دوره آموزشی - جستجوی «تامین سرمایه»

نتایج جستجوی «تامین سرمایه» در دوره‌های آموزشی مرتبط با مقاطع تحصیلی و مهارت‌های شغلی مختلف، مانند دوره‌های برنامه‌نویسی، حسابداری، مدیریت و ...

آموزش مدل‌ درآمدی استارتاپ‌ها

مدل درآمدی استارتاپ‌ها باید چگونه باشد؟ هر استارتاپی در تلاش است تا در کم‌ترین زمان به بیشترین درآمد و سودهی برسد اما چگونه؟ اگر استارتاپ شما بهترین محصولات را هم در بازار ارائه دهد، آیا لزوماً می‌توانید به درآمدزایی و سودآوری زیاد امیدوار باشید؟ در ابتدا به تفاوت بین مدل درآمدی استارتاپ و جریان درآمدی بپردازیم. جریان درآمدی به نوع فعالیت شرکت بستگی دارد و شامل منابع مختلفی است که شرکت به واسطه آن پول کسب می‌کند مثل فروش کالا یا محصول. مدل درآمدی استارتاپ‌ها و سایر کسب‌وکارها ساختاری است که با استفاده از آن می‌توانیم بفهمیم که جریان درآمدی شرکت از چه قسمتی یا از کجا تأمین می‌شود. در این بخش از آموزش مدل درآمدی استارتاپ‌ها با مفاهیم بالا و انواع مدل‌های درآمدی استارتاپ‌ها بیشتر آشنا می‌شویم. یک استارتاپ چگونه می‌تواند درآمد پایدار کسب کند؟ این پرسش یکی از اساسی‌ترین سوالات هر کارآفرین است. مدل درآمدی استارتاپ‌ها، تعیین‌کننده پتانسیل سودآوری هر استارتاپ است و احتمال بقای آن را در میان رقبا مشخص می‌کند. انتخاب مدل درآمدی صحیح می‌تواند بر تمام تصمیمات یک استارتاپ اثر مثبت بگذارد. طراحی و انتخاب بهترین مدل درآمدی مستلزم آگاهی از انواع گوناگون مدل‌ها و آشنایی با سازوکار هر یک است. در گزارشی از CBinsights که با مطالعه و نظرسنجی از 101 استارتاپ شکست‌خورده انجام گرفته‌است، مهم‌ترین دلایل شکست یک استارتاپ مشخص شده‌اند. بر اساس این گزارش، 17درصد از مؤسسان استارتاپ‌های شکست‌خورده، ضعف در مدل کسب‌وکار و عدم درآمدزایی را به‌عنوان یکی از علل شکست خود نام برده‌اند که می‌تواند نداشتن مدل درآمدی مناسب باشد. اصرار بر استفاده از یک راه کسب درآمد یا شکست در پیداکردن راه‌های درآمدزایی دیگر، از مشکلات معمول مؤسسان استارتاپ‌های شکست‌خورده است اما با دانش و آگاهی نسبت به مدل‌های درآمدی استارتاپ‌ها و انتخاب بهترین مدل برای کسب‌وکار می‌توانیم احتمال شکست را کاهش دهیم. برای یافتن بهترین مدل درآمدی استارتاپ‌ها، مشتریان باید در مرکزیت تصمیمات استارتاپ قرار داشته‌باشند. ایده‌آل‌ترین مدل درآمدی باید کمترین سختی را برای مشتری ایجاد کند، چرا که مشتریان مایل‌اند از طریق روش‌های ساده‌ای که با آن آشنایی دارند خرید کنند. مدل درآمدی هر استارتاپ باید بر اساس مدل کسب‌وکار آن شکل گرفته‌باشد. اگر در اندیشه راه‌اندازی کسب‌وکار خود و یا در حال طراحی یا بازنگری مدل کسب‌وکارتان هستید این دوره آنلاین این فرصت را به وجود می‌آورد تا با جزئیات، مزایا و معایب هر یک از روش‌های کسب درآمد آشنا شوید و براین‌اساس بهترین مدل درآمدی را برای استارتاپ خود انتخاب کنید.

