه مهم‌تر است؟ آیا زمان محاسبه‌ی نمره نهایی اسپیکینگ، هر یک از این ۳ قسمت بالا امتیازهای جداگانه و البته برابر با همدیگر دارند یا یک قسمت خاص از بقیه مهم‌تر است؟ قسمت‌های مختلف آزمون اسپیکینگ به صورت جداگانه نمره‌دهی نمی‌شوند بلکه عملکرد کلی شماست که مورد ارزیابی قرار می‌گیرد، اما می‌توان این چنین گفت: ۱- قسمت اول (Part 1) را می توان آسان‌ترین بخش این آزمون دانست، بنابراین اگر شما صرفا در این قسمت عملکرد عالی داشته باشید، تضمینی برای کسب نمره‌ی بالا وجود ندارد. ۲- قسمت Cue Card میدانی برای محک زدن دانش اسپیکینگی متقاضی است. این بخش می تواند تصویر کلی از نمره‌ی احتمالی متقاضی را در ذهن ممتحن شکل دهد. ۳- قسمت سوم (Discussion) جاییست که ممتحن تصمیم نهایی خود را درباره‌ی عملکرد متقاضی اتخاذ می‌کند.

1,325,150 تومان

آموزش Git

گیت (Git) یک سامانه‌ی کنترل نسخه‌ی توزیع ‌شده است که طراحی شده تا بتواند تغییرات سورس کد را در طول توسعه‌ی نرم‌افزار شناسایی کرده و ردیابی کند. هدف اصلی از ساخته شدن این سامانه این است که همکاری و کار تیمی در میان برنامه‌نویسانی که بر روی پروژه‌های مشترک کار می‌کنند تسهیل شود، اما می‌توان از آن برای ردیابی هر نوع تغییراتی در انواع فایل‌های مختلف استفاده کرد. سایر اهداف این سامانه عبارت‌اند از سرعت بالاتر، انسجام داده‌ها، و پشتیبانی روال‌های کاری توزیع شده و غیر خطی. این دوره آموزش Git به شما کمک خواهد کرد تا با مفهوم Git و ابزارهای مختلف آن آشنا شوید و در مدت زمان کوتاهی بتوانید از آن به طور موثر استفاده کنید. Git در سال ۲۰۰۵ توسط لینوس تروالدز و در پی توسعه‌ی کرنل لینوکس ساخته شد تا سایر توسعه‌دهنده‌های کرنل بتوانند با راحتی و سرعت بیشتری در توسعه‌ی آن مشارکت کنند. از سال ۲۰۰۵ به بعد افرادی کلیدی از جمله جونیو هامانو از نگهداری‌کننده‌های اصلی آن بوده‌اند. درست مانند سایر سامانه‌های کنترل نسخه‌ی توزیع شده، و بر خلاف بسیاری از سامانه‌های کلاینت-سروری، تمام مخزن‌های گیت روی تمام کامپیوترهایی که روی آن‌ها بارگذاری شده‌است، نسخه‌ی کاملی از تاریخچه به همراه توانایی ردیابی نسخه، فارغ از اتصال یا عدم اتصال به شبکه یا سرور مرکزی، وجود دارد. امروزه میلیون‌ها پروژه از Git استفاده می‌کنند. با استفاده از گیت می‌توان تغییراتی که در هر مرحله از پروژه اعمال شده را پیگیری کرد، قسمتی از پروژه را به صورت مستقل توسعه داد و یا حتی در صورت بروز مشکل در هر مرحله به نقطه‌ای پایدار و بدون مشکل بازگشت و از بروز اشتباهات احتمالی در هر مرحله از توسعه نرم افزار جلوگیری کرد. پس از گذراندن دوره آموزش Git شما قادر خواهید بود که روی پروژه‌ای مشترک با همکاران خود روی توسعه محصولات مختلف کار کنید، حتی روی پروژه‌های شخصی که به صورت مستمر نیاز به بازبینی و ویرایش دارند یا روند تغییرات نسخه‌های مختلف را در مراحل متفاوت توسعه نرم‌افزار بررسی، پیگیری و کنترل کنید و غیره.