458,150 تومان

آموزش پیش بینی مالی استارتاپ

آیا تاکنون اندیشیده‌اید که برای انسجام کاری و شغلی خود به‌عنوان یک هم بنیان‌گذار، مؤسس و یا عضوی از یک استارتاپ، چگونه با مسائل مالی خود دست‌وپنجه نرم کنید؟ برای راه‌اندازی استارتاپ و شروع تدریجی بازه‌ی رشد، مهم‌ترین بخش، پس از نگارش بیزینس مدل، دقت در بررسی و تحلیل نگارش مدل درآمدی و چشم‌انداز برنامه‌ی مالی است. برنامه‌ای که گرچه در ابتدا شاید تهیه آن چندان زمان‌بر نباشد اما بدون پیش‌بینی درست مالی و عدم وجود مدل مالی، تمامی ایده‌ها و مدل‌های دیگر شما، ذهنی خواهد بود و عملکرد موثری در کسب‌وکارتان نخواهد داشت. برای تهیه‌ی مدل مالی، پیش‌بینی مدل مالی در استارتاپ‌ها نیازمند فراگیری مباحثی است که ما در مکتب‌خونه سعی داریم تا با برگزاری دوره‌ی جامع پیش‌بینی مالی استارتاپ، آن را پوشش دهیم. مدل مالی صحیح و دقیق، زبان برقراری ارتباط میان استارتاپ و سرمایه‌گذار است. مدل مالی یکی از پیش‌نیازهای کلیدی در ساختن کسب‌وکاری پایدار ازنظر مالی و سپس جذب سرمایه برای تأمین مالی رشد کسب‌وکار است. تهیه مدل مالی علاوه بر اینکه اطلاعات ارزشمندی را برای مؤسسان در رابطه با پتانسیل رشد استارتاپ و برای سرمایه‌گذاران در رابطه با جذابیت ارزش پیشنهادی استارتاپ به همراه می‌آورد، از پیش‌نیازهای مهم در فرایند جذب سرمایه است. دوره آموزش «پیش‌بینی مالی استارتاپ» با فراهم کردن دانش لازم برای درک اجزای مدل مالی استارتاپ‌ها، شما را قادر می‌سازد تا با انواع روش‌های محاسبه اندازه بازار، تخمین سهم بازار، انواع مدل‌های رشد استارتاپ‌ها و نکات مهم دیگر که برای تهیه و راستی‌آزمایی یک فایل پیش‌بینی مالی ضروری است، آشنا شوید. برای رشد و توسعه‌ی استارتاپ خود با تکیه بر تجارب اساتید این حوزه و دقت در تهیه مدل‌های مالی می‌توانید پیش‌بینی دقیق‌تری از روند رشد استارتاپ خود داشته باشید.

458,150 تومان

آمادگی آزمون اصول بازار سرمایه ایران

آمادگی برای آزمون بازار سرمایه در ایران یکی از چالش‌های مخاطبان مشاغل سرمایه‌گذاری و کسب‌وکارهای مالی است. طبق قانون بازار اوراق بهادار از سال ۱۳۸۴ تصدی بسیاری از سمت‌های نهادهای مالی مانند شرکت‌های کارگزاری، شرکت‌های سرمایه‌گذاری، صندوق‌های سرمایه‌گذاری، هلدینگ‌ها و شرکت‌های تأمین سرمایه منوط به دارا بودن گواهی‌نامه‌های حرفه‌ای بازار سرمایه است. از طرفی تخصص‌ها و مهارت‌های مورد نیاز بازار سرمایه حوزه‌ای است که دانشگاه‌ها نیز به‌صورت محدود به آن پرداخته‌اند. این دو عامل بازار کار مناسبی را برای دارندگان گواهی‌نامه‌های حرفه‌ای مانند آزمون اصول بازار سرمایه فراهم آورده است. از جمله مزایای این گواهی‌نامه‌ها این است که تنها با داشتن مدرک کارشناسی فارغ از اینکه در چه رشته‌‌ای تحصیل کرده‌اید می‌توانید در آزمون‌های اصول بازار سرمایه شرکت کرده و در صورت پذیرفته شدن، گواهی‌نامه حرفه‌ای کارشناس اصول بازار سرمایه را دریافت نمایید. آزمون‌ گواهی‌نامه‌های اصول بازار سرمایه در ایران از سال ۱۳۹۳ تحت هفت عنوان اصول بازار سرمایه، تحلیل‌گری بازار سرمایه، معامله‌گری، کارشناسی عرضه و پذیرش، مدیریت نهادهای بازار سرمایه، مدیریت سبد اوراق بهادار و ارزشیابی اوراق بهادار برگزار می‌شود. ثبت‌نام آزمون اصول بازار سرمایه نیز معمولاً در ماه پایانی هر فصل برای فصل بعدی انجام گرفته و برنامه آزمون‌ها به‌صورت سه‌ماهه (فصلی) بر روی سایت اداره امور گواهی‌نامه‌های حرفه‌ای قرار می‌گیرد. آزمون‌های اصول بازار سرمایه به‌صورت الکترونیکی و حضوری در محل شرکت اطلاع‌رسانی و خدمات بورس برگزار می‌شود. آزمون اصول بازار سرمایه اولین و یکی از مهم‌ترین آزمون‌های سازمان بورس است چرا که دارا بودن گواهی‌نامه اصول بازار سرمایه پیش‌نیاز آزمون‌های بعدی است. آزمون اصول بازار سرمایه، شامل هفت سرفصل اعم از فهم و تحلیل صورت‌های مالی، مقدمات بازارها، ابزارها و نهادهای مالی، مقدمات امور مالی شرکتی، مقدماتی بر اقتصاد، روش‌های کمی مقدماتی، اصول بازار سرمایه اسلامی و اخلاق حرفه‌ای و همچنین مقررات اصول بازار سرمایه می‌شود. همچنین پیش‌نیاز دوره آموزشی آمادگی آزمون اصول بازار سرمایه، داشتن مدرک تحصیلی کارشناسی یا بالاتر از دانشگاه‌ها یا مؤسسات آموزشی داخلی مورد تائید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا معادل آن‌ها یا مدرک تحصیلی از دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزشی خارجی است که توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری معادل کارشناسی یا بالاتر ارزش‌گذاری شده باشد. مخاطبان دوره آمادگی آزمون اصول بازار سرمایه تمامی افرادی هستند که قصد دریافت مدرک این آزمون را دارند. در دوره اصول آمادگی آزمون بازار سرمایه که تمرکز آن بررسی نکات ریاضی‌وار آزمون است، علاوه بر بررسی این فصول، به توضیحاتی در مورد نحوه مطالعه و اهمیت امتحانی مطالب شده است. کتاب مرجع استفاده‌شده در این دوره، آمادگی آزمون اصول بازار سرمایه (انتشارات آریانا قلم) است.

143,650 تومان

تحلیل تکنیکال جامع (آنلاین)

تحلیل تکنیکی (تکنیکال) یا تحلیل فنی (Technical Analysis) روشی برای پیش‌بینی قیمت‌ها در بازار از طریق مطالعه وضعیت گذشته بازار است. در این تحلیل از طریق بررسی تغییرات و نوسان‌های قیمت‌ها و حجم معاملات و عرضه و تقاضا می‌توان وضعیت قیمت‌ها در آینده را پیش‌بینی کرد. این روش تحلیل در بازار ارزهای خارجی، بازارهای بورس اوراق بهادار و بازار طلا و دیگر فلزات گرانبها کاربرد گسترده‌ای دارد. تحلیلگران تکنیکال ارزش ذاتی اوراق بهادار را اندازه‌گیری نمی‌کنند، در عوض از نمودارها و ابزارهای دیگر برای شناسایی الگوهایی که می‌تواند فعالیت آتی سهم را پیش‌بینی کند، بهره می‌جویند. این نوع تحلیل با استفاده از «مطالعه رفتار و حرکات قیمت و حجم سهام در گذشته و تعیین قیمت و روند آینده سهم» صورت می‌پذیرد. تغییرات قیمت سهم با استفاده از پیشینه تاریخی و نمودار توسط تحلیل گر تکنیکی مورد تجزیه و تحلیل قرار می‌گیرد. این روش بیشتر مورد استفاده معامله گران قرار می‌گیرد و بدین صورت قصد دارند تا بازده مورد نظر خود را در هنگام بالا رفتن قیمت سهم افزایش دهند. در واقع سرمایه گذاران با دیدگاه کوتاه مدت از این روش بیشتر بهره می‌جویند.

810,000 تومان

آموزش تحلیل تکنیکال کلاسیک

در این آموزش تحلیل تکنیکال کلاسیک که یکی از قدیمی‌ترین و پرکاربردترین روش‌های تحلیلی بازارهای سرمایه اعم از ایران و جهان است، آموزش داده می‌شود. تحلیل تکنیکال کلاسیک یکی از بهترین روش‌ها برای بررسی سهام و هدف‌گذاری قیمتی است که در این پکیج به طور کامل آموزش داده می‌شود. در این پکیج علاوه بر آموزش به‌روزترین اصول حرفه‌ای تحلیل‌گری و بررسی سهام، مباحث معامله‌گری از قبیل مدیریت سرمایه، روان‌شناسی معامله‌گر و بایدها و نبایدهایی که باید در زندگی رعایت شود نیز آموزش داده می‌شود. تحلیل تکنیکال در بازار سرمایه در اصل روشی برای پیش‌بینی رفتار احتمالی نمودار قیمتی از طریق بررسی داده‌های گذشته مانند قیمت و تغییرات آن، حجم معاملات و ... است. تحلیل تکنیکال کلاسیک در واقع از علم آمار کمک گرفته‌است و با بررسی داده‌های گذشته، رفتار آتی که احتمال رخداد آن بیشتر است را به ما نشان می‌دهد. روش تحلیل تکنیکال کلاسیک می‌تواند در تمامی بازارهایی که بر پایه عرضه و تقاضا فعالیت می‌کنند، استفاده شود. مانند بازارهای بورس اوراق بهادار و بازار سکه و ارز، مسکن و حتی ارزهای دیجیتال. تحلیل تکنیکال کلاسیک به طور خلاصه پیش‌بینی رفتار آتی قیمت را به وسیله تحلیل و بررسی نمودارهای قیمتی و ... به ما می‌دهد. تحلیل تکنیکال 3 اصل اساسی دارد: 1- همه چیز در قیمت لحاظ شده‌است. 2- قیمت‌ها بر اساس روند حرکت می‌کنند. 3- تاریخ تکرار می‌شود.

534,650 تومان
سه‌شنبه 1 خرداد 1403، ساعت 00:34