339,150 تومان

آموزش VOIP سیسکو – CME

آموزش VOIP: یکی از اولین نیازهایی که هر شرکتی بعد از راه‌اندازی پیدا می‌کند، برقراری ارتباطات با کیفیت داخلی است. این ارتباط در قدیم به خطوط تلفن محدود می‌شد اما در حال حاضر ابزاری برای انتقال انواع فایل نیز به شمار می‌رود. یکی دیگر از پیشرفت‌های اتفاق افتاده در این زمینه، تلفن اینترنتی یا VoIP است که سرعت و دقت بهتری را به کاربران ارائه می‌دهد. سیسکو به‌عنوان یکی از بهترین شرکت‌ها در زمینه شبکه، CME یا Call Manager Express را ارائه داده است. با استفاده از این سیستم می‌توان ارتباطات پایدار اینترنتی برای انتقال انواع فایل از جمله صدا برقرار کرد. در این مطلب قصد داریم علاوه بر معرفی اولیه VoIP و CME، بهترین راه آموزش راه اندازی VoIP سیسکو-CME را نیز به شما نشان دهیم. در دوره آموزش VOIP پس از بررسی مبانی CME و شیوه راه‌اندازی شبکه VoIP، وارد سناریوهای عملی می‌شویم و از این طریق مباحث را یاد خواهید گرفت. این سناریوها عبارتند از: راه‌اندازی مرکز تلفنی CME سیسکو راه‌اندازی Voice VLAN تغییر فریمورک تلفن سیسکو اتصال روتر سیسکو به خطوط شهری اتصال روتر سیسکو به SIP Trunk مخابرات اتصال روتر سیسکو به خطوط دیجیتالی E1 اتصال روتر سیسکو به مراکز تلفنی ایزابل اتصال روتر سیسکو به تجهیزات آنالوگ قدیمی توجه داشته باشید شرکت در دوره آموزش VOIP بدون داشتن اطلاعات قبلی از زمینه‌های شبکه‌ای و سیسکو ممکن نیست. پیشنهاد ما برای قبل از شروع این دوره دوره Network+ و دوره CCNA Collaboration - CME است. یک سری مطالب اضافه هم پس از اتمام دوره به شما ارائه می‌شوند که مهم‌ترین آن‌ها، مطالب مرتبط با شبکه تلفنی CUCM سیسکو به صورت پکیج جداگانه است. با کمک این دوره و اطلاعات اضافی ارائه شده می‌توانید به‌عنوان کارشناس VoIP، سناریوهای پیشرفته را پیاده‌سازی کرده و به نیروی کار ارزشمندتری تبدیل شوید. کلام آخر شبکه‌های تلفنی از زمان‌های دور یکی از ارکان شکل‌گیری هر سازمانی بوده‌اند. بدون وجود ارتباطات داخلی باکیفیت و امن، مشکلات جدی برای سازمان به‌وجود خواهد آمد. این شبکه‌ها با گذشتن زمان تبدیل به شبکه‌های اینترنتی شدند و تغییر نام دادند. در حال حاضر VoIP امکانی است که با آن می‌توانید جدا از برقراری تماس، فایل هم منتقل کنید. سیسکو به‌عنوان یکی از برترین شرکت‌های دنیا در زمینه شبکه، سیستم مدیریت سریع‌السیر تماس یا CME را به بازار ارائه کرده‌است. با استفاده از CME می‌توان سناریوهای مختلف را برای شبکه‌های داخلی شرکت پیاده‌سازی کرد. این مهارت و این نقش برای سازمان‌ها خصوصا سازمان‌های نوپا بسیار حیاتی است و برای همین یادگیری آن شما را در رقابت برای کسب شغل، از دیگران جلو می‌اندازد. دوره‌های مکتب‌خونه به شما کمک می‌کنند جدیدترین اطلاعات را در این زمینه یاد گرفته و دانش خود را در قالب کوییز، تمرین و سناریوهای واقعی بسنجید. در پایان دوره قادر خواهید بود وارد بازار کار شده و پیچیده‌ترین سناریوهای ممکن در این زمینه را پیاده‌سازی نمایید.

407,150 تومان

آموزش Dialplan در استریسک

استریسک نرم‌افزاری برای طراحی و توسعه برنامه‌های تلفن محور است. با این نرم‌افزار می‌توانید تماس تلفنی را کنترل کنید، شبکه تلفنی بسازید، شبکه VoIP بسازید و... . کاربردهای استریسک در حال حاضر پایه و اساس بسیاری از کسب‌وکارها را تشکیل می‌دهد. برای مثال زمانی که پاسخگوی خودکار تماس مشتریان را جواب داده و آن‌ها را راهنمایی می‌کند یا وقتی که شما قبضتان را از طریق تلفن پرداخت می‌کنید، این تماس‌ها با استریسک برنامه‌ریزی شده‌اند. یادگیری استریسک امکان دستیابی به موقعیت‌های شغلی بسیار خوبی را برای شما فراهم می‌کند. یکی از مباحث پایه‌ای در استریسک Dial plan است. تسلط به Dialplan نقطه شروع یادگیری استریسک و برنامه‌ریزی تماس‌های تلفنی یا راه‌اندازی شبکه خواهد بود. در این مطلب قصد داریم شما را با دوره آموزش Dialplan در استریسک آشنا کنیم. Dial plan در استریسک Dialplan قلب تپنده تمام قابلیت‌های این نرم‌افزار است. اگر بخواهید با رابط مدیریتی استریسک (AMI) یا رابط درگاه استریسک (AGI) کار کنید، باید کار با Dialplan را بلد باشید. در واقع اساسی‌ترین و مهم‌ترین آموزش از مجموعه آموزش‌های استریسک مربوط به Dialplan است. درواقع برنامه‌ای که شما در رابط کاربری می‌نویسید قرار است در نهایت روی Dialplan اثر بگذارد. این بخش شامل کد مخصوصی است که تنها استریسک آن را می‌فهمد و اساسی‌ترین راه کنترل تماس‌ها است.

500,650 تومان

آموزش رایتینگ آیلتس تسک دوم (IELTS Writing Task 2)

تسک دوم رایتینگ آیلتس (IELTS Writing Task 2) یکی از پرچالش‌ترین بخش‌ها برای داوطلبان آزمون آیلتس (IELTS) در سال‌های اخیر بوده‌است. اینکه چرا این موضوع تبدیل به یک دغدغه‌ی بزرگ برای داوطلبان شده ریشه در عدم رعایت استانداردهایی دارد که در Band Descriptors به آن‌ها اشاره شده، اما بعضا شخص متقاضی تصور و یا تعبیر درستی از آن‌ها ندارد و در نهایت باعث می‌شود اشراف کاملی به انتظارات مصحح Native نداشته باشد. تجربیات متعدد و چندین ساله در این حوزه نشان می‌دهد که از بین ۴ مولفه: 1- Task Response (TR) 2- Cohesion and Coherence (C.C) 3- Lexical Resource (LR) 4- Grammar (GRA) مولفه‌های شماره ۳،۴ به طور غریزی بیشتر مورد توجه متقاضی قرار می‌گیرند و شخص در تلاش است نمایشی بسیار چشمگیر از ساختارهای گرامری و واژگان Less Common ارائه دهد؛ این درحالیست که شخص با وجود علم به تعریف TR و C.C، درک کاملی از نحوه‌ی پیاده‌سازی آن‌ها در رایتینگ ندارد و نتیجه این خواهد شد که رایتینگ‌ها تبدیل به ویترینی از LR و GRA می‌شوند، درحالی‌که نمره‌ای که مصحح به متقاضی داده بیشتر از ۶ یا ۶.۵ نبوده‌است. لذا به جرات میتوان گفت ۲ نقطه ضعف اساسی شرکت‌کنندگان در آزمون آیلتس در بخش رایتینگ تسک ۲ عبارتند از: ۱- ضعف در نحوه‌ی ایده‌سازی و پردازش آن و چگونگی بسط و توسعه ایده‌ها به صورت منطقی بر اساس استانداردهای مصحح Native ۲- ضعف در ایجاد ارتباط و انسجام درونی، و نه مکانیکی، در سراسر متن ( C.C) با پوشش‌دهی این دو عامل TR و C.C شما می‌توانید رایتینگ خود را به استانداردهایی که مورد نظر مصحح است نزدیک کنید؛ این به معنی نادیده گرفتن نقش LR و GRA نیست، بلکه موید این مطلب است که این دو عامل زمانی می‌توانند به رایتینگ شما کمک کنند که شما توانسته باشید TR و C.C را به خوبی در متن اجرا کنید. این دوره تمرکز ویژه ای روی ۲ نقطه ضعف مطرح شده دارد و تلاش بر این است تا نوع تفکر متقاضیان محترم را با آنچه که در ذهن مصحح Native می‌گذرد منطبق سازد و آن‌ها را به سمت نمره‌ی بالای ۷ سوق دهد. اگرچه شایان ذکر است که پیش از همه‌ی این موارد، رمز موفقیت شخص در مطالعه‌ی بیشتر است. بدین معنی که قبل از اینکه نویسنده (Writer) خوبی باشیم می‌بایست ابتدا خواننده (Reader) خوبی باشیم و روزانه ۲ الی ۳ مقاله‌ی کوتاه را مطالعه و ایده‌های مناسب آن‌ها را ثبت کنیم، لغات و ساختارهای مفید آن‌ها را یاد بگیریم و سعی کنیم که از آن‌ها به صورت تمرین شده استفاده کنیم و موتور ایده‌پردازی خود را همواره روشن نگه داریم.

1,027,650 تومان

آموزش نرم‌افزار Expert Choice

آموزش نرم‌افزار Expert Choice دوره آموزش پیش رو نیز ضمن پرداختن به آموزش اکسپرت چویس، به بررسی فرآیند سلسله مراتبی در نرم افزار اکسپرت چویس پرداخته و پکیج کاملی از آموزش Expert Choice را ارائه می‌دهد. در نهایت تلاش دارد خروجی ایده‌آل مدنظر برای فراگیر را حاصل کند؛ برای این کار مدرس به پشتیبانی پس از دوره آموزش Expert Choice می‌پردازد. وجه تمایز این دوره با دیگر دوره‌های آموزش اکسپرت چویس در آموزش تصمیم‌گیری چند معیاره گروهی با استفاده سلسله مراتبی و پیاده سازی آن در نرم افزار Expert Choice است. یکی از اساسی‌ترین موضوعات مطرح در دنیای امروزی که همواره از دغدغه‌های اصلی مدیریت محسوب می‌شود، بحث تصمیم‌گیری است لزوم اتخاذ تصمیم درست و برگزیدن گزینه مناسب از میان گزینه‌های متعدد زمینه انتخاب بهترین تولید کننده، بهترین توزیع کننده و... در تشکیل یکپارچگی‌ها و موارد مشابه از جمله مسائل مهم مطرح برای تصمیم‌گیری‌های چند معیاره است؛ این تصمیمات جزئی از مسائل بزرگ و کلان را شامل می‌شوند و در بسیاری از این موارد در صورت نادرست بودن تصمیم، هزینه‌های زیادی را باید پرداخت. از این رو تصمیم‌گیری صحیح در تمام مسائل اهمیت به سزایی دارد. یکی از کارآمدترین تکنیک‌های تصمیم‌گیری چند معیاره استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی یا AHP(Analytical Hierarchy Process) است که در روش AHP مسئله اصلی به کمک یک ساختار سلسله مراتبی به مسائل کوچک‌تر شکسته می‌شود؛ در این ساختار معیارها سطح بندی می‌شود (هدف و معیارهای اصلی در سطوح بالاتر و معیارهای فرعی در سطح پایین‌تر قرار می‌گیرند)، گزینه‌ها نسبت به پایین‌ترین سطح معیارها و نیز معیارهای هر سطح نسبت به معیارهای یک سطح بالاتر وزن دهی می‌شوند. بطور کلی فرآیند تحلیل سلسله مراتبی شامل: ساخت سلسله مراتبی، مقایسه‌های زوجی، ترکیب وزن‌ها، تحلیل حساسیت و روش رتبه‌بندی می‌باشد. با توجه به پیچیدگی حل مسائل تصمیم‌گیری چند معیاره به خصوص در مسئله با داده‌ها و اطلاعات زیاد و با اهمیت، لزوم استفاده از یک نرم افزار برای حل مسائل احساس می‌شود یکی از نرم‌افزاها Expert Choice است چرا که کار با اکسل فرآیند حل را طولانی و طاقت فرسا می‌کند. برای یادگیری این نرم افزار باید از دوره‌های آموزشی استفاده کرد که مدرس دوره علاوه بر تسلط بر خود نرم افزار بر فرآیند سلسله مراتبی و در اصل مسائل تصمیم‌گیری تسلط کافی را داشته‌باشد چرا که تصمیم‌گیری در مسائل و پروژه‌های مختلف از حساسیت بالایی برخوردار است؛

152,150 تومان

آموزش رایگان اکسل (مقدماتی)

با آموزش رایگان اکسل یک گام به جلو بردارید. آموزش رایگان اکسل : نرم‌افزار اکسل (Microsoft Excel) یک نرم‌افزار صفحه گسترده و کاربردی به خصوص در حوزه مدیریت پروژه است. صفحه گسترده به برنامه‌هایی گفته می‌شود که اطلاعات متنی و عددی را در قالب جدول نگهداری می‌کنند. ساختار جدولی صفحات این‌گونه برنامه‌ها، کاربران را قادر می‌سازد که تا با استفاده از از فرمول، بین اطلاعات موجود در آن‌ها ارتباط برقرار نمایند. در برنامه اکسل بسیاری از محاسبات پیچیده از طریق توابع از پیش‌تعریف‌شده قابل انجام است. از نمونه‌های متداول آن می‌توان جمع، میانگین، تعیین حداکثر، تعیین حداقل، شمارش داده‌های عددی، شمارش شرطی را نام برد. که تمام این موارد در آموزش رایگان اکسل مکتب‌خونه بیان شده است. برنامه‌ی Excel علاوه بر فرمول‌ها و توابع، قابلیت‌های دیگری برای سازماندهی صفحات و مدیریت آن‌ها ارائه می‌دهد. همچنین امکاناتی نظیر جستجوی اطلاعات و مرتب‌کردن داده‌ها، به سهولت کار با داده‌هایی با حجم بالا کمک می کند. دستورات گسترده در جهت قالب‌بندی داده‌ها و رسم نمودار بر مبنای داده‌های جدول نیز از جمله امکاناتی است که برنامه Excel برای ارائه بهتر گزارشات عرضه می‌کند. برنامه Excel امکانات مناسبی جهت ویرایش کاربرگ (Worksheet) ارائه می‌دهد. ازجمله این امکانات می‌توان به اضافه کردن سطر و ستون، حذف سطر و ستون‌های اضافی، قالب‌بندی محتویات سلول، تغییر نحوه نمایش اعداد اشاره کرد. Excel اطلاعات را در قالب کارپوشه (Workbook) نگهداری می کند و هر Workbook می‌تواند شامل تعداد نامحدودی برگه (Sheet) باشد، از آن‌جا که داده‌ها را در این برگه‌ها نگهداری می‌کند، مدیریت و سازماندهی آن‌ها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و به‌همین‌منظور در درس سوم از آموزش رایگان نرم افزار مایکروسافت اکسل به‌طورکامل به این موضوع پرداخته شده‌است. همان‌طور که اشاره شد، محتوای سلول‌ها یا مقدار هستند یا فرمول، برای انجام محاسبات از امکانات فرمول‌نویسی Excel استفاده می‌شود. این محاسبات می‌توانند مبتنی بر داده‌های سلول‌های دیگر باشند. در درس چهارم از این آموزش با اصول کار با فرمول‌ها و امکانات محاسباتی Excel آشنا خواهید شد. رسم نمودار براساس جدول داده‌ها، یکی از مهم‌ترین قابلیت‌های اکسل است که به تجزیه و تحلیل داده‌ها کمک می‌کند. در حقیقیت، نمودار نمایش تصویری داده‌ها است که در آن داده‌ها توسط نمادهای گرافیکی مانند: نقطه، خط، میله، حباب و ... نشان داده می‌شوند. با استفاده از نمودارها، ارزیابی و مقایسه داده ها سریع‌تر و ساده‌تر خواهد شد. در درس پنجم از آموزش رایگان اکسل به‌طور کامل با ایجاد و ویرایش نمودارها در اکسل آشنا خواهید شد. نرم‌افزار اکسل امکانات زیادی برای ایجاد و مدیریت لیست‌های اطلاعات ارائه می‌دهد. منظور از لیست، جدول حاوی اطلاعات است که معمولاً هر سطر آن تحت عنوان رکورد مشخصات یک قلم‌داده را دربرمی‌گیرد و ستون‌های آن با فیلدها به مشخصات اقلام اختصاص دارد که در درس ششم از آموزش به این موضوعات پرداخته خواهد شد. یکی دیگر از مهم‌ترین عملیات‌ها که هر کاربر Excel باید قادر به انجام آن باشد، صفحه‌بندی و چاپ Sheet است. برنامه اکسل امکانات زیادی برای تنظیم خصوصیات صفحه و چاپ آن ارائه می‌کند که در درس هفتم از آموزش رایگان اکسل به بررسی تنظیم مشخصات چاپی Sheet و چاپ آن پرداخته می‌شود. یادگیری اکسل را با مکتب خونه دنبال کنید.

50,150 تومان
چهارشنبه 16 خرداد 1403، ساعت 20:58